12 bästa WordPress-säkerhetsplugins för att säkra din webbplats

WordPress är det mest populära Content Management System (CMS) och nu driver det över 30% av webbplatserna i världen. Medan den växer snabbt riktar hackare sig mestadels till WordPress-webbplatser. Som webbplatsägare vill du inte att hackare förstör din webbplats. Inga webbplatser är 100% säkra, men du kan alltid strama åt din webbplatssäkerhet, till exempel kan du följa upp WordPress-säkerhetsriktlinjer och använda WordPress-säkerhetsplugins för att övervaka vad som händer på din webbplats.


WordPress själv är en säker plattform och utvecklare driver kontinuerligt uppdateringar för att förbättra dess säkerhet och lägga till extra funktioner. Men att installera tredjeparts plugins eller teman gör WordPress sårbart. Enligt Wordfence är det vanligaste sättet att hackare får obehörig åtkomst till en WordPress-webbplats genom plugins.

2 (1)

Bildkälla: WordFence

Om hackare på något sätt får tillgång till din webbplats kan de enkelt visa dina webbplatsfiler, databaser och kan förstöra andra tusentals webbplatser på webbservern. För några dagar tillbaka upptäckte Securi SoakSoak skadlig programvara som komprometterade över 100 000+ WordPress-webbplatser genom att utnyttja sårbarheten i ett plugin. När en webbplats har hackats lämnar hackare vanligtvis sitt fotavtryck så att de enkelt kan komma in igen på din webbplats, vilket är omöjligt att upptäcka.

Lyckligtvis finns det olika typer av WordPress-säkerhetsplugins som kan hjälpa dig att upptäcka och eliminera alla de sårbara som finns på din WordPress-webbplats. Inte bara det, dessa säkerhetsplugins kan också skydda din WordPress-webbplats från hackare, kontrollera om skadlig programvara på din webbplats, stoppa brute-force-attacken, titta på dina webbplatsvisares beteenden i realtid, blockera skräppost-IP-adresser och mycket mer. 

I den här artikeln kommer vi att diskutera 12 bästa WordPress-säkerhetsplugins som hjälper dig att skydda din webbplats från hackare.

12 bästa WordPress-säkerhetsplugins

Det finns många WordPress-säkerhetstjänster och plugins tillgängliga men vi väljer de bästa. Dessa säkerhetsplugins erbjuder ett brett utbud av funktioner som kommer att hålla din WordPress-webbplats säker från hackare.

Vissa av säkerhetsplugins är gratis och andra betalas. Gratisversion plugins har mycket begränsade funktioner och för att använda deras fulla funktionalitet måste du uppgradera till den betalda versionen. Det kommer att ta ett par dollar att uppgradera, men du vet att säkerhet är det viktigaste med en webbplats. Om du verkligen ser allvar med din blogg och online-företag bör du använda någon av dessa säkerhetsplugins idag.

1. Securi Security

Securi är en av de bästa säkerhetsplugins som finns tillgängliga för WordPress. Denna plugin erbjuder en mängd olika säkerhetsfunktioner som hjälper dig att förhindra skadlig programvara från att skada din webbplats, till exempel: säkerhetsaktivitetsrevision, övervakning av filintegritet, övervakning av svartlista, säkerhetsåtgärder efter hack och mycket mer.

SECURI

Är din webbplats hackad? Oroa dig inte. Securi är där för dig. De kommer att rengöra din hackade webbplats och återställa din webbplats på bara några timmar. Om din webbplats har svartlistats av Google eller antivirusföretag hjälper Securi dig att ta bort varningar från svartlistan. Deras kraftfulla verktyg för upptäckt av skadlig kod kommer också att ta bort alla skadliga kodinjektioner på din webbplats och databas.

De bästa funktionerna i Securi:

 • Securi tar bort skadlig webbplats och förhindrar framtida hackningar på webbplatsen
 • Om din webbplats har svartlistats på Google, kommer Securi att hjälpa dig att ta bort svartlistvarning
 • Det kommer att stoppa brute force attack och DDoS attack på din webbplats
 • När deras system upptäcker ett skadligt bot- eller hackerverktyg som försöker attackera din webbplats blockeras det automatiskt
 • Du får ett omedelbart e-postmeddelande om Securi upptäcker något fel på din webbplats
 • Om din webbplats är högjackad, kommer Securi att hjälpa till att återställa din webbplats
 • Securi erbjuder gratis SSL-certifikat för att se till att alla känsliga uppgifter är säkra
 • Med sina säkerhetsverktyg ger de också högpresterande CDN service
 • Deras kundsupport är tillgängligt 24 × 7 via livechatt, telefon och e-post

2. iTheme Security

iTheme Security tidigare känt som Better WP Security är en annan stor WordPress-säkerhetsplugin. iTheme-säkerhetsplugin har 30+ säkerhetsfunktioner för att skydda din WordPress-webbplats från skadliga attacker. Med hjälp av iTheme-säkerhetsplugin kan du lägga till inloggningsförsök i WordPress, så om någon försöker logga in genom att gissa ditt lösenord kommer de automatiskt att blockeras. Det är ett bra exempel på att förhindra brute Force Attacks.

iTheme Security Plugin

Om någon kan komma åt din webbplats och försöker ändra eller radera någon fil kommer detta plugin direkt att meddela dig via ett e-postmeddelande om att något har ändrats på din webbplats. Ibland kontrollerar dåliga bots vår webbplats för sårbarheter och skapar massor av 404 felsidor som är dåligt för din webbplats SEO, iTheme säkerhetsplugin kommer automatiskt att blockera dessa spammy IP-adresser.

iTheme säkerhetsplugin tvingar WordPress-användare att använda ett starkt lösenord. Du kan ändra standard-inloggningsadressen för WordPress så att attacker inte vet var de ska titta. Dessutom kan du ta backup av din webbplats med iTheme Security.

Detta plugin är freemium och du kan ladda ner det från WordPress.org plugin katalog. Du kan få iTheme Security Pro om du vill använda alla viktiga säkerhetsfunktioner som behövs för din webbplats. Pro-versionen plugin kostar $ 80 för två webbplatser och det skulle vara en bra investering för att förbättra din webbplats säkerhet.

De bästa funktionerna hos iTheme Security:

 • iTheme-säkerhet övervakar din webbplats för skadlig programvara varje dag
 • Du kan lägga till Google reCaptcha i din inloggnings-, registreringssida för att skydda din webbplats från spammare
 • Du kan härda din inloggningssida genom att lägga till tvåfaktors autentiseringssystem
 • Du kan spåra när användare redigerar innehåll, logga in och logga ut
 • iTheme-säkerhet förhindrar brute Force Attack genom att förbjuda användare med för många misslyckade inloggningsförsök
 • Tvinga alla användarkonton för att lägga till ett starkt lösenord
 • Du kan använda aktivera “bortläge” som innebär att inom en viss tid skulle användarna inte kunna logga in på din webbplats
 • Det tar bort RSD-rubrikinformation och byter namn på “admin” -konto
 • och mycket mer…

3. Malcare Security

MalCare är en komplett WordPress-säkerhetslösning som tog över två år att bygga. Den utvecklades efter att ha analyserat mer än 240 000 WordPress-webbplatser och använde denna kollektiva intelligens för att skydda en WordPress-webbplats från skadlig programvara, hackare och resten. Den bästa delen – den är byggd på AI-teknik som alltid lär sig och förbättras.

Malcare

MalCare kommer med en rad funktioner som visar att den var designad för att vara en allt-i-ett-säkerhetslösning. Det är de två viktigaste funktionerna är skannern och städaren. MalCares automatiska skanner upptäcker den mest komplicerade och under radar-skadliga programvaran. Den använde över 100 signaler för att säkerställa att ingen skadlig programvara går förbi klockan. Cleaner tar bort skadlig programvara så snart de har identifierats.

De bästa funktionerna i Malcare Security:

 • En kraftfull skanner som upptäcker ny och komplex skadlig programvara.
 • En lättanvänd renare som förintar alla spår av skadlig programvara.
 • En brandvägg som förbjuder dåliga IP-adresser och förhindrar skadliga inloggningsförsök gjorda av bots.
 • Hantera användare och uppdatera plugins, teman, WordPress Core för flera webbplatser från en enda instrumentbräda.
 • VitmärkningMalCare låter dig visa upp vår tjänst under ditt eget lysande varumärke. Klientrapportering hjälper till att generera detaljerade säkerhetsrapporter.
 • Och vanliga säkerhetskopior (drivs av BlogVault) ger dig tillgång till upp till 365 dagar av säkerhetskopior.

4. SecuPress

SecuPress är nyligen lanserat WordPress-säkerhetsplugin som har över 10 000 aktiva installationer och fortsätter att växa. Liksom andra WordPress-säkerhetsplugins har den en mängd användbara funktioner. Denna plugin kommer med ett rent och vackert användargränssnitt som visar dig alla typer av säkerhetsdetaljer.

SecuPress

SecuPress är ett freemium-säkerhetsplugin för WordPress och plugin med gratisversion inkluderar Skydd av säkerhetsnycklar, blockerade IP: er, Change Database Prefix, Basic Firewall, Anti Brute Force Login etc. Den premiumversion-plugin kommer med mer fantastiska säkerhetsfunktioner. Om du inte har tid att köra veckoscanningar kan du schemalägga skanningen med SecuPress Pro.

Med SecuPress kan du köra en säkerhetsrevision av din WordPress-webbplats och plugin kan fixa problemen åt dig. Den kontrollerar nästan alla slags säkerhetspunkter och frågar dig vilka åtgärder du ska vidta. Det lägger också till tvåfaktorsautentisering på din inloggningssida. Den upptäcker dina installerade WordPress-teman och plugins som är sårbara eller innehåller skadlig kod. Om det finner något skadligt skickar det dig en e-postvarning.

De bästa funktionerna i SecuPress Security Plugin:

 • SecuPress skannar din webbplats regelbundet
 • Den har en kraftfull brandvägg som stoppar alla typer av inkommande förfrågningar
 • Det skyddar dina säkerhetsnycklar och blockerar dåliga bots
 • Den upptäcker dina WordPress-teman och plugins för skadlig kod
 • Du kan skapa din egen säkerhetsrevision och fixa de frågor som är viktiga
 • Du kan lägga till 2FA på din inloggningssida
 • Detta plugin låter dig säkerhetskopiera din databas och filer och låter dig ladda ner dem
 • Du kan schemalägga och säkerhetskopiera skadlig programvara

5. Wordfence Security

Wordfence är det mest populära WordPress-säkerhetspluginet. Den har över 2 miljoner aktiva installationer och högst rankade plugin. Liksom andra WordPress-säkerhetsplugins lägger Wordfence till en webbapplikationsbrandvägg som upptäcker och blockerar skadlig trafik. Deras kraftfulla skannerverktyg för skadlig kod kontrollerar webbplatsens kärnfiler, temafiler och plugin-filer och om det upptäcker någon skadlig kod på din sida skickar du direkt ett e-postmeddelande.

Wordfence Security Plugin

Med Wordfence kan du övervaka live trafik på din webbplats, hackförsök inklusive deras ursprung, IP-adress, vad och hur mycket tid de spenderar på din webbplats etc. Deras kostnadsfria version Wordfence-plugin kommer med kommentarfilmfilterfunktion som Akismet har. Det skyddar också din webbplats från brute force attacker genom att begränsa inloggningsförsök.

Wordfence är ett freemium-plugin. Med gratisversion plugin får du webbapplikationsbrandvägg, skadlig skanner, visa blockerade intrångsförsök och vissa andra funktioner. Premium-versionen plugin kostar $ 8,25 per månad och du kommer att få kraftfullare säkerhetsfunktioner som realtids trådförsvarsfeed, landsblockering, tvåfaktorsautentisering etc..

De bästa funktionerna i Wordfence Security:

 • Deras webbapplikations brandvägg blockerar skadlig trafik
 • Du kan se realtidsuppdateringar för malware-signaturer från trådförsvarsflödet
 • Om någon har gjort ändringar på din webbplats kontrollerar Wordfence alla filer inklusive plugins och teman med den ursprungliga versionen och informerar dig via e-post
 • Den övervakar din webbplats varje dag för känt säkerhetsproblem och skickar en varning om något misstänkt
 • Du kan kontrollera om din webbplats har svartlistats för skadlig aktivitet
 • Om någon IP-adress samlar in skräppost kan du få detaljerad IP-information och förbjuda IP-adressen

Prova Wordfence Security Plugin

6. All In One WP-säkerhet & brandvägg

Allt i ett WP-säkerhet är ett annat bra WordPress-säkerhetsplugin och det är helt gratis. Även om det är 100% gratis men erbjuder många avancerade säkerhetsfunktioner. All In One Security-plugin använder ett graderingssystem för säkerhetspunkter och låter dig veta vilken säkerhetsfunktion du behöver aktivera. Deras säkerhetsbrandvägg är kategoriserad i tre nivåer och du kan tillämpa vilken som helst av denna brandväggsregel baserad på dina behov. 

Allt i ett WP-säkerhetsplugin

Detta plugin upptäcker om en användare använder standardnamnet “admin” och hjälper dig att ändra till ett värde du vill ha. Liksom iTheme-säkerhet gör deras lösenordsstyrka verktyg att du och dina användare kan använda ett starkt lösenord. När användare når ett antal misslyckade inloggningsförsök låser det här insticksprogrammet direkt IP-adresserna och du kommer att bli meddelad. Från din WordPress-instrumentpanel kan du visa en lista med låsta användare i detalj. Om du inte vill att dina användare ska vara inloggade kan du tvinga logga ut alla användare. Du kan till och med övervaka aktiviteten för alla dina användare.

Om en hacker får obehörig åtkomst till din WordPress-webbplats och ändrar något, kommer deras fildetekteringsskannerverktyg att varna om att en fil har ändrats av någon. Sedan kan du logga in på din webbplats och se vad som var förändringarna.

De bästa funktionerna för allt i ett WP-säkerhet & brandvägg

 • Deras säkerhet och brandvägg använder säkerhetslager på flera nivåer, så du kan tillämpa alla nivåer av brandväggsregler utan att bryta din webbplats
 • Detta plugin upptäcker om en användare använder ett mycket vanligt användarnamn och lösenord som är lätt att gissa
 • Deras inloggning låsningsfunktion förbjuder alla IP-adresser som orsakar brute force attacker
 • Lägg till captcha på inloggningssidan och glömt lösenordsformuläret
 • Du kan ändra standard WP-prefixet
 • Det ger ett extra lagerskydd till din PHP-kod genom att inaktivera filredigeringsalternativ från WordPress-instrumentpanelen
 • Om du vill skydda ditt innehåll från att stjäla innehåll kan du enkelt inaktivera höger musklick
 • och mycket mer…

Prova allt i ett säkerhetsplugin

7. Google Authenticator – Autentisering med två faktorer

Genom att använda tvåfaktorautentisering lägger du till ett extra lager skydd till din WordPress-inloggning från angripare. Om ditt WordPress-säkerhetsplugin inte tillhandahåller tvåfaktorautentisering, rekommenderar jag att du använder detta plugin.

Om du har använt andra Google-tjänster som kräver tvåstegsverifiering vet du redan hur den här processen fungerar. När du har installerat Google Authenticator WordPress-plugin måste du ställa in det och välja vilken tvåfaktors autentiseringsmetod du vill använda. Därefter loggar du ut från din WordPress admin-instrumentpanel och från nästa inloggning kommer du att bli ombedd att använda Googles autentiseringsapplikationsapplikation för att logga in. 

Google Authenticator

Den fria versionen Googles autentiseringsplugin levereras med olika autentiseringsmetoder som Google Authenticator, QR-kod, push-meddelande, soft token, säkerhetsfrågor, OTP via SMS etc. Du kan ställa in flera inloggningsalternativ och du kan omdirigera användare efter inloggning.

Premium-versionen plugin kommer med mer användbara funktioner och du kan använda den för din multisite. Du kan välja olika autentiseringsmetoder för användare.

De bästa funktionerna hos Google Authenticator

 • Detta plugin lägger till tvåfaktorsautentisering under inloggning
 • Olika tillgängliga autentiseringsmetoder
 • Flera inloggningsalternativ tillgängliga
 • Flersidan stöds
 • Du kan välja vilken specifik autentiseringsmetod som helst för användare
 • OTP via e-post, OTP via SMS, e-postverifiering tillgänglig

Prova Google Authenticator Plugin

8. BBQ: Blockera dåliga frågor

Blockera dåliga frågor är ett bra WordPress-säkerhetsplugin som skyddar din webbplats från skadliga URL-förfrågningar. BBQ skannar inkommande trafik och blockerar automatiskt alla skadliga förfrågningar som eval (, base64_ och andra långa begäransträngar. 

Blockera dåliga förfrågningar

Till skillnad från andra WordPress-säkerhetsplugins kräver det ingen ytterligare installation. Det betyder att efter att ha installerat det här pluginet kommer det att starta sitt eget arbete. Denna plugin finns i både gratis och premiumversion. Den betalda versionen plugin ger bättre säkerhet och kontroll. Använder sig av BBQ pro version plugin, du kan helt anpassa din webbplats brandvägg, inaktivera BBQ för inloggade användare, ställa in egen statuskod, enkelt lägga till / redigera / ta bort alla regler etc.. 

Pro-versionen plugin kostar endast $ 20 och den innehåller alla funktioner och du kommer att få livstid uppdateringar och grundläggande support.

De bästa funktionerna i Block Bad Queries

 • Denna plugin är enkel att använda och kräver ingen konfiguration
 • Den skannar all inkommande trafik och blockerar dåliga förfrågningar
 • Det blockerar också SQL-injektionsattacker
 • Den använder 5G, 6G avancerat brandväggsskydd
 • Kompatibel med andra WordPress-säkerhetsplugins

9. IP Geo Block

När din webbplats växer finns det många sätt hackare försöker konflikt med din webbplats för att få obehörig åtkomst till din webbplats. Hacker använder vanligtvis olika IP-adresser för att köra brute force attack och normalt är det svårt att upptäcka. Så här kommer IP Geo Block WordPress-plugin.

Det här plugin skyddar din webbplats från attacken på din webbplats inloggningsformulär, XML-RPC och administratörsområde. Det blockerar också kommentarspam, trackbacks och pingbacks spam, allvarlig attack från oönskade län.

IP Geo Block

Om du säljer onlineprodukter i ett lokalt område och inte vill ha några andra länderbesökare, kan du blockera andra länder med detta plugin. Denna plugin använder funktionen “WordPress-Zero Day Exploit Prevention” som innebär att om plugin upptäcker skadlig åtkomst till din webbplats kommer den att blockera dem även från de tillåtna länderna. Detta plugin har också funktionalitet för att blockera vissa typer av attacker, t.ex. CSRF, SQLi och upptäcker också om din plugin innehåller sårbarhet.

De bästa funktionerna i IP Geo Block

 • Skyddar ditt inloggningsformulär och XML-RPC mot attacker av brute force
 • Den använder WordPress-Zero Day Exploit Prevention-funktion och kan blockera all skadlig åtkomst även från tillåtna länder
 • Du kan blockera alla länder
 • Det blockerar också dåliga bots och sökrobotar

Prova IP Geo Block Plugin

10. Dölj mitt WordPress

Inloggningssida är en av de viktiga delarna av en webbplats eftersom hackare främst riktar sig till den. För att säkra din inloggningssida kan du dölja inloggningsadressen för WordPress admin så att angripare inte kan hitta var de ska kontrollera.

Dölj mitt WordPress är ett bra WordPress-säkerhetsplugin som skyddar din webbplats genom att dölja WordPress admin och inloggningsadresser mot bots. Gratisversionen plugin kommer med mycket begränsade funktioner och fungerar inte för flera sidor. Pro-versionen plugin kostar $ 23 och innehåller många fler säkerhetsfunktioner.

Dölj mitt WordPress

Med hjälp av detta plugin kan du ändra ditt plugin och temanamn. Du kan skapa en anpassad sökväg för dina WordPress-filer, innehåll, uppladdningar osv. På så sätt kan hackare inte hitta om du använder WordPress eller inte. Det går inte att upptäcka med WordPress tema och plugin checkers verktyg.

De bästa funktionerna hos Hide My WP:

 • Du kan ändra wp-admin och wp-inloggningsadresser
 • Du kan slumpmässigt ändra plugins och teman namn
 • Du kan skapa en anpassad sökväg för dina WordPress-plugins, teman, uppladdningar, kategori
 • Det kan dölja klasser i wp-bild och wp-post
 • Det inaktiverar WLW-manuskript, Rest API-åtkomst
 • Det förhindrar din webbplats från brute force attacker, SQL-injektionsattacker och scripting på flera webbplatser

Prova Hide My WordPress PRO

11. WPS Dölj inloggning

Många tid hackare använder vår inloggningssida för att köra brute force attack där de försöker olika kombinationer av “användarnamn” och “lösenord” för att få tillgång till vår webbplats. Om ditt lösenord är svagt och använder standardnamnet “admin” kan din webbplats enkelt hackas. Först och främst bör du ändra ditt standardadministrationsanvändarnamn och använda ett komplext lösenord. Ett annat sätt du kan säkra din inloggningssida är genom att dölja den. 

WPS Dölj inloggning

Genom att ändra eller dölja din WordPress-inloggningssida kunde angriparna inte hitta din inloggningssida. Standard-inloggningsadressen för WordPress är “domain.com/wp-admin” och du kan ändra URL: n till allt du vill, till exempel “domain.com/my$$site6”. Men du måste alltid komma ihåg den nya inloggningsadressen för WordPress eller så kan du skriva den någon annanstans.

De bästa funktionerna i WPS Hide Login:

 • Du kan enkelt ändra inloggningsadress för WordPress
 • Det hindrar din webbplats från brute force attacker

Ladda ner WPS Dölj inloggning

12. HTTP-rubriker

HTTP-rubrik

I wordpress finns det några rubriker att kommunicera med server och webbläsare. Header berättar servrar hur man får rapport och till webbläsare hur man visar rapporten och svarar med data. Till exempel har du ett webbformulär och i slutet har du en knapp som heter SUBMIT. Om det fungerar med JavaScript och om javascript-taggar finns i HTTP-rubriker, kan hackare med få metoder ändra knappens åtgärd.

Genom att använda HTTP Headers WordPress-plugin kan du kontrollera alla HTTP-headers som returneras av din blogg eller webbplats. Detta plugin är helt gratis och du kan anpassa det du vill.

Ladda ner HTTP Headers Plugin

Slutsats

Säkerhetsplugins är viktiga när det gäller WordPress-säkerhet. Genom att använda ett WordPress-säkerhetsplugin övervakar det vår webbplats hela tiden och upptäcker om något är fel på vår webbplats. Det förhindrar också vanligaste attacker som brute force-attacker, DDoS-attacker, XML-RPC-attacker etc. Vi vet inte vilket plugin eller tema som innehåller sårbara och normalt kan vi inte upptäcka det. Men ett säkerhetsplugin kan enkelt upptäcka det och låter dig veta via en e-postmeddelande.

Dessutom, om du driver en blogg med flera författare eller företag där författare eller redaktörer har rätt att publicera, redigera eller ta bort artiklar. Du kan inte förstå om en användare försöker hacka din webbplats eller vad som är deras aktivitet. Men ett bra WordPress-säkerhetsplugin kan enkelt övervaka allt som händer på din webbplats.

I den här artikeln har vi diskuterat 12 bästa WordPress-säkerhetsplugins som kan hjälpa till att säkra din webbplats. Du behöver inte använda alla plugins. Men du kan prova vilken som helst av dem och om du vill, håll dig fast med plugin-programmet. Det blir bättre om du byter till premium-versionen plugin eftersom de ger mer säkerhetsfunktioner och support.

Använder du WordPress? Vilka WordPress-säkerhetsplugins använder du? Missade jag ett plugin att nämna? Låt oss veta i kommentaravsnittet. Om du tycker att den här artikeln är till hjälp kan du dela den med dina vänner.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map