Com moure el lloc de WordPress a un nou host o servidor (sense temps d’aturada)

04.06.2020
PARAULA 'Com moure el lloc de WordPress a un nou host o servidor (sense temps d’aturada)
0 13 мин.

Sempre que vulgueu crear el vostre lloc web, sempre prefereixo crear amb WordPress, ja que resulta útil, hi ha tones de plugins i temes disponibles i, sobretot, allotjament web. Però la majoria de la gent pren la decisió equivocada quan trien un allotjament web en funció del seu preu barat. El problema ve quan el vostre lloc comença a obtenir trànsit. Aleshores, el vostre lloc es torna més lent i massiu. En aquest cas, cal traslladar el lloc de WordPress a un nou host o servidor nou.


Moltes de les empreses d’allotjament web no ofereixen migració gratuïta de llocs ni cobren ni un cèntim addicional per migrar el vostre lloc a nou host. Però no és un procés dur i es pot fer fàcilment. Per què pagar més quan podeu migrar fàcilment el lloc de WordPress a un nou host o servidor web. Així que en aquest tema escriureé una guia pas a pas de com fer-ho traslladeu el lloc de WordPress a nous allotjaments web o servidor sense temps d’inactivitat.

Guia pas a pas per moure el lloc de WordPress a un nou host (sense cap temps d’aturada)

Hi ha pocs passos per migrar el vostre lloc de WordPress i heu de fer-ho amb cura. Probablement us preguntareu si el vostre lloc no estarà fora de línia i perdreu el trànsit durant el procés de migració. La resposta és NO. El vostre lloc romandrà en línia com abans i serà visible per a tothom. Comencem, doncs, a migrar el lloc de WordPress a l’amfitrió nou.

En cas que no sàpigues on moure el lloc de WordPress o quin serà millor l’allotjament de WordPress i també ofereixen un servei de migració gratuït, a continuació, hi ha alguns recomanaments amb els quals pots dirigir.

WordPress Hosting recomanat:

 • Millor allotjament compartit: Siteground és el millor allotjament de WordPress compartit. Es recomana per WordPress, certificat SSL gratuït i disposa de centres de dades. Ofereixen un servei gratuït de migració de WordPress. Per moure el lloc de WordPress, podeu sol·licitar-los i ho farà en les properes hores. També proporcionen el millor servei d’atenció al client en la indústria d’allotjament web. El seu preu comença des de 3,95 dòlars / mes. Visiteu l’allotjament a SiteGround (% de cupó de descompte afegit en aquest enllaç).
 • Allotjament de WordPress gestionat millor: Si el vostre lloc web té un gran volum de trànsit, aneu a l’allotjament WPX. És l’allotjament de WordPress més ben gestionat i és massa barat. Per no oblidar que migraran gratuïtament el lloc de WordPress en les properes hores. El seu pla bàsic permet allotjar 5 llocs i tots els plans inclouen SSL il·limitat. El seu pla comença a partir de 24,99 dòlars / mes. Visiteu l’allotjament WPX (% de cupó de descompte afegit en aquest enllaç)
 • Millor allotjament VPS: En cas que necessiteu més potència, podeu obtenir un allotjament VPS. Recomanem Hosting InMotion. Podeu allotjar els vostres dominis il·limitats i tots els servidors estan alimentats per controladors SSD de primer nivell. A petició, el seu expert de WordPress migrarà el lloc de WordPress en les properes hores. El seu pla bàsic VPS comença a partir de 24,99 dòlars / mes. Visiteu Inmotion Hosting (% de cupó de descompte afegit en aquest enllaç)

Important: coses que cal fer abans de migrar el vostre lloc de WordPress:

Abans de començar, dirigiu-vos al vostre antiguíssim host web i:

 • Feu una còpia de seguretat dels fitxers i de la base de dades
 • Suprimeix tots els comentaris de correu brossa
 • Netegeu la memòria cau si feu servir qualsevol complement de memòria cau
 • Optimitzeu la vostra base de dades de WordPress. Vegeu com optimitzar la base de dades de WordPress.

Pas 1: Instal·leu Duplicator WordPress Plugin

Duplicator és el millor complement de migració de WordPress. Té més d’un milió de descàrregues i el complement de migració més valorat. És un complement gratuït i, mitjançant aquest complement, podeu fer còpies de seguretat, clonar i migrar fàcilment el lloc de WordPress cap a un nou amfitrió. 

Una de les millors coses del complement Duplicator és que el vostre lloc no estarà fora de línia mentre moveu el lloc de WordPress a un amfitrió nou.

Per utilitzar aquest complement, primer aneu a complements de WordPress> Afegeix un nou i cerca Duplicador. Després d’això, instal·leu i activeu aquest complement.

Instal·lació del complement del duplicador

Ara cal crear un paquet nou per al vostre lloc. El paquet conté el vostre lloc i la vostra base de dades de WordPress. A la secció superior dreta, veureu “crear paquet”I feu-hi clic. A continuació, veureu les opcions següents, feu clic a Següent.

Duplicador crear paquet

Després d’això, examinarà el vostre lloc i pot trigar uns segons a completar-se. Quan s’acabi l’exploració, heu de crear el paquet, però assegureu-vos que totes les opcions estan marcades com a bones. En cas que una opció estigui marcada com a dolenta, heu d’arreglar-la. Ara feu clic a construir i començarà a crear el vostre paquet. Passaran uns minuts, de manera que manteniu la pestanya oberta i espereu que s’acabi.

Escaneig del lloc duplicador

Després d’acabar la creació de paquets, heu de descarregar tots dos “Instal·lador”I“Arxiu” dossier. Baixeu els fitxers i guardeu-los en un lloc segur. El necessitareu per moure el lloc de WordPress a un nou amfitrió.

Estat del paquet duplicador

Pas 2: importeu el lloc de WordPress a un amfitrió nou

Al següent pas, haureu de penjar “Instal·lador”I“Arxiu”Fitxers del vostre nou host que heu baixat. Podeu pujar-lo a través del vostre client cPanel o host FTP.

Quan hàgiu acabat de penjar fitxers, ho heu de fer crear una nova base de dades del vostre allotjament web nou. Però assegureu-vos que heu donat tots els privilegis a l’usuari. Cal que mantingueu el vostre nom d’usuari, usuari i contrasenya de la base de dades localment i ho necessitarem més tard.

MySQL

Pas 3, edita el fitxer d’hostes del vostre ordinador per evitar temps d’aturada

Després d’haver penjat els fitxers del lloc web al nou host, heu d’accedir-hi Instal·lador fitxer per començar a instal·lar el vostre lloc. Podeu accedir al fitxer d’instal·lador escrivint-lo al navegador web,

“Http://www.yoursite.com/installer.php”

Mentre intenteu obrir aquest URL, és possible que tingueu un error 404 perquè el vostre nom de domini segueix apuntant al vostre host web. Així, si canvieu els servidors de noms de domini, obtindreu un lloc web trencat o el vostre lloc estarà fora de línia. Com a resultat, el vostre lloc serà inaccessible.

Per evitar el temps d’inactivitat, primer heu d’editar el fitxer d’amfitrions des del vostre ordinador. Així doncs, el fitxer amfitrió assigna el nom de domini a una adreça IP específica. Però només ho podeu fer des del vostre ordinador. Això significa que només podeu veure el lloc web des del nou amfitrió, on la resta del món veureu el vostre lloc web des del vostre amfitrió antic. Us mostraré com editar el fitxer hosts des de Windows i Mac.

El primer que cal trobar l’adreça IP del nou amfitrió web. Inicieu la sessió al vostre nou cPanel de hosting i a la cantonada esquerra o dreta podreu veure la vostra adreça IP d’allotjament. Si teniu problemes per trobar-lo, podeu demanar-li al proveïdor d’allotjament web. Després d’això, copieu l’adreça IP i deseu-la localment.

SG cPanel IP

Com veieu que la meva adreça IP d’allotjament és 37.60.253.54, així que la copiaré i anotaré. La vostra adreça IP no serà la mateixa que la meva, per la qual cosa heu d’escriure la vostra.

A continuació, si sou usuaris de Windows, aneu a Programes> Tots els programes> Accessoris. Cerqueu una llibreta i executeu-la com a administrador. Després d’això, per anar “C: \ Windows \ System32 \ Controladors \ etc“. Allà veureu el fitxer dels vostres hosts i l’obriran.

C: \ Windows \ System32 \ Controladors \ etc

Per als usuaris de Mac, aneu a Aplicacions > Utilitats > Terminal i escriviu la següent comanda per executar-la.

sudo nano / private / etc / hosts

Ara només cal afegir la nova adreça IP al fitxer amfitrions.

Edició de fitxers amfitrions

Heu d’introduir la vostra adreça IP i nom de domini en lloc de domini.com. No oblidis guardar-ho. Ara podeu accedir al vostre lloc web nou des del vostre ordinador.

Pas 4, comenceu a instal·lar el procés del vostre lloc al nou amfitrió

Ara esteu preparat per executar el fitxer d’instal·lador. Per executar l’instal·lador, heu d’obrir el vostre navegador web i el tipus URL del vostre lloc web amb installer.php com a continuació.

http://www.yoursite.com/installer.php

Després d’introduir l’URL, veureu una pàgina com aquesta. Si totes les opcions es mostren com a passades, heu d’anar bé. Per processar-ho, feu clic al botó següent.

Desplegament 1 del duplicador

En aquest pas, heu d’introduir el nom de la base de dades, l’usuari i la contrasenya que acabeu de crear. Però assegureu-vos que no hi hagi cap espai entre aquests personatges. Ara feu clic a Base de dades de proves per comprovar si heu introduït correctament els detalls de la base de dades. Si el test ha passat, haureu de fer clic al botó següent per al següent pas.

Prova de bases de dades duplicat

En aquest camp, heu d’actualitzar el vostre lloc. Al principi, introduïu l’URL del vostre lloc web al camp d’URL. De manera predeterminada, el complement Duplicator estableix la ruta del vostre lloc web, de manera que no cal que l’editeu. Podeu introduir el títol del vostre lloc ara o el podeu editar més endavant des de la configuració.

A mesura que traslladeu el lloc de WordPress a un amfitrió nou, podeu crear un nou compte d’administració, però és opcional. Deixeu-lo en blanc si voleu utilitzar el vostre compte d’administració que utilitzeu per al vostre lloc antic.

Dades d'actualització de duplicadors

Al darrer pas, heu d’iniciar sessió al vostre lloc i comprovar si tot funciona correctament.

Prova de duplicador

Després d’iniciar la sessió, heu d’eliminar els fitxers d’instal·lació, esborrar la memòria cau de creació, guardar els enllaços enllaçats i heu acabat. Ara heu migrat correctament el vostre lloc de WordPress a l’amfitrió nou.

Neteja de dades del duplicador

Pas 5, canvieu els servidors de noms

Com que acabeu de traslladar el vostre lloc de WordPress a un amfitrió nou, el vostre nom de domini segueix apuntant al vostre allotjament web antic. Per tant, heu de canviar el vostre servidor de nom i en aquesta guia us mostraré com canviar els servidors de noms de domini.

Primer, aneu al vostre nou plafó d’allotjament web, aneu a la informació del vostre compte, allà hi trobareu els vostres servidors de noms. Ara només cal copiar els servidors de noms i anotar-lo. En cas que no trobeu els vostres servidors de nom, heu de posar-vos en contacte amb el vostre proveïdor d’allotjament.

NameServers del Nom del lloc

Si heu registrat el vostre nom de domini a GoDaddy, NameCheap o a qualsevol altre registrador de noms de domini, haureu d’iniciar la sessió allà. Com que he registrat el meu nom de domini a GoDaddy, us mostro com canviar els servidors de noms. Aquest procés és el mateix per a tots els registradors de noms de domini.

Ara aneu a “Els meus productes”, seleccioneu el vostre domini i feu clic a Gestiona DNS.

Nom de domini de GoDaddy

Després d’això, feu clic a “Canvia els servidors de noms” i apareixerà un quadre. A continuació, introduïu els vostres servidors de hosting nous que heu copiat del vostre host nou. Després d’afegir-lo, feu clic a Guardar i ja heu acabat.

GoDaddy afegeix servidors de noms

Ara el procés de migració de WordPress està completat. Acabeu de canviar els servidors de noms de domini, pot trigar 6 a 24 hores a propagar-se completament. Com que el vostre amfitrió antic i nou conté els mateixos continguts del lloc web, el vostre lloc serà visible per a tothom. Això confirma Temps de funcionament 100% del vostre lloc.

Quan finalitzeu la propagació, no oblideu canviar el fitxer d’amfitrió de nou del vostre ordinador que heu canviat al pas 3.

Després de la propagació completa, el nou amfitrió servirà fitxers de llocs web als visitants. Però haureu d’esperar 5 dies abans d’anul·lar el vostre antic host.

Conclusió

Si el vostre host web actual no és bo com esperaves o si tens un trànsit elevat al lloc, hauràs de traslladar el lloc de WordPress a un bon host web. Però no hauríeu de pagar ni contractar un expert per migrar el vostre lloc de WordPress. La migració d’un lloc de WordPress a un host nou és un procés molt fàcil i ràpid. En aquest tutorial, he mostrat el procés pas a pas com fer-ho. 

Per a la migració del lloc de WordPress, he utilitzat el millor complement de migració de WordPress anomenat Duplicator, ja que és més fàcil i útil. I el millor d’aquest complement és que podeu crear una còpia de seguretat del vostre lloc i moure fàcilment el lloc de WordPress a un nou host web.

Espero que aquest tutorial us hagi ajudat a moure o migrar amb èxit el lloc de WordPress cap a un nou host sense temps d’inactivitat. Si teniu alguna pregunta o opinió sobre aquest tutorial, deixeu un comentari a continuació. També ens podeu connectar Facebook, Twitter, Google+.

A continuació, es mostren articles de WordPress més importants que us agradaria veure,

 • 5 millors complements de migració de WordPress per moure el lloc de WordPress amb seguretat al nou amfitrió
 • 7 millors complements de Google AdSense per a WordPress [Edició 2017]
 • 9 millors allotjaments de WordPress el 2017 [millors opcions per a experts]
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector