10 Plugin Sembang Langsung WordPress Terbaik 2016

04.06.2020
PEMAIN '10 Plugin Sembang Langsung WordPress Terbaik 2016
0 11 мин.

Apa itu Sembang Langsung?

Sembang Langsung sokongan adalah perkhidmatan berasaskan Web yang membolehkan perniagaan berkomunikasi, atau berbual, dalam masa nyata dengan pelawat ke laman web mereka. Langsung aplikasi sokongan biasanya digunakan untuk memberikan sokongan dan maklumat pelanggan segera kepada pelanggan dan pelanggan. Oleh itu, dalam catatan ini saya menunjukkan 10 kepada anda Plugin Sembang Langsung WordPress Terbaik tahun 2016.


Tetapi anda mungkin berfikir, mengapa saya memerlukan fungsi sembang Langsung di laman web saya… Betul?…“Adakah anda tahu anda dapat memperoleh lebih dari 60% pelanggan, bahkan anda dapat meningkatkan penjualan lebih banyak dengan memiliki sistem sembang langsung.” Fungsi sembang langsung jelas kelihatan pada masa ini kerana menjual sesuatu, dan terutama bagi mereka yang pertama kali melayari laman web anda. Mereka tidak mempunyai banyak masa untuk menunggu jawapan. Oleh itu, sembang langsung membuat kerja yang hebat dalam kes itu. Setelah mengintegrasikan plugin sembang langsung WordPress, anda boleh terus berbual dengan pelanggan anda dan membantu mereka mengenai pertanyaan mereka mengenai sebarang produk. Mari lihat plugin sembang langsung WordPress itu …

10 Pemalam Sembang Langsung WordPress Terbaik

1. Sembang Langsung

Pemalam Sembang Langsung WordPressSembang Langsung adalah perisian sembang langsung dan perisian meja bantuan terbaik untuk perkhidmatan pelanggan. Sekiranya anda mencari plugin sembang langsung WordPress terbaik untuk sebarang jenis perniagaan, maka itu adalah pilihan yang baik atau anda. Ini Pemalam Sembang Langsung WordPress dilengkapi dengan banyak ciri yang dapat meningkatkan kadar perbualan anda dengan pembeli. 

Dengan papan pemuka pentadbir mereka yang kuat, anda boleh menyesuaikan semuanya. Sekiranya anda mempunyai portfolio, E-commerce atau laman web pada bila-bila masa, anda boleh menggunakannya dengan mudah. Mula-mula anda hanya perlu log masuk di papan pemuka pentadbir anda dan dapatkan kodnya dan tambahkan ke footer.php dalam tema anda. Kemudian anda boleh menyediakan pilihan sembang, tema dari sini. Berikut adalah tangkapan skrin papan pemuka:-

sembang langsung wpmyweb

Ciri-ciri utama:

 • Menyesuaikan Tetingkap Sembang: Apabila anda telah mengaktifkan pilihan sembang di laman web anda, maka anda dapat menyesuaikan tetingkap sembang dengan beberapa tema dan warna. Bukan itu sahaja Selanjutnya dalam pilihan bahasa, bahasa lalai adalah bahasa Inggeris, tetapi jika perniagaan anda menetap di Itali, maka anda boleh menukar bahasa menjadi Italiano. Anda juga boleh mengaktifkan tinjauan pra-sembang, tinjauan pasca-sembang dll. Tinjauan pasca-sembang terutama digunakan untuk maklum balas pelanggan segera dan sekiranya terdapat agen penilaian. Pelanggan dapat mengisi borang tiket dalam pilihan sembang, jika sembang dalam talian tidak tersedia pada waktu itu.
 • Penglibatan Pelanggan: Anda dapat menetapkan pesan khusus, ketika seseorang mengklik sembang dalam talian atau anda dapat Menyiapkan lebih banyak salam untuk mengundang pengunjung sasaran untuk berbual. Dengan menjolok mata sistem, pelanggan anda mendapat lebih banyak perhatian dan memprovokasi mereka untuk memulakan sembang.
 • Alat Ejen Lanjutan: Ejen Sembang boleh menambah tag dan pintasan papan kekunci untuk penggunaan pantas. Sembang ini boleh digunakan dari PC dan telefon menggunakan perisian yang boleh dimuat turun. 
 • Tetapan sembang: Ejen sembang boleh mengarahkan sembang atau boleh dilakukan secara automatik. Oleh itu, jabatan tertentu mendapat pelanggan berdasarkan kategori tertentu.
 • Mudah Digabungkan: Tidak kira CMS mana yang anda gunakan, anda boleh menggabungkan plugin Live Chat ini dengan mudah ke laman web anda.

Harga:

Plugin ini dibayar dengan kos permulaan $ 16 / bulan. Mulakan Percubaan 30 Hari

2. Sembang Langsung WP

Sembang Langsung WordPress- Wpmyweb

Sembang Langsung WP plugin adalah plugin sembang langsung WordPress yang paling menjimatkan. Plugin ini berfungsi sepenuhnya dan menyokong perniagaan kecil. Pemalam ini percuma, jadi anda tidak perlu membayar langganan bulanan sembang langsung untuk memahami pelawat anda dengan lebih baik.

Anda kini mempunyai pilihan untuk menjadi tuan rumah sembang langsung anda di laman web anda sendiri atau pelayan sembang langsung mereka. Menggunakan pelayan sembang langsung mereka akan meningkatkan prestasi sembang anda hingga 300% dan mengurangkan beban pada hos anda. 

Ia boleh disesuaikan sepenuhnya, jadi anda boleh mengatur sembang langsung dari papan pemuka pentadbir anda. Seperti yang anda lihat pada gambar di atas bahawa anda boleh berbual dengan pelanggan anda menggunakan aplikasi windows, aplikasi android dll dan bahkan anda akan mendapat pemberitahuan desktop jika ada pelanggan yang ingin berbual dengan ejen. Berikut adalah gambar papan pemuka pentadbir di bawah:

Sembang Langsung WP

Plugin ini percuma, tetapi jika anda mahukan ciri penuh plugin ini, maka anda harus membeli versi PRO. Berikut adalah beberapa ciri utama WP Live Chat:

Ciri-ciri utama:

 • Sembang Sepenuhnya Boleh Disesuaikan: Seperti yang saya nyatakan bahawa plugin itu dapat disesuaikan sepenuhnya, jadi anda boleh mengatur perbualan anda mengikut kehendak anda.

 • Penilaian Sembang & Ikon Sosial: Adalah pilihan yang baik bahawa pelanggan / pengguna dapat menilai ejen anda dalam masa nyata dan anda boleh menambahkan halaman peminat Facebook atau halaman perniagaan anda di tetingkap sembang untuk mendapatkan lebih banyak pengikut pada masa yang sama.
 • Pemberitahuan Penyemak Imbas: Pemalam ini membolehkan anda dapatkan pemberitahuan penyemak imbas sebaik sahaja sembang baru diterima.
 • Akses PRekod Sembang yang jelas: Anda boleh mengakses sebarang sembang yang mungkin anda terlepas dan juga catatan sembang sebelumnya.
 • Menyokong Pelbagai Bahasa: Sokongan WP Live Chat boleh diterjemahkan sepenuhnya dan terdapat lebih daripada 25 bahasa yang berbeza.
 • Hoskan Pelayan Sembang Anda di Awan: Hoskan pelayan sembang langsung anda di pelayan awan mereka untuk meningkatkan prestasi sembang anda sehingga 300% dan mengurangkan beban pada hos anda. 

Harga:

Plugin ini percuma, tetapi untuk mendapatkan akses penuh atau ciri, anda perlu membeli versi Pro plugin ini, yang berharga $ 39.95.

3.Tawk.untuk Sembang Langsung

tawk wpmyweb

Tawk.to adalah aplikasi sembang langsung 100% PERCUMA yang membolehkan anda memantau dan berbual dengan pelawat di laman WordPress anda. Ia menyokong untuk semua jenis perniagaan dan lebih daripada 250,000 syarikat menggunakan Tawk.to. Ia direka untuk meningkatkan keberkesanan dalam menguruskan pengalaman penglibatan pelanggan dalam talian. Oleh kerana tidak ada had, jadi anda boleh menggunakannya di beberapa laman web dan ejen dalam antara muka papan pemuka tunggal untuk berbual dengan pelawat di laman web anda.

Tawk.to menawarkan aplikasi iOS, Android, Windows dan Mac OSX percuma untuk terus berhubung, atau anda boleh log masuk melalui penyemak imbas moden.

Ciri-ciri utama:

 • Widget Tersuai: Anda boleh mengubah Ukuran, Warna, Kedudukan dan Kandungan widget pelawat agar sesuai dengan laman web anda.
 • Gunakan Pelbagai Tapak: Sekiranya anda ingin menggunakan sembang langsung di beberapa laman web. Kemudian tambahkan beberapa widget yang berbeza ke seberapa banyak laman web yang anda mahukan, supaya anda dapat mengesan dari mana asal sembang anda.
 • Pencetus Sembang Automatik: Anda boleh menetapkan pemicu untuk menetapkan mesej automatik berdasarkan beberapa keadaan, seperti waktu, mengunjungi halaman tertentu, atau melakukan tindakan tertentu dll.
 • Pintasan Tersuai: Jalan pintas membolehkan anda menjawab dengan cepat dalam masa 1 saat dan ini juga menjimatkan masa dengan menjawab soalan pelawat yang sering diajukan. Seperti: Daripada menaip Halo, selamat datang di laman web kami, bagaimana kami dapat membantu? anda boleh membuat jalan pintas secara sederhana / salam.
 • Aplikasi percuma: Tawk.to menawarkan aplikasi iOS, Android, Windows dan Mac OSX percuma untuk terus berhubung dengan pelanggan anda dari mana sahaja.

Harga: 

100% Percuma.

4. Sembang Langsung Zopim

sembang langsung zopim

Zopim adalah salah satu Plugin Sembang Langsung WordPress yang paling popular dan boleh dipercayai. Zopim membolehkan anda memantau dan berbual dengan pengunjung yang melayari kedai anda dalam masa nyata. Mereka mempunyai lebih daripada 150,000 pelanggan dan plugin sembang langsung WordPress terpasang yang paling aktif.

Mereka memberikan ciri paling keren kepada pelanggan mereka “Sembang Messenger Facebook”. Oleh itu, dengan menggunakan ciri ini, anda akan dapat menggunakan messenger. Dan tentunya ia adalah kaedah terbaik lain untuk menjangkau pelanggan anda.

Ciri-ciri utama:

 • Analisis Lanjutan: Papan pemuka Zopim memungkinkan anda memantau aliran pengunjung, corak penggunaan, dan memungkinkan anda melompat setiap kali pelanggan memerlukan bantuan.
 • Sesuai untuk Semua Jenis Perniagaan: Sekiranya anda mempunyai laman web kecil atau bahkan besar, tidak ada masalah. Ia berfungsi dalam semua jenis dengan lancar.
 • Mesra Mudah Alih: Plugin ini mesra pengguna sepenuhnya, jadi pelanggan anda boleh berbual dengan anda dari mana-mana peranti menggunakan widget sembang dioptimumkan mudah alih kami.
 • Mudah Digabungkan: Ia menyokong semua CMS utama.
 • banyak lagi …

Harga:

Percuma | $ 11.20 / bln.

5. Saya Menyokong

Plugin Sembang WoRdPress

Saya Menyokong adalah platform sembang langsung untuk laman web dan kedai e-dagang. Dengan adanya perisian sembang langsung IM, anda boleh mempunyai akaun sembang langsung, log masuk ke akaun sembang langsung dan berbual dengan pelawat anda dalam beberapa minit.

Ciri-ciri utama:

 • Pemantauan Pelawat Masa Sebenar: Dengan papan pemuka yang kuat, anda dapat memantau tingkah laku pelawat dan bertindak terhadap mereka sama pentingnya. Dan anda dapat mengesan halaman mana pengguna anda, dari mana mereka berasal, lokasi geografis mereka. 
 • Mudah disesuaikan: Anda boleh menyesuaikan tetingkap sembang agar sesuai dengan tema laman web anda sendiri dan mengubah fon, warna dan gambar sepanduk tajuk. Saya berbual pilihan anda boleh mengatur teks dan bidang.
 • Keselamatan yang Lebih Baik: Saya menyokong menyediakan Penyulitan SSL, jadi semua sembang tetap selamat dan selamat.
 • banyak lagi ….

Harga:

Percuma | $ 12.63 / bln

6. JivoChat

jivochat

JivoChat mempunyai lebih daripada 155,614 pelanggan dan salah satu syarikat yang boleh dipercayai. JivoChat membantu pelanggan menerima jawapan segera dalam sembang langsung – tanpa perlu memanggil atau menghantar e-mel dan terus di laman web anda. Anda boleh memasang pemalam ini dalam beberapa minit, dan dapat dikonfigurasi khusus agar sesuai dengan gaya peribadi anda.

JivoChat menyediakan aplikasi desktop percuma untuk Mac / Windows, aplikasi penyemak imbas dan aplikasi mudah alih juga. Oleh itu, anda atau ejen anda tidak akan terlepas satu sembang. 

Ciri-ciri utama:

 • Kualiti Lebih Baik: Setiap hari mereka menilai kualiti perkhidmatan sembang di laman web anda dengan skala dari 0 hingga 5 dan memberi cadangan bidang apa yang perlu anda perbaiki.
 • Mudah untuk digunakan: Ejen boleh berbual dengan aplikasi desktop yang sesuai untuk Mac / Windows, aplikasi penyemak imbas dan aplikasi mudah alih kami juga.
 • Lebih Banyak Sembang dengan Pelanggan: Ia menawarkan bantuan sebelum soalan diajukan dengan sembang proaktif menjadikan pengunjung santai menjadi pelanggan yang senang.

Harga:

Percuma | $ 10 / bln.

7. Tidio Live Chat

tildochat

Tidio Live Chat adalah perkhidmatan sembang langsung yang membolehkan anda berkomunikasi dengan pelanggan dengan mudah. Sekiranya anda mencari plugin sembang langsung WordPress yang bagus dan murah, maka itu adalah pilihan yang baik. Ia direka khas untuk komuniti WordPress. Sebaik sahaja anda memasang pemalam, anda akan bersedia untuk memanfaatkan sepenuhnya faedah yang disediakan oleh perkhidmatan kami, tidak diperlukan pendaftaran.

Sangat mudah dipasang, setelah anda memasang pemalam, anda sudah bersedia untuk pergi. Ini memantau siapa yang mengunjungi laman web anda. Anda boleh menyesuaikan skema warna atau bidang khusus untuk borang mengikut keperluan anda.

Ciri-ciri:

 • Jejaki siapa yang melawat laman web anda.
 • Hubungi pelawat anda melalui e-mel semasa mereka keluar dari sembang.
 • Integrasi dengan Zendesk, GetResponse, SalesForce dan MailChimp dan banyak lagi.
 • Aplikasi khusus untuk peranti mudah alih dan desktop (iOS, Android, Windows, OS X, Chrome).
 • Sepenuhnya disesuaikan.

Harga:

Percuma | Versi Pro: $ 12 / bln.

Harga Tildo Live Chat

8. Sembang Langsung Olark

sembang langsung olark

Olark adalah kaedah yang paling indah dan berkesan untuk bercakap dengan pelanggan anda untuk penjualan dan sokongan. Olark mendedahkan siapa yang ada di laman web anda dan apa yang mereka lakukan. Malah lihat apa yang ada di keranjang belanja mereka.

Cepat & senang dipasang dan disesuaikan Olark. Cukup buat akaun Olark dan tampal kod ke laman web anda, anda boleh pergi. Dengan tema, teks dan bahasa yang indah yang anda pilih, dan bahkan API yang hebat, Olark sepenuhnya berada dalam kawalan anda.

Plugin ini sangat berguna untuk laman web E-commerce atau laman WordPress anda. Tetapi ia tidak mempunyai versi percuma, anda perlu membeli untuk menggunakan pemalam ini.

Ciri-ciri:

 • Olark berfungsi dengan perisian utama yang sudah anda gunakan dan menggerakkan CRM anda.
 • Dapatkan maklum balas segera dari pelanggan anda supaya anda tahu bahawa anda menjadikan mereka lebih bahagia.
 • Pelanggan anda boleh mengkaji produk atau ejen anda menggunakan pilihan sembang. Supaya anda dapat meningkatkan produk dan pengalaman anda.

Harga:

$ 12 / bulan. (Hanya Versi Premium Yang Ada)

9. diWebChat

sembang di laman web

diWebChat adalah plugin sembang langsung WordPress yang baik untuk laman web anda. Ini membolehkan anda berbual dengan pengunjung laman web anda, memantau lalu lintas laman web dan memberikan sokongan pelanggan yang lebih baik. 

Plugin sembang langsung WordPress ini untuk WordPress menyediakan cara mudah untuk menyatukan laman web WordPress anda dengan sistem sembang langsung inovatif kami. Ia juga serasi dengan laman web WooCommerce. Anda boleh berbual dengan pelawat laman web anda dalam masa nyata hanya dengan satu klik, memantau lalu lintas laman web anda dan memaksimumkan penukaran anda dengan pencetus.

ciri onwebchat

Harga:

Percuma | $ 7.81 / bulan.

10. Sembang WP

wp-sembang

Sembang WP adalah plugin sembang langsung WordPress, yang terutama dibina untuk WordPress. Dengan menggunakan pemalam ini, anda dapat memantau dan berbual dengan pelawat, yang melayari kedai / laman web anda dalam masa nyata. Ia adalah antara muka depan berbual pelbagai bahasa yang boleh disesuaikan sepenuhnya. 

Untuk menggunakan perkhidmatan ini, anda hanya memerlukan kunci API dari Sembang WP , dan anda boleh mula berbual dengan pelanggan anda. Ia membolehkan anda menambahkan laman web tanpa had, sembang tanpa had, pelanggan tanpa had dan banyak lagi. Anda boleh menggunakan Aplikasi mudah alih mereka untuk plugin sembang langsung ini.

Ciri-ciri utama:

 • Laman web tanpa had
 • Sembang tanpa had
 • Pengendali tanpa had
 • Aplikasi mudah alih, aplikasi Chrome tersedia untuk Plugin Sembang Langsung WordPress ini

Harga: 

Percuma

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector