10 parasta WordPress-livekeskustelulaajennusta 2016

04.06.2020
PLUGINS '10 parasta WordPress-livekeskustelulaajennusta 2016
0 11 мин.

Mikä on Live Chat?

Live Chat tuki on Web-pohjainen palvelu, jonka avulla yritykset voivat kommunikoida tai keskustella reaaliajassa verkkosivustojensa kävijöiden kanssa. Elää Tukisovelluksia käytetään yleisesti tarjoamaan välitöntä asiakastukea ja tietoa asiakkaille ja asiakkaille. Joten tässä viestissä näytän sinulle 10 Paras WordPress Live Chat -laajennus vuodesta 2016.


Mutta saatat ajatella, miksi tarvitsen live chat-toimintoa verkkosivustollani … eikö?“Tiedätkö, että voit saada enemmän 60% asiakkaita, vaikka voisit lisätä myyntiäsi enemmän, jos sinulla on live chat-järjestelmä.” Live chat -toiminto on nykyään itsestään selvä jotain myyessä, ja pääasiassa niille, jotka tulevat verkkosivustoosi ensimmäistä kertaa. Heillä ei ole paljon aikaa odottaa vastausta. Joten live chat tekee siinä tapauksessa hienoa työtä. Kun olet integroinut WordPress-live chat-laajennuksen, voit keskustella suoraan asiakkaasi kanssa ja auttaa heitä heidän kyselyissään mistä tahansa tuotteesta. Katsotaanpa nämä WordPress-live chat-laajennukset …

10 parasta WordPress-livekeskustelulaajennusta

1. Live Chat

WordPress Live Chat -laajennusLive Chat on paras live chat-ohjelmisto ja asiakaspalvelun ohjelmisto asiakaspalveluun. Jos löydät parhaan WordPress-live chat-laajennuksen kaikenlaiselle yritykselle, se on hyvä vaihtoehto sinulle. Tämä WordPress Live Chat -laajennus mukana tulee paljon ominaisuuksia, jotka voivat parantaa keskusteluasi ostajien kanssa. 

Niiden tehokkaan järjestelmänvalvojan kojelaudan avulla voit mukauttaa kaiken. Jos sinulla on portfoliota, verkkokauppaa tai milloin tahansa verkkosivustoa, voit käyttää sitä helposti. Ensin sinun on kirjauduttava vain järjestelmänvalvojan hallintapaneeliin ja haettava koodi ja lisättävä se aiheesi footer.php-tiedostoon. Sitten voit määrittää chat-asetukset, teemat täältä. Tässä on kuvakaappaus kojetaulusta:-

live chat wpmyweb

Avainominaisuudet:

 • Chat-ikkunan mukauttaminen: Kun olet ottanut chat-vaihtoehdon käyttöön verkkosivustossasi, voit mukauttaa chat-ikkunaa useilla teemoilla ja väreillä. Ei siinä kaikki. Seuraavaksi kielivalinnassa oletuskieli on englanti, mutta jos yrityksesi on asettunut Italiaan, voit vaihtaa kielen italiaksi. Voit ottaa käyttöön myös pikaviesti-kyselyn, keskustelun jälkeisen kyselyn jne. Chatti-postikyselyä käytetään pääasiassa välittömään asiakaspalautteeseen ja luottoluokituslaitosten tapauksessa. Asiakas voi täyttää lipulomakkeen chat-vaihtoehdossa, jos verkkokeskustelu ei ole käytettävissä tuolloin.
 • Asiakkaiden sitoutuminen: Voit asettaa mukautetun viestin, kun joku napsauttaa verkkokeskustelua, tai voit määrittää lisää terveisiä kutsuaksesi vierailijoita keskustelemaan. Kanssa katseenvangitsija Järjestelmä, asiakkaasi saavat enemmän huomiota ja provosoivat heitä aloittamaan keskustelun.
 • Edistyneet agenttityökalut: Chat Agent voi lisätä tunnisteita ja pikanäppäimiä nopeaa käyttöä varten. Tätä keskustelua voi käyttää tietokoneelta ja puhelimelta ladattavien ohjelmistojen avulla. 
 • Chat asetukset: Chat-agentit voivat reitittää chatit tai se voidaan tehdä automaattisesti. Joten tietty osasto saa erityisiä luokkapohjaisia ​​asiakkaita.
 • Helppo integroida: Riippumatta siitä, mitä CMS: ää käytät, voit integroida tämän Live Chat -laajennuksen helposti verkkosivustoosi.

Hinta:

Tämä liitännäinen maksetaan. Aloituskustannukset ovat 16 dollaria kuukaudessa. Aloita 30 päivän kokeilu

2. WP-livekeskustelu

WordPress Live Chat- Wpmyweb

WP-livekeskustelu plugin on kustannustehokkain WordPress-live chat-plugin. Tämä laajennus on täysin toimiva ja tukee pieniä yrityksiä. Tämä laajennus on ilmainen, joten sinun ei tarvitse maksaa live-chat-kuukausitilauksia, jotta vierailijat ymmärtävät paremmin.

Sinulla on nyt mahdollisuus isännöidä suoraa chattia joko omalla verkkosivustollasi tai heidän live-chat-palvelimellaan. Live-chat-palvelimen käyttö parantaa chatin suorituskykyä jopa 300% ja vähentää isäntäsi kuormitusta. 

Se on täysin muokattavissa, joten voit asettaa live-keskustelun järjestelmänvalvojan kojetaulusta. Kuten yllä olevasta kuvasta näet, voit keskustella asiakkaidesi kanssa Windows-sovelluksella, Android-sovelluksella jne. Ja saat jopa työpöytäilmoituksen, jos joku asiakas haluaa keskustella edustajien kanssa. Alla on kuva järjestelmänvalvojan hallintapaneelista:

WP-livekeskustelu

Tämä laajennus on ilmainen, mutta jos haluat täydelliset ominaisuudet, sinun on ostettava PRO-versio. Tässä on joitain WP Live Chat -ominaisuuksien pääominaisuuksia:

Avainominaisuudet:

 • Täysin muokattava keskustelu: Kuten mainitsin, kyseinen laajennus on täysin muokattavissa, joten voit määrittää keskustelun haluamallasi tavalla.

 • Keskusteluarvostelut & Sosiaaliset kuvakkeet: On hyvä valinta, että asiakkaat / käyttäjät voivat arvioida agenttejasi reaaliajassa. Voit lisätä Facebook-fanisivusi tai yrityssivusi chat-ikkunaan saadaksesi lisää seuraajia samanaikaisesti.
 • Selaimen ilmoitukset: Tämän laajennuksen avulla voit saada selaimen ilmoituksia heti, kun uusi chat on saatu.
 • Pääsy Puskomaton Chat Records: Voit käyttää kaikkia keskusteluja, joista olet unohtanut, samoin kuin aikaisempiin chat-tietueisiin.
 • Tukee useita kieliä: WP Live Chat -tuki on täysin käännettävissä ja sitä on saatavana yli 25 eri kielellä.
 • Isännöi chat-palvelinta pilvessä: Isännöi live chat-palvelinta heidän pilvipalvelimellaan, jotta voit parantaa chatin suorituskykyä jopa 300% ja vähentää isäntäsi kuormitusta. 

Hinta:

Tämä laajennus on ilmainen, mutta täydellisen pääsyn tai ominaisuuksien saamiseksi sinun on ostettava tämän laajennuksen Pro-versio, jonka hinta on 39,95 dollaria..

3.Tawk.to Live Chat

tawk wpmyweb

Tawk.to on 100% ILMAINEN live chat-sovellus, jonka avulla voit seurata ja keskustella WordPress-sivustosi kävijöiden kanssa. Se tukee kaikenlaista yritystä ja yli 250 000 yritystä, jotka käyttävät Tawk.toa. Sen tarkoituksena on parantaa online-asiakastoiminnan kokemuksen hallinnan tehokkuutta. Koska rajoitusta ei ole, voit käyttää sitä useilla verkkosivustoilla ja edustajilla yhdessä hallintapaneelin käyttöliittymässä keskustellaksesi verkkosivustosi kävijöiden kanssa.

Tawk.to tarjoaa ilmaisia ​​iOS-, Android-, Windows- ja Mac OSX-sovelluksia yhteydenpitoon tai voit kirjautua sisään millä tahansa modernilla selaimella.

Avainominaisuudet:

 • Muokattu widget: Voit muokata vierailijawidgetin kokoa, värejä, sijaintia ja sisältöä verkkosivustollesi sopivaksi.
 • Käytä useita sivustoja: Jos haluat käyttää live-chatia useilla verkkosivustoilla. Lisää sitten useita erilaisia ​​widgetjä niin moniin verkkosivustoihin kuin haluat, jotta voit seurata, mistä kaikki chatit ovat lähtöisin.
 • Automatisoidut keskustelunlaukaisimet: Voit asettaa liipaisimet asettaaksesi automatisoidut viestit useiden ehtojen, kuten ajan, tietyn sivun vierailun tai tietyn toiminnon perusteella, perusteella..
 • Muokatut pikakuvakkeet: Pikavalintojen avulla voit vastata nopeasti 1 sekunnin sisällä ja säästää myös aikaa vastaamalla usein kysyttyihin kävijöiden kysymyksiin. Kuten: kirjoittamisen sijasta Hei, tervetuloa verkkosivuillemme. Kuinka voimme auttaa? voit luoda pikakuvakkeen, joka on yksinkertaisesti /Hei.
 • Ilmaisia ​​sovelluksia: Tawk.to tarjoaa ilmaisia ​​iOS-, Android-, Windows- ja Mac OSX-sovelluksia yhteydenpitoon asiakkaidesi kanssa mistä tahansa.

Hinta: 

100% ilmainen.

4. Zopim Live Chat

zopim live chat

Zopim on yksi suosituimmista ja luotettavimmista WordPress Live Chat -laajennuksista. Zopimin avulla voit seurata ja keskustella kaupassa surffailijoiden kanssa reaaliajassa. Heillä on yli 150 000 asiakasta ja aktiivisin asennettu WordPress-live chat-laajennus.

He tarjoavat asiakkailleen tyylikkäimmän ominaisuuden “Facebook Messenger -keskustelu”. Joten tämän ominaisuuden avulla voit käyttää Messengeriä. Ja tietysti se on toinen paras tapa tavoittaa asiakkaasi.

Avainominaisuudet:

 • Advance Analytics: Zopimin kojetaululla voit seurata kävijöiden virtausta, käyttötapoja ja päästä sisään aina, kun asiakas saattaa tarvita apua.
 • Sopii kaikenlaiselle yritykselle: Jos sinulla on pieni tai jopa iso verkkosivusto, ei hätää. Se toimii kaiken tyyppisesti sujuvasti.
 • Mobiiliystävällinen: Tämä laajennus on täysin mobiiliystävällinen, joten asiakkaasi voivat keskustella kanssasi mistä tahansa laitteesta mobiililaitteille optimoidun chat-widgetin avulla.
 • Helppo integroida: Se tukee kaikkia tärkeimpiä CMS-järjestelmiä.
 • paljon muuta …

Hinta:

Ilmaiseksi | $ 11,20 / kk.

5. I’Msupporting

Keskustelulaajennus WoRdPress

I’Msupporting on live-keskustelualusta verkkosivustoille ja verkkokaupoille. Pikaviestintää tukevan live-chat-ohjelmiston avulla sinulla voi olla live-chat-tili, kirjautua sisään live-chat-tilille ja keskustella vierailijoillasi muutamassa minuutissa.

Avainominaisuudet:

 • Reaaliaikainen kävijäseuranta: Heidän tehokkaan kojelaudan avulla voit seurata vierailijoiden käyttäytymistä ja toimia niihin on yhtä tärkeää. Ja voit seurata millä sivuilla käyttäjät ovat, mistä he ovat tulleet, heidän sijaintinsa. 
 • Helppo mukauttaa: Voit mukauttaa chat-ikkunat sopimaan omalle verkkosivustoteemaasi ja muuttaa fontteja, värejä ja otsikkopalkkikuvaa. I chat -vaihtoehto voit järjestää tekstin ja kentät.
 • Parempi turvallisuus: Tuen SSL-salauksen tarjoamista, joten kaikki chatit pysyvät turvassa mainoksissa.
 • lisää….

Hinta:

Ilmaiseksi | $ +12,63 / kk

6. JivoChat

jivochat

JivoChat Yhtiöllä on yli 155 614 asiakasta ja yksi luotettava yritys. JivoChat auttaa asiakkaita saamaan välittömiä vastauksia live-chatissa – joutumatta soittamaan tai lähettämään sähköpostia tai suoraan verkkosivustollesi. Voit asentaa tämän laajennuksen muutamassa minuutissa, ja se voidaan määrittää räätälöitynä vastaamaan henkilökohtaista tyyliäsi.

JivoChat tarjoaa sinulle ilmaisen työpöytäsovelluksen Macille / Windowsille, selainsovellukselle ja mobiilisovellukselle. Joten sinä tai edustajasi eivät unohda yhtäkään keskustelua. 

Avainominaisuudet:

 • Lisää parempaa laatua: Joka päivä he arvostavat sivustosi chat-palvelun laatua asteikolla 0 – 5 ja antavat ehdotuksia siitä, mitä alueita sinun on parannettava.
 • Helppokäyttöinen: Agentit voivat käydä keskusteluja kätevällä työpöytäsovelluksellaan Macille / Windowsille, selainsovellukselle ja mobiilisovelluksellemme.
 • Lisää keskusteluja asiakkaiden kanssa: Se tarjoaa apua ennen kuin kysymykset esitetään ennakoivilla keskusteluilla, mikä tekee satunnaisista vieraista onnellisia asiakkaita.

Hinta:

Ilmaiseksi | $ 10 / mo.

7. Tidio Live Chat

tildochat

Tidio Live Chat on live chat-palvelu, jonka avulla voit helposti kommunikoida asiakkaidesi kanssa. Jos etsit hyvää ja halpaa WordPress-live chat-laajennusta, se on hyvä vaihtoehto. Se on suunniteltu erityisesti WordPress-yhteisölle. Kun olet asentanut laajennuksen, olet valmis hyödyntämään palvelumme tarjoamia etuja täysimääräisesti, eikä rekisteröintiä tarvita.

Asennus on erittäin helppoa, kun olet asentanut laajennuksen, olet valmis lähtemään. Se pitää kirjaa siitä, kuka käy verkkosivustollasi. Voit säätää lomakkeiden värimaailmaa tai mukautettuja kenttiä tarpeitasi varten.

Ominaisuudet:

 • Pidä kirjaa siitä, kuka käy verkkosivustollasi.
 • Ota yhteyttä vierailijaan sähköpostitse, kun hän poistuu keskustelusta.
 • Integrointi Zendeskin, GetResponsen, SalesForcen ja MailChimpin ja monien muiden kanssa.
 • Omistettu sovellus mobiililaitteille ja pöytätietokoneille (iOS, Android, Windows, OS X, Chrome).
 • Täysin muokattavissa.

Hinta:

Ilmaiseksi | Pro-versio: 12 dollaria kuukaudessa.

Tildo-livekeskustelu Hinta

8. Olark Live Chat

olark live chat

Olark on kaunein ja tehokkain tapa puhua asiakkaidesi kanssa myynnistä ja tuesta. Olark paljastaa kuka on verkkosivustollasi ja mitä he tekevät. Näet jopa heidän ostoskorinsa.

Se on nopeaa & helppo asentaa ja mukauttaa Olarkia. Luo vain Olark-tili ja liitä koodi verkkosivustollesi. Sinulla on hyvä mennä. Olark on täysin hallinnassasi kauniilla teemoilla, valitsemallasi tekstillä ja kielellä sekä jopa tehokkaalla sovellusliittymällä.

Tämä laajennus on erittäin hyödyllinen verkkokauppasivustollesi tai WordPress-sivustollesi. Mutta sillä ei ole ilmaista versiota, sinun on ostettava, jotta voit käyttää tätä laajennusta.

Ominaisuudet:

 • Olark työskentelee jo käyttämäsi tärkeimpien ohjelmistojen kanssa ja on CRM: n supervoima.
 • Saa välitöntä palautetta asiakkailtasi, jotta tiedät, että olet tekemässä heistä onnellisempia.
 • Asiakkaasi voivat tarkistaa tuotteesi tai edustajasi chat-vaihtoehtojen avulla. Jotta voit parantaa tuotetta ja kokemusta.

Hinta:

$ 12 / kk. (Saatavana vain premium-versio)

9. onWebChat

verkkokeskustelu

onWebChat on hyvä WordPress-live chat-laajennus verkkosivustollesi. Sen avulla voit keskustella verkkosivustosi kävijöiden kanssa, seurata verkkosivustojen liikennettä ja tarjota parempaa asiakastukea. 

Tämä WordPress-live-chat-laajennus WordPressille tarjoaa helpon tavan integroida WordPress-verkkosivustosi innovatiiviseen live-chat-järjestelmään. Se on myös yhteensopiva WooCommerce-verkkosivustojen kanssa.Voit keskustella verkkosivustosi kävijöiden kanssa reaaliajassa yhdellä napsautuksella, seurata verkkosivustosi liikennettä ja maksimoida tulokset liipaisimilla.

on-chat-ominaisuudet

Hinta:

Ilmaiseksi | $ 7,81 / kk.

10. WP-Chat

WP-chat

WP-keskustelu on WordPress-live chat-laajennus, joka on rakennettu pääasiassa WordPressille. Tämän liitännäisen avulla voit seurata ja keskustella kävijöiden kanssa, jotka surffaavat myymälässäsi / verkkosivustossasi reaaliajassa. Se on täysin muokattava monikielinen Chat Front-Interface. 

Tämän palvelun käyttämiseksi tarvitset vain sovellusliittymän avaimen WP-Chat , ja voit aloittaa keskustelun asiakkaiden kanssa. Sen avulla voit lisätä rajoittamattomia verkkosivustoja, rajattomia chatteja, rajoittamattomia asiakkaita ja paljon muuta. Voit käyttää heidän mobiilisovellustaan ​​tähän live chat-laajennukseen.

Avainominaisuudet:

 • rajoittamaton sivustot
 • Rajoittamaton keskustelu
 • rajoittamaton Operaattorit
 • Tälle WordPress Live Chat -laajennukselle on saatavana mobiilisovellus, Chrome-sovellus

Hinta: 

Vapaa

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector