12 beste WordPress-beveiligingsplug-ins om uw website te beveiligen

WordPress is het meest populaire Content Management Systeem (CMS) en het beheert nu meer dan 30% van de websites ter wereld. Hoewel het snel groeit, richten hackers zich vooral op WordPress-websites. Als site-eigenaar wil je niet dat hackers je website kapot maken. Geen enkele website is 100% veilig, maar u kunt altijd de beveiliging van uw site verbeteren, u kunt bijvoorbeeld de beveiligingsrichtlijnen van WordPress opvolgen en WordPress-beveiligingsplug-ins gebruiken om te controleren wat er op uw site gebeurt.


WordPress zelf is een veilig platform en ontwikkelaars pushen continu updates om de beveiliging te verbeteren en extra functies toe te voegen. Maar het installeren van plug-ins of thema’s van derden maakt WordPress kwetsbaar. Volgens Wordfence is de meest gebruikelijke manier waarop hackers ongeautoriseerde toegang tot een WordPress-site krijgen, via plug-ins.

2 (1)

Afbeeldingsbron: WordFence

Als hackers op de een of andere manier toegang krijgen tot uw website, kunnen ze eenvoudig uw websitebestanden en database bekijken en andere duizenden websites op de webserver vernietigen. Een paar dagen geleden ontdekte Securi SoakSoak-malware die meer dan 100.000 WordPress-websites in gevaar bracht door de kwetsbaarheid in een plug-in te misbruiken. Zodra een website is gehackt, laten hackers meestal hun voetafdruk achter zodat ze gemakkelijk opnieuw naar uw website kunnen gaan, wat onmogelijk te detecteren is.

Gelukkig zijn er verschillende soorten WordPress-beveiligingsplug-ins beschikbaar die u kunnen helpen alle kwetsbare personen op uw WordPress-site te detecteren en te elimineren. Niet alleen dat, deze beveiligingsplug-ins kunnen uw WordPress-site ook beschermen tegen hackers, controleren op malware op uw website, brute force-aanvallen stoppen, het gedrag van uw sitebezoekers in realtime bekijken, IP-adressen met spam blokkeren en nog veel meer. 

In dit artikel bespreken we 12 beste WordPress-beveiligingsplug-ins die u zullen helpen uw website te beschermen tegen hackers.

12 Beste WordPress-beveiligingsplug-ins

Er zijn veel WordPress-beveiligingsservices en plug-ins beschikbaar, maar we kiezen de beste. Deze beveiligingsplug-ins bieden een breed scala aan functies die uw WordPress-site beschermen tegen hackers.

Sommige beveiligingsplug-ins zijn gratis en sommige worden betaald. Gratis versie-plug-ins worden geleverd met zeer beperkte functies en om hun volledige functionaliteit te gebruiken, moet u upgraden naar de betaalde versie. Het kost een paar dollar om te upgraden, maar u weet dat beveiliging het belangrijkste is van een website. Als u uw blog en online bedrijf echt serieus neemt, moet u vandaag een van deze beveiligingsplug-ins gebruiken.

1. Securi-beveiliging

Securi is een van de beste beveiligingsplug-ins die beschikbaar zijn voor WordPress. Deze plug-in biedt verschillende soorten beveiligingsfuncties waarmee u kunt voorkomen dat malware uw website beschadigt, zoals: controle van beveiligingsactiviteiten, controle van bestandsintegriteit, monitoring van zwarte lijsten, beveiligingsmaatregelen na hack en nog veel meer.

Securi

Is uw site gehackt? Maak je geen zorgen. Securi is er voor jou. Ze zullen uw gehackte website opschonen en uw site binnen een paar uur herstellen. Als uw site op de zwarte lijst is geplaatst door Google of antivirusbedrijven, helpt Securi u om waarschuwingen op de zwarte lijst te verwijderen. Hun krachtige malwaredetectietool verwijdert ook alle schadelijke code-injecties in uw website en database.

Beste eigenschappen van Securi:

 • Securi verwijdert website-malware en voorkomt toekomstige website-hacks
 • Als uw site op de zwarte lijst van Google staat, helpt Securi u om de zwarte lijst-waarschuwing te verwijderen
 • Het stopt brute force-aanval en DDoS-aanval op uw site
 • Wanneer hun systeem een ​​kwaadaardige bot of hacker-tool detecteert die probeert uw site aan te vallen, worden deze automatisch geblokkeerd
 • U ontvangt direct een e-mailmelding als Securi iets verkeerds in uw website ontdekt
 • Als uw site highjacked is, helpt Securi uw site te herstellen
 • Securi biedt een gratis SSL-certificaat om ervoor te zorgen dat alle gevoelige gegevens veilig zijn
 • Met hun beveiligingstools bieden ze ook hoge prestaties CDN onderhoud
 • Hun klantenondersteuning is 24 × 7 beschikbaar via live chat, telefoon en e-mail

2. iTheme-beveiliging

iTheme Security, voorheen bekend als Better WP Security, is een andere geweldige WordPress-beveiligingsplug-in. iTheme-beveiligingsplug-in biedt meer dan 30 beveiligingsfuncties om uw WordPress-site te beschermen tegen kwaadwillende aanvallen. Met iTheme-beveiligingsplug-in kunt u limietaanmeldingspogingen toevoegen in WordPress, dus als iemand probeert in te loggen door uw wachtwoord te raden, worden ze automatisch geblokkeerd. Het is een goed voorbeeld van het voorkomen van brute force-aanvallen.

iTheme-beveiligingsplug-in

Als iemand toegang heeft tot uw site en probeert een bestand te wijzigen of te verwijderen, zal deze plug-in u onmiddellijk via een e-mail op de hoogte stellen dat er iets is veranderd op uw site. Soms controleren slechte bots onze site op kwetsbaarheden en maken ze tonnen 404-foutpagina’s die slecht zijn voor de SEO van uw site. ITheme-beveiligingsplug-in blokkeert automatisch die spamachtige IP-adressen.

iTheme-beveiligingsplug-in dwingt WordPress-gebruikers om een ​​sterk wachtwoord te gebruiken. U kunt de standaard aanmeldings-URL van WordPress wijzigen, zodat aanvallen niet weten waar ze moeten zoeken. Bovendien kunt u een back-up van uw site maken met iTheme Security.

Deze plug-in is freemium en u kunt deze downloaden vanuit de plug-in-directory van WordPress.org. U kunt iTheme Security Pro krijgen als u alle essentiële beveiligingsfuncties wilt gebruiken die nodig zijn voor uw site. De plug-in voor de pro-versie kost $ 80 voor 2 sites en het zou een geweldige investering zijn om de beveiliging van uw site te verbeteren.

Beste kenmerken van iTheme-beveiliging:

 • iTheme-beveiliging controleert uw website elke dag op malware
 • U kunt Google reCaptcha toevoegen aan uw login-, registratiepagina om uw site te beschermen tegen spammers
 • U kunt uw aanmeldingspagina versterken door een tweefactorauthenticatiesysteem toe te voegen
 • U kunt bijhouden wanneer gebruikers inhoud bewerken, inloggen en uitloggen
 • iTheme-beveiliging voorkomt brute force-aanvallen door gebruikers te verbannen met te veel mislukte inlogpogingen
 • Dwing alle gebruikersaccounts om een ​​sterk wachtwoord toe te voegen
 • U kunt de ‘afwezigheidsmodus’ inschakelen, wat betekent dat gebruikers binnen een bepaalde tijd niet op uw site kunnen inloggen
 • Het verwijdert RSD-headerinformatie en hernoemt het “admin” -account
 • en veel meer…

3. Malcare-beveiliging

MalCare is een complete WordPress-beveiligingsoplossing die meer dan 2 jaar in beslag nam. Het is ontwikkeld na analyse van meer dan 240.000 WordPress-websites en gebruikt deze collectieve intelligentie om een ​​WordPress-site te beschermen tegen malware, hackers en de rest. Het beste is: het is gebouwd op AI-technologie die altijd leert en verbetert.

Malcare

MalCare wordt geleverd met een reeks functies die aantonen dat het is ontworpen als een alles-in-één beveiligingsoplossing. De twee belangrijkste functies zijn de scanner en de reiniger. De geautomatiseerde scanner van MalCare detecteert de meest gecompliceerde en onder de radar staande malware. Het gebruikte meer dan 100 signalen om ervoor te zorgen dat geen malware zijn horloge kon omzeilen. De Cleaner verwijdert malware zodra ze zijn geïdentificeerd.

Beste kenmerken van Malcare Security:

 • Een krachtige scanner die nieuwe en complexe malware detecteert.
 • Een eenvoudig te gebruiken Cleaner die alle sporen van malware vernietigt.
 • Een firewall die slechte IP-adressen verbiedt en schadelijke inlogpogingen van bots voorkomt.
 • Beheer gebruikers en update plug-ins, thema’s, WordPress-kern van verschillende websites vanuit één dashboard.
 • White-labelingMalCare stelt u in staat om onze service onder uw eigen briljante merk te presenteren. Client Reporting helpt bij het genereren van gedetailleerde beveiligingsrapporten.
 • En regelmatige back-ups (mogelijk gemaakt door BlogVault) bieden u toegang tot maximaal 365 dagen aan back-ups.

4. SecuPress

SecuPress is een onlangs gelanceerde WordPress-beveiligingsplug-in met meer dan 10.000 actieve installaties en blijft groeien. Net als andere WordPress-beveiligingsplug-ins heeft het een aantal handige functies. Deze plug-in wordt geleverd met een schone en mooie gebruikersinterface die u allerlei beveiligingsdetails laat zien.

SecuPress

SecuPress is een freemium-beveiligingsplug-in voor WordPress en de gratis versie-plug-in omvat bescherming van beveiligingssleutels, geblokkeerde IP’s, wijzig database-voorvoegsel, basisfirewall, anti-brute force login enz. De premium-versie-plug-in wordt geleverd met meer geweldige beveiligingsfuncties. Als u geen tijd heeft om wekelijkse scans uit te voeren, kunt u de scan plannen met SecuPress Pro.

Met SecuPress kunt u een beveiligingsaudit van uw WordPress-site uitvoeren en de plug-in kan de problemen voor u oplossen. Het controleert bijna alle soorten beveiligingspunten en vraagt ​​u welke actie u moet ondernemen. Het voegt ook tweefactorauthenticatie toe aan uw inlogpagina. Het detecteert uw geïnstalleerde WordPress-thema’s en plug-ins die kwetsbaar zijn of schadelijke code bevatten. Als het iets kwaadaardigs vindt, stuurt het u een e-mailwaarschuwing.

Beste kenmerken van SecuPress Security Plugin:

 • SecuPress scant uw site regelmatig
 • Het heeft een krachtige firewall die alle soorten inkomende verzoeken tegenhoudt
 • Het beschermt uw beveiligingssleutels en blokkeert slechte bots
 • Het detecteert uw WordPress-thema’s en plug-ins op kwaadaardige code
 • U kunt uw eigen beveiligingsaudit maken en die belangrijke problemen oplossen
 • U kunt 2FA toevoegen aan uw inlogpagina
 • Met deze plug-in kunt u een back-up van uw database en bestanden maken en kunt u deze downloaden
 • U kunt Malwarescan en back-up plannen

5. Wordfence-beveiliging

Wordfence is de populairste WordPress-beveiligingsplug-in. Het heeft meer dan 2 miljoen actieve installaties en de best beoordeelde plug-in. Net als andere WordPress-beveiligingsplug-ins voegt Wordfence een firewall voor webtoepassingen toe die schadelijk verkeer detecteert en blokkeert. Hun krachtige malwarescanner-tool controleert de kernbestanden, thema- en plug-inbestanden van uw site en als het schadelijke code aan uw zijde detecteert, stuurt het u onmiddellijk een e-mailmelding.

Wordfence-beveiligingsplug-in

Met Wordfence kunt u live verkeer van uw site volgen, hackpogingen inclusief hun oorsprong, IP-adres, wat en hoeveel tijd ze op uw site doorbrengen enz. Hun gratis versie van Wordfence plug-in wordt geleverd met een spamfunctie voor reacties zoals Akismet. Het beschermt uw site ook tegen brute force-aanvallen door inlogpogingen te beperken.

Wordfence is een freemium-plug-in. Met de gratis versie-plug-in krijgt u een firewall voor webtoepassingen, een malwarescanner, kunt u geblokkeerde inbraakpogingen en enkele andere functies bekijken. De plug-in van de premium-versie kost $ 8,25 per maand en u krijgt krachtigere beveiligingsfuncties zoals realtime feed voor threadbescherming, landblokkering, tweefactorauthenticatie enz..

Beste eigenschappen van Wordfence Security:

 • Hun webapplicatie-firewall blokkeert kwaadaardig verkeer
 • U kunt realtime updates van malwarehandtekeningen bekijken vanuit de threadverdedigingsfeed
 • Als iemand wijzigingen op uw site heeft aangebracht, controleert Wordfence alle bestanden, inclusief plug-ins en thema’s met de originele versie, en laat het u weten via e-mail
 • Het controleert uw site elke dag op bekend beveiligingsprobleem en stuurt u een melding als er iets verdachts is
 • U kunt controleren of uw site op de zwarte lijst is gezet voor kwaadaardige activiteiten
 • Als een site IP spam verzamelt, kunt u gedetailleerde IP-informatie krijgen en het IP-adres blokkeren

Probeer Wordfence Security Plugin

6. Alles in één WP-beveiliging & Firewall

Alles in één WP-beveiliging is een andere geweldige WordPress-beveiligingsplug-in en het is helemaal gratis. Hoewel het 100% gratis is, maar veel geavanceerde beveiligingsfuncties biedt. De All In One Security-plug-in maakt gebruik van een beoordelingssysteem voor beveiligingspunten en laat u weten welke beveiligingsfunctie u moet inschakelen. Hun beveiligingsfirewall is onderverdeeld in 3 niveaus en u kunt elk van deze firewallregels toepassen op basis van uw behoeften. 

Alles in één WP-beveiligingsplug-in

Deze plug-in detecteert of een gebruiker de standaard “admin” -gebruikersnaam gebruikt en helpt u bij het wijzigen naar een gewenste waarde. Net als iTheme-beveiliging, stelt hun wachtwoordsterktetool u en uw gebruikers in staat een sterk wachtwoord te gebruiken. Wanneer gebruikers een aantal mislukte inlogpogingen bereiken, blokkeert deze plug-in deze IP-adressen onmiddellijk en wordt u op de hoogte gesteld. Vanuit uw WordPress-dashboard kunt u een lijst met vergrendelde gebruikers in detail bekijken. Als u niet wilt dat uw gebruikers zijn aangemeld, kunt u alle gebruikers afmelden. U kunt zelfs de activiteit van al uw gebruikers volgen.

Als een hacker ongeautoriseerde toegang krijgt tot uw WordPress-site en iets verandert, waarschuwt zijn scannertool voor bestandsdetectie dat een bestand door iemand is gewijzigd. Vervolgens kunt u inloggen op uw site en zien wat de wijzigingen zijn.

Beste functies van All In One WP-beveiliging & Firewall

 • Hun beveiliging en firewall maakt gebruik van een beveiligingslaag op meerdere niveaus, zodat u firewallregels van elk niveau kunt toepassen zonder uw site te beschadigen
 • Deze plug-in detecteert of een gebruiker een veel voorkomende gebruikersnaam en wachtwoord gebruikt die gemakkelijk te raden is
 • Hun inlogvergrendelingsfunctie verbiedt alle IP-adressen die brute force-aanvallen veroorzaken
 • Voeg captcha toe aan de inlogpagina en vergeet het wachtwoordformulier
 • U kunt het standaard WP-voorvoegsel wijzigen
 • Het voegt een extra laagbescherming toe aan uw PHP-code door de optie voor het bewerken van bestanden uit het WordPress-dashboard uit te schakelen
 • Als u uw inhoud wilt beschermen tegen het stelen van inhoud, kunt u de rechtermuisknop eenvoudig uitschakelen
 • en veel meer…

Probeer All In One Security Plugin

7. Google Authenticator – Twee-factorenauthenticatie

Door tweefactorauthenticatie te gebruiken, voegt u een extra beschermingslaag toe aan uw WordPress-login van aanvallers. Als uw WordPress-beveiligingsplug-in geen tweefactorauthenticatie biedt, raad ik u deze plug-in aan.

Als u andere Google-services heeft gebruikt waarvoor tweestapsverificatie is vereist, weet u al hoe dit proces werkt. Na het installeren van de Google Authenticator WordPress-plug-in, moet u deze instellen en elke tweefactorauthenticatiemethode selecteren die u wilt gebruiken. Daarna logt u uit bij uw WordPress-beheerdersdashboard en vanaf de volgende login wordt u gevraagd om de mobiele authenticator-app van Google te gebruiken om in te loggen. 

Google Authenticator

De gratis versie Google authenticator plugin wordt geleverd met verschillende authenticatiemethoden zoals Google Authenticator, QR-code, push-notificatie, soft token, beveiligingsvragen, OTP via sms enz. U kunt meerdere login-opties instellen en u kunt gebruikers omleiden na inloggen.

De premium-versie-plug-in wordt geleverd met meer handige functies en u kunt deze gebruiken voor uw multisite. U kunt voor gebruikers verschillende verificatiemethoden kiezen.

Beste functies van Google Authenticator

 • Deze plug-in voegt tweefactorauthenticatie toe tijdens het inloggen
 • Verschillende authenticatiemethoden beschikbaar
 • Meerdere login-opties beschikbaar
 • Multi-site ondersteund
 • U kunt elke specifieke verificatiemethode voor gebruikers kiezen
 • OTP via e-mail, OTP via sms, e-mailverificatie beschikbaar

Probeer de Google Authenticator-plug-in

8. BBQ: blokkeer slechte zoekopdrachten

Blokkeer slechte zoekopdrachten is een geweldige WordPress-beveiligingsplug-in die uw site beschermt tegen kwaadwillende URL-verzoeken. BBQ scant inkomend verkeer en blokkeert automatisch alle kwaadaardige verzoeken zoals eval (, base64_ en andere lange verzoekreeksen. 

Blokkeer slechte verzoeken

In tegenstelling tot andere WordPress-beveiligingsplug-ins, is er geen verdere installatie vereist. Dat betekent dat na het installeren van deze plug-in, het zijn eigen werk zal beginnen. Deze plug-in is beschikbaar in zowel gratis als premium-versie. De betaalde versie-plug-in biedt betere beveiliging en controle. Gebruik makend van BBQ pro version plug-in, u kunt uw website-firewall volledig aanpassen, BBQ uitschakelen voor ingelogde gebruikers, eigen statuscode instellen, eenvoudig regels toevoegen / bewerken / verwijderen enz. 

De Pro-versie plug-in kost slechts $ 20 en het bevat alle functies en u krijgt levenslange updates en basisondersteuning.

Beste functies van slechte zoekopdrachten blokkeren

 • Deze plug-in is gemakkelijk te gebruiken en vereist geen configuratie
 • Het scant al het inkomende verkeer en blokkeert slechte verzoeken
 • Het blokkeert ook SQL-injectie-aanvallen
 • Het maakt gebruik van 5G, 6G geavanceerde firewallbescherming
 • Compatibel met andere WordPress-beveiligingsplug-ins

9. IP-geoblok

Naarmate uw site groeit, zijn er veel manieren waarop hackers proberen met uw site te conflicteren om onbevoegde toegang tot uw website te krijgen. Hacker gebruikt meestal verschillende IP-adressen om brute force-aanvallen uit te voeren en normaal is het moeilijk te detecteren. Dus hier komt IP-geoblok WordPress-plug-in.

Deze plug-in beschermt uw site tegen de aanval op het inlogformulier van uw site, XML-RPC en het beheergebied. Het blokkeert ook reactiespam, trackbacks en pingbacks spam, ernstige aanvallen van ongewenste provincies.

IP-geoblok

Als u online producten in een lokale omgeving verkoopt en geen bezoekers van andere landen wilt, kunt u andere landen blokkeren met deze plug-in. Deze plug-in maakt gebruik van de functie “WordPress-Zero Day Exploit Prevention”, wat betekent dat als de plug-in kwaadwillende toegang tot uw site detecteert, deze zelfs vanuit de toegestane landen wordt geblokkeerd. Deze plug-in heeft ook functionaliteit om bepaalde soorten aanvallen zoals CSRF, SQLi te blokkeren en detecteert ook of uw plug-in een kwetsbaarheid bevat.

Beste eigenschappen van IP Geo Block

 • Beschermt uw inlogformulier en XML-RPC tegen brute force-aanvallen
 • Het maakt gebruik van de functie WordPress-Zero Day Exploit Prevention en kan elke kwaadwillende toegang blokkeren, zelfs vanuit toegestane landen
 • U kunt bepaalde landen blokkeren
 • Het blokkeert ook slechte bots en crawlers

Probeer IP Geo Block Plugin

10. Verberg mijn WordPress

Inlogpagina is een van de belangrijke onderdelen van een website, aangezien hackers deze meestal targeten. Om uw inlogpagina te beveiligen, kunt u de inlog-URL van de WordPress-beheerder verbergen, zodat aanvallers niet kunnen vinden waar ze moeten controleren.

Verberg mijn WordPress is een goede WordPress-beveiligingsplug-in die uw website beschermt door WordPress admin- en inlog-URL’s te verbergen voor bots. De gratis versie-plug-in wordt geleverd met zeer beperkte functies en werkt niet voor multisite. De Pro-versie plug-in kost $ 23 en bevat nog veel meer beveiligingsfuncties.

Verberg mijn WordPress

Met deze plug-in kunt u uw plug-in en themanaam wijzigen. U kunt een aangepast pad maken van uw WordPress-inhoud, inhoud, uploads enz. Op deze manier kunnen hackers niet achterhalen of u WordPress gebruikt of niet. Het is ook niet detecteerbaar op het WordPress-thema en de tool voor het controleren van plug-ins.

Beste kenmerken van Hide My WP:

 • U kunt de URL’s van wp-admin en wp-login wijzigen
 • U kunt de naam van plug-ins en thema’s willekeurig wijzigen
 • U kunt een aangepast pad maken voor uw WordPress-plug-ins, thema’s, uploads, categorie
 • Het kan wp-image- en wp-post-klassen verbergen
 • Het schakelt WLW-manifestscripts uit, Rest API-toegang
 • Het voorkomt dat uw site brute force-aanvallen, SQL-injectie-aanvallen en cross-site scripting uitvoert

Probeer Hide My WordPress PRO

11. WPS Login verbergen

Vaak gebruikt een hacker onze inlogpagina om een ​​brute force-aanval uit te voeren, waarbij ze verschillende combinaties van “gebruikersnaam” en “wachtwoord” proberen om toegang te krijgen tot onze site. Als uw wachtwoord zwak is en de standaard “admin” gebruikersnaam gebruikt, kan uw site gemakkelijk gehackt worden. Allereerst moet u uw standaard admin-gebruikersnaam wijzigen en een complex wachtwoord gebruiken. Een andere manier om uw inlogpagina te beveiligen, is door deze te verbergen. 

WPS Login verbergen

Door uw WordPress-inlogpagina te wijzigen of te verbergen, kunnen aanvallers uw inlogpagina niet vinden. Het standaardaanmeldadres van WordPress is “domain.com/wp-admin” en u kunt de URL wijzigen in alles wat u maar wilt, bijvoorbeeld “domain.com/my$$site6”. Maar u moet altijd de nieuwe aanmeldings-URL van WordPress onthouden of u kunt deze ergens anders schrijven.

Beste kenmerken van WPS Hide Login:

 • U kunt de inlog-URL van WordPress eenvoudig wijzigen
 • Het voorkomt dat uw site brute force-aanvallen uitvoert

Download WPS Hide Login

12. HTTP-headers

HTTP-header

In WordPress zijn er enkele headers om te communiceren met server en browser. Koptekst vertelt servers hoe ze een rapport kunnen krijgen en aan de browser hoe ze het rapport moeten weergeven en met gegevens kunnen reageren. Je hebt bijvoorbeeld een webformulier en aan het einde heb je een knop genaamd SUBMIT. Als het werkt met JavaScript en als er javascript-tags aanwezig zijn in HTTP-headers, kunnen hackers met weinig methoden de actie van de knop wijzigen.

Door de HTTP-headers WordPress-plug-in te gebruiken, kunt u alle HTTP-headers beheren die door uw blog of website worden geretourneerd. Deze plug-in is helemaal gratis en u kunt de manier aanpassen die u wilt.

Download HTTP Headers Plugin

Conclusie

Beveiligingsplug-ins zijn essentieel als het gaat om WordPress-beveiliging. Door een WordPress-beveiligingsplug-in te gebruiken, controleert het onze site de hele tijd en detecteert het of er iets mis is in onze site. Het voorkomt ook de meest voorkomende aanvallen zoals brute force-aanvallen, DDoS-aanvallen, XML-RPC-aanvallen, enz. We weten niet welke plug-in of welk thema kwetsbaar is en normaal kunnen we het niet detecteren. Maar een beveiligingsplug-in kan het gemakkelijk detecteren en laat het u weten via een e-mailmelding.

Trouwens, als u een blog of bedrijfssite met meerdere auteurs heeft waar auteurs of redacteurs het recht hebben om artikelen te publiceren, te bewerken of te verwijderen. Je kunt niet begrijpen of een gebruiker probeert je site te hacken of wat zijn activiteit is. Maar een goede WordPress-beveiligingsplug-in kan eenvoudig alles volgen wat er op uw site gebeurt.

In dit artikel hebben we 12 beste WordPress-beveiligingsplug-ins besproken die kunnen helpen om uw site te beveiligen. Je hoeft niet alle plug-ins te gebruiken. Maar je kunt ze allemaal proberen en als je wilt, blijf bij de plug-in. Het is beter als u overschakelt naar de plug-in van de premiumversie, omdat deze meer beveiligingsfuncties en ondersteuning bieden.

Gebruikt u WordPress? Welke WordPress-beveiligingsplug-ins gebruikt u? Heb ik een plug-in gemist om te vermelden? Laat het ons weten in het commentaargedeelte. Als je dit artikel nuttig vindt, deel het dan met je vrienden.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map