12 millors complements de seguretat de WordPress per assegurar el vostre lloc web

WordPress és el sistema de gestió de continguts (CMS) més popular i ara potencia més del 30% dels llocs web del món. Si bé creix ràpidament, els pirates informàtics s’orienten sobretot als llocs web de WordPress. Com a propietari del lloc, no vull que els pirates informàtics arruinin el vostre lloc web. No hi ha llocs web 100% segurs, però sempre podeu reforçar la seguretat del vostre lloc. Per exemple, podeu fer un seguiment de les directrius de seguretat de WordPress i utilitzar complements de seguretat de WordPress per supervisar el que passa al vostre lloc..


WordPress en si és una plataforma segura i els desenvolupadors impulsen contínuament actualitzacions per millorar la seva seguretat i afegir funcions addicionals. Però la instal·lació de complements o temes de tercers fa que WordPress sigui vulnerable. Segons Wordfence, la forma més habitual d’aconseguir que els pirates informàtics obtenen accés no autoritzat a un lloc de WordPress és mitjançant plugins.

2 (1)

Font de la imatge: WordFence

Si d’alguna manera els hackers accedeixen al vostre lloc web, poden veure fàcilment els fitxers, la base de dades del vostre lloc web i poden arruïnar altres milers de llocs web al servidor web. Pocs dies després, Securi va descobrir el programari maliciós SoakSoak que va comprometre més de 100.000+ llocs web de WordPress mitjançant l’explotació de la vulnerabilitat d’un complement. Un cop es pirateja un lloc web, els pirates informàtics solen deixar la seva petjada perquè puguin tornar a entrar fàcilment al vostre lloc web, cosa impossible de detectar.

Afortunadament, hi ha diversos tipus de complements de seguretat de WordPress disponibles que us poden ajudar a detectar i eliminar tots els vulnerables presents al vostre lloc de WordPress. No només això, aquests complements de seguretat també poden protegir el vostre lloc de WordPress dels pirates informàtics, comprovar si hi ha programari maliciós al vostre lloc web, aturar els atacs de força bruta, veure els comportaments dels vostres llocs en temps real, bloquejar les adreces IP de correu brossa i molt més.. 

En aquest article, discutirem els 12 millors complements de seguretat de WordPress que us ajudaran a protegir el vostre lloc web dels pirates informàtics.

12 millors complements de seguretat de WordPress

Hi ha molts serveis i complements de seguretat de WordPress disponibles, però nosaltres els escollim. Aquests complements de seguretat ofereixen una àmplia gamma de funcions que mantindran el vostre lloc de WordPress segur dels pirates informàtics.

Alguns dels complements de seguretat són gratuïts i d’altres de pagament. Els complements gratuïts de la versió tenen funcions molt limitades i, per utilitzar tota la seva funcionalitat, cal actualitzar a la versió de pagament. Es necessitarà un parell de dòlars per actualitzar-lo, però ja sabeu que la seguretat és el més important d’un lloc web. Si esteu realment seriosos amb el vostre bloc i negoci en línia, haureu d’utilitzar qualsevol d’aquests complements de seguretat avui.

1. Securi Security

Securi és un dels millors complements de seguretat disponibles per a WordPress. Aquest complement ofereix diversos tipus de funcions de seguretat que us ajudaran a evitar que el programari maliciós danyi el vostre lloc web, com ara: auditories d’activitats de seguretat, supervisió d’integritat de fitxers, supervisió de la llista negra, accions de seguretat post-hack i molt més..

Securi

El vostre lloc està piratejat? No et preocupis. Securi és allà per tu. Netejaran el lloc web piratejat i restauraran el lloc en només un parell d’hores. Si Google o qualsevol altra empresa antivirus han estat llistats al vostre lloc negre, Securi us ajudarà a eliminar els avisos de la llista negra. La seva potent eina de detecció de programari maliciós eliminarà totes les injeccions de codi maliciós que hi ha al vostre lloc web i a la base de dades.

Les millors característiques de Securi:

 • Securi elimina el programari maliciós del lloc web i evita els futurs embussos del lloc web
 • Si el vostre lloc s’ha llistat a la llista negra a Google, Securi us ajudarà a eliminar els avisos de la llista negra
 • Aturarà l’atac de força bruta i l’atac DDoS al vostre lloc
 • Quan el seu sistema detecta un bot o pirata maliciós malintencionat que intenta atacar el vostre lloc, els bloqueja automàticament
 • Rebrà una notificació per correu electrònic instantània si Securi detecta alguna cosa que no funciona al vostre lloc web
 • Si el vostre lloc és atacat, Securi us ajudarà a recuperar el vostre lloc
 • Securi ofereix un certificat SSL gratuït per assegurar-se que totes les dades sensibles són segures
 • Amb les seves eines de seguretat, també proporcionen un alt rendiment CDN servei
 • El seu servei d’atenció al client està disponible 24 × 7 mitjançant xat en directe, telèfon i correu electrònic

2. Seguretat de iTheme

iTheme Security abans conegut com Better WP Security és un altre gran complement de seguretat de WordPress. El complement de seguretat de iTheme proporciona més de 30 funcions de seguretat per protegir el vostre lloc de WordPress d’atacs maliciosos. Mitjançant el complement de seguretat de iTheme, podeu afegir intents de sessió de limitació a WordPress, de manera que si algú intenta iniciar la sessió endevinant la vostra contrasenya, es bloquejarà automàticament. És un bon exemple de prevenció d’atacs de força bruta.

Plugin de seguretat de iTheme

Si algú pot accedir al vostre lloc i intenta modificar o suprimir qualsevol fitxer, aquest complement us avisarà immediatament a través d’un correu electrònic que alguna cosa ha canviat al vostre lloc. De vegades, els bots malvats comproven les vulnerabilitats del nostre lloc i creen tones de 404 pàgines d’error que no són malament per al vostre lloc web SEO, el complement de seguretat de iTheme bloquejarà automàticament aquestes adreces IP de correu brossa..

El complement de seguretat de iTheme obliga als usuaris de WordPress a utilitzar una contrasenya contundent. Podeu canviar l’URL d’inici de sessió per defecte de WordPress de manera que els atacs no sabessin on mirar. A més, podeu recuperar còpies de seguretat del vostre lloc mitjançant iTheme Security.

Aquest complement és freemium i el podeu descarregar del directori de complements WordPress.org. Podeu obtenir iTheme Security Pro si voleu utilitzar totes les funcions de seguretat essencials necessàries per al vostre lloc. El complement de versió Pro costa 80 dòlars per 2 llocs i seria una gran inversió per millorar la seguretat del vostre lloc.

Les millors característiques de iTheme Security:

 • La seguretat de iTheme supervisa cada dia el vostre lloc web amb programari maliciós
 • Podeu afegir Google reCaptcha al vostre compte de registre, pàgina de registre per protegir el vostre lloc contra els spammers
 • Podeu endurir la pàgina d’inici de sessió afegint un sistema d’autenticació de dos factors
 • Podeu fer un seguiment quan els usuaris editen contingut, inicien la sessió i s’inicien la sessió
 • La seguretat de iTheme impedeix l’atac de força bruta prohibint als usuaris amb massa intents d’inici de sessió fallits
 • Feu complir tots els comptes d’usuaris per afegir una contrasenya contundent
 • Podeu utilitzar la modalitat “desactivada”, cosa que significa que els usuaris no podrien iniciar la sessió al vostre lloc
 • Elimina la informació de capçalera de RSD i canvia el nom de “administrador”
 • i molt més…

3. Seguretat Malcare

MalCare és una solució completa de seguretat de WordPress que va trigar més de dos anys a crear-se. Es va desenvolupar després d’analitzar més de 240.000 llocs web de WordPress i utilitza aquesta intel·ligència col·lectiva per protegir un lloc de WordPress de programari maliciós, pirates informàtics i la resta. La millor part: està basada en una tecnologia d’AI que sempre està aprenent i millorant.

Malcarietat

MalCare ofereix una sèrie de funcions que demostren que va ser dissenyat per ser una solució de seguretat tot en un. Les dues funcions més importants són l’escàner i el netejador. L’escàner automatitzat de MalCare detecta el programari maliciós més complicat i baix del radar. Va utilitzar més de 100 senyals per assegurar-se que cap programari maliciós no obvia el reloj. El Netejador elimina programari maliciós tan bon punt es van identificar.

Les millors característiques de Malcare Security:

 • Un potent escàner que detecta programari maliciós nou i complex.
 • Un netejador fàcil d’utilitzar que aniquila tot rastre de programari maliciós.
 • Un tallafoc que prohibeix les adreces IP defectuoses i impedeix els intents de sessió maliciosos realitzats per robots.
 • Gestionar usuaris i actualitzar complements, temes, WordPress Core de diversos llocs web des d’un quadre de comandament únic.
 • White-labelingMalCare us permet mostrar el nostre servei sota la vostra pròpia marca brillant. Informes de clients ajuda a generar informes de seguretat detallats.
 • I les còpies de seguretat habituals (impulsades per BlogVault) us ofereixen accés a fins a 365 dies de còpies de seguretat.

4. SecuPress

SecuPress ha estat llançat recentment amb un complement de seguretat de WordPress que té més de 10.000 instal·lacions actives i continua creixent. Com altres complements de seguretat de WordPress, té moltes funcions útils. Aquest complement inclou una interfície d’interès neta i bella que us ofereix tot tipus de detalls de seguretat.

SecuPress

SecuPress és un complement de seguretat freemium per a WordPress i el complement de versió gratuïta inclou Protecció de claus de seguretat, IP bloquejades, Prefix de base de dades de canvis, Firewall bàsic, Entrada contra la força bruta, etc. El complement de versió premium inclou funcions de seguretat més impressionants. Si no teniu temps per executar exploracions setmanals, podeu programar la exploració amb SecuPress Pro.

Mitjançant SecuPress podeu executar una auditoria de seguretat del vostre lloc de WordPress i el complement us pot solucionar els problemes. Comprova gairebé tot tipus de punts de seguretat i et pregunta quines accions has de dur a terme. També afegeix autenticació de dos factors a la vostra pàgina d’inici de sessió. Detecta els vostres temes i plugins de WordPress instal·lats que són vulnerables o inclouen codi maliciós. Si troba alguna cosa maliciosa, us enviarà una alerta per correu electrònic.

Les millors funcions del complement de seguretat SecuPress:

 • SecuPress escaneja el vostre lloc de forma regular
 • Té un tallafoc potent que atura tot tipus de sol·licituds entrants
 • Protegeix les teves claus de seguretat i bloqueja els robots no desitjats
 • Detecta els vostres temes i plugins de WordPress per al codi maliciós
 • Podeu crear la vostra pròpia auditoria de seguretat i solucionar els problemes que siguin importants
 • Podeu afegir 2FA a la vostra pàgina d’inici de sessió
 • Aquest complement us permet fer una còpia de seguretat de la base de dades i fitxers i us permet descarregar-los
 • Podeu programar la còpia de seguretat i la còpia de seguretat del programari maliciós

5. Seguretat de Wordfence

Wordfence és el connector de seguretat de WordPress més popular. Té més de 2 milions d’instal·lacions actives i connector més ben valorat. Com altres complements de seguretat de WordPress, Wordfence afegeix un tallafoc d’aplicacions web que detecta i bloqueja el trànsit maliciós. La seva potent eina d’escàner de programari maliciós comprova els fitxers bàsics, el tema i els fitxers de complements del vostre lloc. Si detecta algun codi maliciós al vostre costat, us enviarà una notificació per correu electrònic a l’instant..

Plugin de seguretat de Wordfence

Amb Wordfence, podeu controlar el trànsit en directe del vostre lloc, els intents de pirateig inclòs el seu origen, adreça IP, el temps i el temps que dediquen al vostre lloc, etc. També protegeix el vostre lloc contra atacs de força bruta limitant els intents d’inici de sessió.

Wordfence és un complement freemium. Amb el complement de versió gratuïta, obtindreu un tallafoc d’aplicació web, un escàner de programari maliciós, veure intents d’intrusisme bloquejats i algunes altres funcions. El complement de la versió premium tindrà un cost de 8,25 dòlars al mes i obtindràs funcions de seguretat més potents, com ara un canal de defensa en temps real, bloqueig de país, autenticació de dos factors, etc..

Millors característiques de Wordfence Security:

 • El seu tallafoc d’aplicació web bloqueja el trànsit maliciós
 • Podeu veure actualitzacions de signatura de programari maliciós en temps real del feed de defensa de fil
 • Si algú va fer canvis al vostre lloc, Wordfence comprova tots els fitxers inclosos complements i temes amb la versió original i us ho informarà per correu electrònic.
 • Monitoritza el vostre lloc cada dia per un problema de seguretat conegut i us envia una alerta si sospita alguna cosa
 • Podeu comprovar si el vostre lloc s’ha inclòs a la llista negra per realitzar activitats malicioses
 • Si algun lloc IP recopila correu brossa, podeu obtenir informació IP detallada i prohibir l’adreça IP

Proveu el complement de seguretat de Wordfence

6. Seguretat en un WP & Tallafoc

Seguretat Tot En Un WP és un altre gran complement de seguretat de WordPress i és totalment gratuït. Tot i que és 100% gratuït, però ofereix moltes funcions de seguretat avançades. El complement All In One Security utilitza un sistema de classificació de punts de seguretat i us permetrà saber quina funció de seguretat heu d’activar. El tallafoc de seguretat es classifica en 3 nivells i podeu aplicar qualsevol de les regles del tallafoc en funció de les vostres necessitats. 

Tot en un complement de seguretat WP

Aquest complement detecta si un usuari utilitza el nom d’usuari de “administrador” per defecte i us ajuda a canviar al vostre valor. Igual que la seguretat de iTheme, la seva eina de força de contrasenya permet que vostè i els vostres usuaris utilitzin una contrasenya contundent. Quan els usuaris arriben a diversos intents fallits d’inici de sessió, aquest complement bloqueja immediatament aquestes adreces IP i se us notificarà. Des del vostre tauler de WordPress, podeu veure en detall una llista d’usuaris bloquejats. Si no voleu que els usuaris es connectin, podeu forçar la sessió de tots els usuaris. Fins i tot podeu supervisar l’activitat de tots els vostres usuaris.

Si un pirata informàtic obté accés no autoritzat al lloc de WordPress i canvia alguna cosa, l’eina de l’escàner de detecció d’arxius advertirà que algú ha canviat un fitxer. Aleshores, podeu iniciar la sessió al vostre lloc i veure quins van ser els canvis.

Les millors característiques de seguretat en un WP & Tallafoc

 • El seu tallafoc de seguretat utilitza una capa de seguretat de diversos nivells, de manera que podeu aplicar les regles de tallafoc de nivell sense haver de trencar el vostre lloc
 • Aquest complement detecta si un usuari utilitza un nom d’usuari i una contrasenya molt habituals que és fàcil d’endevinar
 • La seva funció de bloqueig d’inici de sessió prohibeix totes les adreces IP que provoquen atacs de força bruta
 • Afegiu captcha a la pàgina d’inici de sessió i oblideu el formulari de contrasenya
 • Podeu canviar el prefix WP per defecte
 • Afegeix una protecció de capa addicional al vostre codi PHP, desactivant l’opció d’edició de fitxers del tauler de control de WordPress
 • Si voleu protegir el contingut del robatori de contingut, podeu desactivar el clic dret del ratolí fàcilment
 • i molt més…

Proveu tot el complement de seguretat

7. Google Authenticator: autenticació de dos factors

Mitjançant l’autenticació de dos factors, afegiu una capa de protecció addicional al vostre inici de sessió de WordPress dels atacants. Si el vostre complement de seguretat de WordPress no proporciona autenticació de dos factors, us recomano aquest complement.

Si heu utilitzat qualsevol altre servei de Google que requereixi una verificació en dos passos, ja sabreu com funciona aquest procés. Després d’instal·lar el complement de WordPress Google Authenticator, heu de configurar-lo i seleccionar qualsevol mètode d’autenticació de dos factors que vulgueu utilitzar. Després d’això, tanqueu la sessió des del vostre tauler d’administració de WordPress i a partir del següent inici de sessió, se us demanarà que utilitzeu l’aplicació per a mòbils Google Autenticador per iniciar la sessió. 

Google Authenticator

La versió gratuïta Plugin d’autenticador de Google inclou diferents mètodes d’autenticació com Google Authenticator, codi QR, notificació push, token soft, preguntes de seguretat, OTP a través de SMS, etc. Podeu definir diverses opcions d’inici de sessió i podeu redirigir els usuaris després de iniciar sessió..

El complement de la versió premium inclou funcions més útils i el podeu utilitzar per al vostre lloc multiservei. Podeu triar diferents mètodes d’autenticació per als usuaris.

Les millors funcions de Google Authenticator

 • Aquest complement afegeix autenticació de dos factors durant l’inici de sessió
 • Hi ha diferents mètodes d’autenticació disponibles
 • Hi ha diverses opcions d’inici de sessió disponibles
 • Compatible amb diversos llocs web
 • Podeu triar qualsevol mètode d’autenticació específic per als usuaris
 • OTP sobre correu electrònic, OTP sobre SMS, verificació de correu electrònic disponible

Proveu el connector de Google Authenticator

8. Barbacoa: bloquejar les males consultes

Bloquejar les consultes incorrectes és un excel·lent complement de seguretat de WordPress que protegeix el vostre lloc contra peticions d’URL malicioses. El BBQ explora el trànsit entrant i bloqueja automàticament totes les peticions malicioses com ara eval (, base64_ i altres cadenes de peticions llargues). 

Bloquejar les sol·licituds incorrectes

A diferència d’altres complements de seguretat de WordPress, no requereix cap configuració addicional. Això vol dir que després d’instal·lar aquest complement, iniciarà el seu propi treball. Aquest complement està disponible en versió premium i gratuïta. El complement de versió de pagament proporciona una millor seguretat i control. Utilitzant Versió per a barbacoan plugin, podeu personalitzar completament el tallafoc del vostre lloc web, desactivar el BBQ per als usuaris connectats, establir el codi d’estat propi, afegir / editar / eliminar fàcilment qualsevol regla, etc.. 

El complement de la versió Pro només costa 20 dòlars i inclou totes les funcions i obtindreu actualitzacions de tota la vida i suport bàsic.

Millors funcions de les consultes incorrectes de bloc

 • Aquest complement és fàcil d’utilitzar i no requereix cap configuració
 • Analitza tot el trànsit entrant i bloqueja les peticions dolentes
 • També bloqueja els atacs d’injecció de SQL
 • Utilitza protecció avançada de tallafocs 5G, 6G
 • Compatible amb altres complements de seguretat de WordPress

9. Bloc Geo IP

A mesura que el vostre lloc creix, hi ha moltes formes en què els pirates informàtics intenten entrar en conflicte amb el vostre lloc per obtenir accés no autoritzat al vostre lloc web. Hacker sol utilitzar diferents adreces IP per executar un atac de força bruta i normalment és difícil de detectar. Així que aquí arriba IP Geo Block Plugin de WordPress.

Aquest complement protegeix el vostre lloc contra l’atac al formulari d’inici de sessió, XML-RPC i àrea d’administració del vostre lloc. També bloqueja el correu brossa de comentaris, els trackbacks i el correu pingbacks, atac sever de països no desitjats.

IP Geo Block

Si veneu productes en línia en una zona local i no voleu visitants de cap altre país, podeu bloquejar altres països mitjançant aquest complement. Aquest complement utilitza la funció “Prevenció d’explotació de WordPress-Zero Day”, cosa que significa que si el connector detecta qualsevol accés maliciós al vostre lloc, els bloquejarà fins i tot dels països permesos. Aquest complement també té funcionalitat per bloquejar certs tipus d’atacs, com CSRF, SQLi i també detecta si el vostre plugin conté vulnerabilitat.

Millors funcions del bloc geogràfic IP

 • Protegeix el vostre formulari d’inici de sessió i XML-RPC contra atacs de força bruta
 • Utilitza la funció de prevenció d’explotació d’explotació WordPress-Zero Day i pot bloquejar qualsevol accés maliciós fins i tot des de països permesos
 • Podeu bloquejar qualsevol país
 • També bloqueja els bots i rastrejadors dolents

Proveu el connector IP Geo Block

10. Amagueu el meu WordPress

La pàgina d’inici de sessió és una de les parts importants d’un lloc web, ja que la majoria de pirates informàtics s’hi dirigeixen. Per assegurar la vostra pàgina d’inici de sessió, podeu ocultar l’URL d’inici de sessió d’administració de WordPress de manera que els atacants no podrien trobar on consultar-los.

Amagueu el meu WordPress és un bon complement de seguretat de WordPress que protegeix el vostre lloc web amagant l’administrador de WordPress i els URL d’inici de sessió contra els robots. El complement de versió gratuïta inclou funcions molt limitades i no serveix per a diversos llocs web. El complement de la versió Pro té un cost de 23 dòlars i inclou moltes més funcions de seguretat.

Amagueu el meu WordPress

Amb aquest complement, podeu canviar el nom del tema i del vostre plugin. Podeu crear una ruta personalitzada del vostre WordPress inclosos, contingut, càrregues, etc. D’aquesta manera, els hackers no podrien trobar si feu servir WordPress o no. També és indetectable en el tema de WordPress i l’eina de corrector de complements.

Les millors funcions d’Hide My WP:

 • Podeu canviar els URL wp-admin i wp-login
 • Podeu canviar aleatòriament el nom dels complements i els temes
 • Podeu crear una ruta personalitzada dels vostres complements de WordPress, temes, càrregues, categoria
 • Pot amagar classes wp-image i wp-post
 • Desactiva els scripts de manifest WLW i l’accés Rest API
 • Evita que el vostre lloc tingui atacs de força bruta, atacs d’injecció de SQL i scripts de llocs web

Prova d’amagar el meu PRO de WordPress

11. WPS Amaga sessió

Els pirates informàtics utilitzen moltes vegades la nostra pàgina d’inici de sessió per executar un atac de força bruta on intenten diferents combinacions de “nom d’usuari” i “contrasenya” per accedir al nostre lloc. Si la vostra contrasenya és feble i utilitzeu el nom d’usuari de “administrador” per defecte, el vostre lloc pot ser piratejat fàcilment. En primer lloc, hauríeu de canviar el vostre nom d’usuari d’administració predeterminat i fer servir una contrasenya complexa. Una altra manera de protegir la vostra pàgina d’inici de sessió és en ocultar-la. 

WPS Amaga sessió

En canviar o ocultar la pàgina d’inici de sessió de WordPress, els atacants no podrien trobar la vostra pàgina d’inici de sessió. L’adreça d’inici de sessió predeterminada de WordPress és “domain.com/wp-admin” i podeu canviar l’URL a qualsevol cosa que vulgueu, per exemple, a “domain.com/my$$site6”. Però sempre heu de recordar el nou URL d’inici de sessió de WordPress o el podeu escriure en un altre lloc.

Les millors funcions de WPS Amaga sessió:

 • Podeu canviar fàcilment l’URL d’inici de sessió de WordPress
 • Atura el vostre lloc d’atacs de força bruta

Descarregar WPS Hide Login

12. Capçaleres HTTP

Capçalera HTTP

A WordPress, hi ha alguns encapçalaments per comunicar-se amb el servidor i el navegador. La capçalera indica als servidors com obtenir l’informe i al navegador com mostrar l’informe i respondre amb dades. Per exemple, teniu un formulari web i al final teniu un botó anomenat SUBMIT. Si funciona amb JavaScript i si les etiquetes javascript estan presents a les capçaleres HTTP, els pocs mètodes pirates poden canviar l’acció del botó..

Mitjançant l’ús del complement WordPress WordPress Headers, podeu controlar totes les capçaleres HTTP retornades pel vostre bloc o lloc web. Aquest complement és totalment gratuït i podeu personalitzar la forma que vulgueu.

Descarregueu el complement de capçaleres HTTP

Conclusió

Els complements de seguretat són essencials quan es tracta de seguretat de WordPress. Mitjançant l’ús d’un complement de seguretat de WordPress, supervisa el nostre lloc tot el temps i detecta si hi ha alguna cosa malament al nostre lloc. També prevé atacs més habituals com atacs de força bruta, atacs DDoS, atacs XML-RPC, etc. No sabem quin complement o tema conté vulnerables i normalment no ho podem detectar. Però un complement de seguretat pot detectar-lo fàcilment i us permet saber-ho mitjançant una notificació per correu electrònic.

A més, si teniu a la vostra disposició un bloc o un lloc de negocis amb diversos autors on els autors o editors tenen el privilegi de publicar, editar o eliminar articles. No podeu entendre si un usuari que intenta piratejar el vostre lloc o quina és la seva activitat. Però, un bon complement de seguretat de WordPress pot controlar fàcilment tot el que passa al vostre lloc.

En aquest article, hem comentat els 12 millors complements de seguretat de WordPress que poden ajudar a la seguretat del vostre lloc. No cal que utilitzeu tots els complements. Però podeu provar-ne qualsevol i, si voleu, seguiu el connector. Serà millor si canvieu al connector de versió premium perquè proporcionen més funcions de seguretat i suport.

Feu servir WordPress? Quins complements de seguretat de WordPress utilitzeu? He trobat a faltar un complement per esmentar? Ho fem saber a l’apartat de comentaris. Si trobeu útil aquest article, compartiu-lo amb els vostres amics.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map