Ulasan BlueHost Hosting (2017): Ciri, Waktu Masa, Kelajuan, Harga & Banyak Lagi

Bluehost diasaskan oleh Matt Heaton dan Danny Ashworth pada tahun 2003. Kini Bluehost menjana lebih dari 2 juta laman web di seluruh dunia dan ia adalah salah satu yang paling popular,syarikat hosting berkongsi yang murah. Dalam artikel ini saya dengan senang hati berkongsi Ulasan hosting BlueHost (2017), dan ia ciri-ciri, waktu rehat, kepantasan, sokongan dan harga.


Seperti yang didakwa oleh Bluehost No. syarikat hosting. Oleh itu, kami menggunakan perkhidmatan mereka selama 1 tahun dan memberikan ulasan hosting Bluehost mengikut kualiti, sokongan dan beberapa ciri berguna mereka yang lain. Saya menghadapi beberapa masalah kecil, tetapi saya harap mereka akan menyelesaikannya tidak lama lagi. (Menjaga lebih dari 2 juta laman web tidak mudah). Berikut adalah Ulasan Hosting Bluehost:

gambar bluehost

Sekiranya anda baru dalam hosting atau tidak tahu host mana yang lebih baik untuk laman web saya, maka ini adalah masalah besar bagi mereka. Kerana kelajuan pemuatan halaman memberi impak besar untuk Peringkat Mesin Pencari. Sekiranya anda mempunyai laman web yang dioptimumkan dengan baik, anda akan mendapat kedudukan yang baik dan di sini hosting adalah perkara utama, yang tidak boleh anda nafikan. Oleh itu, anda perlu memilih hosting terbaik untuk laman WordPress anda. Anda juga boleh menyemak Hosting WordPress 5 Terbaik“, yang mana dioptimumkan khas untuk WordPress.

Ulasan Hosting BlueHost

Gambaran keseluruhan mengenai Pelan Hosting Bluehost:

Bluehost kini menyediakan 6 jenis hosting: Shared, WordPress, Woocommerce, Cloud, VPS dan Dedicated. 

Hosting Berkongsi:

Mereka menyediakan 3 pilihan hosting bersama untuk dipilih. Harap maklum bahawa harga yang diiklankan di bawah adalah kadar perkenalan yang rendah untuk jangka masa 3 tahun. Sekiranya anda memilih 1 tahun, harganya akan meningkat.

 • Pelan Asas: Untuk $ 2.95 sebulan, anda boleh menjadi tuan rumah maksimum 1 laman web, 50 Storan GB, lebar jalur yang tidak dimeterai, 5 domain taman, 25 sub domain, 5 akaun e-mel (100 MB setiap akaun).
 • Pelan Plus: Untuk $ 4.45 setiap bulan, anda boleh menjadi tuan rumah laman web tanpa had, dan storan, lebar jalur, domain taman, akaun e-mel yang tidak dikira. Dengan pakej ini anda semakin bernilai $ 200 tawaran pemasaran untuk AdWords & Iklan Bing.
 • Rancangan Perdana: Untuk $ 6.95 sebulan, anda boleh mengehoskan laman web tanpa had dan ciri yang sama seperti Plus Plan. Tetapi Prime Plan memberi anda lebih banyak kuasa dan beberapa ciri tambahan seperti: sandaran automatik, pakar spam, privasi domain dll.

Bluehost berkongsi harga hosting

PROS (+) Menggunakan BlueHost

Semua tinjauan web hosting berdasarkan kajian. Jadi kita lakukan. Kami menjumpai beberapa perkara hebat dari Bluehost dan ditunjukkan dalam kategori PROS. 

Berikut adalah perinciannya:

# 1 Waktu penggunaan yang kuat 99.94% (di atas purata 99.90%)

Ketika datang ke uptime laman web, maka Bluehost menduduki tempat pertama. Waktu operasi Bluehost masuk pada purata industri (99.94%) selama dua belas bulan sebelumnya.

Tetapi pemilik laman web kadang-kadang menghadapi masalah downtime laman web, Bluehost mendakwa bahawa mereka mempunyai pelbagai serangan DDos ke pelayan mereka. Walaupun bagus dan rata-rata mereka mempunyai 99,90%.

Lihat purata waktu operasi 2017:

 • Waktu operasi Januari: 99.99% 
 • Waktu operasi Februari: 99.68%
 • Waktu operasi Mac: 99.91%
 • Waktu operasi April: 99.95%
 • Waktu operasi Mei: 99.96%
 • Waktu operasi Jun: 100%
 • Waktu operasi Julai: 99.95%
 • Waktu operasi Ogos: 99.95%

# 2 Pilihan Keselamatan yang Baik

Bluehost menyediakan pilihan keselamatan yang baik. Selain itu anda boleh meningkatkan tahap keselamatan anda mengikut keperluan anda.

Sebagai contoh, anda boleh mencegah spam dengan alat seperti SpamAssassin, Spam Experts, dan Spam Hammer. Mereka menyokong CloudFlare, yang membantu mencegah serangan DDoS yang menjengkelkan yang dapat menjatuhkan laman web dengan jumlah lalu lintas yang banyak dari pelbagai sumber. Lihat, bagaimana menambahkan CloudFlare di laman web anda.

Anda juga boleh menambahkan lebih banyak pilihan keselamatan untuk laman web anda seperti: perlindungan pautan panas, kunci laman web dll.

# 3 Official.org.org Disyorkan

Sekiranya anda pergi ke laman web rasmi WordPress.org, dan di bawah kategori hosting anda dapat melihat Bluehost disenaraikan di kedudukan pertama. Di halaman itu, mereka telah menyenaraikan 3 penyedia hosting, termasuk Tapak Tapak, Dreamhost, FlyWheel dan Bluehost.

hosting yang disyorkan wordpress

# 4 Banyak Ciri dan Aplikasi

Bluehost dilengkapi dengan banyak ciri dan aplikasi. Anda boleh mengintegrasikan ke Google Apps, SEO Gears, iklan Bing dll. Anda juga boleh menambahkan CDF CloudFlare untuk mencegah serangan DDoS dan meningkatkan kelajuan halaman.

Lihat, 5 Penyedia CDN Terbaik untuk Membuat Laman Web Anda Lebih Cepat.

KONSEP (-) Menggunakan BlueHost

Kelajuan Beban Halaman # 1 Perlahan

Masalah terbesar Bluehost ialah kelajuan pemuatan halaman mereka perlahan. Mereka suram 1,275ms masa muat turun di bawah purata 850ms. 

Adakah kelajuan memuatkan halaman perlahan?

Ya, itu penting. Kerana setiap detik dikira dalam talian. Google mengalami penurunan trafik 20% tahun lalu dengan penangguhan hanya setengah saat. Dan 74% – atau hampir 3/4 trafik anda – akan melantun jika halaman gagal dimuat dalam masa 5 saat.

Masa muat purata 2017:

 • Kelajuan Januari: 1,039ms
 • Kelajuan Februari: 1,306ms
 • Kelajuan bulan Mac: 1,170ms
 • Kelajuan April: 1,357ms
 • Boleh laju: 1,235ms
 • Kelajuan bulan Jun: 1,155ms
 • Kelajuan Julai: 1,140ms
 • Kelajuan Ogos: 1,863ms

# 2 Penghijrahan Tapak adalah mahal

Sebilangan besar penyedia hosting menawarkan percuma penghijrahan laman web, di mana Bluehost mengenakan $ 149.99. Dan mereka tidak akan pindahkan lebih daripada 5 laman web dan 20 akaun e-mel.

penghijrahan laman web bluehost

# 3 Sokongan Pelanggan tidak secepat yang diharapkan 

Sokongan pelanggan Bluehost bagus tetapi tidak secepat yang diharapkan. Perlu 50 minit untuk mendapatkan balasan dari tiket sokongan dan sembang dalam talian mengambil masa 2-5 minit untuk mendapatkan ejen. Walaupun dapat difahami kerana mereka mengekalkan lebih dari 2 juta laman web. 

# 4 Latihan QuickStart tidak percuma

Sebilangan besar syarikat web hosting menyediakan secara percuma Permulaan pantas panduan kerana mereka boleh menjadi pelanggan lama mereka. Tetapi Bluehost mengambil $ 79.99 untuk 45 sesi latihan pakar minit.

# 5 Tidak Sangat Murah

Harga, adalah satu lagi wajah utama bagi banyak pelanggan. Seperti harga permulaan hosting bersama adalah $ 2.95 hanya, jika anda membeli jumlah langganan 3 tahun. Sekiranya anda membeli hanya selama 1 tahun, harga akan meningkat menjadi $ 5.95. Oleh itu, adalah lebih baik jika anda membeli keseluruhan rancangan 3 tahun dan lebih murah.

Perkara lain ialah anda tidak boleh membeli hosting hanya 1 atau 3 bulan.

rancangan hosting bersama bluehost

Ringkasan

Jadi, persoalannya adalah “Adakah perkhidmatan BlueHost bernilai dibeli”?

Jawapan: Itu semua bergantung pada anda. Seperti yang saya kaji di sini mengenai “Ulasan BlueHost Hosting”, jadi semua data dikumpulkan dengan banyak ujian dan mendapat banyak ulasan. Sebilangan penggunaan mengatakan “Perkhidmatan BlueHost sangat buruk” dan ada yang mengatakan “Saya gembira dengan perkhidmatan mereka”. Oleh itu, jika anda ingin mendapatkan perkhidmatan bluehost, anda harus mengeluarkan lebih banyak wang atau menggunakan SiteGroundSyarikat hosting ini dilengkapi dengan beberapa laporan yang baik dan beberapa yang buruk. 

Adakah saya mengesyorkannya?

Jawapan: TIADA. Mereka memerlukan beberapa perkara untuk diperbaiki seperti kelajuan memuat dan masalah kecil yang lain. Oleh itu, jika anda kekurangan anggaran, gunakan salah satu hos kegemaran saya- Tapak Tapak. Anda 100% menyukai perkhidmatan, sokongan dan harga mereka juga murah. ��

[wp-review id = ”1270 ″]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map