10 millors complements de xat en viu de WordPress 2016

Què és el Live Chat?

Xat en directe Suport és un servei basat en web que permet a les empreses comunicar-se o xerrar en temps real amb els visitants del seu lloc web. En directe Les aplicacions d’assistència s’utilitzen habitualment per proporcionar informació i suport immediat als clients i clients. Així que en aquest post us en vaig mostrant 10 Millor plugin de xat en viu de WordPress del 2016.


Però és possible que pensis, per què necessito una funció de xat en viu al meu lloc web?“Saps que pots obtenir més 60% de clients, fins i tot pots augmentar les teves vendes en tenir un sistema de xat en directe”. La funció de xat en directe és evident avui dia per vendre alguna cosa, i principalment per als que venen al vostre lloc web per primera vegada. No tenen molt temps per esperar resposta. Així que el xat en viu fa un gran treball en aquest cas. Després d’integrar el complement de xat en directe de WordPress, podeu xerrar directament amb el vostre client i ajudar-los sobre les seves consultes sobre qualsevol producte. Vegem aquells plugins de xat en directe de WordPress …

10 millors complements de xat en viu de WordPress

1. Xat en directe

Plugin de xat en viu de WordPressXat en directe és el millor programari de xat en directe i servei d’atenció al servei d’atenció al client. Si trobeu el millor complement de xat en viu de WordPress per a qualsevol tipus de negoci, és una bona opció per a vosaltres. Això Plugin de xat en viu de WordPress inclou moltes funcions que poden augmentar el percentatge de converses amb els compradors. 

Amb el seu potent tauler de control, podeu personalitzar tot. Si teniu portafoli, comerç electrònic o qualsevol moment del lloc web, podeu utilitzar-lo fàcilment. Primer només cal que inicieu la sessió al vostre tauler d’administració i obteniu el codi i l’afegiu a footer.php al vostre tema. A continuació, podeu configurar les vostres opcions de xat, els temes d’aquí. Aquí teniu una captura de pantalla de tauler de control:-

xat en viu wpmyweb

Característiques clau:

 • Personalització de la finestra de xat: Quan heu activat l’opció de xat al vostre lloc web, aleshores podeu personalitzar la finestra de xat amb diversos temes i colors. No tot això. A continuació, a l’opció d’idioma, l’idioma predeterminat és l’anglès, però si el vostre negoci està establert a Itàlia, podeu canviar l’idioma a Italiano. També podeu habilitar Pre-chat-survey, Post-chat-survey, etc. Post-chat-survey s’utilitza principalment per a comentaris de clients instantanis i en cas d’agents de qualificació. El client pot omplir el formulari d’entrada en l’opció de xat, si el xat en línia no està disponible en aquest moment.
 • Compromisos amb els clients: Podeu definir un missatge personalitzat quan algú fa clic al xat en línia o podeu configurar més salutacions per convidar els visitants objectiu al xerrat. Amb mirador al vostre sistema, els vostres clients criden més atenció i els provoquen que inicien el xat.
 • Eines d’agents avançats: L’agent de xat pot afegir etiquetes i dreceres de teclat per a un ús ràpid. Aquest xat es pot utilitzar des de PC i telèfon mitjançant programes descarregables. 
 • Configuració del xat: Els agents de xat poden encaminar els xats o es poden fer de forma automàtica. Així, determinats departaments tenen clients basats en categories específiques.
 • Fàcil d’integrar: No importa quin CMS utilitzeu, podeu integrar aquest complement de xat en directe fàcilment al vostre lloc web.

Preu:

Es paga aquest complement, que costa uns 16 € per mes. Inici de 30 dies de prova

2. Xat en viu WP

Xat en viu de WordPress: Wpmyweb

Xat en viu WP El plugin és el connector de xat en viu de WordPress més rendible. Aquest complement és completament funcional i és compatible per a petites empreses. Aquest complement és gratuït pel que no cal que pagueu les subscripcions mensuals de xat en directe per tal d’entendre millor els vostres visitants.

Ara teniu la possibilitat d’acollir el vostre xat en directe al vostre propi lloc web o al seu servidor de xat en directe. Si utilitzeu el seu servidor de xat en viu, millorareu el rendiment del vostre xat fins a un 300% i reduireu la càrrega del vostre host. 

Es pot personalitzar, de manera que podeu configurar el xat en directe des del vostre tauler de control. Com veieu a la imatge de dalt, podreu xerrar amb els vostres clients mitjançant l’aplicació Windows, l’aplicació per a Android, etc. i fins i tot obtindreu una notificació d’escriptori si algun client està desitjat per xerrar amb agents. A continuació, es mostra una imatge del tauler d’administració següent:

Xat en viu WP

Aquest complement és gratuït, però si voleu totes les funcions d’aquest complement, haureu de comprar la versió PRO. A continuació es mostren algunes de les funcions clau de Xat en viu WP:

Característiques clau:

 • Xat totalment personalitzable: Com he dit, aquest complement és totalment personalitzable, de manera que podeu configurar el xat com vulgueu.

 • Valoracions de xat & Icones socials: És una bona opció que els clients / usuaris puguin puntuar els vostres agents en temps real i que pugueu afegir la pàgina de fan o la pàgina de negocis de Facebook a la finestra de xat per obtenir més seguidors alhora..
 • Notificacions del navegador: Aquest complement us permet fer-ho rep notificacions del navegador tan aviat com es rep un nou xat.
 • Accés PàgRegistres de xat revious: Podeu accedir a qualsevol xat que us hagi perdut, així com a registres de xat anteriors.
 • Admet diversos idiomes: El servei de xat en viu WP és completament traduïble i està disponible en més de 25 idiomes.
 • Amfitrió al servidor de xat al núvol: Allotgeu el vostre servidor de xat en directe al seu servidor núvol per millorar el rendiment del vostre xat fins a un 300% i reduir la càrrega del vostre host. 

Preu:

Aquest complement és gratuït, però per obtenir accés complet o funcions heu de comprar la versió Pro d’aquest complement, que costa 39,95 dòlars..

3.Xat en viu de Tawk.to

tawk wpmyweb

Tawk.to és una aplicació de xat en directe 100% GRATU thatTA que us permet supervisar i conversar amb els visitants del vostre lloc de WordPress. És compatible per a tot tipus de negocis i per a més de 250.000 empreses que utilitzen Tawk.to. Està dissenyat per augmentar l’eficàcia en la gestió de l’experiència d’atenció al client en línia. Com que no hi ha cap límit, podeu utilitzar-lo en diversos llocs web i agents d’una sola interfície de tauler per xatejar amb els visitants del vostre lloc web..

Tawk.to ofereix aplicacions gratuïtes per a iOS, Android, Windows i Mac OSX per mantenir-vos connectats o podeu iniciar la sessió mitjançant qualsevol navegador modern..

Característiques clau:

 • Giny personalitzat: Podeu modificar la mida, els colors, la posició i el contingut del giny del visitant perquè s’adapti al vostre lloc web.
 • Utilitzeu diversos llocs: Si voleu utilitzar el xat en directe en diversos llocs web. A continuació, afegiu diversos widgets a tants llocs web com vulgueu, de manera que podreu fer un seguiment d’on provenen tots els vostres xats.
 • Activadors automatitzats de xat: Podeu configurar els disparadors per configurar missatges automatitzats en funció de diverses condicions, com ara el temps, la visita a una pàgina específica o la realització d’una determinada acció, etc..
 • Dreceres personalitzades: Les dreceres us permeten respondre ràpidament en 1 sec i també estalvieu temps responent a les preguntes més freqüents del visitant. Com ara: En lloc d’escriure Hola, benvinguts al nostre lloc web, com podem ajudar-nos? podeu crear una drecera simplement /Hola.
 • Aplicacions gratuïtes: Tawk.to ofereix aplicacions gratuïtes per a iOS, Android, Windows i Mac OSX per mantenir-vos en contacte amb els vostres clients des de qualsevol lloc.

Preu: 

100% Gratuït.

4. Xopim Live Chat

xatim xat en viu

Zopim és un dels complements de xat en viu de WordPress més populars i fiables. Zopim us permet supervisar i parlar amb els visitants que naveguen a la vostra botiga en temps real. Tenen més de 150.000 clients i el més actiu plugin de xat en viu de WordPress instal·lat.

Proporcionen als seus clients la funció més divertida “Xat de Messenger de Facebook”. Així, mitjançant aquesta funció podreu utilitzar el missatger. I, per descomptat, és l’altra millor manera d’arribar als vostres clients.

Característiques clau:

 • Analytics anticipat: El tauler de control de Zopim us permet supervisar el flux de visitants, els patrons d’ús i us permet accedir sempre que un client necessiti ajuda.
 • Apte per a tot tipus de negoci: Si teniu un lloc web petit o fins i tot gran, no hi ha cap problema. Funciona en tot tipus de problemes.
 • Amistós per a mòbils: Aquest complement és totalment mòbil, de manera que els vostres clients poden xerrar amb tu des de qualsevol dispositiu mitjançant el nostre widget de xat optimitzat per a mòbils.
 • Fàcil d’integrar: És compatible amb tots els CMS principals.
 • molts més …

Preu:

Gratuït | 11,20 dòlars / mes.

5. Estic donant suport

Plugin de xat WoRdPress

Estic donant suport és una plataforma de xat en directe per a llocs web i botigues de comerç electrònic. Amb el programari de xat en viu, podeu tenir un compte de xat en directe, iniciar la sessió al compte de xat en viu i estar xerrant amb els vostres visitants en pocs minuts..

Característiques clau:

 • Monitorització de visitants en temps real: Amb el seu potent quadre de control, podeu supervisar els comportaments del visitant i actuar-hi és tan important. I podeu fer un seguiment de quines pàgines es troben els usuaris, d’on provenien, la seva geolocalització. 
 • Fàcil de personalitzar: Podeu personalitzar les finestres de xat per adaptar-se al tema del vostre lloc web i canviar els tipus de lletra, els colors i la imatge del banner de capçalera. Opció de xat, podeu organitzar text i camps.
 • Millor seguretat: Guardo suport que proporciona xifratge SSL, de manera que tots els xats segueixen segurs els anuncis.
 • més ….

Preu:

Gratuït | 12,63 dòlars / mes

6. JivoChat

jivochat

JivoChat té més de 155.614 clients i una de les empreses fiables. JivoChat ajuda els clients a rebre respostes immediates en un xat en directe, sense haver de trucar ni enviar correus electrònics i des del lloc web. Podeu instal·lar aquest complement en pocs minuts i es pot configurar de manera personalitzada per adaptar-se al vostre estil personal.

JivoChat us proporciona una aplicació d’escriptori gratuïta per a Mac / Windows, també per a aplicacions de navegador i aplicació per a mòbils. Per tant, vosaltres o els vostres agents no us perdreu ni un sol xat. 

Característiques clau:

 • Més bona qualitat: Cada dia puntuen la qualitat del servei de xat al vostre lloc mitjançant una escala del 0 al 5 i donen suggeriments de quines àrees necessiteu millorar.
 • Fàcil d’usar: Els agents poden fer xats amb la seva còmoda aplicació d’escriptori per a Mac / Windows, l’aplicació per a navegadors i la nostra aplicació per a mòbils.
 • Més xats amb clients: Ofereix assistència abans de fer-se preguntes amb xats proactius i converteix els visitants casuals en clients feliços.

Preu:

Gratuït | 10 $ / mes.

7. Xat en directe de Tidio

tildochat

Xat en directe de Tidio és un servei de xat en directe que us permet comunicar-vos fàcilment amb els vostres clients. Si trobeu un complement de xat en viu de WordPress bo i barat, és una bona opció. Està dissenyat específicament per a la comunitat de WordPress. Un cop hàgiu instal·lat el connector, estareu disposats a aprofitar al màxim els avantatges que ofereix el nostre servei, sense necessitat de registre.

És molt fàcil d’instal·lar, un cop instal·leu el connector, ja esteu preparat per anar-hi. Fa un seguiment de qui visita el vostre lloc web. Podeu ajustar els esquemes de colors o els camps personalitzats per formularis a les vostres necessitats.

Característiques:

 • Feu un seguiment de qui visiti el vostre lloc web.
 • Poseu-vos en contacte amb el vostre visitant per correu electrònic quan deixen el xat.
 • Integració amb Zendesk, GetResponse, SalesForce i MailChimp i molts altres.
 • Aplicació dedicada per a dispositius mòbils i d’escriptori (iOS, Android, Windows, OS X, Chrome).
 • Totalment personalitzable.

Preu:

Gratuït | Versió Pro: $ 12 / mes.

Preu Xat en viu

8. Xat en viu d’Olark

xat en viu olark

Olark és la forma més bonica i eficaç de parlar amb els vostres clients per obtenir vendes i assistència. Olark revela qui es troba al vostre lloc web i exactament el que fan. Fins i tot veure què hi ha a la seva cistella.

És ràpid & fàcil d’instal·lar i personalitzar Olark. Simplement, creeu un compte Olark i enganxeu el codi al lloc web. Olark, amb els bells temes, el text i l’idioma que escolliu, i fins i tot una potent API, Olark és del vostre control.

Aquest complement és molt útil per al vostre lloc web de comerç electrònic o lloc de WordPress. Però no té versió gratuïta, heu de comprar per utilitzar aquest complement.

Característiques:

 • Olark funciona amb el principal programari que ja utilitzeu i superpodeix el vostre CRM.
 • Obteniu informació instantània dels vostres clients de manera que sabeu que els fareu més feliços.
 • Els vostres clients poden revisar els vostres productes o agents mitjançant les opcions de xat. Per tal que pugueu millorar el vostre producte i experiència.

Preu:

12 dòlars / mes. (Només disponible la versió Premium)

9. onWebChat

xat onweb

onWebChat és un bon complement de xat en viu de WordPress per al vostre lloc web. Permet conversar amb els visitants del vostre lloc web, supervisar el trànsit del lloc web i proporcionar una millor atenció al client. 

Aquest complement de xat en viu de WordPress per a WordPress proporciona una manera senzilla d’integrar el vostre lloc web de WordPress amb el nostre innovador sistema de xat en viu. També és compatible amb els llocs web de WooCommerce. Podeu parlar amb els visitants del vostre lloc web en temps real amb un sol clic, supervisar el trànsit del vostre lloc web i maximitzar les vostres conversions amb disparadors..

funcions de onwebchat

Preu:

Gratuït | 7,81 dòlars / mes.

10. WP-Xat

wp-xat

Xat WP és un complement de xat en viu de WordPress, que es crea principalment per a WordPress. Amb aquest complement, podeu supervisar i xerrar amb els visitants, que naveguen a la vostra botiga / lloc web en temps real. És una interfície de xat multilingüe personalitzable completa. 

Per utilitzar aquest servei, només necessita una clau d’API WP-Xat , i podeu començar a xerrar amb els vostres clients. Permet afegir llocs web il·limitats, xats il·limitats, clients il·limitats i molt més. Podeu utilitzar la seva aplicació mòbil per a aquest complement de xat en directe.

Característiques clau:

 • Llocs web il·limitats
 • Xats il·limitats
 • Operadors il·limitats
 • Aplicació per a mòbils, aplicació Chrome disponible per a aquest complement de xat en viu de WordPress

Preu: 

Gratuït

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map