5 Penyedia Hosting WordPress Terurus Terbaik untuk Laman Lalu Lintas Tinggi

04.06.2020
PENGHANTARAN '5 Penyedia Hosting WordPress Terurus Terbaik untuk Laman Lalu Lintas Tinggi
0 16 мин.

Adakah anda kecewa dengan Penyedia Hosting Bersama anda? Adakah hosting anda mencapai had sumber? Adakah muat turun laman web anda terlalu lambat? – Maka ada satu-satunya jalan keluar, iaitu Hosting WordPress Terurus.


Apa itu Hosting WordPress Terurus?

Hosting WordPress Terurus menjadi lebih hebat yang dibina khas untuk mengehos laman web WordPress. Ia juga menyediakan banyak ciri dan perkhidmatan yang luar biasa. Ini termasuk keselamatan yang dipertingkatkan, kelajuan ultra yang sangat baik, kemas kini automatik, sandaran harian, waktu operasi yang hebat, sokongan premium dan lain-lain.

Hosting WordPress Terurus menawarkan pengalaman tanpa gangguan. Kira-kira 15,900,000 laman web di seluruh web menggunakan WordPress yang dihoskan sepenuhnya. Kerana populariti WordPress yang banyak, banyak penyedia hosting web memilih untuk menjadi pakar hosting WordPress.

Hosting WordPress Terurus sebenarnya adalah hosting bersama, tetapi kualiti, prestasi, kelajuan dan sokongan perkhidmatan mereka berbeza dari Hosting Bersama. Harga Hosting WordPress Premium lebih mahal daripada yang dikongsi, di mana harga Hosting Bersama bermula dari hanya $ 2.97 / bln. Baiklah, harganya tidak menjadi masalah sekiranya anda mahukan hos berkualiti tinggi yang dapat menangani trafik dengan jumlah yang tinggi, prestasi terbaik, waktu yang baik dan tentunya sokongan pakar 24 × 7 WordPress.

Manfaat daripada Hosting WordPress Terurus

Anda akan mendapat faedah tambahan untuk memiliki Hosting WordPress Terurus dan mereka adalah:

 • Kelajuan pantas yang terik: Sebagai Hosting WordPress Terurus yang dibina khas untuk hosting hanya WordPress, laman web ini menjadikan laman web anda cepat dan bahkan pada trafik yang tinggi.
 • Keselamatan yang dipertingkatkan: Setiap Hosting WordPress Terurus menyediakan pilihan keselamatan pelbagai peringkat untuk laman web. Ini mengimbas laman web anda setiap hari untuk mencari malware dan kerentanan dan menghentikan serangan kekerasan. Bagaimanapun jika mereka menemui perisian hasad di laman web anda, mereka mengambil tanggungjawab dan menghapusnya dengan serta-merta. Mereka juga menawarkan secara percuma Sijil SSL melalui mana-mana pembekal pihak ke-3.
 • Penghijrahan Laman Percuma: Mereka menyediakan penghijrahan laman web secara percuma. Oleh itu, anda boleh memindahkan laman web anda ke laman web tersebut dengan mudah tanpa masa rehat. Anda juga boleh meminta penyedia hosting anda melakukannya secara manual.
 • Kawasan Pementasan: Anda boleh membuat salinan sempurna dari laman langsung anda dalam persekitaran kotak pasir dengan hanya satu klik. Kawasan pementasan ini digunakan terutamanya untuk ujian, mengembangkan versi terkini dan terhebat dari laman web anda dan tidak mempengaruhi laman web asal anda.
 • Sandaran dan Kemas Kini Harian Automatik: Mereka memberikan kemas kini setiap hari dan ia dapat dilakukan secara automatik atau manual. Anda boleh memulihkan sebarang cadangan pada bila-bila masa. Dengan sistem Pembaruan Automatik, versi dan pemalam WordPress anda akan dikemas kini.
 • Tiada Waktu Henti: Infrastruktur futuristik mereka menjadikan laman web anda sentiasa dalam talian dan dapat menangani sejumlah besar lalu lintas.
 • Sokongan Pakar WordPress 24 × 7: Pakar WordPress mereka sentiasa bersama anda. Sekiranya anda mempunyai masalah mengenai laman web anda, mereka akan memperbaikinya dalam masa yang singkat.

5 Penyedia Hosting WordPress Terurus Terbaik

Penyedia Hosting WordPress Terurus Terbaik untuk Lalu Lintas Tinggi

Terdapat banyak syarikat Hosting WordPress Terurus yang tersedia yang menawarkan pelbagai ciri dan rancangan. Tetapi memilih hosting yang sempurna tidak mudah dengan bergantung pada keperluan anda. Beberapa penyedia hosting web juga mengenakan wang tambahan untuk menambah perkhidmatan tambahan dan beberapa hosting sudah termasuk ciri yang sama. Oleh itu, kami membina senarai 5 Hosting WordPress Terurus Terbaik untuk Laman Trafik Tinggi berdasarkan ciri, harga, prestasi hosting dll. 

Kinsta

Kinsta

Gambaran keseluruhan:

Kinsta dikuasakan oleh Platform Awan Google. Ini adalah salah satu penyedia hosting Manged terbaik untuk WordPress. Sekiranya anda mempunyai laman web besar yang mendapat berjuta-juta lalu lintas, maka Kinsta akan menjadi pilihan yang tepat. Tidak seperti penyedia hosting web lain, ia menawarkan paparan halaman tanpa had dan pengunjung yang tidak terhad. Oleh itu, tidak menjadi masalah sama ada trafik anda bertambah.

Semua stor mereka dilengkapi dengan SSD padat berprestasi tinggi yang menjadikan laman web anda semakin cepat. Anda hanya boleh mengehoskan 1 laman web dengan harga permulaan dan setiap rancangannya, anda akan mendapat 4 pekerja PHP yang membantu melaksanakan kod di laman WordPress anda.

Migrasi adalah percuma dan anda boleh segera memindahkan laman web anda dengan waktu henti sifar. Papan Pemuka admin Kinsta penuh dengan ciri canggih yang mudah digunakan. Dari panel pentadbir, anda boleh menguruskan semua laman web anda.

Ciri-ciri Utama Hosting Kinsta:

 • Paparan Halaman Tanpa Had: Kinsta menawarkan paparan halaman tanpa had, pengunjung tanpa had kepada penggunanya. Oleh itu, anda tidak perlu risau sekiranya mendapat lebih banyak lalu lintas.
 • Penghijrahan Percuma: Anda boleh memindahkan laman web anda ke Kinsta bila-bila masa tanpa waktu henti. Setiap rancangan merangkumi satu atau lebih migrasi percuma. Yang harus anda lakukan hanyalah menghantar permintaan dari papan pemuka anda dan pakar mereka akan melakukan selebihnya.
 • Panel Pentadbiran canggih: Pentadbir Kinsta penuh dengan ciri-ciri hebat dan mudah disesuaikan. Panel pentadbir juga kelihatan berbeza dan moden daripada penyedia hosting lain.
 • Rangkaian Sangat Selamat: Semua rangkaian mereka sangat terjamin dengan protokol keselamatan dan firewall, sandaran harian dan banyak lagi menjaga keselamatan laman web anda 24/7. Mereka juga memberikan 1440 pemeriksaan uptime. Oleh itu, jika pihak anda turun, pihaknya akan segera memberitahu anda dan pakar mereka akan memeriksa apakah ada yang tidak kena dengan laman web anda.
 • Pelbagai Pusat Data: Kinsta menawarkan tiga lokasi dalam mod pelbagai wilayah: AS Tengah, Eropah, dan Asia Pasifik.
 • Sokongan Pakar: Dengan tiket sokongan, pemaju WordPress mereka yang pakar akan memberi tahu anda mengenai sebarang masalah yang berkaitan dengan laman web anda dan mereka tersedia 24/7.

Kelebihan & Keburukan:

Kelebihan (+): Kinsta dikuasakan oleh Google Cloud Platform dan memberikan anda masa memuatkan halaman dengan pantas. Mereka menawarkan plugin Kinsta-Cache khas mereka, yang membolehkan anda membersihkan cache di halaman yang sesuai di laman web anda. Selain itu, pakar mereka membantu anda memindahkan laman WordPress yang ada tanpa waktu henti. Anda boleh menambah penyedia CDN pihak ketiga seperti KeyCDN atau CloudFlare dengan mudah. Pasukan pakar WordPress mereka membantu anda menyelesaikan segala masalah yang berkaitan dengan laman web anda dalam masa yang singkat.

Keburukan(-): Sebenarnya, saya tidak menemui titik negatif Kinsta. Tetapi harga permulaan hosting mereka bermula dari $ 30 / bln, yang agak mahal untuk pemula.

Hosting WPX (Disyorkan)

Hosting WPX

Gambaran keseluruhan:

Hosting WPX dahulunya dikenali sebagai Traffic Planet Hosting. Sekiranya anda mahukan a Hosting WordPress Terurus murah, maka WPX adalah pilihan yang baik, kerana pada harga yang sangat berpatutan dan menyediakan ciri yang sama seperti Hosting WordPress Terurus yang lain.

Pelan permulaan mereka menawarkan penghijrahan 5 laman web percuma dan anda boleh menjadi tuan rumah hingga 5 laman web. Mereka juga tidak menghadkan paparan halaman bulanan apa pun tetapi daripada menghadkan paparan halaman, mereka menyediakan lebar jalur 50 GB. Tetapi anda boleh meningkatkan lebar jalur dengan meningkatkan rancangan anda. Setiap rancangan merangkumi cadangan harian dan versi terbaru PHP iaitu 7.0.

Ciri Utama Hosting WPX:

 • Pelan Termurah: WPX Hosting menawarkan rancangan paling murah daripada yang lain Penyedia Hosting WordPress Terurus. Harga mereka bermula dari $ 19.99 / bln dan menyediakan semua jenis ciri.
 • Laman web Dibenarkan: Tidak seperti penyedia hosting yang diuruskan yang lain, WPX membenarkan 5 laman web pada rancangan permulaan mereka.
 • Tiada Had Paparan Halaman Bulanan: Mereka tidak mempunyai had lawatan bulanan, sebaliknya anda akan mendapat lebar jalur 50 GB.
 • 5 Penghijrahan Percuma: Oleh kerana mereka membenarkan untuk mengehoskan 5 laman web, maka anda akan mendapat 5 migrasi laman web percuma.
 • SSL tanpa had percuma: Anda boleh menggunakan SSL di laman web anda yang tidak terhad. Dengan ini, mereka juga memberikan privasi domain percuma.
 • Sokongan Pakar: Semua masalah dan bantuan berkaitan laman web anda dikendalikan oleh pakar WordPress dan anda boleh menghubunginya melalui sembang langsung pada bila-bila masa.

Kelebihan & Keburukan:

Kelebihan (+): Rancangan hosting mereka sangat murah daripada yang lain Penyedia Hosting WordPress Terurus. Dengan harga yang murah itu, mereka hampir menyediakan semua ciri. Anda boleh menjadi tuan rumah lebih daripada satu laman web dan boleh menggunakan SSL tanpa had. Selain itu, mereka tidak membataskan lawatan bulanan anda. Mereka juga menawarkan kawasan pementasan.

WPEngine (Percuma 4 Bulan)

WPEngine

Gambaran keseluruhan:

WPEngine adalah kelas perniagaan penyedia hosting WordPress terurus dan memberikan sokongan berkualiti terbaik. Sekiranya anda sudah mencari hosting WordPress yang dikendalikan, anda mungkin akan melihat namanya.

Sekiranya anda mempunyai blog peribadi atau laman web perniagaan yang mendapat trafik yang tinggi, WPEngine menjadikannya lebih senang. Pelan permulaan mereka bermula dari $ 35 sebulan dan anda boleh menjadi tuan rumah satu laman web WordPress anda. Setiap rancangan merangkumi penyimpanan SSD, Pementasan, migrasi laman web percuma, sokongan Sembang 24 × 7.

Walaupun rancangan mereka murah jika dibandingkan dengan Penyedia Hosting WordPress Terurus yang lain, mereka tidak menawarkan paparan halaman tanpa had dalam rancangan apa pun. Tetapi mereka menyediakan perkhidmatan hosting terkemuka 

Ciri-ciri Utama WPEngine:

 • Penghijrahan Laman Percuma: Seperti Penyedia Hosting Terurus yang lain, WPEngine juga menawarkan penghijrahan laman web secara percuma. Ciri ini terdapat pada setiap rancangan mereka.
 • Pemindahan Data Tanpa Had: WPEngine menyediakan pemindahan data tanpa had sehingga anda dapat mengehos hampir semua jenis laman web peribadi, kecil atau besar.
 • Pementasan Segera: Dengan ciri Pementasan mereka, anda dapat membuat salinan laman web anda dengan serta-merta untuk tujuan ujian dan laman web asal anda tetap sama.
 • BesarFS: LargeFS secara telus memberikan anda simpanan media yang tidak terhingga. Anda hanya perlu mengintegrasikan dengan akaun Amazon S3 anda dari papan pemuka WPEngine.
 • Sokongan Pelanggan 24 × 7: Mereka ahli WordPress bersedia untuk membantu anda 24 × 7 melalui telefon, sembang langsung, dan sistem tiket.

Kelebihan & Keburukan:

Kelebihan (+): WPEngine adalah yang paling popular Penyedia Hosting WordPress Terurus dan terdapat begitu banyak jenama besar seperti SoundCloud, Foursquare, HTC dll menggunakan WPEngine. Pelbagai lapisan keselamatan mereka melindungi kandungan bernilai tinggi anda, meningkatkan SEO anda dan mempercepat laman web anda 5x dari rata-rata.

Selain itu, anda boleh membuat sandaran dan memulihkan laman web anda menggunakan sistem sandaran premium mereka dan menyalin laman web anda dengan satu klik sahaja. Sekiranya anda menghadapi masalah dengan laman web anda, pakar WordPress mereka akan menyelesaikan masalah dalam masa yang singkat.

*Mereka telah menyekat beberapa pemalam WordPress yang berbahaya dan melambatkan laman web anda. Ramai pengguna berpendapat bahawa adalah pilihan yang tidak baik untuk melarangnya. Tetapi pada pendapat saya, bagus untuk laman web anda yang tidak dibenarkan. Sekiranya anda benar-benar memerlukannya, anda boleh menghubungi pakar mereka. Jadi ini adalah titik (+).

Keburukan(-): Harga hosting WPEngine agak murah tetapi mereka tidak menawarkan paparan halaman tanpa had pada rancangan mereka. Selain itu, rancangan permulaan mereka tidak termasuk CDN. Oleh itu, anda perlu membayar tambahan untuk menambah perkhidmatan CDN.

FlyWheel (Disyorkan WordPress)

FlyWheel

Gambaran keseluruhan:

Sekiranya anda mencari Penyedia Hosting WordPress Terurus untuk profesional pereka, agensi, pemaju dan blogger juga, maka Flywheel adalah pilihan yang tepat. Flywheel menjadikannya sangat mudah untuk berkolaborasi dengan pembangun lain dan tidak perlu berkongsi nama pengguna atau kata laluan.

Sebagai organisasi atau Pasukan, semua laman web pasukan anda berada di papan pemuka tunggal. Oleh itu, setiap orang mempunyai hak istimewa untuk membuat laman web mereka dan dapat membayar bil secara individu.

Anda juga boleh membuat cetak biru laman web anda yang ada yang akan menyimpan tema dan pemalam anda sebagai konfigurasi tersuai. Dan kemudian anda boleh menerapkan konfigurasi tersebut di laman web anda yang seterusnya.

Ciri Utama Flywheel:

 • Kelajuan pantas yang terik: Flywheel memperkasakan setiap laman WordPress dengan masa muat yang lebih pantas.
 • Berbilang Akaun pada Papan Pemuka Tunggal: Sekiranya anda menjalankan Syarikat, anda boleh memberi akses kepada pekerja anda sehingga mereka dapat membina laman web mereka sendiri secara berasingan. Selain itu, mereka dapat membayar bil secara individu. Sebenarnya, pembayar akan diberikan sebagai pemilikan akaun.
 • Pementasan Satu Klik: Seperti penyedia hosting lain, Flywheel juga menawarkan pementasan satu klik untuk menguji laman web anda dalam lingkungan kotak pasir.
 • Buat Pelan Pembangunan Laman Web Anda: Anda boleh membuat cetak biru laman web yang ada dengan mudah dan menerapkan struktur laman web anda (tema, pemalam) ke laman web baru.
 • Pelbagai Pusat Data: Flywheel mempunyai 10 Pusat Data di seluruh dunia dan anda boleh melancarkan laman web anda berhampiran dengan pengguna anda tanpa perlu repot.

Kelebihan & Keburukan:

Kelebihan (+): Flywheel adalah pilihan yang bagus untuk mereka yang juga pereka, pembangun, dan blogger. Sekiranya anda menjalankan Organisasi atau Pasukan, anda boleh memberi akses kepada agensi anda secara berasingan untuk melakukan kerja mereka dan juga dapat menguruskan bil.

Anda dibenarkan memigrasikan laman web anda secara percuma menggunakan papan pemuka ringkas mereka. Rancangan mereka bermula dari $ 15 / bln, yang merupakan rancangan murah untuk pemula. Biasanya, semasa laman web anda berkembang, anda akan diminta untuk meningkatkan rancangan anda tanpa pembatalan. Mereka juga menyediakan sistem sandaran setiap malam yang berjalan 30 hari dan anda dapat memulihkannya pada bila-bila masa.

Keburukan(-): Seperti WPEngine, ia tidak menawarkan CDN dan hanya membenarkan 5,000 lawatan pada pelan permulaan dan rancangan peribadi mereka.

Sintesis

Websintesis

Gambaran keseluruhan:

Sintesis ialah a VPS hosting WordPress yang diurus. Mereka menyediakan perisian pelayan web NGINX dan PHP-FPM yang sangat disesuaikan yang digunakan terutamanya di laman web besar yang membawa laman web anda ke tahap prestasi seterusnya.

Sintesis tidak hanya menghoskan laman web anda tetapi juga memberi anda langkah demi langkah nasihat pengoptimuman di halaman dan kata kunci dan penyelidikan media sosial yang laman web anda dapat mendapat peringkat lebih tinggi di Google. Dan semua perkara itu boleh anda lakukan terus dari panel pentadbir WordPress anda. Mereka menggunakan teknik khas yang disebut “Proses Penyembuhan Diri“Yang menentukan tahap kesihatan semua proses perisian pada VPS anda dan jika ada yang salah atau hang, ia akan memulakan semula secara automatik untuk membawanya secara normal.

Pelan standard mereka bermula dari $ 47 / bln, yang membolehkan anda mengehos satu domain dan menawarkan memori 1 GB, jumlah storan 20 GB, lebar jalur bulanan 2 Tb dan 10,000 trafik harian.

Ciri-ciri Utama Sintesis:

 • Membolehkan Trafik Tinggi: Pelan permulaan mereka menawarkan 10,000 lawatan Sehari.
 • Prestasi Terunggul: Dengan seni bina NGINX mereka, mereka meningkatkan prestasi laman web anda secara radikal dan dapat menangani beban tambahan dengan mudah. Malah rancangan permulaan mereka menangani beban yang berat berbanding dengan Penyedia Hosting WordPress Terurus yang lain. Selain itu, ini juga meningkatkan kelajuan laman web.
 • Keselamatan Tambahan: Sintesis menggunakan dua teknologi pengimbasan yang berbeza untuk memeriksa laman web anda mengenai malware dan kerentanan. Mereka menggunakan Securi secara khusus untuk memeriksa perisian hasad, mencegah pelayan anda daripada serangan kekerasan, dan semua pemeriksaan keselamatan dilakukan setiap 6 jam. Sekiranya mereka menjumpai perisian hasad di pelayan anda, mereka bertanggungjawab untuk menghapusnya sehingga anda tidak perlu risau.
 • Pemantauan Masa Sebenar: iWatch membolehkan pemantauan fail kritikal dalam masa nyata. Selain itu, Synthesis menggunakan alat pemantauan khusus mereka yang memantau laman web anda 24/7/365 untuk memastikan waktu maksimum dan bertindak balas terhadap masalah yang timbul.
 • Alat Pengoptimuman Tapak: Tidak seperti Penyedia Hosting WordPress Terurus yang lain, ini memberi anda petua Pengoptimuman Dalam Halaman, Penyelidikan Kata Kunci dan Penyelidikan Media Sosial untuk membantu anda mendapat kedudukan yang lebih baik pada Hasil Mesin Pencari.
 • Sandaran Peribadi untuk S3: Mereka membuat sandaran pelayan anda setiap hari dan menyimpan sandaran bernilai tujuh hari. Dengan sistem sandaran peribadi mereka, anda tidak perlu bergantung pada mana-mana perisian pihak ketiga untuk membuat sandaran laman web anda. Bahagian pelayan mereka yang disesuaikan dapat memproses komponen penting ke S3 Bucket anda sendiri di Amazon Web Services.

Kelebihan & Keburukan:

Kelebihan (+): Sintesis memberikan VPS Terurus daripada Hosting WordPress Terkawal yang memberikan dorongan tambahan ke laman web anda. Semua rancangan mereka termasuk sangat disesuaikan NGINX dan PHP-FPM pelayan web. Setiap rancangan mereka merangkumi proses penyembuhan diri, sokongan iWatch, alat pengoptimuman laman dan lain-lain. Perkara yang paling penting ialah mereka menyediakan lapisan keselamatan tambahan untuk laman web anda supaya laman web anda sentiasa selamat dan dalam talian.

Pelan standard mereka menawarkan 10,000 lawatan setiap hari yang sama dengan 3,00,000 kunjungan setiap bulan, bahkan tidak ada penyedia hosting WordPress yang dikendalikan tidak menawarkannya dengan harga yang sama.

Keburukan(-): Mereka tidak menyokong pemasangan Multisite WordPress.

5 Senarai Perbandingan Penyedia Hosting WordPress Terurus Terbaik

[id-jadual-harga mudah = ”2624 ″]

Mana Yang Perlu Anda Pilih?

Seperti yang kami nyatakan di atas bahawa Hosting WordPress Terurus selalu lebih baik daripada Hosting Bersama dalam semua kategori. Sekiranya anda mempunyai banyak lalu lintas di laman web atau laman web besar anda, maka anda harus segera beralih ke Urus menjadi hos. Kerana Shared Hosting baik untuk pemula dan dapat menangani lalu lintas yang ringan. Selain itu, Shared Hosting tidak menyediakan semua ciri dan mempunyai pilihan keselamatan yang lebih sedikit.

Dengan menggunakan Managed Hosting, anda akan mendapat segalanya dan kualiti yang lebih baik iaitu dapat menangani lebih banyak trafik, meningkatkan kelajuan laman web, keselamatan berbilang lapisan, SSL percuma dan sokongan ekspres WordPress. Ini memberikan lebih banyak kuasa dan mudah kepada laman web anda, jadi anda dapat menumpukan perhatian pada pekerjaan anda dan meningkatkan pengeluaran anda.

Tetapi memilih Penyedia Hosting WordPress Terurus Terbaik tidak mudah. Dalam senario di atas, kami telah membincangkan 5 Penyedia Hosting WordPress Terurus Terbaik, yang menyediakan pelbagai jenis ciri.

Pilihan Teratas Saya,

> Sekiranya anda seorang Blogger atau Pemaju, kemudian WPEngine akan menjadi pilihan yang tepat untuk anda. WPEngine hampir menyediakan segala-galanya dan harganya juga murah. Mereka menawarkan penghijrahan percuma, sijil SSL, kawasan Pementasan juga. Pakar WordPress mereka juga tetap tersedia 24 × 7. Anda boleh menghubungi mereka melalui sembang langsung atau tiket sokongan. Masa respons tiket mereka sangat mengagumkan, hanya mengambil masa 1-2 jam sahaja. Tetapi rancangan permulaan mereka mempunyai beberapa batasan seperti paparan halaman dan CDN tidak termasuk. Anda mungkin perlu membayar lebih banyak untuk menambahkan sumber tambahan.

Pergi untuk : WPEngine.

> Sekiranya anda mempunyai laman web perniagaan, blog atau jenama yang besar, yang mendapat berjuta-juta lalu lintas, kemudian pergi ke Kinsta. Kinsta dikuasakan oleh Platform Awan Google. Ia menawarkan jumlah paparan halaman yang tidak terhad, pengunjung yang tidak terhad, migrasi percuma, 4 pekerja PHP, 1440 pemeriksaan uptime setiap hari dan persekitaran pentas. Walau bagaimanapun, harganya agak mahal, tetapi kualiti hosting sangat menakjubkan.

Pergi untuk : Kinsta.

Untuk profesional pereka, agensi, pemaju dan blogger, Flywheel adalah pilihan terbaik. Ia juga Hosting WordPress Terurus WordPress yang Disyorkan. Dari papan pemuka, pelanggan anda dapat mengakses dan dapat membayar secara individu. Seperti Penyedia Hosting WordPress Terurus yang lain, Flywheel juga menawarkan hampir semua yang diperlukan oleh Webmaster untuk mengembangkan laman webnya. Ciri khas mereka “Blueprint” membantu anda membuat struktur khas laman web anda termasuk plugin dan tema. Dan kemudian anda boleh menerapkan konfigurasi tersebut di laman web anda yang seterusnya.

Pergi untuk : Flywheel.

Sekiranya anda meminta saya memilih yang terbaik, maka saya akan mengesyorkan anda untuk mendapatkan WPX Hosting. Dahulu ia dikenali sebagai Traffic Planet Hosting. Mereka menawarkan segalanya seperti syarikat hosting premium lain dan harganya juga murah. Tidak seperti Penyedia Hosting WordPress Terurus yang lain, mereka menyediakan ciri A-Z dengan harga yang berpatutan dan dapat menghoskan 5 laman web anda yang berbeza. Tetapi mereka tidak menyediakan ciri Pementasan.

Pergi untuk : Hosting WPX.

Dalam artikel ini, kami merangkumi 5 Hosting WordPress Terurus Terbaik untuk Laman Lalu Lintas Tinggi. Sekiranya anda mempunyai pertanyaan atau cadangan mengenai hal ini, jangan ragu untuk berkongsi pendapat anda dengan memberikan komen. Ceria ��

Topik-topik yang berkaitan,

 • 19 Petua Terbaik untuk Mempercepat WordPress (Tingkatkan Kelajuan Tapak sebanyak 200%)
 • 20 Pemalam WordPress Terbaik 2017: Penting untuk Blogger Profesional
 • 7 Tema WordPress Premium Terbaik untuk Blogger (Edisi 2017)

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector