12 legjobb WordPress biztonsági bővítmény a webhely biztonságához

A WordPress a legnépszerűbb tartalomkezelő rendszer (CMS), és jelenleg a világ webhelyeinek több mint 30% -át birtokolja. Miközben gyorsan növekszik, a hackerek elsősorban a WordPress webhelyeket célozzák meg. Webhelytulajdonosként nem akarja, hogy a hackerek tönkretegyék webhelyét. Egyetlen webhely sem 100% -ban biztonságos, de mindig szigoríthatja webhelyének biztonságát, például követheti a WordPress biztonsági irányelveit, és a WordPress biztonsági bővítmények segítségével figyelemmel kísérheti a webhelyén zajló eseményeket..


Maga a WordPress egy biztonságos platform, és a fejlesztők folyamatosan frissítést küldnek a biztonság fokozása és az extra funkciók hozzáadása érdekében. A harmadik fél beépülő moduljai vagy témáinak telepítése azonban a WordPress-t kiszolgáltatottá teszi. A Wordfence szerint a hackerek leggyakoribb módja annak, hogy jogosulatlanul férjenek hozzá a WordPress-webhelyhez a pluginek révén..

2 (1)

Képforrás: WordFence

Ha a hackerek valamilyen módon hozzáférnek az Ön webhelyéhez, akkor könnyedén megnézhetik a webhely fájljait, adatbázisát, és tönkretehetik a web-kiszolgálón található több ezer webhelyet. Néhány nappal ezelőtt a Securi felfedezte a SoakSoak rosszindulatú szoftvereket, amelyek több mint 100 000 WordPress webhelyet veszélyeztettek egy plugin sebezhetőségének kihasználásával. Miután egy webhelyet feltörnek, a hackerek általában elhagyják a lábnyomot, hogy könnyen beléphessenek az Ön webhelyére, amelyet lehetetlen felismerni..

Szerencsére különféle típusú WordPress biztonsági bővítmények érhetők el, amelyek segítségével felismerheti és megszüntetheti a WordPress webhelyén lévő összes kiszolgáltatott területet. Nem csak, hogy ezek a biztonsági bővítmények megvédik a WordPress webhelyet a hackerektől, ellenőrizhetik a webhelyén található rosszindulatú programokat, megállíthatják a brute-force támadást, valós időben megfigyelhetik a webhely nézőinek viselkedését, blokkolhatják a spam jellegű IP-címeket és még sok minden mást. 

Ebben a cikkben 12 legjobb WordPress biztonsági bővítményt fogunk megvitatni, amelyek segítenek megvédeni webhelyét a hackerekkel szemben.

12 legjobb WordPress biztonsági bővítmény

Számos WordPress biztonsági szolgáltatás és bővítmény érhető el, de a legjobbat választjuk ki. Ezek a biztonsági bővítmények számos olyan funkciót kínálnak, amelyek megóvják a WordPress-webhelyet a hackerektől.

A biztonsági bővítmények egy része ingyenes, és részük fizető. Az ingyenes verzió plugins nagyon korlátozott funkciókkal érkeznek, és teljes funkcionalitásuk használatához frissíteni kell a fizetett verzióra. Néhány dollárba kerül a frissítés, de tudod, hogy a biztonság a webhely legfontosabb dolga. Ha igazán komolyan veszi a blogját és az online üzletüket, akkor ma használnia kell ezeket a biztonsági bővítményeket.

1. Securi biztonság

A Securi az egyik legjobb WordPress biztonsági bővítmény. Ez a bővítmény különféle típusú biztonsági funkciókat kínál, amelyek segítenek megakadályozni, hogy a rosszindulatú programok károsítsák az Ön webhelyét, például: biztonsági tevékenység ellenőrzése, fájl integritásának megfigyelése, feketelisták figyelése, hack utáni biztonsági műveletek és még sok más.

SECURI

A webhelyét feltörték? Ne aggódj. Securi ott van az Ön számára. Néhány órán belül megtisztítják a feltört webhelyet, és helyreállítják a webhelyet. Ha webhelyét feketelistán vették fel a Google vagy bármely víruskereső vállalat, a Securi segít eltávolítani a feketelistára vonatkozó figyelmeztetéseket. Nagy teljesítményű malware-észlelő eszközük eltávolítja az összes rosszindulatú kód-befecskendezést a webhelyen és az adatbázisban is.

A Securi legjobb tulajdonságai:

 • A Securi eltávolítja a weboldalon található rosszindulatú programokat és megakadályozza a jövőbeli weboldalak feltörését
 • Ha webhelyét feketelistán szerepeltek a Google-on, a Securi segít eltávolítani a feketelistára vonatkozó figyelmeztetést
 • Megállítja a brute force támadást és a DDoS támadást az Ön webhelyén
 • Amikor a rendszer egy rosszindulatú botot vagy hackert észlel, amely megpróbálja támadni az Ön webhelyét, automatikusan blokkolja őket
 • Azonnali e-mail értesítést kap, ha a Securi hibát észlel az Ön webhelyén
 • Ha webhelye magas rangú, a Securi segít helyreállítani a webhelyet
 • A Securi ingyenes SSL tanúsítvánnyal rendelkezik, hogy minden érzékeny adat biztonságos legyen
 • Biztonsági eszközeikkel nagy teljesítményt nyújtanak CDN szolgáltatás
 • Ügyfélszolgálatuk 24 × 7-en elérhető élő csevegésen, telefonon és e-mailben

2. iTheme biztonság

Az iTheme Security, korábban Better WP Security néven is egy másik nagyszerű WordPress biztonsági bővítmény. Az iTheme biztonsági bővítmény legalább 30 biztonsági funkcióval rendelkezik, amelyek megvédik a WordPress webhelyet a rosszindulatú támadásoktól. Az iTheme biztonsági bővítmény segítségével korlátozhat bejelentkezési kísérleteket a WordPress programban, így ha valaki megpróbál bejelentkezni az Ön jelszavának kitalálásával, akkor az automatikusan le lesz tiltva. Ez jó példa a brutális erőszakos támadások megelőzésére.

iTheme biztonsági bővítmény

Ha valaki hozzáférhet az Ön webhelyéhez, és megpróbál módosítani vagy törölni bármilyen fájlt, ez a plugin e-mailben azonnal értesíti Önt, hogy valami megváltozott az Ön webhelyén. A rossz botok néha ellenőrzik a webhelyünket a sebezhetőség szempontjából, és rengeteg 404 hibaoldalt hoznak létre, ami káros az Ön webhelyének SEO-jára, az iTheme biztonsági bővítmény automatikusan blokkolja ezeket a spam jellegű IP-címeket.

Az iTheme biztonsági bővítmény arra kényszeríti a WordPress-felhasználókat, hogy erős jelszóval szolgáljanak. Megváltoztathatja az alapértelmezett WordPress bejelentkezési URL-t, hogy a támadások ne tudják, hol kell keresni. Ezenkívül az iTheme Security használatával biztonsági másolatot készíthet webhelyéről.

Ez a plugin freemium, és letöltheti a WordPress.org plugin könyvtárból. Az iTheme Security Pro akkor kapható meg, ha az összes alapvető biztonsági funkciót használni akarja, amelyek a webhelyéhez szükségesek. A Pro verzió plugin 80 dollárba kerül 2 webhelyért, és ez nagy beruházás lenne a webhely biztonságának fokozásához.

Az iTheme Security legjobb tulajdonságai:

 • Az iTheme security minden nap figyeli az Ön webhelyét a rosszindulatú programok ellen
 • Felveheti a Google reCaptcha-t a bejelentkezési, regisztrációs oldalra, hogy megvédje webhelyét a spamküldőktől
 • A kétoldalú hitelesítési rendszer hozzáadásával megnehezítheti a bejelentkezési oldalt
 • Nyomon követheti, amikor a felhasználók szerkesztik a tartalmat, be- és kijelentkeznek
 • Az iTheme biztonság megakadályozza a brute force támadást azáltal, hogy tiltja a felhasználókat túl sok sikertelen bejelentkezési kísérlettel
 • Erős jelszó hozzáadásához kényszerítse az összes felhasználói fiókot
 • Használhatja a „távoli mód” bekapcsolását, vagyis egy adott időn belül a felhasználók nem tudnak bejelentkezni az Ön webhelyére
 • Eltávolítja az RSD fejléc adatait és átnevezi az „admin” fiókot
 • és még sok más…

3. Malcare biztonság

A MalCare egy teljes WordPress biztonsági megoldás, amelynek elkészítése több mint két évet vett igénybe. Úgy fejlesztették ki, hogy több mint 240 000 WordPress webhelyet elemeztek, és ezt a kollektív intelligenciát használják a WordPress webhely megóvására a rosszindulatú programoktól, a hackerektől és a többitől. A legjobb rész – az AI technológiára épül, amelyet mindig tanulnak és fejlesztenek.

Malcare

A MalCare számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek bizonyítják, hogy mindent egyben biztonsági megoldásként tervezték. Két legfontosabb jellemzője a lapolvasó és a tisztító. A MalCare automatizált szkennerje felismeri a legbonyolultabb és a radar alatt lévő rosszindulatú programokat. Több mint 100 jelet használt annak biztosítására, hogy egyetlen rosszindulatú program sem kerülje meg az óráját. A tisztító eltávolítja a rosszindulatú programokat, amint azok azonosításra kerülnek.

A Malcare Security legjobb tulajdonságai:

 • Erőteljes szkenner, amely új és összetett rosszindulatú programokat észlel.
 • Egy könnyen használható tisztítószer, amely megsemmisíti a rosszindulatú programok minden nyomát.
 • Tűzfal, amely tiltja a rossz IP-címeket és megakadályozza a robotok rosszindulatú bejelentkezési kísérleteit.
 • Kezelje a felhasználókat, és frissítse több webhely pluginjait, témáit, WordPress Core-t egyetlen irányítópulton.
 • A WhiteCalingMalCare lehetővé teszi szolgáltatásaink bemutatását saját ragyogó márkája alatt. Az Ügyféljelentés segít részletes biztonsági jelentések készítésében.
 • A rendszeres biztonsági mentések (a BlogVault szolgáltatója) akár 365 napos biztonsági mentésekhez is hozzáférést biztosítanak.

4. SecuPress

SecuPress az újonnan elindított WordPress biztonsági bővítmény, amely több mint 10 000 aktív telepítéssel rendelkezik, és tovább növekszik. A többi WordPress biztonsági bővítményhez hasonlóan, ez is egy csomó hasznos funkcióval rendelkezik. Ez a bővítmény tiszta és gyönyörű felhasználói felülettel érkezik, amely mindenféle biztonsági részletet megmutat.

SecuPress

A SecuPress egy freemium biztonsági bővítmény a WordPress számára, és az ingyenes verzióhoz tartozó bővítmény magában foglalja a biztonsági kulcsok védelmét, blokkolt IP-ket, az Adatbázis Változtatása Előtagot, Alapvető Tűzfalat, A Brute Force bejelentkezését stb. A prémium verzió plugin fantasztikusabb biztonsági funkciókkal rendelkezik. Ha nincs idő heti szkennelések futtatására, akkor a szkennelést a SecuPress Pro segítségével ütemezheti.

A SecuPress használatával futtathat WordPress-webhely biztonsági ellenőrzését, és a plugin javíthatja a problémákat az Ön számára. Ellenőrzi szinte minden biztonsági pontot, és megkérdezi, hogy mit kell tennie. Ezenkívül kétfaktoros hitelesítést ad a bejelentkezési oldalhoz. Felismeri a telepített WordPress témákat és beépülő modulokat, amelyek sebezhetők vagy rosszindulatú kódot tartalmaznak. Ha rosszindulatúnak talál, e-mail értesítést küld Önnek.

A SecuPress biztonsági bővítmény legfontosabb jellemzői:

 • A SecuPress rendszeresen ellenőrzi az Ön webhelyét
 • Erős tűzfallal rendelkezik, amely leállítja a bejövő kéréseket
 • Védi a biztonsági kulcsokat és blokkolja a rossz botokat
 • Felismeri a WordPress témákat és pluginokat a rosszindulatú kódokhoz
 • Készíthet saját biztonsági ellenőrzést, és kijavíthatja a fontos kérdéseket
 • Felvehet 2FA-t a bejelentkezési oldalra
 • Ez a bővítmény lehetővé teszi az adatbázis és a fájlok biztonsági mentését, és letöltését
 • Ütemezheti a rosszindulatú programok vizsgálatát és biztonsági mentését

5. A Wordfence biztonsága

Wordfence a legnépszerűbb WordPress biztonsági bővítmény. Több mint 2 millió aktív telepítéssel és a legmagasabb besorolású beépülő modullal rendelkezik. Más WordPress biztonsági bővítményekhez hasonlóan a Wordfence hozzáad egy webalkalmazás-tűzfalat, amely felismeri és blokkolja a rosszindulatú forgalmat. Erőteljes malware szkenner eszköz ellenőrzi a webhely alapfájljait, témáit és plugin fájljait, és ha bármilyen rosszindulatú kódot észlel az Ön oldalán, azonnal értesítést küld egy e-mailtől..

Wordfence biztonsági bővítmény

A Wordfence segítségével figyelemmel kíséri a webhely élő forgalmát, a feltörési kísérleteket, ideértve az eredetüket, az IP címet, azt, hogy mennyi időt töltenek a webhelyen stb. Az ingyenes verziójú Wordfence plugin hozzászólás-spam szűrő funkcióval rendelkezik, mint például az Akismet. Ezenkívül a bejelentkezési kísérletek korlátozásával megóvja webhelyét a brute force támadásoktól is.

A Wordfence egy freemium plugin. Ingyenes verziójú beépülő modullal webes alkalmazások tűzfalat, rosszindulatú szoftverek szkennerét, a blokkolt behatolási kísérleteket és néhány egyéb funkciót is megnézhet. A prémium verzióhoz tartozó plugin havi 8,25 dollárba kerül, és hatékonyabb biztonsági funkciókat kap, mint például a valós idejű szálvédelem, országblokálás, két tényezős hitelesítés stb..

A Wordfence biztonság legfontosabb tulajdonságai:

 • Webes alkalmazásuk tűzfala blokkolja a rosszindulatú forgalmat
 • A szálak védelmi hírcsatornájában valós idejű malware aláírások frissítéseket láthat
 • Ha valaki változtatott az Ön webhelyén, a Wordfence ellenőrzi az összes fájlt, beleértve a bővítményeket és a témákat, az eredeti verzióval, és e-mailben értesíti Önt.
 • Minden nap figyeli az Ön webhelyét az ismert biztonsági problémákkal kapcsolatban, és riasztást küld Önnek, ha valami gyanús
 • Ellenőrizheti, hogy webhelye nem került-e feketelistára rosszindulatú tevékenységek miatt
 • Ha a webhely IP-jét spam gyűjti, akkor részletes IP-információkat szerezhet és megtilthatja az IP-címet

Próbálja ki a Wordfence biztonsági bővítményt

6. All in One WP biztonság & Tűzfal

All in One WP biztonság egy másik nagyszerű WordPress biztonsági bővítmény, és teljesen ingyenes. Bár 100% -ban ingyenes, de számos fejlett biztonsági funkciót kínál. Az All In One Security plugin egy biztonsági pont osztályozó rendszert használ, és tudatja Önnel, hogy milyen biztonsági funkciót kell bekapcsolnia. A biztonsági tűzfalat 3 szintre osztják, és a tűzfalszabály bármelyikét alkalmazhatja az Ön igényei alapján. 

All in One WP biztonsági bővítmény

Ez a beépülő modul felismeri, hogy a felhasználó az alapértelmezett „admin” felhasználónevet használja-e, és segít a kívánt értékre változtatni. Az iTheme biztonsághoz hasonlóan a jelszó-erősségi eszközük lehetővé teszi az Ön és a felhasználók számára egy erős jelszó használatát. Amikor a felhasználók számos sikertelen bejelentkezési kísérletet érnek el, ez a plugin azonnal lezárja ezeket az IP-címeket, és erről értesítést kap. A WordPress irányítópultján részletesen megtekintheti a lezárt felhasználók listáját. Ha nem akarja, hogy felhasználói bejelentkezzenek, akkor minden felhasználót kikényszerítheti. Még az összes felhasználó tevékenységét is figyelemmel kísérheti.

Ha a hacker jogosulatlanul hozzáfér a WordPress-webhelyhez, és megváltoztat valamit, akkor a fájldetektor szkenner eszköze figyelmezteti, hogy valaki megváltoztatta a fájlt. Ezután bejelentkezhet a webhelyére, és megnézheti, mi történt a változásokkal.

Az All in One WP biztonság legjobb tulajdonságai & Tűzfal

 • Biztonságuk és tűzfalaik többszintű biztonsági réteget használnak, így bármilyen szintű tűzfalszabályt alkalmazhat anélkül, hogy a weboldala megtörténne
 • Ez a beépülő modul észleli, hogy a felhasználó nagyon általános felhasználónevet és jelszót használ, amelyet könnyen kitalálni lehet
 • A bejelentkezési zárolási funkciójuk tiltja az összes IP-címet, amelyek brutális erő támadásokat okoznak
 • Adjon hozzá captcha-t a bejelentkezési oldalhoz, és elfelejtette a jelszavát
 • Megváltoztathatja az alapértelmezett WP előtagot
 • További rétegvédelmet nyújt a PHP-kódhoz azáltal, hogy tiltja a fájlszerkesztési lehetőséget a WordPress irányítópultján
 • Ha meg szeretné védeni a tartalmat a tartalom ellopása ellen, akkor egyszerűen letilthatja a jobb egérkattintást
 • és még sok más…

Próbálja ki az All in One biztonsági beépülő modult

7. Google Authenticator – Két tényezős hitelesítés

Két tényezőjű hitelesítéssel extra védelmi réteget ad a WordPress bejelentkezési oldalához a támadók részéről. Ha a WordPress biztonsági bővítmény nem biztosít kétfaktoros hitelesítést, akkor azt javaslom, hogy használja ezt a bővítményt.

Ha bármilyen más Google szolgáltatást igénybe vett, amely kétlépcsős azonosítást igényel, akkor már tudja, hogy ez a folyamat működik. A Google Authenticator WordPress beépülő modul telepítése után be kell állítania és ki kell választania a használni kívánt két tényezős hitelesítési módszert. Ezt követően jelentkezzen ki a WordPress adminisztrátori irányítópultjáról, és a következő bejelentkezéskor a rendszer felkéri a Google hitelesítő mobilalkalmazás használatára a bejelentkezéshez. 

Google Authenticator

Az ingyenes verzió Google hitelesítő plugin különféle hitelesítési módszerekkel érkezik, mint például a Google Authenticator, QR-kód, push értesítés, puha token, biztonsági kérdések, OTP SMS-ben stb. Beállíthat több bejelentkezési opciót, és a bejelentkezés után átirányíthatja a felhasználókat.

A prémium verzióhoz tartozó bővítmény további hasznos funkciókkal rendelkezik, és felhasználhatja azt a többoldalú webhelyére. Választhat különböző hitelesítési módszereket a felhasználók számára.

A Google Authenticator legjobb tulajdonságai

 • Ez a bővítmény kétfaktoros hitelesítést tesz lehetővé a bejelentkezés során
 • Különböző hitelesítési módszerek érhetők el
 • Több bejelentkezési lehetőség érhető el
 • Több webhely támogatott
 • Bármely konkrét hitelesítési módot választhat a felhasználók számára
 • OTP e-mailben, OTP SMS-en, e-mail ellenőrzés elérhető

Próbálja ki a Google Authenticator beépülő modult

8. Grill: blokkolja a rossz lekérdezéseket

Blokkolja a rossz lekérdezéseket egy nagyszerű WordPress biztonsági bővítmény, amely megóvja webhelyét a rosszindulatú URL-kérelmektől. A BBQ beolvassa a bejövő forgalmat, és automatikusan blokkolja az összes rosszindulatú kérést, például az eval (, base64_ és más hosszú kérés karakterláncokat). 

Blokkolja a rossz kéréseket

Más WordPress biztonsági bővítményekkel ellentétben, nincs szükség további beállításra. Ez azt jelenti, hogy a plugin telepítése után elkezdi a saját munkáját. Ez a plugin ingyenes és prémium verzióban is elérhető. A fizetett verzió plugin jobb biztonságot és ellenőrzést biztosít. használata BBQ pro version plugin, teljes mértékben testreszabhatja webhelyének tűzfalát, letilthatja a bejelentkezett felhasználók számára a BBQ-t, beállíthatja a saját állapotkódját, bármilyen szabályt könnyen hozzáadhat / szerkeszthet / eltávolíthat stb.. 

A Pro verzió pluginja csak 20 dollárba kerül, és magában foglalja az összes szolgáltatást, és életre szóló frissítéseket és alapvető támogatást kap.

A rossz lekérdezések letiltásának legjobb tulajdonságai

 • Ez a bővítmény könnyen használható, és nem igényel semmilyen konfigurációt
 • Ellenőrzi az összes bejövő forgalmat és blokkolja a rossz kéréseket
 • Ezenkívül blokkolja az SQL befecskendezés támadásait
 • 5G, 6G fejlett tűzfalvédelmet használ
 • Kompatibilis más WordPress biztonsági bővítményekkel

9. IP Geo Block

A webhely növekedésével számos módon megkísérelhetik a hackerek ütközni az Ön webhelyével, hogy jogosulatlan hozzáférést szerezzenek a webhelyéhez. A hackerek általában különböző IP-címeket használnak a brutális erőszakos támadás végrehajtására, és általában nehéz észlelni. Tehát itt jön IP Geo Block WordPress plugin.

Ez a bővítmény megvédi webhelyét a bejelentkezési űrlap, az XML-RPC és az adminisztrátor terület támadásaitól. Ezenkívül megakadályozza a megjegyzés spam, a trackbacks és a pingback blokkok, a nem kívánt megyék súlyos támadásait.

IP Geo Block

Ha online termékeket árusít egy helyi térségben, és nem akarja, hogy más országok látogassanak meg, akkor blokkolhatja más országokat e plugin használatával. Ez a beépülő modul a „WordPress-Zero Day Exploit Prevention” funkciót használja, vagyis ha a beépülő modul rosszindulatú hozzáférést észlel a webhelyére, akkor még az engedélyezett országokból is blokkolja őket. Ez a beépülő modul bizonyos típusú támadások – például a CSRF, SQLi – blokkolására szolgál, és azt is felismeri, hogy a beépülő modul sebezhetőséget tartalmaz-e.

Az IP Geo Block legjobb tulajdonságai

 • Védi a bejelentkezési űrlapot és az XML-RPC-t a brute force támadások ellen
 • A WordPress-Zero Day Exploit Prevention funkciót használja, és akár az engedélyezett országokból is blokkolhatja a rosszindulatú hozzáféréseket
 • Bármely bizonyos országot blokkolhat
 • Ezenkívül blokkolja a rossz robotokat és a bejárókat is

Próbálja ki az IP Geo Block bővítményt

10. A WordPress elrejtése

A bejelentkezési oldal a weboldal egyik fontos része, mivel a hackerek többnyire azt célozzák. A bejelentkezési oldal biztosítása érdekében elrejtheti a WordPress rendszergazdai bejelentkezési URL-jét, hogy a támadók ne találják meg az ellenőrzés helyét.

A WordPress elrejtése egy jó WordPress biztonsági bővítmény, amely megóvja webhelyét azáltal, hogy elrejti a WordPress admin és a bejelentkezési URL-eket robotok ellen. Az ingyenes verzió beépülő modulja nagyon korlátozott funkciókkal rendelkezik, és nem működik több webhelyen. A Pro verzió plugin 23 dollárba kerül, és még sok más biztonsági funkciót tartalmaz.

A WordPress elrejtése

E beépülő modul segítségével megváltoztathatja a beépülő modult és a téma nevét. Készíthet egy egyedi elérési utat a WordPress-ben, amely tartalmazza a tartalmat, a feltöltéseket stb. Ilyen módon a hackerek nem tudnák megtudni, hogy a WordPress-t használja, vagy sem. Ez szintén nem észlelhető a WordPress téma és a plugin-ellenőrző eszközben.

A Hide My WP legjobb tulajdonságai:

 • Megváltoztathatja a wp-admin és a wp-login URL-eket
 • Véletlenszerűen módosíthatja a bővítmények és a témák nevét
 • Készíthet egyéni elérési utat a WordPress bővítményekhez, témákhoz, feltöltésekhez, kategóriához
 • Elrejtheti a wp-image és a wp-post osztályokat
 • Letiltja a WLW manifeszt szkripteket, a Rest API hozzáférést
 • Megakadályozza a webhelyét a brutális erőszakos támadásoktól, az SQL-befecskendezés támadásaitól és a webhelyek közötti parancsfájloktól

Próbálja ki a WordPress PRO elrejtését

11. WPS Bejelentkezés elrejtése

Sok idővel a hackerek a bejelentkezési oldalunkon brutális erőszakos támadást futtatnak, ahol kipróbálják a „felhasználónév” és a „jelszó” különböző kombinációit, hogy hozzáférjenek a webhelyünkhöz. Ha gyenge a jelszava, és az alapértelmezett “admin” felhasználónevet használja, akkor a webhely könnyen megcsavarható. Először is meg kell változtatnia az alapértelmezett rendszergazdai felhasználónevet, és összetett jelszót kell használnia. A bejelentkezési oldal biztosításának másik módja az, ha elrejti. 

WPS Bejelentkezés elrejtése

A WordPress bejelentkezési oldalának megváltoztatásával vagy elrejtésével a támadók nem találják meg a bejelentkezési oldalt. Az alapértelmezett WordPress bejelentkezési cím „domain.com/wp-admin”, és az URL-címet bármire megváltoztathatja, például: „domain.com/my$$site6”. De mindig meg kell emlékeznie az új WordPress bejelentkezési URL-re, vagy máshol meg is írhatja.

A WPS legfontosabb tulajdonságai: Bejelentkezés elrejtése:

 • Könnyedén megváltoztathatja a WordPress bejelentkezési URL-jét
 • Ez megakadályozza a webhelyet a brutális erőszakos támadásoktól

Töltse le a WPS bejelentkezés elrejtését

12. HTTP fejlécek

HTTP fejléc

A WordPress alkalmazásban van néhány fejléc, amellyel a szerverrel és a böngészővel lehet kommunikálni. A fejléc megmondja a kiszolgálóknak, hogyan szerezhetnek be jelentést, és böngészik a jelentést, és hogyan jelenítik meg a jelentést, és hogyan reagálnak az adatokra. Például van egy internetes űrlapja, és a végén van egy Beküldés gombra. Ha a JavaScript-rel működik, és ha javascript-címkék vannak a HTTP-fejlécekben, akkor a hackerek csak néhány módszerrel változtathatják meg a gomb működését.

A HTTP fejlécek WordPress beépülő moduljának használatával ellenőrizheti a blogja vagy a webhelye által visszaadott összes HTTP fejlécet. Ez a plugin teljesen ingyenes, és testreszabhatja a kívánt módon.

Töltse le a HTTP fejlécek beépülő modult

Következtetés

A biztonsági bővítmények elengedhetetlenek a WordPress biztonságához. A WordPress biztonsági bővítmény használatával folyamatosan figyeli webhelyünket és felismeri, hogy van-e valami rossz a webhelyünkön. Ezenkívül megakadályozza a leggyakoribb támadásokat, mint például a brute force támadásokat, DDoS támadásokat, XML-RPC támadásokat stb. Nem tudjuk, melyik plugin vagy téma sérülékenyet tartalmaz, és általában nem tudjuk észlelni. De egy biztonsági bővítmény könnyen felismerheti azt, és e-mail értesítéssel értesíti Önt.

Ezen felül, ha több szerzőből álló blogot vagy üzleti webhelyet működtet, ahol a szerzők vagy a szerkesztők jogosultak cikkek közzétételére, szerkesztésére vagy törlésére. Nem érti, hogy egy felhasználó megpróbálja feltörni az Ön webhelyét, vagy mi a tevékenységük. De egy jó WordPress biztonsági bővítmény könnyen felügyelheti mindazt, ami a webhelyén történik.

Ebben a cikkben a 12 legjobb WordPress biztonsági bővítményről beszéltünk, amelyek elősegíthetik a webhely biztonságát. Nem kell minden plugint használni. De kipróbálhatja bármelyiket, és ha úgy tetszik, ragaszkodjon a pluginhoz. Sokkal jobb, ha átvált a prémium verzióra, mert ezek több biztonsági funkciót és támogatást nyújtanak.

A WordPress programot használja? Milyen WordPress biztonsági bővítményeket használ? Hiányzott egy plugin, hogy megemlítsem? Tudassa velünk a megjegyzés szakaszban. Ha hasznosnak találja ezt a cikket, ossza meg barátaival.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map