Com comprovar i arreglar automàticament els enllaços trencats a WordPress

Els enllaços trencats també es coneixen com a enllaços morts, és un gran mal de cap per als propietaris de llocs web. Si teniu un lloc web i ja heu enviat el vostre lloc web a Google Webmaster Tools, podreu veure tots els enllaços trencats ressaltats a la Consola de cerca de Google. Tenir uns enllaços trencats no té un impacte important en el vostre lloc. Però si teniu molts enllaços trencats o 404 pàgines d’error, heu de fer-ho Corregiu els enllaços trencats des del vostre lloc. A mesura que utilitzeu WordPress, podeu Comproveu i solucioneu els enllaços trencats al vostre lloc de WordPress mitjançant el complement del verificador d’enllaços trencats.


Els enllaços trencats no són només molestos, sinó que creen una mala experiència per als usuaris i poden afectar la classificació del vostre lloc. Per exemple, si teniu unes 404 pàgines, aquest fet no afecta malament el vostre SEO. Tanmateix, a mesura que augmenta, heu d’arreglar els enllaços trencats. Hi ha diverses raons per les quals neixen enllaços trencats o enllaços morts:

Hi ha diverses raons per les quals neixen enllaços trencats o enllaços morts:

 • El lloc web extern s’ha desconnectat.
 • Un enllaç orfe que enllaça amb una pàgina antiga d’un lloc, que es va traslladar a una ubicació diferent.
 • El visitant ha introduït un error a l’URL.
 • El webmaster va canviar l’estructura de l’enllaç permanent.

Aquests són els motius que provoquen 404 pàgines d’error. Així que en aquest tutorial us mostraré com comprovar i corregir els enllaços trencats al vostre lloc de WordPress mitjançant el complement del verificador d’enllaços trencats.

Com comprovar i corregir enllaços trencats a WordPress mitjançant verificador d’enllaços trencats

El controlador d’enllaços trencats és el millor complement per comprovar els enllaços trencats al vostre lloc de WordPress. El complement del verificador d’enllaços trencats supervisa els enllaços a les teves publicacions, pàgines, comentaris, camps personalitzats, etc. i detecta els enllaços que no funcionen i que també falten imatges. Després de detectar els enllaços trencats, us ho notificarà mitjançant el vostre tauler de comandaments de WordPress i per correu electrònic. 

En primer lloc, cal instal·lar Comprobador d’enllaços trencats Plugin i activa-ho. Després de la instal·lació, aneu a Ambientació> Comprobador d’enllaços al Tauler de control de WordPress.

Configuració general

A la configuració general, veureu l’estat dels enllaços trencats que es mostren si teniu enllaços trencats al lloc web. En aquesta imatge, per exemple, heu vist que aquest complement ha trobat un enllaç trencat des del meu lloc web. Podeu canviar la freqüència de verificació d’enllaços, però l’hora predeterminada és de 72 hores. Això vol dir que es revisarà cada enllaç cada 72 hores. 

Per defecte, aquest complement utilitza el vostre correu electrònic predeterminat per enviar notificacions per correu electrònic sobre enllaços trencats. També podeu canviar el vostre correu electrònic per rebre una notificació d’enllaços trencats. Si teniu diversos autors al vostre lloc, podeu enviar notificacions per correu electrònic als autors sobre enllaços trencats a les publicacions.

A l’opció de retocs d’enllaç, podeu evitar que els motors de cerca segueixin enllaços trencats.

Opcions del verificador d’enllaços trencats

Cerqueu enllaços a

A la pestanya “Cerqueu enllaços a”, podeu personalitzar les ubicacions del verificador d’enllaços trencats. De manera predeterminada, els comentaris, les pàgines i les publicacions estan habilitats. Si creieu que heu de ser notificades per a CSS personalitzades, comproveu-ho. No oblideu fer clic a Desa els canvis. Després de personalitzar aquesta opció, serà així comproveu els enllaços trencats a partir dels camins següents.

Enllaços del verificador d’enllaços trencats

Quins enllaços cal consultar

A la fitxa següent, podeu definir quins tipus d’enllaç voleu consultar, és a dir, enllaços HTML, imatges HTML, vídeos de YouTube incrustats, etc. Si voleu que es revisin més tipus d’enllaços, comproveu-los i feu clic a desar els canvis..

Comprovar enllaç trencat per comprovar

Protocols & API

De manera predeterminada, Broken Link Checker utilitza API bàsiques HTTP i YouTube. Us recomanem que la deixeu per defecte.

Protocols i API del verificador d’enllaços trencats

Configuració avançada

Des de la configuració avançada, podeu definir un temps de temps aleatori. D’aquesta manera cada enllaç triga més del temps en carregar-se i que es marcarà com a enllaç trencat. Més que això, podeu afegir diverses accions de “enllaç de visualització”. Fent clic a “Força a revisar totes les pàgines”, fareu que aquest complement buidi la base de dades d’enllaços i torni a comprovar tot el lloc.

La configuració predeterminada és perfecta per al vostre lloc, per la qual cosa no heu de canviar res. En cas que realitzeu qualsevol canvi, no us oblideu de desar els canvis.

Configuració avançada del verificador d’enllaços trencats

Com arreglar enllaços trencats

A la part anterior, he mostrat com configurar i comprovar els enllaços trencats. Si el connector troba algun enllaç trencat al vostre lloc, us ho notificarà ràpidament. Després haureu d’arreglar els enllaços trencats del tauler de control de WordPress.

Per això, aneu a Eines> Enllaços trencats. Allà veureu el nombre total d’enllaços trencats detectats. Des d’allà, podeu editar l’URL trencat, Desconnectar i rebutjar. Si ja heu corregit l’URL trencat, podeu tornar a comprovar l’URL. Es tornarà a comprovar i us farà saber si està solucionat.

Corregiu els enllaços trencats

D’aquesta manera podeu comprovar i arreglar fàcilment els enllaços trencats mitjançant el complement de WordPress Broer Link Checker.

Espero que aquest article us ajudi a fer-ho arreglar enllaços trencats al lloc de WordPress També he demostrat com és fàcil comproveu els enllaços trencats. Si encara teniu problemes o teniu algun suggeriment, feu-nos-ho saber deixant un comentari a continuació. També podeu connectar-nos amb nosaltres  Facebook, Twitter, Google+.

Articles relacionats,

 • 5 millors complements de redirecció per a WordPress
 • Com configurar el plugin SEO SEO de WordPress (edició 2017)
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map