20 Pemalam WordPress Terbaik 2017: Penting untuk Blogger Profesional

Sekiranya anda baru-baru ini memulakan blog menggunakan WordPress, maka ia menjadi pening kepala untuk memilih Pemalam WordPress Terbaik. Kerana WordPress mengandungi hampir 48,000 plugin dan sukar untuk mencari mana yang sesuai untuk laman web anda. Itulah sebabnya kami mengumpulkan beberapa Pemalam WordPress yang paling berguna dan biasa yang penting bagi setiap pemilik laman web.


Memasang terlalu banyak plugin secara signifikan menimbulkan tekanan pada Pangkalan Data anda, yang meningkatkan masa memuatkan laman web anda. Oleh itu untuk memastikan laman web anda dioptimumkan sepenuhnya, hapus plugin yang tidak perlu dan sering Bersihkan Pangkalan Data WordPress anda. Dalam artikel ini, kami menyenaraikan 20 Pemalam WordPress Terbaik yang penting untuk setiap Blogger Profesional.

[clickToTweet tweet = “” 20 Plugin WordPress Terbaik untuk Blogger Profesional “” quote = “” 20 Plugin WordPress Terbaik untuk Blogger Profesional “” tema = “style3 ″]

20 Pemalam WordPress Terbaik (Pakar Dipilih)

# 1 Yoast SEO

Pemalam WordPress Yoast

Yoast adalah yang terbaik Pemalam SEO untuk WordPress. Sekiranya anda baru memulakan blog, maka plugin ini membantu anda memberi peringkat pada laman web anda di Search Engine. Selepas mengaktifkan, anda perlu menyediakan pemalam ini.

Plugin ini membolehkan anda menghasilkan peta laman XML, yang diperlukan untuk menghantar peta laman blog anda ke Google Search Console. Anda juga boleh mengubah struktur laman web anda dari tetapan pemalam.

Selanjutnya, pratonton coretan mereka membantu anda meningkatkan kandungan anda SEO mesra. Sebagai contoh, ia akan menunjukkan kepada anda sama ada tajuk catatan anda terlalu panjang atau terlalu pendek, sama ada keterangan meta anda masuk akal dalam konteks hasil carian dan itu Fokus kata kunci yang anda mahu naik taraf di Search Engine. Jadi, pemalam WordPress ini sesuai untuk laman web anda dan sangat disyorkan.

# 2 Akismet

Pemalam WordPress

Sekiranya anda menyemak bahagian komen anda di WordPress, anda akan melihat ada banyak komen yang akan disetujui. Mungkin anda sangat gembira kerana anda mendapat komen di laman web anda. Tetapi sebenarnya, 99% komen adalah SPAM. Mereka berusaha mendapatkan pautan balik dari laman web anda. Jadi, inilah dia Pemalam Akismet untuk mengelakkan Komen SPAM untuk laman WordPress.

Setelah memasang Akismet, anda perlu log masuk dengan akaun WordPress.com anda yang diperlukan untuk pengaktifan. Maka anda perlu menyiapkannya. Berikut adalah tutorial Cara menyediakan plugin Akismet.

Sekarang anda dapat melihat bahawa komen tersebut ditandai sebagai SPAM. Akismet memeriksa komen anda terhadap perkhidmatan Web Akismet untuk melihat apakah itu kelihatan seperti spam atau tidak dan membolehkan anda menyemak spam tersebut. Anda dapat melihatnya di bawah layar “Komen” blog anda.

Pembangun Halaman # 3 oleh SiteOrigin

Pembina Halaman oleh SiteOrigin

Pembangun Halaman oleh SiteOrigin adalah plugin pembina halaman yang paling popular di WordPress. Ini membolehkan anda membuat halaman arahan yang menakjubkan dan anda tidak memerlukan kemahiran pengekodan untuk ini. Plugin ini dilengkapi dengan paket bundle yang memberikan lebih banyak pilihan.

Plugin ini berfungsi pada catatan, halaman dan juga menyokong penyuntingan langsung. Alat ini membolehkan anda melihat kandungan dan mengedit widget dalam masa nyata. Selain itu, ia berfungsi dengan widget WordPress standard dan memberi anda pilihan widget tambahan yang selalu anda temukan widget yang anda perlukan.

# 4 Jetpack

Jetpack

Jetpack salah satu Pemalam WordPress terbaik. Semasa anda memasang WordPress untuk pertama kalinya, anda akan melihat sudah ada dua pemalam yang sudah dipasang. Jetpack adalah salah satu daripadanya dan mempunyai lebih dari 1+ juta pemasangan aktif. 

Ini adalah satu-satunya pemalam yang dilengkapi dengan pelbagai ciri. Sebilangan besar pengguna menyebutnya “Semua dalam Satu” kerana ia memberi anda:

 • Statistik dan analitik laman web
 • dapat mengetengahkan catatan berkaitan
 • dapat melindungi laman web anda dari serangan Brute force
 • dapat memantau pemantauan downtime dan uptime
 • Langganan e-mel
 • dan banyak lagi…

Dari pilihan perkongsian automatik, anda boleh menghubungkan laman web anda ke Facebook, Twitter, Google+, Linkedin dan lain-lain sehingga apabila anda menerbitkan catatan baru, ia secara automatik berkongsi catatan blog anda ke laman sosial tersebut.

Walaupun kebanyakan ciri dan perkhidmatan Jetpack adalah percuma, ia juga menyediakan ciri berbayar. Ciri berbayar merangkumi perkhidmatan keselamatan dan sandaran lanjutan, hosting video, pengewangan laman web, alat SEO canggih, dll.

# 5 W3 Jumlah Cache

Jumlah Cache W3

Dengan host web yang baik, anda mesti memerlukan Caching Plugin. Cache adalah kawasan simpanan sementara yang menyimpan fail statik anda yang merangkumi HTML, CSS, JavaScript, Imej dan lain-lain. Laman web tersebut disimpan di cakera keras anda dalam subdirektori cache. Oleh itu, apabila pengguna meninjau laman web anda, penyemak imbas web anda mendapatkan fail tersebut dari cache dan bukannya pelayan asal. Dengan cara ini anda dapat menjimatkan lebar jalur anda dan juga meningkatkan kelajuan memuatkan laman web.

W3 Total Cache adalah salah satu Pemalam WordPress terbaik. Ini meningkatkan pengalaman SEO dan pengguna laman web anda dengan meningkatkan prestasi laman web. Dengan integrasi rangkaian penghantaran kandungan (CDN) mereka, anda dapat mempercepat laman web anda dengan mudah. Selain itu, Minify HTML, CSS dan JavaScript anda, membolehkan cache penyemak imbas, cache pangkalan data dll.

W3 Total Cache dilengkapi dengan banyak ciri, jadi penyediaannya agak sukar. Baca tutorial ini mengenai Cara Menyiapkan Cache Total W3.

# 6 Pemeriksa Pautan Rosak

Pemeriksa Pautan Rosak

Plugin Pemeriksa Pautan Pecah imbas laman web anda untuk pautan yang rosak. Contohnya, catatan blog anda mengandungi pautan dan gambar luaran. Oleh itu, kadangkala gambar tersebut rosak dan pautan menjadi tidak sah, maka pemalam ini akan menunjukkan kepada anda pautan yang rosak dan sumbernya.

Ia memantau pautan di catatan, halaman, komen, bidang blogroll, dan adat anda dan mengesan pautan yang tidak berfungsi, kehilangan gambar dan pengalihan. Kemudian ia memberitahu anda melalui Papan Pemuka atau melalui e-mel.

Sebagai pautan yang rosak atau hilang buruk untuk SEO, jadi dengan menggunakan pemalam ini, anda boleh menulis semula URL yang hilang dan menghalang mesin carian daripada mengikuti pautan yang rosak.

# 7 Papan Pemuka Analitis Google untuk WP

Papan Pemuka Analitis Google untuk WP

Papan Pemuka Analitis Google untuk pemalam WP membolehkan anda mengesan lalu lintas laman web anda dengan mudah. Setelah memasang pemalam ini, anda akan mendapat semua butiran lalu lintas di papan pemuka WordPress anda. Dengan menggunakan pemalam ini, anda dapat memantau jumlah pengunjung masa nyata, sumber lalu lintas, PRU lokasi, rujukan, paparan halaman, kadar lantunan dan lain-lain.

Plugin ini benar-benar percuma dan berfungsi sama seperti alat berbayar yang lain. Selain dari papan pemuka, anda dapat memeriksa sesi, pengguna, kadar pentalan, carian organik, halaman / sesi dan semua perincian lalu lintas dari 30 hari terakhir, bahkan hingga 3 tahun. Oleh itu, anda boleh memeriksa lalu lintas laman web anda dari 3 tahun terakhir dengan hanya satu klik.

Papan pemuka plugin mereka sepenuhnya pilihan dan dapat disatukan dengan kod Analitis Google dengan mudah. Oleh itu, anda boleh memantau statistik laman web anda tanpa membuka tab di penyemak imbas.

# 8 Bentuk Ninja

Borang Ninja

Mahu membuat cantik Borang Perhubungan? Kemudian Ninja Forms adalah pilihan yang baik untuk anda. Ia adalah percuma dan anda boleh membuat borang yang tidak terhad. Anda boleh membina borang dalam beberapa minit menggunakan pencipta form drag-and-drop yang kuat.

Borang ini dilengkapi dengan Add-On yang popular, yang terdapat dalam plugin versi Pro. Anda juga boleh mengimport / mengeksport borang dari tetapan pemalam dan dapat melihat jumlah penyerahan borang. Anda boleh menggunakan kod pendek atau memasukkan borang secara langsung ke dalam pos / halaman anda untuk menunjukkan borang hubungan anda. Untuk menggunakan reCAPTCHA, anda perlu mendapatkan kunci laman web dan kunci rahsia dari Google reCAPTCHA.

# 9 bbpress

bbpress

bbpress ialah forum membuat Plugin WordPress. bbpress adalah plugin yang sangat ringkas dan ringan yang berfungsi pada mana-mana hosting yang dikongsi. Plugin ini juga dilengkapi dengan tema dan plugin tersendiri seperti WordPress.

Anda boleh membina sebarang jenis forum menggunakan bbpress. Contohnya, anda boleh membina forum seperti WordPress.org. Tetapi jika anda mahukan forum untuk komuniti yang lebih besar, maka phpBB, myBB akan menjadi baik. Lihat cara mengintegrasikan forum ke dalam WordPress.

# 10 Keselamatan Securi

Keselamatan Securi

Securi adalah salah satu plugin keselamatan paling kuat untuk WordPress. Ini menghalang laman web anda daripada serangan kekerasan, serangan DDoS. Securi menjadikan laman web anda selamat 24 × 7 oleh pengimbas perisian jahat dan Pengeras Keselamatan mereka.

Perkhidmatan Securi adalah percuma untuk semua pengguna WordPress. Tujuh ciri keselamatan utama mereka ialah keselamatan aktiviti Log Log, Pemantauan Integriti fail, Pengimbasan Malware jauh, Pemantauan senarai hitam, Pengukuhan Keselamatan yang berkesan, Tindakan Keselamatan pasca-Hack, Pemberitahuan keselamatan.

# 11 Perang Sosial

Perang Sosial

Perang Sosial adalah pemalam WordPress perkongsian sosial terbaik. Social Warfare membolehkan anda berkongsi halaman / isi kandungan di laman rangkaian sosial dengan cara yang lebih baik yang mendapat lebih banyak bahagian dan mendorong lebih banyak lalu lintas.

Ia sangat pantas dan cepat disesuaikan pemalam perkongsian sosial yang memuat dengan cepat di laman web anda. Anda boleh menambah butang bahagian sosial di halaman, pos dan sebelah kiri anda yang menarik pengunjung anda untuk berkongsi.

Plugin versi percuma ini dilengkapi dengan ciri terhad tetapi versi berbayar akan memberi anda pilihan perkongsian lanjutan.

Dapatkan Versi Percuma Dapatkan Versi Berbayar

Jadual Harga # 12 oleh Supsystic

Jadual Harga oleh Supsystic

Jadual Harga oleh Supsystic membolehkan anda membuat jadual harga responsif atau jadual perbandingan di WordPress. Ia dilengkapi dengan pembangun meja seret dan lepas yang membantu anda membuat apa-apa jenis jadual harga tanpa kerumitan.

Anda boleh menggunakan pelbagai jenis templat jadual dan membuat jadual, lajur dan baris harga tanpa had. Banyak butang, teks, gaya CSS tersedia untuk senarai harga apa pun dan dapat disatukan jadual harga dengan menggunakan kod pendek.

# 13 BJ Beban Malas

Beban Malas BJ

BJ Lazy Load adalah salah satu pemalam WordPress Lazy Loading terbaik. Dengan malas memuatkan semua gambar laman web anda kerana ia dapat dilihat oleh tetingkap penyemak imbas ketika pengunjung menatal halaman. Dengan cara ini anda dapat menjimatkan lebar jalur pelayan anda dan meningkatkan kelajuan memuatkan laman web anda.

Plugin ini berfungsi di mana-mana jenis laman web. Anda boleh menggunakannya pada kandungan halaman, gambar, gambar kecil, Gravatars, dll. Sekiranya plugin ini tidak berfungsi dengan baik, anda boleh menggunakan plugin pemuatan Lazy yang lain.

# 14 Pengalihan

Pengalihan

Pengalihan adalah pemalam terbaik untuk menguruskan pengalihan 301. Kadang kala, apabila anda mengemas kini sebarang URL, anda mungkin akan mendapat ralat 404 Halaman yang tidak dijumpai. Oleh itu, anda boleh mengalihkan semua 404 hingga 301 dengan mudah, itu bermaksud mengalihkan URL lama ke URL baru.

Sekiranya terdapat terlalu banyak ralat 404, anda dapat “membetulkan Ralat Halaman 404 Tidak Ditemui” dengan segera.

# 15 Pengimport WordPress

Pengimport WordPress

Sekiranya anda ingin mengimport atau memindahkan catatan, halaman ke laman WordPress baru, maka anda boleh melakukannya dengan menggunakan Pemalam Pengimport WordPress. Ia membolehkan anda mengimport catatan, halaman, komen, bidang tersuai, kategori, tag dan banyak lagi dari fail eksport WordPress.

# 16 BackupBuddy

Backupbuddy

Backupbuddy mengendalikan anda Sandaran WordPress. Anda boleh membuat sandaran lengkap atau hanya sandaran pangkalan data dan mengembalikannya semula.

BackupBuddy juga menawarkan jadual sandaran, destinasi jauh, memindahkan laman web dan lain-lain. Dengan Backupbuddy, anda boleh membuat sandaran atau memulihkan mana-mana fail individu dalam masa nyata. Selain itu, anda boleh menyimpan fail sandaran anda ke storan dalam talian seperti Google Drive, Dropbox dll.

# 17 Sapu WP

Sapu WP

Sapu WP Membersihkan anda Pangkalan data WordPress dengan membuang jadual pangkalan data, semakan, komen yang dihapuskan, komen yang tidak diluluskan, komen spam dan banyak lagi. Dengan itu, anda juga dapat mengoptimumkan pangkalan data WordPress yang membantu memuatkan laman web anda dengan lebih pantas.

Lihat, Cara Mengoptimumkan Pangkalan Data WordPress Menggunakan Sapu WP.

# 18 Slider oleh Soliloquy

Bersendirian

Sekiranya anda mencari di Pemalam slaid WordPress terbaik, maka Soliloquy adalah pilihan terbaik untuk anda. Dengan Drag & Jatuhkan pembangun slaid responsif, anda boleh membuat slaid gambar yang cantik dengan hanya beberapa klik.

Soliloquy Slider 100% responsif dan mesra mudah alih. Anda boleh menyesuaikan slider Soliloquy anda dengan templat bawaannya atau membuat sendiri. Ia juga berfungsi dengan baik di laman WooCommerce dan anda boleh membuat slaid produk yang indah untuk kedai anda.

# 19 MelMunch

Mel Mel

Mel mel adalah yang terbaik percuma Pemalam WordPress untuk mendapatkan lebih banyak pelanggan e-mel. Dengan borang pilihan yang indah, anda boleh menambahkan widget bar sisi anda dengan mudah. Ia boleh disatukan dengan perkhidmatan pemasaran e-mel MailChimp, Constant Contact, AWeber, Campaign Monitor.

Mereka menyediakan empat jenis borang pilihan yang berbeza iaitu Popup, Embedded, Top Bar, Scroll Box, dan Sidebar. Borang MailMunch dilengkapi dengan tema yang boleh disesuaikan yang menjadikan borang anda lebih menakjubkan. Dari papan pemuka, anda boleh menjalankan ujian A / B dan melihat analisis dan statistik langganan e-mel sepanjang masa.

# 20 Pengesahan Dua Faktor Clef
Pengesahan Dua Faktor Clef

Pengesahan Dua Faktor Clef memberikan kata laluan tanpa kata laluan, pengesahan dua faktor yang sangat selamat dan senang digunakan. Ia sangat berguna jika anda tidak dapat mengingati kata laluan laman web anda, walaupun anda sering menukar kata laluan anda.

Oleh itu, dengan menggunakan pemalam ini, anda boleh log masuk ke laman web anda dengan bantuan telefon anda. Muat turun aplikasi telefon dari kedai permainan atau kedai epal. Kemudian anda boleh log masuk ke laman web anda dengan mengimbas bar.

Aplikasi mudah alih Clef mereka memberikan pengesahan dua faktor tanpa kata laluan yang sangat selamat dan senang digunakan. Anda tidak perlu memasang perisian pihak ketiga, cukup gunakan telefon pintar anda untuk membolehkan anda log masuk. Dengan log masuk / mati tunggal ciri, anda boleh log keluar dari semua laman web anda dengan sekali klik pada bila-bila masa dan boleh menjadualkan waktu untuk log keluar anda secara automatik setelah anda selesai bekerja.

Kesimpulannya

Dalam tutorial ini, kami membuat senarai 20 Pemalam WordPress Terbaik yang mesti ada di laman web anda. Lazimnya pengguna WordPress yang baru kurang mengetahui tentang plugin mana yang harus mereka gunakan atau tidak. Dengan cara ini fail yang tidak diperlukan plugin disimpan dalam pangkalan data anda dan menjadikan laman web anda sedikit lebih perlahan. Itulah sebabnya kami mencadangkan 20 Plugin WordPress Terbaik

Itulah sebabnya kami mencadangkan 20 Pemalam WordPress Terbaik yang berguna untuk laman web anda. Sekiranya anda memasang terlalu banyak plugin di laman web anda, laman web anda mendapat banyak beban pada masa yang sama dan ini menyebabkan pemuatan halaman lambat. Oleh itu, anda harus selalu berusaha mengekalkan jumlah minimum pemalam, yang akan baik untuk laman web anda.

Saya harap senarai “Plugin WordPress Terbaik” ini dapat membantu anda mencari pemalam yang anda perlukan. Sekiranya anda mempunyai pertanyaan mengenai Plugin WordPress, sila beritahu kami melalui komen. Kami juga tersedia di Facebook, Twitter, Google+.

Pos Berkaitan,

 • Hosting Berkongsi Terbaik untuk WordPress
 • 7 Tema WordPress Premium Terbaik untuk Blogger
 • Cara Menambah CDN CloudFlare untuk laman WordPress anda secara PERCUMA
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map