10 Bedste WordPress Live Chat Plugin 2016

Hvad er Live Chat?

Live chat support er en webbaseret service, der giver virksomheder mulighed for at kommunikere eller chatte i realtid med besøgende på deres websted. Direkte supportapplikationer bruges ofte til at yde øjeblikkelig kundesupport og information til klienter og kunder. Så i dette indlæg viser jeg dig 10 Bedste WordPress Live Chat-plugin i 2016.


Men du kan måske tænke, hvorfor jeg har brug for en Live chat-funktion på min hjemmeside … Ikke?”Ved du, at du kan få flere 60% kunder, selv kan du øge dit salg mere ved at have et live chat-system.” Live chat-funktion er i dag oplagt for at sælge noget, og især for dem, der kommer til dit websted for første gang. De har ikke meget tid til at vente på et svar. Så live chat gør et fantastisk arbejde i dette tilfælde. Når du har integreret WordPress live chat-plugin, kan du direkte chatte med din kunde og hjælpe dem med deres spørgsmål om ethvert produkt. Lad os tjekke disse WordPress live chat-plugins …

10 Bedste WordPress Live Chat-plugin

1. Live chat

WordPress Live Chat-pluginLive chat er den bedste live chat-software og helpdesk-software til kundeservice. Hvis du finder det bedste WordPress live chat plugin til enhver form for virksomhed, så er det en god mulighed eller dig. Det her WordPress Live Chat-plugin leveres med en masse funktioner, der kan øge din samtalehastighed med købere. 

Med deres kraftfulde admin-dashboard kan du tilpasse alt. Hvis du har portefølje, e-handel eller et hvilket som helst tidspunkt på webstedet, kan du bruge det let. Først skal du bare logge ind på dit admin-dashboard og få koden og tilføje den til footer.php i dit tema. Derefter kan du konfigurere dine chatindstillinger, temaer herfra. Her er et skærmbillede af dashboard:-

live chat wpmyweb

Nøglefunktioner:

 • Tilpasning af chatvindue: Når du har aktiveret chatindstillingen på dit websted, kan du tilpasse chatvinduet med flere temaer og farve. Det er ikke alt. Dernæst i sprogindstillingen er standardsproget engelsk, men hvis din virksomhed er afgjort i Italien, kan du ændre sproget til italiensk. Du kan også aktivere Pre-chat-survey, Post-chat-survey osv. Post-chat-survey bruges hovedsageligt til øjeblikkelig feedback fra kunder og i tilfælde af vurderingsagenter. Kunden kan udfylde billetformularen i chatindstillingen, hvis online-chat ikke er tilgængeligt den gang.
 • Kundeengagementer: Du kan indstille tilpasset besked, når nogen klikker på online chat, eller du kan indstille flere hilsener for at invitere målbesøgende til chat. Med blikfang system, får dine kunder større opmærksomhed og provokerer dem til at starte chatten.
 • Avancerede agentværktøjer: Chat Agent kan tilføje tags og tastaturgenveje til hurtig brug. Denne chat kan bruges fra pc og telefon ved hjælp af downloadbar software. 
 • Chatindstillinger: Chatagenter kan dirigere chats, eller det kan udføres automatisk. Så en bestemt afdeling får specifikke kategoribaserede klienter.
 • Let at integrere: Uanset hvilket CMS du bruger, kan du nemt integrere dette Live Chat-plugin på dit websted.

Pris:

Dette plugin betales, hvilket startomkostninger er $ 16 / måned. Start 30 dages prøveperiode

2. WP Live Chat

WordPress Live Chat - Wpmyweb

WP Live Chat plugin er det mest omkostningseffektive WordPress live chat plugin. Denne plugin er fuldt funktionel og understøtter til små virksomheder. Dette plugin er gratis, så du ikke behøver at betale for månedlige abonnementer på live chat for bedre at forstå dine besøgende.

Du har nu valget mellem at være vært for din live chat på enten dit eget websted eller deres live chat-server. Brug af deres live chat-server vil forbedre din chat-ydelse med op til 300% og reducere belastningen på din vært. 

Det kan tilpasses fuldt ud, så du kan indstille live chat fra dit admin-dashboard. Som du ser på billedet ovenfor, kan du chatte med dine kunder ved hjælp af Windows-app, Android-app osv., Og endda får du skrivebordsmeddelelse, hvis en kunde er ivrig efter at chatte med agenter. Her er et billede af admin dashboard nedenfor:

WP Live Chat

Dette plugin er gratis, men hvis du vil have alle funktioner i dette plugin, skal du købe PRO-version. Her er nogle nøglefunktioner i WP Live Chat:

Nøglefunktioner:

 • Fuldt tilpasselig chat: Som jeg nævnte, at plugin kan tilpasses fuldt ud, så du kan konfigurere din chat, som du ønsker.

 • Chatvurderinger & Sociale ikoner: Det er et godt valg, at kunder / brugere kan bedømme dine agenter i realtid, og du kan tilføje din Facebook-fanpage eller virksomhedsside i chatvinduet for at få flere følgere på samme tid.
 • Browser-meddelelser: Dette plugin gør det muligt for dig få browserunderretninger, så snart en ny chat er modtaget.
 • Adgang Previous chat poster: Du kan få adgang til alle chats, som du måske har gået glip af, samt tidligere chatposter.
 • Understøtter flere sprog: WP Live Chat Support er fuldt oversættelig og er tilgængelig på over 25 forskellige sprog.
 • Host din chatserver i skyen: Vær vært for din livechatserver på deres skyserver for at forbedre din chatpræstation med op til 300% og reducere belastningen på din vært. 

Pris:

Dette plugin er gratis, men for at få fuld adgang eller funktioner skal du købe Pro-version af dette plugin, der koster $ 39,95.

3.Tawk.to Live Chat

tawk wpmyweb

Tawk.to er en 100% GRATIS live chat-app, der giver dig mulighed for at overvåge og chatte med besøgende på dit WordPress-sted. Det understøtter til alle slags forretninger og over 250.000 virksomheder, der bruger Tawk.to. Det er designet til at øge effektiviteten i styringen af ​​online kundeengagementoplevelse. Da der ikke er nogen grænse, så du kan bruge det på flere websteder og agenter i et enkelt dashboard-interface til at chatte med de besøgende på dit websted.

Tawk.to tilbyder gratis iOS-, Android-, Windows- og Mac OSX-apps til at forblive tilsluttet, eller du kan logge ind via enhver moderne browser.

Nøglefunktioner:

 • Tilpasset widget: Du kan ændre størrelse, farver, placering og indhold af besøgende-widget, så det passer til dit websted.
 • Brug flere websteder: Hvis du vil bruge live chat på flere websteder. Føj derefter flere forskellige widgets til så mange websteder, som du vil, så du kan spore, hvor alle dine chats kommer fra.
 • Automatiske chatudløsere: Du kan indstille triggere til at indstille automatiserede meddelelser baseret på flere forhold, som tid, besøge en bestemt side eller udføre en bestemt handling osv..
 • Tilpassede genveje: Genveje giver dig mulighed for at svare hurtigt inden for 1 sek, og det sparer også tid ved at besvare ofte stillede besøgende spørgsmål. Såsom: I stedet for at skrive Hej, velkommen til vores hjemmeside, hvordan kan vi hjælpe? du kan oprette en genvej, der ganske enkelt er /Hej.
 • Gratis apps: Tawk.to tilbyder gratis iOS-, Android-, Windows- og Mac OSX-apps til at holde kontakten med dine kunder overalt.

Pris: 

100% gratis.

4. Zopim Live Chat

zopim live chat

Zopim er et af de mest populære og pålidelige WordPress Live Chat-plugin. Zopim giver dig mulighed for at overvåge og chatte med besøgende, der surfer i din butik i realtid. De har over 150.000 kunder og mest aktive installerede WordPress live chat plugin.

De giver deres kunder den mest fede funktion “Facebook Messenger Chat”. Så ved hjælp af denne funktion vil du være i stand til at bruge messenger. Og selvfølgelig er det den anden bedste måde at nå ud til dine kunder.

Nøglefunktioner:

 • Advance Analytics: Zopim-instrumentbrættet giver dig mulighed for at overvåge besøgende flow, brugsmønstre og lader dig hoppe ind, hver gang en kunde har brug for hjælp.
 • Velegnet til alle slags forretninger: Hvis du har et lille eller endda stort websted, er det ikke noget problem. Det fungerer i alle typer glat.
 • Mobilvenlig: Dette plugin er fuldt ud mobilvenligt, så dine kunder kan chatte med dig fra enhver enhed ved hjælp af vores mobiloptimerede chatwidget.
 • Let at integrere: Det understøtter alle større CMS.
 • mange flere …

Pris:

Gratis | $ 11,20 / mo.

5. I’Msupporting

Chat-plugin WoRdPress

I’Msupporting er en live chat-platform til websteder og e-handelsbutikker. Med IMsupporting-live-chat-softwaren kan du have en live chat-konto, logge ind på live-chat-kontoen og chatte med dine besøgende inden for få minutter.

Nøglefunktioner:

 • Besøgende monitorering i realtid: Med deres magtfulde betjeningspanel er du i stand til at overvåge besøgende opførsel og handle på dem er lige så vigtig. Og du kan spore, hvilke sider dine brugere er på, hvor de kom fra, deres geo-placering. 
 • Let at tilpasse: Du kan tilpasse chatvinduerne, så de passer til dit eget webstedstema og ændre skrifttyper, farver og billede af headerbanner. Jeg chatte mulighed, du kan arrangere tekst og felter.
 • Bedre sikkerhed: Jeg understøtter levering af SSL-kryptering, så al chat forbliver sikker ad sikker.
 • mere….

Pris:

Gratis | $ 12,63 / mo

6. JivoChat

jivochat

JivoChat har over 155.614 kunder og en af ​​de pålidelige virksomheder. JivoChat hjælper kunder med at få øjeblikkelige svar i live chat – uden at skulle kalde eller sende e-mails og lige på dit websted. Du kan installere dette plugin på få minutter og kan tilpasses, så det passer til din personlige stil.

JivoChat giver dig også gratis desktop-app til Mac / Windows, browser-app og mobilapp. Så du eller dine agenter ville ikke gå glip af en enkelt chat. 

Nøglefunktioner:

 • Mere bedre kvalitet: Hver dag scorer de kvaliteten af ​​chat-tjenesten på dit websted med en skala fra 0 til 5 og giver forslag til, hvilke områder du har brug for at forbedre.
 • Let at bruge: Agenter kan tage chats med deres bekvemme desktop-app til Mac / Windows, browser-app og vores mobilapp også.
 • Flere chats med kunder: Det tilbyder assistance, før der stilles spørgsmål med proaktive chats, der forvandler afslappede besøgende til glade kunder.

Pris:

Gratis | $ 10 / mo.

7. Tidio Live Chat

tildochat

Tidio Live Chat er en live chat-service, der giver dig mulighed for nemt at kommunikere med dine kunder. Hvis du finder en god og billig WordPress live chat-plugin, er det en god mulighed. Det er designet specielt til WordPress-samfundet. Når du installerer plugin, er du klar til at drage fuld fordel af de fordele, vores service giver, uden registrering krævet.

Det er ekstremt let at installere, når du først har installeret plugin, er du klar til at gå. Det holder styr på, hvem der besøger dit websted. Du kan justere farveskema eller tilpassede felter for formularer til dine behov.

Funktioner:

 • Hold styr på, hvem der besøger dit websted.
 • Kontakt din besøgende via e-mail, når de forlader chatten.
 • Integration med Zendesk, GetResponse, SalesForce og MailChimp og mange flere.
 • Dedikeret app til mobile og stationære enheder (iOS, Android, Windows, OS X, Chrome).
 • Fuldt tilpasselig.

Pris:

Gratis | Pro version: $ 12 / mo.

Tildo Live Chat Pris

8. Olark Live Chat

Olark live chat

Olark er den smukkeste og mest effektive måde at tale med dine kunder om salg og support på. Olark afslører, hvem der er på dit websted, og nøjagtigt hvad de laver. Se endda hvad der er i deres indkøbsvogn.

Det er hurtigt & let at installere og tilpasse Olark. Bare opret en Olark-konto og indsæt koden på dit websted, du er god til at gå. Med smukke temaer, tekst og sprog, du vælger, og endda et kraftfuldt API, er Olark helt under din kontrol.

Dette plugin er meget nyttigt til dit e-handelswebsted eller WordPress-sted. Men det har ingen gratis version, du skal købe for at bruge dette plugin.

Funktioner:

 • Olark arbejder med den største software, du allerede bruger, og supermagter din CRM.
 • Få øjeblikkelig feedback fra dine kunder, så du ved, at du gør dem lykkeligere.
 • Dine kunder kan gennemgå dine produkter eller agenter ved hjælp af chatindstillinger. Så du kan forbedre dit produkt og din oplevelse.

Pris:

$ 12 / måned. (Kun tilgængelig premiumversion)

9. onWebChat

onweb-chat

onWebChat er et godt WordPress live chat-plugin til dit websted. Det giver dig mulighed for at chatte med dine besøgende på webstedet, overvåge webstedstrafik og give bedre kundesupport. 

Dette WordPress live chat-plugin til WordPress giver en nem måde at integrere dit WordPress-websted med vores innovative live chat-system. Det er også kompatibelt med WooCommerce-websteder. Du kan chatte med dine besøgende på webstedet i realtid med kun et enkelt klik, overvåge din webstedstrafik og maksimere dine konverteringer med triggere.

onwebchat-funktioner

Pris:

Gratis | $ 7,81 / måned.

10. WP-chat

wp-chat

WP Chat er et WordPress live chat plugin, der hovedsageligt er bygget til WordPress. Ved hjælp af dette plugin kan du overvåge og chatte med besøgende, der surfer i din butik / hjemmeside i realtid. Det er fuldt tilpassbar flersproget chat-front-interface. 

For at bruge denne service skal du bare have en API-nøgle fra WP-chat , og du kan begynde at chatte med dine kunder. Det giver dig mulighed for at tilføje Ubegrænset websteder, Ubegrænset chats, Ubegrænset klienter og mere. Du kan bruge deres mobilapp til dette live chat-plugin.

Nøglefunktioner:

 • Ubegrænset hjemmesider
 • Ubegrænset chats
 • Ubegrænset Operatører
 • Mobilapp, Chrome-app tilgængelig til dette WordPress Live Chat-plugin

Pris: 

Gratis

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map