5 Perkhidmatan Gerbang Pembayaran Antarabangsa Terbaik untuk E-dagang

04.06.2020
PERKATAAN '5 Perkhidmatan Gerbang Pembayaran Antarabangsa Terbaik untuk E-dagang
0 7 мин.

Apakah Gerbang Pembayaran?

Payment Gateway adalah sistem yang membolehkan pedagang menerima kad kredit atau kad debit dan bentuk pembayaran elektronik lain. Perkhidmatan ini mengautomasikan transaksi pembayaran antara pembeli dan peniaga. Oleh itu, apabila pembeli membeli sesuatu dari kedai, penjual tidak perlu berkongsi maklumat banknya. Pembeli boleh menggunakan kad debit, kad kredit atau perbankan internetnya untuk membuat pembayaran. Oleh itu, adalah proses termudah untuk membuat pembayaran dalam talian dan semua maklumat antara pembeli dan penjual tetap selamat & selamat. Tetapi terdapat banyak syarikat Payment Gateway yang tersedia. Tetapi jika anda memerlukan pintu masuk pembayaran antarabangsa yang boleh dipercayai, caj rendah, mudah disesuaikan dan tentunya menyokong di seluruh dunia. Dalam artikel ini saya kongsikan kepada anda Penyedia Gerbang Pembayaran Antarabangsa Terbaik yang benar-benar baik dan boleh dipercayai.


[AdSense-B]

5 Perkhidmatan Gerbang Pembayaran Antarabangsa Terbaik:

1. Mengizinkan.net

Gerbang pembayaran antarabangsa

Mengizinkan.net adalah pintu masuk pembayaran internet, yang sesuai untuk semua jenis perniagaan, kedai dalam talian, E-dagang dan lain-lain. Sekiranya anda mencari cara untuk mengumpulkan wang dari seluruh dunia, maka authorize.net adalah penyelesaian terbaik untuk anda. Ia didirikan pada tahun 1996 dan mempunyai lebih daripada 440,000+ pelanggan pedagang. Mereka memberikan ciri-ciri yang baik kepada pelanggan mereka. Mereka menerima semua kad kredit utama: Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diner’s Club, JCB dll.

Ini memberi anda gerbang pembayaran di tempat yang berkualiti tinggi, malah membolehkan anda menerima PayPal. Anda juga mendapat Suite Deteksi Penipuan Lanjutan, Keselamatan pembayaran, sokongan 24 × 7 dan lain-lain. Dengan sistem penagihan berulang mereka, pelanggan anda akan mendapat Bil tanpa menyimpan maklumat pembayaran mereka secara tempatan. Dan ia juga mengendalikan langganan dalam talian.

Anda boleh menerima transaksi antarabangsa dari pelanggan di seluruh dunia. Tetapi perniagaan anda mesti berasaskan Amerika Syarikat, Kanada, United Kingdom, Eropah atau Australia.

Ciri-ciri utama:

 • Akses Akaun: Selepas log masuk di akaun Pedagang anda, semua perkara akan berada di tangan anda. Dari panel pentadbir, anda dapat mengurus dan menyemak transaksi, mengkonfigurasi tetapan akaun, melihat penyata akaun, memuat turun laporan.
 • Pencegahan Penipuan: Mereka menyediakan perkhidmatan pencegahan penipuan. Oleh itu, maklumat pelanggan anda tetap selamat.
 • Keselamatan Pembayaran: Dengan Authorize.Net, pelanggan anda boleh yakin data mereka selamat.
 • Pilihan pembayaran: Semua kad kredit utama: Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diner’s Club, JCB, Signit Debit Cards.
 • Penyelesaian pembayaran digital: Apple Pay, PayPal, Visa Checkout.

Yuran:

 • $ 49 yuran persediaan, tambah $ 25 caj bulanan berulang.
 • 2.9% + $ 0.30 kos urus niaga.

Caj balik: Bayaran $ 25 akan dibebankan oleh penyedia akaun pedagang anda untuk caj balik.

2. Jalur

Gerbang pembayaran antarabangsa

Jalur adalah salah satu pintu masuk pembayaran antarabangsa yang paling popular. Stripe adalah kaedah terbaik untuk menerima pembayaran dalam talian dan dalam aplikasi mudah alih, boleh dikatakan alternatif PayPal paling popular yang ada. Mereka mengendalikan berbilion dolar setiap tahun untuk perniagaan yang berpandangan ke depan di seluruh dunia.

Ini memberi anda peluang untuk melakukan pembayaran di lokasi tanpa bayaran bulanan. Mereka mempunyai rancangan Pay-as-you-go yang tersedia. Seperti PayPal Standard, ia dilengkapi tanpa bayaran persediaan. Tetapi anda perlu membayar yuran bulanan $ 30, ditambah dengan kos transaksi.

Setelah anda siap, transfer akan tiba di akaun bank anda secara bergilir 2 hari. Atau anda boleh memilih untuk menerima pemindahan mingguan atau bulanan. Tetapi sayangnya Stripe hanya terdapat 10 negara: Australia, Kanada, Denmark, Finland, Perancis, Ireland, Norway, Sweden, AS, UK.

Ciri-ciri utama:

 • Pemindahan pantas dan boleh diramalkan: Setelah anda siap, transfer akan tiba di akaun bank anda secara bergilir 2 hari.
 • Pilihan pembayaran: Semua kad kredit utama: Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diner’s Club, JCB, ACH dan pembayaran Bitcoin, Apple Pay, Android Pay.
 • Mudah Digabungkan: Dengan alat penyatuan mereka, anda dapat dengan mudah menyiapkan laman web E-dagang anda.
 • Pelbagai mata wang: Stripe menyokong lebih daripada 100 mata wang.
 • Perlindungan penipuan yang terbukti: Stripe secara aktif berfungsi untuk melindungi perniagaan anda dari caj penipuan dan memantau transaksi yang mencurigakan.

Yuran:

 • Tanpa bayaran Persediaan
 • 2.9% + $ 0.30 setiap transaksi, atau 5% + $ 0.05 untuk transaksi mikro.

Bayaran balik: Bayaran $ 15 apabila terdapat pertikaian mengenai salah satu transaksi anda. Sekiranya perselisihan diselesaikan memihak kepada anda, mereka akan mengembalikan yuran tersebut.

3. 2Periksa

Perkhidmatan Gerbang Pembayaran Antarabangsa

2Periksa adalah platform pembayaran global terkemuka yang membolehkan syarikat menerima pembayaran dalam talian dan mudah alih dari pembeli di seluruh dunia. Ia adalah salah satu Gerbang Pembayaran Antarabangsa terbaik. Sekiranya anda mempunyai laman web E-dagang jenis besar, maka ini adalah penyelesaian terbaik untuk anda.

Tetapi mengapa ia adalah penyelesaian terbaik untuk anda? Kerana perkhidmatan mereka tersedia dalam lebih 211 negara dengan 15 bahasa yang berbeza.

2Checkout tidak mempunyai yuran persediaan. Ia mempunyai caj pemprosesan pembayaran (berbeza-beza di setiap negara), seperti: jika perniagaan anda berada di negara AS, maka yuran akan menjadi 2.9% + 30 ¢ setiap transaksi yang berjaya. Dan bayaran 1% dikenakan untuk pembayaran yang anda terima dari pelanggan di luar Amerika Syarikat. Selepas itu anda akan menerima wang dari 2Checkout melalui pindahan bank, pindahan wang antarabangsa, atau pada a Kad Masterone Payoneer.

Ciri-ciri utama:

 • Tiada Bayaran Persediaan: Mereka tidak mempunyai bayaran bulanan dan anda tidak perlu membayar untuk penyediaan (tanpa bayaran tersembunyi, dan tidak ada caj tambahan).
 • Perlindungan Penipuan Lanjutan: 2Checkout diperakui PCI Level 1 – sijil tahap tertinggi yang mungkin.
 • Pilihan pembayaran: Terima kaedah pembayaran utama termasuk kad kredit, kad debit, dan PayPal.
 • Perbualan Mata Wang: Penukaran mata wang asal anda dikenakan bayaran purata 2-5% melebihi kadar pertukaran bank harian.
 • Integrasi Fleksibel: Pilih dari 3 pilihan pembayaran yang boleh disesuaikan, dan gabungkan dengan 100+ keranjang belanja.

Yuran:

 • Tanpa bayaran Persediaan
 • 2.9% + 30 ¢ setiap transaksi yang berjaya

Caj balik: Bayaran $ 20 akan dikenakan untuk caj balik.

4. Bayaran Pantas

bayar cepat

Bayaran Pantas adalah penyelesaian lengkap untuk menerima wang sekiranya anda mempunyai laman web E-commerce. Mereka mempunyai lebih daripada 20.000 pelanggan dan memproses lebih dari 2.000.000 pembayaran setiap bulan. Ia boleh disatukan ke dalam sistem apa pun, seperti beberapa modul popular: Woocommerce, Shopify, Opencart, PrestaShop dan banyak lagi.

QuickPay bekerjasama dengan pemeroleh tempatan dan antarabangsa, dan tersedia dalam lebih daripada 20 bahasa. Jadi jika perniagaan anda berada di luar negara AS, tidak ada masalah. Ia terdapat di banyak negara. Dan ia menyokong semua kad Kredit utama, bahkan anda boleh menerima pembayaran dengan mengirim e-mel dengan pautan ke pelanggan anda .. Oleh itu, jika anda segera mencari gerbang pembayaran antarabangsa untuk perniagaan anda, maka itu adalah pilihan yang baik untuk anda.

Ciri-ciri utama:

 • Keselamatan: QuickPay diperakui untuk versi terbaru PCI DSS Level 1, dan dengan alat mereka, anda dapat mengenal pasti dan mempertahankan diri daripada penipuan.
 • Sistem pembayaran: Terima kaedah pembayaran utama termasuk kad kredit, kad debit, Bayaran mudah alih, Paypal.
 • Integrasi Fleksibel: Anda boleh mengintegrasikan QuickPay dengan lebih daripada 51 sistem popular.

Yuran:

 • Percuma untuk peringkat asas sahaja. Sekiranya anda ingin menaik taraf akaun anda, maka anda perlu membayar. Lihat carta harga di bawah:

bayaran

Bayaran Balik Balik: Hampir TIADA CAJ BAYARAN, tetapi dalam beberapa kes ia berfungsi.

5. Kami bayar

kami bayar

Kami bayar adalah pintu masuk pembayaran antarabangsa, serupa dengan Stripe. WePay membolehkan hampir mana-mana laman web mengintegrasikan akaun yang membolehkannya mengumpulkan pembayaran dari pengguna yang mengambil bahagian melalui pemindahan bank ACH dan kad kredit. Setelah mendapatkan papan pemuka WePay, anda dapat mengawal sepenuhnya pengalaman pembayaran dengan pendaftaran, pembayaran dan komunikasi e-mel yang disesuaikan sepenuhnya. 

Perkhidmatan ini tidak mempunyai yuran persediaan, tidak ada bayaran bulanan, dan tidak ada keperluan panjang perkhidmatan. Ia mengumpulkan bayaran sebanyak 2.9% ditambah $ 0.30 untuk pembayaran kad kredit dan 1% ditambah $ 0.30 untuk pembayaran pindahan bank. 

Ciri-ciri utama:

 • Sistem Pengurusan Risiko: Semua data pengguna disertakan dengan sistem pengurusan risiko yang disesuaikan (Risk API inovatif), dan mereka menggunakannya untuk membuat keputusan risiko yang lebih baik.
 • UX tersuai: Sistem pembayaran WePay disesuaikan untuk disesuaikan dengan pengalaman pengguna yang anda inginkan. Anda boleh menyesuaikan borang pembayaran dan banyak lagi.
 • Sistem pembayaran: Terima semua kad kredit utama termasuk Visa, Mastercard, American Express, ACH Payments, Recurring Payment, tipping point pembayaran, dan pembayaran berbilang pihak.
 • Pembayaran Mudah Alih: WePay membolehkan anda melancarkan program pembaca kad mudah alih anda sendiri.

Yuran:

 • Tanpa bayaran Persediaan.
 • 2.9%$ 0.30 untuk pembayaran kad kredit.
 • 1% + $ 0.30 untuk pembayaran pindahan bank.

Caj balik: Ia bergantung kepada jumlah tolak bayar / jumlah pembayaran yang berjaya. Biasanya, mereka menahan pedagang mereka untuk mengekalkan kadar tolakan balik 1%.

[AdSense-B]

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector