10 најбољих ВордПресс Ливе Цхат додатка 2016

04.06.2020
PLUGINS '10 најбољих ВордПресс Ливе Цхат додатка 2016
0 11 мин.

Шта је Ливе Цхат?

Уживо ћаскање подршка је услуга заснована на Вебу која омогућава предузећима да у реалном времену комуницирају или разговарају са посетиоцима њихове веб локације. Уживо апликације за подршку се обично користе за пружање тренутне корисничке подршке и информација клијентима и купцима. Дакле, у овом посту показујем вам 10 Најбољи ВордПресс Ливе Цхат плуг-ин од 2016.


Али можете помислити, зашто ми треба функција ливе цхат на мојој веб страници… Тачно?…„Знате ли да можете да добијете више од 60% купаца, чак и ако можете више да појачате продају система за ћаскање уживо.“ Функција ћаскања уживо је очигледна у данашње време када нешто продајете, и то углавном онима који први пут дођу на вашу веб локацију. Они немају пуно времена да чекају одговор. Дакле, чет уживо се одлично сналази у том случају. После интегрисања ВордПресс додатка за цхат, можете директно разговарати са својим купцем и помоћи им у вези са њиховим упитима било ког производа. Провјеримо те ВордПресс додатке за цхат уживо…

10 најбољих ВордПресс Ливе Цхат додатка

1. Уживо ћаскање

ВордПресс Ливе Цхат плуг-инУживо ћаскање је најбољи софтвер за ливе цхат и софтвер за помоћ у служби за кориснике. Ако сте пронашли најбољи ВордПресс додатак за цхат уживо за било коју врсту посла, онда је то добра опција или ви. Ово ВордПресс Ливе Цхат плуг-ин долази са мноштвом функција које могу повећати стопу разговора са купцима. 

Помоћу њихове моћне административне плоче можете све прилагодити. Ако имате портфолио, е-трговину или било које време веб странице, лако можете да га користите. Прво се морате пријавити на административну контролну таблу и добити код и додати га у фоотер.пхп у својој теми. Тада можете подесити опције за ћаскање и теме одавде. Ево снимка заслона надзорне табле:-

ливе цхат впмивеб

Кључне карактеристике:

 • Прилагођавање прозора за ћаскање: Када на свом вебсајту омогућите опцију за ћаскање, тада можете да прилагодите прозор за ћаскање са неколико тема и боја. То није све. Следећи у опцији језика подразумевани је језик енглески, али ако је ваш посао настањен у Италији, онда можете променити језик у италијански. Такође можете омогућити пре-цхат-анкету, пост-цхат-анкету итд. Пост-цхат-анкета углавном се користи за тренутне повратне информације од купаца и у случају агентова за оцењивање. Купац може попунити образац за карту у опцији за ћаскање, ако он-лине цхат није доступан.
 • Ангажман купаца: Можете да подесите прилагођену поруку када неко кликне на онлајн ћаскање или можете подесити више поздрава да бисте позвали циљне посетиоце на чет. Са нешто што јако привлачи пажњу систем, ваши купци добијају више пажње и изазивају их да започну чет.
 • Напредне алатке за агент: Цхат агент може додати ознаке и пречице на тастатури за брзу употребу. Овај разговор се може користити са рачунара и телефона помоћу софтвера за преузимање. 
 • Цхат Поставке: Агенти за ћаскање могу усмеравати четове или се то може урадити аутоматски. Тако одређени одељење добија клијенте специфичне за категорију.
 • Лако за интегрисање: Без обзира који ЦМС користите, овај додатак за Ливе Цхат можете лако да интегришете у своју веб локацију.

Цена:

Овај додатак се плаћа чији почетни трошкови су 16 УСД месечно. Старт 30 дана суђења

2. ВП Ливе Цхат

ВордПресс Ливе Цхат- Впмивеб

ВП Ливе Цхат плугин је најисплативији ВордПресс додатак за цхат уживо. Овај додатак је у потпуности функционалан и подржава мала предузећа. Овај додатак је бесплатан тако да вам није потребно да плаћате месечну претплату за чет уживо, да бисте боље разумели своје посетиоце.

Сада имате могућност да водите свој ливе цхат на сопственој веб локацији или на њиховом ливе цхат серверу. Кориштење њиховог ливе цхат сервера побољшаће перформансе вашег цхата до 300% и смањити оптерећење домаћина. 

Потпуно је прилагодљив, тако да можете подесити чет уживо са своје администраторске контролне табле. Као што видите на горњој слици да можете разговарати са својим купцима помоћу Виндовс апликације, андроид апликације итд., Па чак ћете и добити обавештење на радној површини ако неки купац жели да разговара са агентима. Ево слике управљачке плоче администратора испод:

ВП Ливе Цхат

Овај додатак је бесплатан, али ако желите потпуне функције овог додатка, морате купити ПРО верзију. Ево неких кључних карактеристика ВП Ливе Цхат:

Кључне карактеристике:

 • Потпуно прилагодљив чет: Као што сам већ напоменуо да је тај додатак потпуно прилагодљив, тако да можете поставити свој цхат по жељи.

 • Оцене ћаскања & Друштвене иконе: Добар је избор да купци / корисници могу да процене ваше агенте у реалном времену, а можете да додате своју Фацебоок страницу или пословну страницу у прозор за ћаскање како бисте истовремено стекли више пратилаца.
 • Обавештења за прегледач: Овај додатак вам омогућава примајте обавештења прегледача чим примите нови цхат.
 • Приступ Преванш Цхат Рецордс: Можете да приступите било којем чету који сте можда пропустили као и претходним записима ћаскања.
 • Подржава више језика: Подршка за ВП Ливе Цхат потпуно је преносива и доступна је на 25 различитих језика.
 • Хост ваш Цхат сервер у облаку: Домаћите свој ливе цхат сервер на њиховом цлоуд серверу да бисте побољшали перформансе вашег цхата до 300% и смањили оптерећење свог домаћина. 

Цена:

Овај додатак је бесплатан, али за потпуни приступ или функције потребно је купити Про верзију овог додатка, чија цена је 39,95 УСД.

3.Тавк.то Ливе Цхат

тавк впмивеб

Тавк.то је 100% БЕСПЛАТНА апликација за ћаскање уживо која омогућава праћење и четовање са посетиоцима на вашој ВордПресс веб локацији. Подржава све врсте пословања и преко 250.000 компанија које користе Тавк.то. Дизајниран је тако да повећа ефикасност у управљању искуством рада са клијентима на мрежи. Како нема ограничења, тако га можете користити на више веб локација и агената у једном интерфејсу надзорне табле да бисте разговарали са посетиоцима на вашој веб локацији.

Тавк.то нуди бесплатне апликације за иОС, Андроид, Виндовс и Мац ОСКС да бисте остали повезани или се можете пријавити путем било којег модерног прегледача.

Кључне карактеристике:

 • Прилагођени виџет: Можете да измените величину, боје, положај и садржај виџета у посетилац тако да одговара вашој веб локацији.
 • Користите више веб локација: Ако желите да користите ливе цхат на више веб локација. Затим додајте више различитих виџета на онолико веб локација како бисте могли да пратите одакле долазе сви ваши цхатови.
 • Аутоматизирани покретачи цхат-а: Можете поставити окидаче за постављање аутоматизованих порука на основу више услова, као што су време, посета одређеној страници или обављање одређене радње итд..
 • Прилагођене пречице: Пречице вам омогућавају да брзо одговорите у року од 1 секунде, а такође штеди време одговарањем на често постављана питања посетиоца. Као што је: Уместо да куцате Поздрав, добродошли на нашу веб страницу како вам можемо помоћи? можете да створите пречицу која је једноставно /Здраво.
 • Бесплатне апликације: Тавк.то нуди бесплатне апликације за иОС, Андроид, Виндовс и Мац ОСКС како бисте били повезани са својим купцима из било којег места.

Цена: 

100% бесплатно.

4. Зопим Ливе Цхат

зопим цхат уживо

Зопим је један од најпопуларнијих и најпоузданијих ВордПресс додатка за чет уживо. Зопим вам омогућава да пратите и разговарате са посетиоцима који сурфују вашом продавницом у реалном времену. Имају преко 150 000 купаца и најактивније инсталиран ВордПресс додатак за цхат.

Својим купцима пружају најхладнију карактеристику „Фацебоок Мессенгер Цхат“. Тако да ћете помоћу ове функције моћи да користите мессенгер. И наравно, то је још један најбољи начин да дођете до својих купаца.

Кључне карактеристике:

 • Унапред аналитика: Зопим контролна табла омогућава праћење протока посетилаца, обрасце коришћења и омогућава вам да ускочите кад год купцу можда буде потребна помоћ.
 • Погодно за све врсте пословања: Ако имате малу или чак велику веб страницу, нема проблема. Без проблема делује у свим врстама.
 • Мобиле Фриендли: Овај додатак је потпуно прилагођен за мобилне уређаје, тако да ваши купци могу да разговарају са вама са било ког уређаја користећи наш мобилни оптимизовани додатак за чет.
 • Лако за интегрисање: Подржава све главне ЦМС.
 • било много више …

Цена:

Бесплатно | 11,20 УСД / месец.

5. Подржавам

Додатак за цхат ВоРдПресс

Подржавам је платформа за цхат уживо за веб локације и продавнице е-трговине. Помоћу софтвера за ИМсуппортинг цхат можете имати налог за ливе цхат, пријавити се на налог за цхат уживо и разговарати са својим посетиоцима у року од неколико минута.

Кључне карактеристике:

 • Праћење посетилаца у реалном времену: Помоћу њихове моћне командне табле моћи сте да пратите понашање посетилаца и да делујете на њих једнако је важно. И можете пратити на којим се страницама налазе корисници, одакле су дошли, њихову географску локацију. 
 • Једноставно прилагођавање: Можете да прилагодите прозоре за ћаскање тако да одговарају вашој теми веб локација и промените фонтове, боје и слику банера. Опција за ћаскање можете договорити текст и поља.
 • Боља сигурност: Подржавам пружање ССЛ шифрирања, тако да сви разговори остану безбедни.
 • више….

Цена:

Бесплатно | $ 12,63 / месец

6. ЈивоЦхат

јивоцхат

ЈивоЦхат има преко 155.614 купаца и једну од поузданих компанија. ЈивоЦхат помаже купцима да добију непосредне одговоре у ливе цхат-у, без потребе да позивају или шаљу е-пошту и то директно на вашој веб локацији. Овај додатак можете да инсталирате за неколико минута и може да се конфигурише према вашем личном стилу.

ЈивоЦхат вам пружа бесплатну апликацију за радну површину за Мац / Виндовс, апликацију за прегледач и за мобилне уређаје. Тако да ви или ваши агенти не бисте пропустили ниједан разговор. 

Кључне карактеристике:

 • Бољи квалитет: Сваког дана оцењују квалитет услуге ћаскања на вашој веб страници скалом од 0 до 5 и дају предлоге о томе које области треба да побољшате.
 • Једноставан за коришћење: Агенти могу разговарати са својом погодном десктоп апликацијом за Мац / Виндовс, апликацију за прегледач и за нашу мобилну апликацију.
 • Више разговора са клијентима: Пружа помоћ пре него што се поставе питања проактивним четовима претворе повремене посетиоце у задовољне купце.

Цена:

Бесплатно | 10 УСД месечно.

7. Тидио Ливе Цхат

тилдоцхат

Тидио Ливе Цхат је услуга уживо разговора која вам омогућава да лако комуницирате са својим купцима. Ако пронађете добар и јефтин ВордПресс плуг-ин за ливе цхат, онда је то добра опција. Дизајниран је посебно за ВордПресс заједницу. Једном када инсталирате додатак, бићете спремни да у потпуности искористите предности које пружа наша услуга, а није потребна регистрација.

Инсталација је изузетно једноставна, једном када инсталирате додатак, спремни сте за рад. Прати ко посећује вашу веб локацију. Можете прилагодити схему боја или прилагођена поља образаца вашим потребама.

Карактеристике:

 • Пратите ко посећује вашу веб локацију.
 • Обратите се свом посетиоцу путем е-поште када напусте чет.
 • Интеграција са Зендеском, ГетРеспонсе, СалесФорце и МаилЦхимп и многим другима.
 • Посебна апликација за мобилне и десктоп уређаје (иОС, Андроид, Виндовс, ОС Кс, Цхроме).
 • Потпуно прилагодљив.

Цена:

Бесплатно | Про верзија: 12 УСД месечно.

Цена за Тилдо Ливе Цхат

8. Оларк Цхат

оларк ливе цхат

Оларк је најлепши и најефикаснији начин да разговарате са својим купцима у вези продаје и подршке. Оларк открива ко је на вашој веб локацији и шта тачно раде. Чак погледајте и шта има у њиховим колицима.

То је брзо & лако се инсталира и прилагођава Оларк. Једноставно отворите Оларк налог и залепите код на своју веб локацију, добро је да кренете. Са прелепим темама, текстом и језиком које одаберете, па чак и моћним АПИ-јем, Оларк је у потпуности под вашом контролом.

Овај додатак је веома користан за вашу веб локацију е-трговине или ВордПресс. Али нема бесплатну верзију, морате да је купите да бисте користили овај додатак.

Карактеристике:

 • Оларк ради с главним софтвером који већ користите и суперпонира ваш ЦРМ.
 • Добијајте тренутне повратне информације од купаца тако да знате да их чините срећнијима.
 • Ваши купци могу прегледати ваше производе или агенте користећи опције за ћаскање. Тако да можете побољшати свој производ и искуство.

Цена:

12 УСД месечно. (Доступна је само Премиум верзија)

9. онВебЦхат

онвеб цхат

онВебЦхат је добар ВордПресс додатак за ћаскање за вашу веб локацију. Омогућава вам да разговарате са посетиоцима ваше веб локације, пратите саобраћај на веб локацији и пружате бољу корисничку подршку. 

Овај ВордПресс додатак за цхат уживо за ВордПресс пружа једноставан начин да интегришете своју ВордПресс веб локацију са нашим иновативним системом за чет уживо. Такође је компатибилан са веб локацијама ВооЦоммерце. Можете да ћаскате са посетиоцима ваше веб странице у реалном времену у само једном клику, надгледате саобраћај на вашој веб локацији и максимално повећате конверзије помоћу окидача..

онвебцхат могућности

Цена:

Бесплатно | 7,81 УСД / месец.

10. ВП-Цхат

вп-цхат

ВП Цхат је ВордПресс додатак за цхат који је углавном изграђен за ВордПресс. Помоћу овог додатка можете пратити и разговарати са посетиоцима који сурфају вашом продавницом / веб страницама у реалном времену. То је прилагодљив вишејезични предњи интерфејс за чет. 

Да бисте користили ову услугу, треба вам само АПИ кључ ВП-Цхат , и можете да започнете разговор са својим купцима. Омогућава вам да додате Неограничене веб странице, Неограничено четовање, Неограничене клијенте и још много тога. Можете да користите њихову мобилну апликацију за овај додатак за ћаскање уживо.

Кључне карактеристике:

 • Неограничене веб странице
 • Неограничено ћаскање
 • Неограничени оператори
 • Мобилна апликација, апликација Цхроме доступна за овај ВордПресс Ливе Цхат плугин

Цена: 

бесплатно

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector