Com incrustar Google Forms a WordPress

04.06.2020
PARAULA 'Com incrustar Google Forms a WordPress
0 11 мин.

Alguna vegada us heu preguntat com podeu incorporar formularis de Google al vostre lloc de WordPress en lloc d’un complement? Doncs bé, és un procés totalment fàcil afegir un formulari de Google en un lloc de WordPress i té més funcionalitats que un complement de formulari normal.


Si vens productes o serveis en línia, haureu de rebre comentaris / suggeriments dels vostres clients per millorar la qualitat del vostre producte i afegir funcions. Per a això, necessiteu un formulari d’enquesta o un formulari de feedback. Més que això, si voleu un formulari d’inscripció o qualsevol altre formulari d’invitació, haureu de necessitar un complement de WordPress.

Però abans d’instal·lar un complement de formulari de WordPress, hauríeu de provar-ho Formulari de Google. Els formularis de Google són molt millors que qualsevol altre complement de formulari de WordPress. Els formularis de Google són fàcils d’utilitzar i podeu crear qualsevol tipus de formulari sense restriccions.

Per què heu d’utilitzar els formularis de Google?

Incrustar formularis de Google

Google form és un programari gratuït basat en web que ofereix Google. Mitjançant formularis de Google, podeu crear enquestes en línia, preguntes, formulari de registre i incorporar-vos al vostre lloc de WordPress i fins i tot podeu compartir-ho amb els vostres diversos llocs..

Els formularis de Google són fàcils de crear i té moltes opcions de personalització que un complement de formulari de WordPress. Algunes de les grans característiques dels formularis de Google són:

 • Podeu crear enquestes en línia, formularis de registre, preguntes, enquestes en línia, etc.
 • Podeu crear text, paràgraf, opcions d’opcions múltiples i caselles de verificació.
 • Usant el seu arrossegament & funció desplegable, podeu establir preguntes fàcilment.
 • Hi ha moltes formes de plantilles disponibles.
 • Podeu recollir correus electrònics per als subscriptors de butlletins.
 • Podeu utilitzar els seus complements per obtenir funcions més potents.
 • I molt més.

En aquest tutorial, us mostro com incrustar Google Forms al vostre lloc WordPress. Hi ha dues maneres d’afegir el formulari de Google al vostre lloc web:

 • Podeu crear directament un formulari de google i incrustar-lo al vostre lloc de WordPress i no necessiteu cap complement per això.
 • Podeu afegir un formulari de google al vostre lloc web mitjançant un complement.

Com incorporar formularis de Google a WordPress?

Integrar el formulari de Google a WordPress és molt fàcil. Si ja teniu un compte de Gmail, només cal que inicieu la sessió i aneu a Google formularis. Els formularis de Google poden ser útils per a opcions de formularis simples, però si voleu crear formularis més complexos, que tinguin lògica condicional, integracions de pagaments, etc., podeu consultar-ho Alternativa de Google Forms.

Plantilles de formulari de Google

Després d’obrir la pàgina de formularis de Google, heu d’escollir una plantilla d’imprès. Hi ha diversos tipus de formularis disponibles, per exemple. formulari de contacte, invitació de festes, registre d’esdeveniments, preguntes, etc. Aquests són els formularis habituals que s’utilitzen majoritàriament. Si voleu veure més plantilles de formularis de Google, feu clic al botó desplegable de fletxa que es mostra a la imatge.

Ara feu clic a qualsevol plantilla que vulgueu utilitzar per al vostre formulari. Per crear un formulari de Google, primer, proporcioneu un títol del formulari i una descripció i, a continuació, comenceu a afegir camps de formulari. De manera predeterminada, apareixerà el camp de preguntes sobre el nom, el correu electrònic i el número de telèfon. Per afegir una nova pregunta, feu clic al botó plus. Hi ha moltes opcions de formulari disponibles. També podeu afegir imatges i vídeos al formulari de Google i podeu dividir el formulari en funció de la vostra elecció.

Formulari d'edició de formularis de Google

Aquest formulari ha incorporat la funció d’arrossegar i deixar anar. Si voleu moure una pregunta cap amunt o cap avall, només arrossegueu la pregunta i deixeu-la anar a qualsevol lloc del formulari. Si voleu editar una pregunta, simplement feu clic sobre ella i editeu.

Canvi de fons de formulari de Google

Tots els formularis de Google inclouen el seu tema i color de fons per defecte. Si voleu canviar el fons de la forma de Google, feu clic a Paleta de colors i trieu un tema. Hi ha molts temes disponibles per utilitzar o podeu utilitzar la vostra pròpia foto. 

Configuració de canvi de formularis de Google

Quan hàgiu acabat d’editar el formulari, feu clic a Envia botó per obtenir el codi incrustat.

Després de fer clic a la secció envia botó, apareixerà un quadre emergent. Des d’allà, heu de fer clic a l’opció incrustar i podeu editar la mida del formulari. De manera predeterminada, la mida del formulari és de 760 PX / 500 PX i podeu canviar la mida del formulari si voleu. Ara feu clic a l’enllaç per copiar el codi incrustat.

Codi d’incorporació de formularis de Google

Ara heu d’iniciar sessió al vostre tauler d’administració de WordPress. Podeu afegir el formulari de Google a qualsevol lloc del vostre lloc web, és a dir, a pàgines, publicacions, capçalera i peu de pàgina. Per incrustar el formulari de Google a la vostra pàgina de WordPress, vés a Pàgines> Afegir nou i canviar a text editor. A continuació, simplement enganxeu el codi allà.

afegir el formulari Google Embed a WordPress

Ara feu clic a Publicar per desar els canvis i podeu previsualitzar el formulari fent clic a Canvis de visualització prèvia per veure el formulari d’incorporació de Google a WordPress.

Vista prèvia del formulari de Google

Ara heu incrustat correctament el formulari de Google al vostre lloc de WordPress.

Però el problema de simplement incorporar codi al vostre lloc de WordPress que el formulari de Google inclou el tema d’estil predeterminat i no s’adapta al tema de WordPress. A més, no podeu personalitzar el formulari com vulgueu.

Així que aquí arriba Plugin de WordPress Forms de Google. Mitjançant aquest complement, podreu personalitzar aquest formulari i podreu adoptar el vostre formulari de Google al següent nivell.

Així, anem a veure com afegir formularis de Google al lloc de WordPress mitjançant un complement.

Com integrar el formulari de Google a WordPress mitjançant el complement

Plugin de WordPress del formulari de Google

Formulari de Google és un complement de WordPress molt senzill que permet obtenir formularis publicats de Google mitjançant una publicació personalitzada de WordPress o un codi curt. Aquest complement primer elimina el codi HTML de Google i després es mostra com a formulari HTML a la vostra pàgina o publicació. Aquest complement afegeix més opcions necessàries per al vostre formulari, per exemple:

 • Podeu afegir Google Captcha al vostre formulari per evitar les enviaments de correu brossa
 • Podeu dividir la forma en columnes
 • En enviar el formulari, enviarà un correu electrònic a l’usuari
 • Podeu afegir l’URL de la pàgina de confirmació personalitzada
 • Podeu utilitzar CSS personalitzat per al formulari
 • i molt més…

Per utilitzar aquest complement, primer descarregueu-lo Formulari de Google Plugin de WordPress i instal·leu-lo. Després d’activar-la, podeu veure l’opció Formulari de Google al tauler d’administració de WordPress.

Instal·leu Google Forms

A continuació, feu clic a Afegeix un nou formulari de Google per incorporar el formulari de Google preestablert al vostre lloc de WordPress. Si ja heu creat formularis, feu clic a formularis de Google per veure els formularis que heu creat.

Formularis més antics de Google

Des d’allà, feu clic a la tecla Formulari d’enviament com ho feia igual per a la versió més recent dels formularis de Google. Després de fer-hi clic, obtindreu un enllaç compartible, però no feu clic a Incrustar.

Enviar el formulari antic de Google

Ara només cal que copieu l’URL i torneu al vostre tauler d’administració de WordPress on us vau deixar. Anar a Formulari de Google> Afegeix un nou formulari de Google.

Configuració de formulari de Google WordPress

Al camp de l’URL del formulari, introduïu l’enllaç del formulari de Google que acaba de crear mitjançant formularis antics de Google. A continuació, feu clic a Publicar per desar la configuració.

A continuació, podeu afegir opcionals Confirmeu l’URL també. Pot ser una pàgina de confirmació o una pàgina d’agraïments com vulgueu. En afegir un URL de pàgina al camp Confirma l’URL, un usuari es redirigirà a la pàgina després d’omplir amb èxit aquest formulari de Google al vostre lloc..

Per a l’atribut d’estil de pàgina de confirmació personalitzada, podeu definir com es presentarà la pàgina de confirmació. Podeu definir-lo a Cap, Redirigir o AJAX. Si no definiu cap, no us redirigirà a cap pàgina i si la definiu a la redirecció, us redirigirà a la pàgina URL de redirecció després de l’enviament del formulari..

Publicar formularis de Google al lloc web de WordPress

Ara heu incorporat el formulari de Google al vostre lloc de WordPress, ara és hora de publicar-lo. El bo dels formularis de Google és que no necessiteu copiar l’URL del formulari de Google. Podeu afegir directament el formulari de Google al vostre lloc de WordPress mitjançant codis breus. Un cop hàgiu creat formularis de Google i integrats al vostre lloc de WordPress, aneu a formularis de Google des del tauler de control de WordPress. Allà veureu quantes formes heu creat. Per exemple, he creat un formulari d’invitació a festes i l’afegiré al meu lloc.

Formulari de codi de Google

Per afegir un formulari de Google al vostre lloc de WordPress, copieu aquest codi curt i enganxeu-lo a qualsevol lloc de la vostra pàgina o publicació.

Codi del formulari de Google

Ara podeu veure la vostra pàgina per comprovar com es veu el formulari. Si heu oblidat afegir alguna pregunta al formulari de Google o heu de modificar-ho, ho podeu fer editant el formulari original de Google. Vegem com s’assembla el formulari.

Incrustar formularis de Google a WordPress

Com veure i gestionar les respostes del formulari de Google

Després d’afegir correctament el formulari de Google al vostre lloc de WordPress, potser us preguntareu com veure les respostes del formulari. Bé, és molt fàcil. Primer, cal que aneu al formulari de Google que esteu utilitzant actualment al lloc de WordPress i, a continuació, feu clic al formulari.

Si utilitzeu el formulari antic de Google, podeu veure respostes de formulari a la barra de menús superior.

Respostes de formulari de Google antigues

Després d’anar al formulari, feu clic a Respostes> Veure respostes per comprovar qui ha respost al vostre formulari. La resposta del formulari es mostrarà a Google Spreadsheets. A partir d’aquí, podreu veure quines persones van respondre al vostre formulari. A continuació, es mostra un exemple de les respostes del “formulari d’invitació a la festa” que he utilitzat. Si voleu descarregar el full de resposta, podeu descarregar-lo Dossier> Baixeu com a...

Full de resposta del formulari de Google

En cas que vulgueu canviar la destinació de la resposta de la forma, simplement podeu canviar-la Respostes> Canvia la destinació de resposta i creeu un nou full de càlcul. Aquesta és una característica molt útil si voleu fer enquestes o similars cada mes, podeu crear nous fulls de càlcul cada mes i rebreu respostes en fulls de càlcul separats.

També podeu veure el Resum de respostes si aneu Respostes> Resum de respostes. Aquesta opció mostrarà les estadístiques del vostre formulari.

Si ja no voleu acceptar respostes de formulari, podeu desactivar el formulari i serà invisible per als usuaris.

Conclusió

A partir de la meva experiència personal, puc dir que els formularis de Google són molt millors que qualsevol altre complement de formulari de WordPress. La majoria dels complements de formulari de WordPress tenen funcions limitades i, per ampliar qualsevol funció, heu de comprar un paquet de complements, però podeu utilitzar aquestes opcions de forma gratuïta amb el formulari de Google. A més, els formularis de Google no s’utilitzen només com a formulari de contacte, sinó també en formulari d’enquestes en línia, formulari d’invitació, formulari de consulta, etc..

Només calen un parell de minuts per incorporar formularis de Google a WordPress i podreu utilitzar-lo sense cap limitació.

Espero que aquest tutorial us ha ajudat a incorporar formularis de Google al vostre lloc de WordPress. Si teniu cap problema per afegir formularis de Google al vostre lloc de WordPress, deixeu un comentari a continuació.

Articles relacionats,

 • 7 millors complements de Google Analytics per a WordPress
 • Com configurar la barra de notificació de cookies a WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector