Com crear un accés temporal sense contrasenya a WordPress

Com a propietari del lloc de WordPress, podeu afegir o eliminar fàcilment un usuari. Però si contracteu un desenvolupador per crear el vostre lloc web o personalitzar qualsevol cosa, potser haureu de proporcionar les dades d’inici de sessió d’administrador al desenvolupador. No és una bona opció per proporcionar els detalls d’inici de sessió d’administració i, per tant, acabarà enviant el vostre lloc..


Però hi ha una bona manera de manejar-ho. Podeu crear un inici de sessió temporal o proporcionar accés a l’administrador temporal sense contrasenya. I el més important és que fins i tot podeu editar les funcions de l’administrador temporal. Per tal d’estar segurs a quines opcions hi pot accedir l’usuari o no.

Per què cal crear un inici de sessió temporal sense contrasenya?

És una bona idea utilitzar un tema o complement addicional perquè les coses premium ofereixen funcions més útils, actualitzades constantment i sobretot podeu obtenir assistència per correu electrònic si teniu cap problema..

Per tant, si heu comprat un tema o un complement premium i esteu produint un error o voleu editar alguna cosa, heu d’adreçar-vos al vostre desenvolupador de complements. Si es tracta d’un problema habitual, probablement el desenvolupador us suggerirà que hi apliqueu alguns codis. Si el problema encara es produeix, el desenvolupador us demanarà que accediu al vostre lloc per solucionar el problema des del final i, per a això, haureu de proporcionar l’accés d’inici de sessió d’administració..

És possible que no vulgueu proporcionar l’accés a l’inici de sessió d’administració a algú que desconeixis, d’altra banda, també voldreu solucionar el problema. Es converteix en una decisió molt complexa de proporcionar accés a l’administrador a una persona desconeguda.

Afortunadament, podeu crear un accés temporal o un accés d’administrador al vostre lloc de WordPress. En aquest cas, l’usuari no requereix cap contrasenya per iniciar la sessió al vostre lloc i l’inici de sessió serà temporal.

Aquest és el mètode molt útil si voleu donar accés al vostre administrador accés al vostre desenvolupador o acceptar publicacions de convidats.

Aquest mètode funciona bé per als blocaires convidats, ja que no els estàs donant els detalls d’inici de sessió d’administració. Però quan proporcioneu els detalls d’inici de sessió d’administració al vostre desenvolupador perquè solucioni o desenvolupi alguna cosa, és força arriscat, ja que podrien confondre’s amb el vostre lloc, canviar l’enllaç del vostre lloc o eliminar qualsevol cosa important..

En aquest cas, heu de crear:

 • Un nou rol d’usuari
 • Un accés d’accés temporal 

És un procés molt fàcil i en aquest article us mostraré com crear un accés d’inici de sessió temporal sense contrasenya i que l’usuari tindrà un accés molt limitat. Per exemple, si el vostre desenvolupador vol solucionar el problema del vostre complement, podeu proporcionar l’accés específic de manera que seran restringides les altres funcions.

Com crear un accés temporal sense contrasenya a WordPress

Aquí, utilitzaré dos plugins- Editor de rols d’usuari i Inici de sessió temporal sense contrasenya.

Aquests dos complements són necessaris si voleu proporcionar l’accés d’inici de sessió d’administració a algú. Per acceptar publicacions de convidats, no necessiteu el complement d’Editor de rols d’usuari a menys que vulgueu afegir o personalitzar els rols d’usuari de WordPress.

Pas 1, crea un compte d’administrador secundari  

Hi ha molts complements d’editor de funcions d’usuari disponibles i aquí faré servir Complement Editor de rols d’usuari. Primer, instal·leu i activeu aquest complement. Després, aneu a Usuaris> Editor de rols d’usuari i a partir d’aquí cliqueu Afegeix un paper, per exemple, “Temp. Administrador“. També podeu fer una còpia del rol d’usuari existent.Afegeix un paper de WordPress

Després d’afegir el nou rol d’usuari, feu clic a Botó d’actualització per emmagatzemar la configuració.

Un cop hàgiu creat un nou rol d’usuari, ara és hora d’afegir o suprimir funcions. Des del Seleccioneu Paper i canvieu les seves capacitats opció, selecciona el rol d’usuari que acaba de crear.

Funcions d'edició de WordPress

Ara, afegiu funcions com vulgueu, per exemple, si l’usuari vol editar el vostre fitxer de temes, aleshores podeu oferir funcions de la secció de temes. Però tingueu en compte que heu de proporcionar privilegis d’administració generals per tal que l’usuari pugui accedir al vostre lloc.

Un cop hàgiu acabat d’afegir funcions, feu clic a Actualitza botó per desar els canvis.

Pas 2, crea un compte d’usuari temporal

En aquest pas, cal instal·lar Connectador temporal sense contrasenya. Després d’activar aquest complement, aneu a Usuaris> Inicis de sessió temporals

Inicis de sessió temporals

Allà heu d’omplir totes les dades del nou usuari temporal. Però tingueu cura quan escolliu un rol d’Usuari. A continuació, estableix una data de caducitat de l’inici de sessió temporal. Passat el temps, el compte quedarà automàticament caducat.

Ara, feu clic a Presentar botó per crear l’usuari.

Veureu un missatge que l’usuari s’ha creat correctament. Ara Feu clic a Copiar l’enllaç d’inici de sessió temporal i el compartiu amb qualsevol persona. D’aquesta manera els usuaris poden iniciar la sessió directament al vostre panell d’administració de WordPress sense nom d’usuari i contrasenya. També podeu enviar per correu electrònic aquest enllaç si voleu.

Es tracta d’un accés d’administració temporal i qualsevol persona pot iniciar la sessió mitjançant aquest enllaç. També us recomano provar l’enllaç d’inici de sessió abans d’enviar-lo a qualsevol. Perquè, si el desenvolupador no pot accedir al vostre panell d’administració, haureu d’arreglar-lo de nou i passareu molt de temps. Prova-ho amb cura.

Com gestionar o suprimir un inici de sessió temporal

Després del treball finalitzat, és possible que vulgueu caducar o eliminar aquest compte temporal. Per a això, visiteu la pàgina Usuaris> Inicis de sessió temporals pàgina. 

Gestiona els inicis de sessió temporals

Des d’aquesta pàgina, podeu veure els noms dels usuaris, els correus electrònics, els rols, l’última sessió, la data de caducitat. També podeu editar, caducar o eliminar un usuari. En cas que vulgueu ampliar la data de caducitat o canviar el rol d’un usuari, podeu fer-ho fàcilment.

Si suprimiu el compte d’un usuari, tots els continguts creats per l’usuari com publicacions, es mostraran pàgines com a administrador.

Això és. D’aquesta manera es pot crear un inici de sessió temporal o crear un usuari sense contrasenya al lloc de WordPress. Si us agrada aquest tutorial, compartiu-lo amb els vostres amics. Si teniu un problema amb això, feu-nos-ho saber a la secció de comentaris.

Articles relacionats,

 • 15 coses més importants que cal fer després d’instal·lar WordPress
 • 20 millors complements de WooCommerce que necessiteu per al vostre lloc de WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map