7 Plugin Bentuk Kenalan WordPress Terbaik 2016

04.06.2020
PEMAIN '7 Plugin Bentuk Kenalan WordPress Terbaik 2016
0 5 мин.

Sebelum memeriksa Plugin Bentuk Kenalan WordPress Terbaik, baca apa itu Borang Kenalan dan mengapa anda mesti memerlukannya.


A Borang hubungan pada dasarnya adalah satu set soalan yang diisi di laman web oleh pelawat anda yang secara automatik dihantar ke e-mel anda apabila diisi. Anda boleh menggunakannya untuk apa sahaja yang anda mahukan tetapi berikut adalah contoh biasa, Maklum Balas, Soalan, Permintaan Perkhidmatan / Maklumat Oleh itu, anda tidak perlu bimbang lagi mengenai spammer, semua e-mel dikendalikan oleh pelayan dan tidak ada peluang untuk membocorkan maklumat. Jadi inilah 10 Plugin Bentuk Kenalan WordPress Terbaik

Anda mungkin berminat,

20 Tema Portfolio WordPress Terbaik 2016

atau, 20 Tema Blog WordPress Percuma Terpilih

10 Pemalam Bentuk Kenalan WordPress Terbaik

WPForms

Plugin Bentuk Kenalan WordPress Terbaik

WPForms adalah plugin borang hubungan WordPress yang paling kuat. Borang ini membolehkan anda membuat borang hubungan yang indah, borang langganan, borang pembayaran dan jenis borang lain untuk laman web anda dalam beberapa minit. Ia mudah alih 100%, jadi borang anda akan sentiasa kelihatan hebat di semua peranti seperti – mudah alih, tablet, komputer riba dan peranti lain. Ia disertakan dengan drag & turunkan ciri, jadi anda tidak perlu mengetahui kemahiran pengekodan.

Anda boleh meningkatkan plugin percuma ini mengikut kehendak. Harga versi pro ialah $ 39 setahun dan $ 399 pembayaran sekali sahaja. Dalam versi PRO anda akan mendapat ciri tambahan – addon AWeber, addon pendaftaran pengguna, addon Campaign Monitor, addon GetResponse, addon Mailchiimp, addon standard PayPal dll. Cukup pasang plugin ini, siapkan borang anda dan tambahkan kod pendek di mana-mana tempat dan borang anda sudah siap.

Borang Hubungan 7

Plugin Bentuk Kenalan WordPress Terbaik

Borang Kenalan 7 adalah borang yang kuat dan ringkas yang dapat menguruskan pelbagai borang hubungan, dan anda juga dapat menyesuaikan bentuk dan isi surat dengan fleksibel dengan markup yang mudah. Borang tersebut menyokong penyerahan bertenaga Ajax, CAPTCHA, penapisan spam Akismet dan lain-lain. Mudah untuk disiapkan, pergi ke pengaturan dan buat borang anda. Borang ini 100% percuma, jadi anda tidak perlu meningkatkan atau sebagainya.

Bentuk Kaldera

Plugin Bentuk Kenalan WordPress Terbaik

Caldera Forms adalah jenis pembangun bentuk WordPress yang berbeza. Anda boleh membuat bentuk penampilan yang hebat dengan antara muka seret dan lepas intuitifnya. Ia mempunyai banyak ciri sehingga anda dapat memancarkan butang genap. Sama ada anda membuat borang hubungan yang mudah atau sistem yang kompleks, anda akan menyukai editor seret dan lepas. Ini adalah plugin percuma dan boleh ditingkatkan untuk mendapatkan tambahan yang harganya bermula $ 49.

Borang Ninja

Plugin Bentuk Kenalan WordPress Terbaik

Ninja Forms adalah kaedah termudah untuk membina borang yang anda perlukan untuk laman web WordPress anda. Tidak perlu lagi mengacaukan kod atau bimbang tentang batasan solekan. Dengan antara muka seret dan lepas yang mudah, anda boleh membuat borang kapan saja. Di sini topeng input tersuai membolehkan anda menyekat input pengguna dalam borang anda untuk perkara seperti nombor telefon, mata wang dan tarikh. Borang Ninja juga mempunyai perpustakaan tambahan yang lengkap untuk membawa borang anda ke tahap yang baru. Terdapat 40 Dibayar tambahan tersedia, harganya berapa $ 39 untuk laman web tunggal.

Borang Hubungan NM

Borang NM

NM Contact Forms adalah bentuk percuma yang memungkinkan untuk membuat borang anda dengan pilihan drag and drop dengan mudah. Ia tidak mempunyai versi premium, jadi anda mendapat semua ciri A-Z di sini. Selepas memasang pemalam ini, anda dapat mengawal setiap perkara dan setiap bidang dan tidak memerlukan kemahiran pengekodan di sini. Beberapa jenis bidang berikut tersedia seperti- Teks, Textarea, E-mel, Kotak Centang, butang Radio, muat naik fail tunggal, dan Recaptcha dll. Recaptcha boleh diaktifkan dari google, dan anda harus menyerahkan kunci laman web dan kunci rahsia.

Borang Perhubungan WCP

Menangkap

Borang Kenalan WCP adalah bentuk pelbagai fungsi, yang boleh digunakan dalam pelbagai bentuk. Ciri utama borang kenalan kami adalah set ladang yang siap digunakan termasuk CAPTCHA, yang dapat anda gunakan dengan segera setelah pemasangan. Ini benar-benar percuma, semua yang anda perlukan adalah memasang plugin dan menambahkan borang hubungan dalam dua cara – sebagai kod pendek melalui butang bar alat TinyMCE, sebagai widget ke bar sisi halaman.

Pembina Bentuk

Borang hubungan

Sekiranya anda mahukan kreatif responsif Borang hubungan percuma dengan pelbagai templat dan pilihan tema, maka Pembina Bentuk adalah pilihan yang baik untuk anda. Borang merangkumi semua jenis bidang borang yang diperlukan untuk membuat borang hubungan yang lengkap, di mana anda boleh mengaktifkan atau menyahaktifkan, serta menyusun semula. Responsif produk membolehkan anda menjadi sedia untuk menghubungi menggunakan pelbagai alat. Pro harga versi bermula dari $ 15.

Pembina Bentuk oleh CaptainForm

Plugin Borang Hubungan WordPress Terbaik 2016

CaptainForm adalah Pembina borang WordPress tanpa alat tambah, mudah digunakan, memberikan fungsi canggih. Ia tidak memerlukan kemahiran pengekodan dan sangat sesuai untuk membina sebarang jenis borang langsung dari papan pemuka seperti: borang pesanan, borang pendaftaran, tinjauan, tinjauan pendapat, catatan yang dihantar pengguna dan banyak lagi. KaptenForm adalah pembangun borang yang disatukan dengan banyak aplikasi pihak ketiga dan pemproses pembayaran seperti Google Drive, SalesForce, ActiveCampaign, Dropbox, PayPal, Authorize.net, Stripe dan banyak lagi.

Tetapi ada had dengan borang ini. Maksudnya ada 4 rancangan perkhidmatan yang berbeza: pelan percuma dan 3 rancangan berbayar, yang dibuat berdasarkan langganan tahunan. Biasa (Percuma): 3 borang, 15 bidang / borang, 500 penghantaran / bulan, ruang penyimpanan 100MB. Dan Pro borang versi bermula dari $ 35/ tahun yang memberikan borang tanpa had, penghantaran 5k, ruang 500MB dan sebagainya. Bentuk seperti ini lebih baik daripada Plugin Bentuk Kenalan WordPress Terbaik yang lain.

Borang Perhubungan Sangat Mudah

Plugin Borang Hubungan WordPress 2016

Sekiranya anda mencari satu sahaja sederhana Borang hubungan, maka ia adalah pilihan yang bagus. Ia hanya mengandungi Nama, E-mel, Subjek dan Mesej. Dan jumlah captcha sederhana. Gunakan kod pendek [kontak] untuk menampilkan bentuk di halaman atau gunakan widget untuk menampilkan bentuk di bar sisi atau halaman mana pun.

Pembina Bentuk

bentuk

Pembentuk Bentuk Hubungan adalah alat terbaik untuk mengatur borang hubungan dengan cepat untuk pelanggan dan pelawat anda. Borang merangkumi semua jenis bidang borang yang diperlukan untuk membuat borang hubungan yang lengkap. Tindak balas produk membolehkan anda bersedia untuk menghubungi menggunakan pelbagai alat dan ia juga termasuk pengesahan kata Captcha dan ReCaptcha. Borang ini mempunyai fitur Peta Google yang mengintegrasikan yang memungkinkan anda untuk menampilkan lokasi pejabat anda menggunakan Peta Google.

Ini adalah percuma plugin dan anda boleh menaik tarafnya dengan membeli a Pro versi, yang berharga $ 30/ Domain.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector