10 cele mai bune plugin-uri live chat WordPress 2016

Ce este Live Chat?

Chat live suport este un serviciu bazat pe Web care permite întreprinderilor să comunice sau să converseze în timp real cu vizitatorii site-ului lor web. Trăi aplicațiile de asistență sunt utilizate în mod obișnuit pentru a oferi asistență imediată și informații pentru clienți și clienți. Așadar, în acest post vă arăt 10 Cel mai bun plugin de chat live WordPress din 2016.


Dar poate vă gândiți, de ce am nevoie de o funcție de chat live pe site-ul meu web … Nu?„Știți că puteți obține mai mult de 60% clienți, chiar și vă puteți spori vânzările mai mult, având un sistem de chat live.” Funcția de chat live este evidentă în zilele noastre, pentru a vinde ceva și, în principal, pentru cei care vin pe site-ul dvs. web pentru prima dată. Nu au prea mult timp să aștepte un răspuns. Așadar, Live Chat face o treabă excelentă în acest caz. După integrarea plugin-ului live chat WordPress, puteți să discutați direct cu clientul dvs. și să-i ajutați cu privire la întrebările acestora pentru orice produs. Să verificăm aceste plugin-uri live chat WordPress …

10 cele mai bune plugin-uri de chat live WordPress

1. Chat live

Plugin WordPress Live ChatChat live este cel mai bun software de chat în direct și software de asistență pentru asistență pentru clienți. Dacă găsești cel mai bun plugin de chat live WordPress pentru orice fel de afacere, atunci este o opțiune bună sau pentru tine. Acest Plugin WordPress Live Chat vine cu o mulțime de funcții care vă pot îmbunătăți rata de conversație cu cumpărătorii. 

Cu ajutorul tabloului de bord puternic al admin, puteți personaliza totul. Dacă aveți portofoliu, comerț electronic sau orice moment al site-ului, îl puteți utiliza cu ușurință. Mai întâi trebuie doar să vă autentificați în tabloul de bord de administrare și să obțineți codul și să îl adăugați la footer.php în tema dvs. Apoi puteți configura opțiunile de chat, temele de aici. Iată o captură de ecran a tabloului de bord:-

chat live wpmyweb

Caracteristici cheie:

 • Personalizarea ferestrei de chat: Când ați activat opțiunea de chat pe site-ul dvs. web, atunci puteți personaliza fereastra de chat cu mai multe teme și culoare. Asta nu e tot. În continuare, în opțiunea de limbă, limba implicită este engleza, dar dacă afacerea dvs. este stabilită în Italia, puteți schimba limba în limba italiană. De asemenea, puteți activa Pre-chat-sondaj, post-chat-sondaj etc. Post-chat-sondaj este utilizat în principal pentru feedback-ul instant al clienților și în cazul agenților de rating. Clientul poate completa formularul de bilet în opțiunea de chat, dacă chat-ul online nu este disponibil în acel moment.
 • Angajamente pentru clienți: Puteți seta un mesaj personalizat, când cineva face clic pe chatul online sau puteți configura mai multe felicitări pentru a invita vizitatorii vizați la chat. Cu fura ochii sistem, clienții dvs. obțin mai multă atenție și îi provoacă să înceapă chatul.
 • Instrumente Advanced Agent: Chat Agent poate adăuga etichete și comenzi rapide de la tastatură pentru utilizare rapidă. Acest chat poate fi utilizat de pe PC și telefon folosind software-ul descărcabil. 
 • Setări chat: Agenții de chat pot orienta chaturile sau pot fi efectuate automat. Astfel, anumite departamente primesc clienți pe categorii specifice.
 • Ușor de integrat: Indiferent de ce sistem CMS utilizați, puteți integra acest plugin de chat live cu ușurință în site-ul dvs. web.

Preț:

Acest plugin este plătit, costurile de pornire sunt de 16 USD / lună. Începe procesul de 30 de zile

2. WP Live Chat

WordPress Live Chat- Wpmyweb

WP Live Chat pluginul este cel mai rentabil plugin de chat live WordPress. Acest plugin este complet funcțional și acceptă pentru întreprinderile mici. Acest plugin este gratuit, astfel încât nu trebuie să plătiți abonamente lunare de chat live pentru a vă înțelege mai bine vizitatorii.

Acum aveți posibilitatea de a găzdui chat-ul dvs. live pe propriul site web sau pe serverul lor de chat în direct. Utilizarea serverului de chat în direct va îmbunătăți performanța chatului dvs. cu până la 300% și va reduce sarcina pe gazda dvs.. 

Este complet personalizabil, astfel încât să puteți seta chat-ul live din tabloul de bord de admin. După cum vedeți în imaginea de mai sus, puteți discuta cu clienții utilizând aplicația Windows, aplicația Android etc și chiar veți primi notificări pe desktop dacă un client dorește să discute cu agenții. Iată o imagine a tabloului de bord de administrare de mai jos:

WP Live Chat

Acest plugin este gratuit, dar dacă doriți caracteristici complete ale acestui plugin, atunci trebuie să cumpărați versiunea PRO. Iată câteva caracteristici cheie ale chatului WP Live:

Caracteristici cheie:

 • Chat complet personalizabil: Așa cum am menționat că acel plugin este complet personalizabil, deci puteți configura chat-ul după cum doriți.

 • Evaluări de chat & Icoane sociale: Este o alegere bună ca clienții / utilizatorii să își poată evalua agenții în timp real și să puteți adăuga pagina dvs. de fan sau pagina de afaceri Facebook în fereastra de chat pentru a obține mai mulți adepți în același timp.
 • Notificări browser: Acest plugin vă permite să primiți notificări ale browserului de îndată ce un nou chat este primit.
 • Acces PÎnregistrări de chat reale Puteți accesa orice chat-uri pe care le-ați ratat, precum și înregistrările anterioare de chat.
 • Acceptă mai multe limbi: Asistența WP Live Chat este complet traductibilă și este disponibilă în 25 de limbi diferite.
 • Gazduiește-ți serverul de chat în cloud: Găzduiește-ți serverul de chat în direct pe serverul lor cloud pentru a îmbunătăți performanțele chatului cu până la 300% și pentru a reduce încărcarea pe gazda ta. 

Preț:

Acest plugin este gratuit, dar pentru a obține acces complet sau caracteristici trebuie să cumpărați versiunea Pro a acestui plugin, care costă este de 39,95 USD.

3.Tawk.to Live Chat

tawk wpmyweb

Tawk.to este o aplicație de chat live 100% GRATUIT care vă permite să monitorizați și să discutați cu vizitatorii de pe site-ul dvs. WordPress. Acceptă toate tipurile de afaceri și peste 250.000 de companii care folosesc Tawk.to. Este conceput pentru a crește eficacitatea în gestionarea experienței de implicare online a clienților. Întrucât nu există nicio limită, puteți să o utilizați pe mai multe site-uri web și agenți dintr-o singură interfață de bord pentru a discuta cu vizitatorii de pe site-ul dvs..

Tawk.to oferă aplicații gratuite pentru iOS, Android, Windows și Mac OSX pentru a rămâne conectat sau vă puteți autentifica prin orice browser modern.

Caracteristici cheie:

 • Widget personalizat: Puteți modifica Mărimea, Culorile, Poziția și Conținutul widgetului pentru vizitatori, pentru a se potrivi site-ului dvs. Web.
 • Folosiți mai multe site-uri: Dacă doriți să utilizați chat-ul live pe mai multe site-uri web. Apoi adăugați mai multe widget-uri diferite pe cât de multe site-uri doriți, astfel încât să puteți urmări de unde provin toate chaturile.
 • Declanșatoare automate de chat: Puteți seta declanșatoarele pentru a seta mesaje automatizate pe baza mai multor condiții, cum ar fi timpul, vizitarea unei anumite pagini sau efectuarea unei anumite acțiuni etc..
 • Comenzi rapide personalizate: Comenzile rapide vă permit să răspundeți rapid în 1 sec și economisiți timp, răspunzând la întrebările frecvente ale vizitatorilor. Cum ar fi: În loc să tastați Buna ziua, bine ai venit pe site-ul nostru web, cum putem ajuta? puteți crea o scurtătură care este pur și simplu /buna.
 • Aplicații gratuite: Tawk.to oferă aplicații gratuite pentru iOS, Android, Windows și Mac OSX pentru a rămâne conectat cu clienții dvs. de oriunde.

Preț: 

100% Gratuit.

4. Zopim Live Chat

chat live zopim

Zopim este unul dintre cele mai populare și mai fiabile pluginuri de chat live WordPress. Zopim vă permite să monitorizați și să discutați cu vizitatorii care navighează în magazin în timp real. Au peste 150.000 de clienți și cei mai activi plugin-uri de chat live WordPress instalate.

Aceștia oferă clienților lor cea mai tare caracteristică „Facebook Messenger Chat“. Prin urmare, utilizând această caracteristică veți putea să utilizați messenger. Și, desigur, este o altă modalitate cea mai bună de a contacta clienții.

Caracteristici cheie:

 • Analiza anticipată: Tabloul de bord Zopim vă permite să monitorizați fluxul de vizitatori, modelele de utilizare și vă permite să accesați ori de câte ori un client ar putea avea nevoie de ajutor.
 • Potrivit pentru toate tipurile de afaceri: Dacă aveți un site web mic sau chiar mare, nicio problemă. Funcționează în toate tipurile fără probleme.
 • Mobil prietenos: Acest plugin este complet mobil, astfel încât clienții dvs. pot discuta cu dvs. de pe orice dispozitiv folosind widget-ul nostru de chat optimizat pentru mobil.
 • Ușor de integrat: Suporta toate CMS-urile majore.
 • încă multe altele …

Preț:

Gratuit | $ 11.20 / mo.

5. I’Msupporting

Plugin de chat WoRdPress

I’Msupporting este o platformă de chat live pentru site-uri web și magazine de comerț electronic. Cu ajutorul software-ului de chat în direct, puteți avea un cont de chat în direct, conectați-vă la contul de chat în direct și puteți discuta cu vizitatorii în câteva minute..

Caracteristici cheie:

 • Monitorizarea vizitatorilor în timp real: Cu tabloul de bord puternic, sunteți capabil să monitorizați comportamentele vizitatorilor și să acționați asupra lor este la fel de important. Și puteți urmări ce pagini sunt utilizatorii dvs., de unde au venit, geo-locația lor. 
 • Ușor de personalizat: Puteți personaliza ferestrele de chat pentru a se potrivi cu tema propriei site-uri web și puteți modifica fonturile, culorile și imaginea bannerului antet. Opțiunea de chat puteți aranja text și câmpuri.
 • O mai bună securitate: Sprijin oferind criptare SSL, astfel încât toate chat-urile să rămână în siguranță în anunțuri sigure.
 • Mai Mult….

Preț:

Gratuit | $ 12.63 / mo

6. JivoChat

jivochat

JivoChat are peste 155.614 clienți și una dintre companiile de încredere. JivoChat ajută clienții să primească răspunsuri imediate în chat live – fără a fi nevoie să apeleze sau să trimită e-mailuri și chiar pe site-ul dvs. web. Puteți instala acest plugin în câteva minute și poate fi configurat personalizat pentru a se potrivi stilului dvs. personal.

JivoChat vă oferă o aplicație desktop gratuită pentru Mac / Windows, aplicația browserului și aplicația mobilă. Așadar, tu sau agenții dvs. nu veți rata niciun chat. 

Caracteristici cheie:

 • Mai bună calitate: În fiecare zi notează calitatea serviciului de chat pe site-ul dvs. cu o scară de la 0 la 5 și oferă sugestii despre ce domenii trebuie să îmbunătățiți.
 • Ușor de folosit: Agenții pot lua chat-uri cu aplicația lor de desktop convenabilă pentru Mac / Windows, aplicația browserului și aplicația noastră mobilă.
 • Mai multe chat-uri cu clienții: Oferă asistență înainte ca întrebările cu chat-uri proactive să transforme vizitatorii ocazionali în clienți fericiți.

Preț:

Gratuit | $ 10 / mo.

7. Tidio Live Chat

tildochat

Tidio Live Chat este un serviciu de chat live care vă permite să comunicați cu ușurință cu clienții. Dacă găsiți un plugin de chat live WordPress bun și ieftin, atunci este o opțiune bună. Este conceput special pentru comunitatea WordPress. Odată ce instalați pluginul, veți fi gata să profitați la maxim de avantajele pe care le oferă serviciul nostru, fără a fi necesară înregistrarea.

Este extrem de ușor de instalat, după ce instalați pluginul, sunteți gata să mergeți. Urmărește cine vizitează site-ul dvs. web. Puteți ajusta schema de culori sau câmpurile personalizate pentru formulare la nevoile dvs..

Caracteristici:

 • Urmăriți cine vă vizitează site-ul.
 • Contactați vizitatorul prin e-mail atunci când părăsesc chat-ul.
 • Integrare cu Zendesk, GetResponse, SalesForce și MailChimp și multe altele.
 • Aplicație dedicată pentru dispozitive mobile și desktop (iOS, Android, Windows, OS X, Chrome).
 • Complet personalizabile.

Preț:

Gratuit | Versiune Pro: 12 USD / lună.

Tildo Preț Chat Chat

8. Chat live Olark

chat live olark

Olark este cel mai frumos și eficient mod de a vorbi cu clienții pentru vânzări și suport. Olark dezvăluie cine este pe site-ul dvs. web și exact ce fac. Chiar vezi ce este în coșul de cumpărături.

Este rapid & ușor de instalat și personalizat Olark. Creați doar un cont Olark și lipiți codul pe site-ul dvs., sunteți bine să mergeți. Cu teme frumoase, text și limbă pe care o alegeți și chiar o API puternică, Olark vă stă în totalitate sub control.

Acest plugin este foarte util pentru site-ul dvs. de comerț electronic sau site-ul WordPress. Dar nu are o versiune gratuită, trebuie să cumpărați pentru a utiliza acest plugin.

Caracteristici:

 • Olark funcționează cu software-ul principal pe care îl utilizați deja și vă superpune CRM-ul.
 • Obțineți feedback instant de la clienți, astfel încât să știți că îi faceți mai fericiți.
 • Clienții dvs. vă pot revizui produsele sau agenții utilizând opțiuni de chat. Pentru a vă putea îmbunătăți produsul și experiența.

Preț:

$ 12 / luna. (Disponibil numai versiunea Premium)

9. onWebChat

chat onweb

onWebChat este un bun plugin de chat live WordPress pentru site-ul dvs. web. Vă permite să discutați cu vizitatorii site-ului dvs. web, să monitorizați traficul site-ului și să oferiți asistență mai bună pentru clienți. 

Acest plugin de chat live WordPress pentru WordPress oferă o modalitate ușoară de a integra site-ul dvs. WordPress în sistemul nostru inovator de chat live. De asemenea, este compatibil cu site-urile WooCommerce. Puteți discuta cu vizitatorii site-ului dvs. în timp real într-un singur clic, să monitorizați traficul site-ului dvs. și să vă maximizați conversiile cu declanșatoare..

caracteristici onwebchat

Preț:

Gratuit | $ 7,81 / lună.

10. WP-chat

wp-chat-

Chat WP este un plugin live chat WordPress, care este construit în principal pentru WordPress. Folosind acest plugin, puteți monitoriza și discuta cu vizitatorii, care navighează în timp real pe magazinul / site-ul dvs. Este o interfață chat multilingvă personalizabilă completă. 

Pentru a utiliza acest serviciu, trebuie doar o cheie API de la WP-chat , și puteți începe să discutați cu clienții. Vă permite să adăugați site-uri web nelimitate, chaturi nelimitate, clienți nelimitați și multe altele. Puteți utiliza aplicația lor mobilă pentru acest plugin de chat live.

Caracteristici cheie:

 • site-uri web Nelimitat
 • Chaturi nelimitate
 • Operatorii Nelimitat
 • Aplicație mobilă, aplicație Chrome disponibilă pentru acest plugin de chat live WordPress

Preț: 

Liber

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map