10 legjobb WordPress élő chat-bővítmény 2016

Mi az élő chat??

Élő chat A támogatás egy web alapú szolgáltatás, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy valós időben kommunikáljanak vagy csevegjenek a webhelyük látogatói között. Élő A támogatási alkalmazásokat általában arra használják, hogy azonnali ügyfél-támogatást és információt nyújtsanak az ügyfeleknek. Tehát ebben a bejegyzésben megmutatom 10-et A legjobb WordPress élő chat-bővítmény (2016).


De azt gondolhatja, hogy miért van szükségem Live Chat funkcióra a webhelyemre … Ugye?“Tudja, hogy 60% -kal több ügyfelet szerezhet, még akkor is, ha élő csevegőrendszerrel rendelkezik, még jobban növelheti értékesítését.” Az élő csevegés funkció manapság nyilvánvaló valami eladásakor, főleg azok számára, akik először lépnek fel webhelyére. Nincs sok idejük várni a választ. Tehát az élő csevegés ebben az esetben nagyszerű munkát jelent. A WordPress élő chat-bővítmény integrálása után közvetlenül cseveghet az ügyféllel, és segíthet nekik bármilyen termékkel kapcsolatos kérdéseikben. Nézzük meg ezeket a WordPress élő csevegő plugin-eket …

10 legjobb WordPress élő chat-bővítmény

1. Élő chat

WordPress Élő chat-bővítményÉlő chat a legjobb élő csevegőszoftver és ügyfélszolgálati szoftver. Ha bármilyen üzleti vállalkozás számára megtalálja a legjobb WordPress élő chat-bővítményt, akkor ez jó lehetőség, vagy te. Ez WordPress Élő chat-bővítmény sok olyan funkcióval rendelkezik, amelyek fokozzák a vevőkkel folytatott beszélgetési arányt. 

A hatalmas adminisztrátori irányítópult segítségével mindent testreszabhat. Ha rendelkezik portfólióval, e-kereskedelemmel vagy bármilyen weboldallal, akkor könnyen használhatja. Először be kell jelentkeznie az admin irányítópultjába, meg kell szereznie a kódot, és hozzá kell adnia a footer.php fájlhoz a témájában. Ezután itt beállíthatja a csevegési lehetőségeket, a témákat. Itt található az irányítópult képernyőképe:-

élő chat wpmyweb

Főbb jellemzők:

 • Csevegőablak testreszabása: Ha engedélyezte a csevegési lehetőséget a webhelyén, testreszabhatja a csevegőablakot több témával és színtel. Ez nem minden. Ezután a nyelvi beállításban az alapértelmezett nyelv az angol, de ha vállalkozása Olaszországban telepedett le, akkor a nyelvet Italianora válthatja. Engedélyezheti a csevegés előtti felmérést, a csevegés utáni felmérést stb. A csevegés utáni felmérést elsősorban az ügyfelek azonnali visszajelzésére és a hitelminősítő intézeteknél használják. Az ügyfél kitöltheti a jegyet az űrlapon csevegési lehetőségben, ha az online csevegés akkor nem érhető el.
 • Vevői elkötelezettség: Beállíthat egyéni üzenetet, amikor valaki az online csevegésre kattint, vagy beállíthat további üdvözleteket a céllátogatók meghívására. Val vel Szembetűnő rendszer, az ügyfelek nagyobb figyelmet kapnak, és provokálják őket a csevegés elindításához.
 • Speciális ügynökeszközök: A Chat Agent címkéket és billentyűparancsokat adhat hozzá a gyors használathoz. Ez a csevegés PC-ről és telefonról is használható letölthető szoftver segítségével. 
 • Chat Beállítások: A csevegőügynökök útmutatásokat irányíthatnak, vagy automatikusan. Tehát bizonyos osztályok speciális kategóriás ügyfeleket kapnak.
 • Könnyen integrálható: Nem számít, melyik CMS-t használ, könnyen integrálhatja ezt az élő chat-bővítményt webhelyére.

Ár:

Ezt a bővítményt megfizetik, amelynek indulási költsége havonta 16 USD. Kezdje a 30 napos próbaverziót

2. WP Live Chat

WordPress Live Chat- Wpmyweb

WP Live Chat plugin a leginkább költséghatékony WordPress élő chat plugin. Ez a plugin teljes mértékben működőképes, és támogatja a kisvállalkozásokat. Ez a bővítmény ingyenes, így a látogatók jobb megértése érdekében nem kell fizetnie az élő csevegés havi előfizetéseiért.

Most lehetősége van az élő csevegést a saját webhelyén vagy az élő csevegő szerveren üzemeltetni. Az élő csevegőszerverük használata akár 300% -kal javítja a csevegő teljesítményét, és csökkenti a házigazda terhelését. 

Teljes mértékben testreszabható, így beállíthatja az élő csevegést az adminisztrátori irányítópulton. Mint a fenti képen látható, hogy a Windows alkalmazás, az Android alkalmazás stb. Segítségével cseveghet ügyfeleivel, sőt akkor is értesítést kap asztali számítógépről, ha valamelyik ügyfél szívesen cseveg az ügynökökkel. Az alábbiakban látható egy kép a rendszergazda irányítópultjáról:

WP Live Chat

Ez a plugin ingyenes, de ha a plugin teljes tulajdonságait szeretné, akkor meg kell vásárolnia a PRO verziót. A WP Live Chat néhány fő jellemzője:

Főbb jellemzők:

 • Teljesen testreszabható csevegés: Mint már említettem, ez a plugin teljesen testreszabható, így beállíthatja a csevegést, ahogy szeretné.

 • Chatbeszélgetések & Közösségi ikonok: Jó választás, ha az ügyfelek / felhasználók valós időben értékelhetik az ügynökeidet, és hozzáadhatja a Facebook rajongói oldalát vagy üzleti oldalát a csevegőablakhoz, hogy több követőt szerezzen egyszerre.
 • Böngésző értesítések: Ez a plugin lehetővé teszi kapjon böngésző értesítéseket, amint új csevegés érkezik.
 • Hozzáférés Prevista Chat Records: Hozzáférhet minden olyan csevegéshez, amelyről esetleg hiányzott, valamint a korábbi csevegési rekordokhoz.
 • Támogatja a több nyelvet: A WP Live Chat támogatása teljesen lefordítható, és több mint 25 különböző nyelven elérhető.
 • Hostolja a csevegőszervert a felhőben: A csevegőteljesítmény akár 300% -kal történő javítása és a host terhelésének csökkentése érdekében fogadja az élő chat-kiszolgálót a felhőkiszolgálón. 

Ár:

Ez a plugin ingyenes, de a teljes hozzáférés vagy szolgáltatások eléréséhez meg kell vásárolnia a plugin Pro verzióját, amelynek ára 39,95 USD..

3.Tawk.to Live Chat

tawk wpmyweb

Tawk.to egy 100% INGYENES élő csevegőalkalmazás, amely lehetővé teszi a WordPress webhelyén lévő látogatók figyelését és csevegését. Mindenféle üzleti tevékenységet támogat, és több mint 250 000 vállalat használja a Tawk.to szolgáltatást. Úgy tervezték, hogy növelje az online ügyfél-elkötelezettség tapasztalatainak kezelésének hatékonyságát. Mivel nincs korlátozás, ezért több webhelyen és ügynöknél használhatja egyetlen műszerfal felületen, hogy csevegjen a webhely látogatói között..

A Tawk.to ingyenes iOS, Android, Windows és Mac OSX alkalmazásokat kínál a kapcsolattartáshoz, vagy bármilyen modern böngészővel bejelentkezhet.

Főbb jellemzők:

 • Egyedi widget: Módosíthatja a látogató widget méretét, színét, helyzetét és tartalmát az Ön webhelyéhez igazítva.
 • Használjon több webhelyet: Ha több webhelyen szeretne élő csevegést használni. Ezután adjon hozzá több különböző modult a kívánt webhelyhez, hogy nyomon tudja követni, ahonnan az összes csevegés származik.
 • Automatizált csevegőindítók: Bekapcsolhat triggereket az automatikus üzenetek beállításához több feltétel, például idő, egy adott oldal látogatása, vagy egy bizonyos művelet elvégzése alapján stb..
 • Egyéni hivatkozások: A hivatkozások lehetővé teszik, hogy gyorsan válaszoljon 1 másodpercen belül, és időt spórol meg a gyakran ismételt látogatói kérdések megválaszolásával. Mint például: gépelés helyett Üdvözlet, üdvözlünk honlapunkon, hogyan tudunk segíteni? létrehozhat egy egyszerű parancsikont /Szia.
 • Ingyenes alkalmazások: A Tawk.to ingyenes iOS, Android, Windows és Mac OSX alkalmazásokat kínál, hogy bárhonnan kapcsolatban maradjon ügyfeleivel.

Ár: 

100% ingyenes.

4. Zopim Live Chat

zopim élő chat

Zopim az egyik legnépszerűbb és legmegbízhatóbb WordPress Live Chat plugin. A Zopim lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérje és beszélgethessen valós időben az üzletben szörföző látogatókkal. Több mint 150 000 ügyfelük van, és a legaktívabb telepített WordPress élő csevegő plugin.

Az ügyfelek számára a legmenőbb szolgáltatás “Facebook Messenger csevegés”. Tehát ezt a funkciót használva képes lesz a messenger használatára is. És természetesen ez a másik legjobb módszer az ügyfelek elérésére.

Főbb jellemzők:

 • Advance Analytics: A Zopim műszerfal segítségével figyelemmel kíséri a látogatók forgalmát, a használati szokásokat, és lehetővé teszi, hogy bármikor beléphessen, amikor az ügyfél segítségre lehet szüksége.
 • Alkalmas mindenféle vállalkozáshoz: Ha kis vagy akár nagy weboldala van, akkor ez nem jelent problémát. Minden típus simán működik.
 • Mobilbarát: Ez a plugin teljesen mobilbarát, így az ügyfelek bármilyen eszközről cseveghetnek veled, a mobilra optimalizált csevegőprofilunk segítségével.
 • Könnyen integrálható: Támogatja az összes főbb CMS-t.
 • még sok más …

Ár:

Ingyenes | $ 11.20 / hó.

5. I’Msupporting

Chat plugin WoRdPress

I’Msupporting egy élő csevegőplatform webhelyekre és e-kereskedelmi üzletekre. Az IM támogató élő csevegő szoftverrel rendelkezik élő csevegő fiókkal, beléphet az élő csevegő fiókba, és pár perc alatt cseveghet a látogatókkal.

Főbb jellemzők:

 • Valós idejű látogatói megfigyelés: Erőteljes műszerfaluk révén figyelemmel kísérheti a látogatók viselkedését, és ugyanúgy fontos. És nyomon tudja követni, hogy milyen oldalakon vannak a felhasználók, ahonnan jöttek, földrajzi helyzetükről. 
 • Könnyen testreszabható: Testreszabhatja a csevegőablakokat a saját webhelyének témájához, és megváltoztathatja a betűkészleteket, a színeket és a fejléccsík képét. I chat lehetőséggel szöveget és mezőket rendezhet.
 • Jobb biztonság: Támogatom az SSL titkosítás biztosítását, így minden csevegés biztonságban marad.
 • több….

Ár:

Ingyenes | $ 12.63 / hó

6. JivoChat

jivochat

JivoChat Több mint 155 614 ügyféllel rendelkezik, és az egyik megbízható cég. A JivoChat segítségével az ügyfelek azonnali válaszokat kaphatnak az élő csevegés során – anélkül, hogy e-maileket kellene hívni vagy e-maileket küldeni, és közvetlenül az Ön webhelyén. Ez a plugin percek alatt telepíthető, és testreszabható, hogy megfeleljen a személyes stílusának.

A JivoChat ingyenes asztali alkalmazást kínál Önnek Mac / Windows, böngésző és mobil alkalmazásokhoz is. Tehát Önnek vagy ügynökeinek nem maradhat le egyetlen csevegés sem. 

Főbb jellemzők:

 • Több jobb minőség: Minden nap 0-tól 5-ig pontoznak az Ön webhelyén található chat-szolgáltatás minőségén, és javaslatokat tesznek a javítandó területekre vonatkozóan..
 • Könnyen kezelhető: Az ügynökök csevegést kezdeményezhetnek a Mac / Windows, a böngésző alkalmazás és a mobilalkalmazásuk számára is.
 • További csevegések az ügyfelekkel: Segítségnyújtást kínál, mielőtt a proaktív beszélgetések során kérdéseket feltennének, az alkalmi látogatók boldog ügyfelekké válnak.

Ár:

Ingyenes | $ 10 / mo.

7. Tidio Live Chat

tildochat

Tidio Live Chat egy élő csevegőszolgáltatás, amely lehetővé teszi az ügyfelekkel való egyszerű kommunikációt. Ha jó és olcsó WordPress élő chat-bővítményt talál, akkor ez jó lehetőség. Kifejezetten a WordPress közösség számára készült. A plugin telepítése után készen áll arra, hogy teljes mértékben kihasználja szolgáltatásaink előnyeit, regisztráció nélkül.

Rendkívül egyszerűen telepíthető, miután telepítette a plugin-ot, készen áll a használatra. Figyelemmel kíséri, ki látogatja meg az Ön weboldalát. Az űrlapok színsémáját vagy az egyedi mezőket az igényeihez igazíthatja.

Jellemzők:

 • Kövesse nyomon a webhelyét látogatókat.
 • Vegye fel a kapcsolatot látogatójával e-mailben, amikor elhagyják a csevegést.
 • Integráció a Zendesk, a GetResponse, a SalesForce, a MailChimp és még sok más felhasználással.
 • Dedikált alkalmazás mobil és asztali eszközökhöz (iOS, Android, Windows, OS X, Chrome).
 • Teljesen testreszabható.

Ár:

Ingyenes | Pro verzió: 12 dollár havonta.

Tildo Live Chat ár

8. Olark Live Chat

olark élő chat

Olark a legszebb és leghatékonyabb módja az ügyfelekkel történő értékesítés és támogatás megbeszélésének. Az Olark felfedi, hogy kik vannak az Ön webhelyén, és pontosan mit csinálnak. Még megnézheti, mi van a kosárban.

Gyors & könnyen telepíthető és testreszabható az Olark. Csak hozzon létre egy Olark fiókot, és illessze be a kódot a webhelyére. A gyönyörű témák, a kiválasztott szöveg és nyelv, valamint még egy hatalmas API segítségével az Olark teljesen a kezedben van.

Ez a plugin nagyon hasznos az e-kereskedelem webhelyén vagy a WordPress webhelyen. De nincs ingyenes verziója, a plugin használatához meg kell vásárolnia.

Jellemzők:

 • Az Olark a már használt főbb szoftverekkel működik, és szuperhatalmakkal rendelkezik a CRM-hez.
 • Azonnali visszajelzést kap ügyfeleitől, hogy tudd, hogy boldogabbá teszed őket.
 • Az ügyfelek a csevegési lehetőségek segítségével áttekinthetik termékeit vagy ügynökeit. Annak érdekében, hogy javítsa termékét és tapasztalatait.

Ár:

$ 12 / hó. (Csak prémium verzió érhető el)

9. onWebChat

on-line csevegés

onWebChat egy jó WordPress élő chat-bővítmény az Ön webhelyéhez. Ez lehetővé teszi a csevegést a webhely látogatóival, a webhely forgalmának ellenőrzését és a jobb ügyfélszolgálatot. 

Ez a WordPress élő chat-bővítmény a WordPress számára egyszerű lehetőséget kínál a WordPress-webhely integrálására az innovatív élő chat-rendszerünkbe. Kompatibilis a WooCommerce weboldalakkal is. Egy kattintással valós időben cseveghet webhelye látogatóival, figyelemmel kíséri a webhely forgalmát, és maximalizálhatja a konverziókat az eseményindítókkal.

onwebchat funkciók

Ár:

Ingyenes | $ 7.81 / hó.

10. WP-Chat

wp-csevegés

WP Chat egy WordPress élő chat-bővítmény, amelyet főleg a WordPress számára fejlesztettek ki. E beépülő modul segítségével megfigyelheti és cseveghet a látogatókkal, akik valós időben szörföznek az üzletén / webhelyén. Teljesen testreszabható többnyelvű Chat Front-Interface. 

Ennek a szolgáltatásnak a használatához csak API-kulcsra van szüksége WP-Chat , és beszélgetni kezdhet az ügyfelekkel. Ez lehetővé teszi korlátlan webhelyek, korlátlan csevegések, korlátlan kliensek és még sok más hozzáadását. Használhatja a mobilalkalmazásukat az élő csevegéshez.

Főbb jellemzők:

 • Korlátlan honlapok
 • Korlátlan csevegés
 • Korlátlan operátorok
 • Ehhez a WordPress Élő chat-bővítményhez elérhető mobilalkalmazás, Chrome-alkalmazás

Ár: 

Ingyenes

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map