9 Hosting WordPress Terbaik pada tahun 2019 [Pilihan TOP Pakar]

04.06.2020
PENGHANTARAN '9 Hosting WordPress Terbaik pada tahun 2019 [Pilihan TOP Pakar]
0 10 мин.

Sekiranya anda ingin membuat laman web, maka perkara pertama yang anda perlukan adalah domain dan web hosting. Terdapat banyak syarikat web hosting yang menyediakan pelbagai jenis web hosting seperti – hosting bersama, Hosting WordPress, Cloud hosting, hosting VPS, hosting WordPress yang dikendalikan dan lain-lain. Sebagai pengguna WordPress, anda perlu mendapatkan hosting WordPress yang terbaik.


Tetapi memilih hosting WordPress terbaik tidak mudah kerana terdapat banyak penyedia hosting WordPress yang tersedia. Mereka menawarkan pelbagai ciri hosting, sokongan, harga dll. 

Sekiranya kelajuan pemuatan halaman laman web anda terlalu perlahan, anda mungkin juga kehilangan khalayak dan penjualan anda. Anggaplah sebagai contoh-  Amazon kehilangan 1% pelanggan kerana masa memuatkan halaman mereka yang perlahan (100ms), Trafik Google turun 20% selama 0,5 saat dalam masa pembuatan halaman carian

Sekiranya anda menjalankan laman web anda di penyedia hosting web percuma, saya cadangkan anda memindahkan laman web anda ke penyedia hosting berbayar yang lain. Kerana menggunakan perkhidmatan hosting percuma, mereka tidak memberi jaminan kepada laman web anda, kapan pun laman web anda dapat turun yang merupakan mimpi buruk bagi pemilik laman web. Dalam topik ini, saya akan berkongsi dengan anda Hosting Perkongsian WordPress Terbaik, yang terutama difokuskan untuk Hosting WordPress Berkongsi.

Hosting WordPress Terbaik

Cara Memilih Hosting WordPress Terbaik?

Sekiranya anda merancang untuk membuat laman web atau ingin berpindah ke syarikat hosting WordPress yang lebih baik, maka ada beberapa fakta utama yang perlu diberi perhatian. Anda mungkin tidak mahu memindahkan laman web anda setiap kali kerana kualiti hosting yang buruk dan sokongan pelanggan yang buruk.

Oleh itu, mari kita lihat perkara-perkara yang perlu dipertimbangkan sebelum membeli sebarang hosting WordPress. 

Persembahan: Apabila memilih hosting WordPress terbaik, maka prestasi hosting web adalah fakta utama. Pengunjung laman web tidak mempunyai cukup waktu untuk menunggu pemuatan halaman. Sekiranya laman web anda memuat terlalu perlahan, anda biasanya kehilangan khalayak dan mereka akan mempunyai pengalaman negatif terhadap laman web anda. Web hosting yang baik meningkatkan laman web anda dan menjadikan laman web anda 24/7 dalam talian.

Ciri-ciri: Apabila semuanya berkaitan dengan hosting web berbayar, maka perkara pertama adalah memeriksa ciri syarikat hosting. Sekiranya syarikat hosting web menyediakan semua ciri yang anda perlukan untuk laman web anda, anda harus mendapatkannya.

Sekiranya anda ingin membuat laman web, anda harus menggunakan hosting yang menyediakan pendaftaran nama domain percuma, jadi anda tidak perlu membayar tambahan untuk domain tersebut. Saya juga telah memasukkan syarikat hosting web yang menyediakan pendaftaran domain percuma.

Keselamatan: Keselamatan laman web adalah perkara utama bagi laman web agar tidak digodam. Anda mungkin tahu penggodam dapat menggodam laman web anda dengan mudah jika tahap keselamatannya terlalu buruk. Oleh itu, akan menjadi lebih baik jika anda memeriksa ciri keselamatan yang mereka berikan. Anda juga perlu memeriksa sama ada host web menyediakan SSL percuma.

Penghijrahan WordPress Percuma: Sekiranya anda sudah mempunyai laman web WordPress yang ada, maka anda memerlukan pilihan ini. Oleh itu, laman web anda akan dipindahkan ke host baru dengan pakar hosting tanpa waktu henti.

Sokongan pengguna: Satu syarikat tidak boleh dipercayai atau dipercayai sekiranya mereka tidak memberikan sokongan tepat pada waktunya. Pastikan anda telah memeriksa apakah sembang langsung, panggilan telefon, sokongan pelanggan sistem tiket mereka ada. Anda boleh membuat tiket sokongan atau berbual langsung dengan mereka

Anda boleh membuat tiket sokongan atau berbual langsung dengan mereka, dan melihat apakah mereka memberikan sokongan pantas seperti yang mereka janjikan.

Harga: Apabila mendapat web hosting, maka harga menjadi penting. Anda mungkin tidak mahu membelanjakan 10x wang untuk hosting sebagai pemula. Tetapi jika laman web anda berkembang dan mempunyai jumlah lalu lintas yang tinggi, maka anda harus mendapatkan rancangan WordPress tertinggi atau beralih ke hosting WordPress yang dikendalikan.

9 Hosting WordPress Terbaik tahun 2019

Tapak Tapak

Hosting WordPress SiteGround

SiteGround adalah salah satu yang paling popular dan Hosting yang disyorkan oleh WordPress. Mereka menyediakan pemasangan WordPress 1 klik tanpa masalah dan kemas kini automatik WordPress. Sekiranya anda sudah mempunyai laman web yang ada, pakar mereka akan memindahkan laman WordPress anda secara percuma tanpa waktu henti.

Anda boleh menggunakan seretan kuat mereka & jatuhkan pembangun laman web untuk membuat laman web tanpa masa. Mereka menyediakan 5 lokasi pusat data untuk kelajuan laman web terbaik. Dengan setiap rancangan WordPress mereka, anda akan mendapat CDN CloudFlare percuma. Mereka juga mempunyai plugin cache supercacher khas mereka yang menjadikan laman WordPress anda sangat pantas.

Di sana semua pelayan dikendalikan oleh HTTPS / 2 yang membolehkan penyemak imbas memuat laman web dengan lebih pantas. Anda tidak perlu bimbang tentang pencadangan laman web anda, mereka menawarkan ciri sandaran dan pemulihan automatik supaya semua data laman web anda tetap selamat. Belum lagi bahawa SiteGround memberikan sokongan pelanggan terbaik.

Ciri-ciri utama:

 • Pemindahan data yang tidak dimeterai
 • Seretan percuma & drop builder
 • 1 klik pasang WordPress
 • Penghijrahan percuma
 • Kemas kini automatik WordPress
 • Cache khas WordPress
 • Pelayan yang didayakan HTTP / 2
 • Sandaran harian & memulihkan
 • Pementasan
 • Sokongan pantas 24/7
 • Jaminan wang dikembalikan 30 hari

Harga: Rancangan permulaan mereka bermula dari $ 3.95/ bulan.

BlueHost

Hosting WordPress BlueHostBluehost adalah salah satu penyedia hosting WordPress terbaik dan murah yang terdapat di internet. Ini adalah Hosting yang Disyorkan WordPress dan menggerakkan lebih dari 2 juta laman web di seluruh dunia. Bluehost menyediakan pelbagai jenis hos web – dikongsi, awan, WordPress, VPS dan lain-lain dan semua pelayan mereka dikuasakan oleh perkakasan terkemuka.

Bluehost menawarkan a Pendaftaran nama domain percuma semua rancangan hosting WordPress mereka. Setiap rancangan merangkumi sijil SSL percuma, cPanel yang dipertingkatkan. Bluehost menyediakan persediaan tanpa gangguan dan cepat menggunakan pemasang WordPress 1 klik dan 99.9% masa operasi laman web. Anda juga mendapat CDN CloudFlare untuk mempercepat kelajuan WordPress anda. Anda mendapat semua ciri di sini seperti menghabiskan wang. 

Sekiranya anda membuat laman web WordPress baru, maka Bluehost adalah pilihan terbaik untuk anda.

Ciri-ciri:

 • 1 Domain Percuma
 • Sijil SSL percuma
 • Pemasangan WordPress 1-klik
 • cPanel
 • CDN CloudFlare percuma
 • Sokongan 24/7
 • Waktu operasi 99.9%
 • Jaminan wang dikembalikan 30 hari

Harga: Pelan asas mereka bermula dari sahaja $ 2.95/ bulan

Hosting A2

A2Hosting untuk WordPress

A2 Hosting adalah salah satu hosting terbaik untuk WordPress. Sekiranya anda mencari WordPress Hosting terpantas, maka A2 Hosting akan menjadi pilihan yang tepat. Mereka menyediakan penyimpanan tanpa had, pemindahan data tanpa had, dan pemasangan WordPress 1 klik tanpa gangguan.

Pemacu SSD dan pelayan turbo terkemuka menjadikan laman web anda x20 lebih pantas dengan jaminan masa operasi 99.9%. Mereka mempunyai sejumlah 3 pusat data di seluruh dunia dan anda boleh memilih mana-mana tempat yang anda mahukan. Anda boleh menggabungkan CDN CloudFlare dengan laman WordPress anda dengan mudah.

Ciri-ciri utama:

 • Storan tanpa had
 • Pemindahan data tanpa had
 • Sijil SSL percuma
 • CDN CloudFlare percuma
 • 1-Klik pemasangan WordPress
 • Penghijrahan Percuma
 • Jaminan masa pakai 99.9%
 • Sokongan Guru 24/7
 • Kredit Iklan Bing / Yahoo percuma

Harga: Pelan hosting WordPress mereka bermula dari $ 3.92/ bln. (Sekarang diskaun 51%).

 

 

DreamHost
Hosting Web DreamHost

DreamHost adalah hosting lain yang disyorkan oleh WordPress dan telah berkomitmen untuk komuniti WordPress selama lebih dari 10 tahun. Dengan lebih dari 20 tahun pengalaman web hosting, DreamHost kini menggerakkan lebih dari 1.5 juta laman web. Tidak seperti hosting web yang lain, DreamHost terutamanya menumpukan pada hosting WordPress.

Hosting WordPress mereka yang dikendalikan merangkumi pemasangan WordPress satu klik, kemas kini automatik dan sandaran. Setiap pakej hosting merangkumi SSD, lalu lintas tanpa had yang menjadikan laman web anda lebih 200% lebih pantas.

Pelan hosting WordPress mereka dilengkapi dengan dua rancangan – Kedua-dua rancangan menyokong pelbagai laman web dan domain WordPress. Sekiranya anda mencari hosting WordPress yang dikendalikan untuk laman web trafik dengan jumlah yang tinggi, maka DreamHost adalah pilihan yang tepat.

Sekiranya anda mendapat rancangan hosting bersama DreamHost selama 1 tahun, anda akan mendapat pendaftaran nama Domain percuma.

Ciri-ciri utama:

 • Paparan halaman tanpa had
 • Lebar jalur tidak terhad
 • Pendaftaran domain percuma
 • Pemasangan WordPress satu klik
 • Jetpack premium
 • Kemas kini WordPress automatik
 • Kemas kini harian dan perlindungan keselamatan lanjutan
 • Perlindungan serangan kekuatan kasar & pemantauan masa
 • Jaminan masa operasi 100%
 • Sokongan WordPress 24/7
 • Jaminan wang dikembalikan selama 97 hari

Harga: Pelan hosting WordPress asas mereka bermula dari $ 9.95/ bln.

Hosting Inmotion
Hosting WordPress Inmotion

Inmotion Hosting adalah salah satu penyedia hosting WordPress terbaik dan mempunyai kepakaran hosting web lebih dari 10 tahun. Platform yang dikendalikan mereka untuk WordPress disesuaikan untuk memberikan prestasi laman web maksimum kepada anda.

Tidak seperti penyedia hosting WordPress terbaik lain, tawaran hosting Inmotion pendaftaran domain percuma dan membenarkan untuk menghoskan banyak laman web pada rancangan permulaan mereka. Lebih daripada itu, mereka menawarkan ruang cakera tanpa had, pemindahan data bulanan tanpa had, dan migrasi percuma laman web. Mereka juga mempermudah proses pemasangan WordPress, jadi anda boleh memasang WordPress atau aplikasi lain hanya dengan satu klik.

Mereka juga menjaga keselamatan laman web anda. Anda akan mendapat sijil SSL dan CloudFlare CDN untuk menjadikan laman web anda lebih pantas.

Ciri-ciri utama:

 • Pendaftaran domain percuma
 • Beberapa laman web dibenarkan
 • Ruang cakera tidak terhad
 • Pemindahan data tanpa had
 • Penghijrahan percuma
 • Seret Percuma & Jatuhkan pembina laman web
 • SSL percuma
 • CDN percuma
 • Sandaran data percuma
 • Jaminan masa upah 99.9%
 • Sokongan 24/7
 • Jaminan wang dikembalikan 90 hari

Harga: Pelan hosting WordPress asas mereka bermula dari $ 5.99/ mo, yang membolehkan hosting pelbagai domain.

HostGator

Hosting WordPress HostGator

Sekiranya anda mencari mengenai hosting terbaik untuk WordPress, anda mesti melihat mengenai HostGator. HostGator menghoskan lebih dari 8 juta domain dan merupakan salah satu hosting web WordPress yang paling popular. Seperti penyedia hosting web yang lain, HostGator juga menyediakan pelbagai jenis pilihan web hosting.

Sekiranya anda sudah mempunyai laman web yang ada, maka anda boleh memindahkan laman web anda secara percuma. Anda boleh menggunakan seretan mereka & drop builder untuk membuat laman web anda dan menerbitkan dalam masa yang singkat. Dengan alat pemasangan cepat mereka, anda boleh membuat apa-apa jenis laman web, blog, wiki, E-commerce dan lain-lain dengan satu klik sahaja. Dengan setiap rancangan hosting, anda akan mendapat kredit Google AdWords dan Bing $ 100.

Anda boleh mengintegrasikan CloudFlare CDN dengan laman WordPress anda, ini akan menjadikan laman web anda memuat dengan lebih pantas. Mereka juga menjamin laman web anda akan menggunakan 99.9% masa operasi dan 45 hari pengembalian wang.

Ciri-ciri utama:

 • Ruang cakera tidak bermeter
 • Pemindahan data yang tidak dimeterai
 • CDN percuma
 • Sandaran segera
 • Google AdWords percuma & Kredit Bing
 • Jaminan masa pakai 99.9%
 • Jaminan wang dikembalikan 45 Hari
 • Sokongan 24/7

Harga: Pelan asas mereka bermula dari $ 3.95 / bln.

iPage

Pengehosan web iPage

iPage adalah hosting paling murah untuk WordPress. iPage menyediakan semua ciri hosting dengan harga yang berpatutan. Pelan hosting WordPress mereka merangkumi daya tarikan yang kuat & jatuhkan pembangun laman web, beratus-ratus templat mesra mudah alih, Google & Kredit Iklan Bing, alat pemasaran SEO dan banyak lagi.

Pelan hosting web mereka bermula dari hanya $ 1,99 / bulan, dan anda akan mendapat pendaftaran nama domain percuma, ruang cakera tanpa had, pemasang 1 klik WordPress dan mereka juga membenarkan nama domain tanpa had.

Sama ada anda seorang blogger atau pemasar, iPage memberi anda alat penjualan dan alat pemasaran dalam talian seperti tawaran Google AdWords, kredit carian Bing dll.

Ciri-ciri utama:

 • Pendaftaran nama domain percuma
 • Hoskan domain tanpa had
 • Storan tanpa had & lalu lintas
 • Pembina laman web iPage
 • Pemasang 1 klik WordPress
 • Tawaran Google AdWords percuma ($ 100) & Kredit carian Bing ($ 100)
 • Pemantauan rangkaian 27/7
 • Sokongan WordPress 27/7
 • Jaminan wang dikembalikan selama 30 Hari

Harga: Pelan hosting web mereka bermula dari sahaja $ 1.99/ bulan.

Dalam artikel ini, saya telah berkongsi 9 Hosting Terbaik untuk WordPress tahun 2019. Saya harap siaran ini membantu anda memilih hosting WordPress terbaik. Kongsi pendapat dan pengalaman anda mengenai perkhidmatan web hosting tersebut. Anda boleh berhubung dengan kami di Facebook, Twitter, Google+.

Berikut adalah lebih banyak artikel WordPress yang mungkin anda suka,

 • 19 Petua berfungsi untuk Mempercepat kelajuan laman WordPress anda
 • CDN terbaik untuk WordPress untuk meningkatkan kelajuan laman web anda
 • Cara menambahkan soalan Keselamatan ke halaman log masuk WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector