12 parasta WordPress-tietoturvalaajennusta verkkosivustosi suojaamiseen

04.06.2020
PLUGINS '12 parasta WordPress-tietoturvalaajennusta verkkosivustosi suojaamiseen
0 17 мин.

WordPress on suosituin sisällönhallintajärjestelmä (CMS), ja sillä on nyt yli 30% maailman verkkosivustoista. Vaikka hakkerit kasvavat nopeasti, hakkerit kohdistavat pääosin WordPress-verkkosivustoja. Sivuston omistajana et halua hakkereiden pilata verkkosivustosi. Mikään verkkosivusto ei ole 100% turvallinen, mutta voit aina tiukentaa sivustosi turvallisuutta, esimerkiksi seurata WordPressin tietosuojaohjeita ja käyttää WordPressin tietoturvalaajennuksia seurataksesi sivustollasi tapahtuvaa..


Itse WordPress on turvallinen alusta, ja kehittäjät työntävät jatkuvasti päivityksiä tietoturvan parantamiseksi ja lisäominaisuuksien lisäämiseksi. Mutta kolmannen osapuolen laajennusten tai teemojen asentaminen tekee WordPressistä haavoittuvan. Wordfencen mukaan yleisin tapa, jolla hakkerit saavat luvattoman pääsyn WordPress-sivustoon, on laajennusten kautta.

2 (1)

Kuvalähde: WordFence

Jos hakkerit pääsevät jollain tavalla pääsyyn verkkosivustollesi, he voivat helposti tarkastella verkkosivustotiedostojasi, tietokantoja ja pilata tuhansia verkkosivustoja koskevia verkkosivustoja. Muutaman päivän kuluttua Securi löysi SoakSoak-haittaohjelman, joka vaaransi yli 100 000 WordPress-verkkosivustoa hyödyntämällä laajennuksen haavoittuvuutta. Kun verkkosivusto on hakkeroitu, hakkerit yleensä jättävät jälkensä, jotta he pääsevät helposti takaisin verkkosivustoosi, jota on mahdoton havaita.

Onneksi on saatavana erilaisia ​​WordPress-tietoturvalaajennuksia, joiden avulla voit tunnistaa ja poistaa kaikki WordPress-sivustosi haavoittuvat kohteet. Paitsi, että nämä tietoturvalaajennukset voivat myös suojata WordPress-sivustoasi hakkereilta, tarkistaa verkkosivustosi haittaohjelmien varalta, lopettaa raa’an hyökkäyksen, seurata sivustosi katsojien käyttäytymistä reaaliajassa, estää roskapostin IP-osoitteita ja paljon muuta. 

Tässä artikkelissa käsittelemme 12 parasta WordPress-tietoturvalaajennusta, jotka auttavat suojaamaan verkkosivustosi hakkereilta.

12 parasta WordPress-tietoturvalaajennusta

WordPress-tietoturvapalveluita ja -laajennuksia on saatavana monia, mutta valitsemme parhaat. Nämä tietoturvalaajennukset tarjoavat laajan valikoiman ominaisuuksia, jotka pitävät WordPress-sivustosi suojassa hakkereilta.

Jotkut tietoturvalaajennukset ovat ilmaisia ​​ja osa maksetaan. Ilmaisen version laajennuksissa on erittäin rajalliset ominaisuudet, ja niiden täyden toiminnallisuuden käyttämiseksi sinun on päivitettävä maksulliseen versioon. Päivitys vie pari taalaa, mutta tiedät, että turvallisuus on verkkosivuston tärkein asia. Jos olet tosissasi blogissasi ja online-liiketoiminnassasi, sinun tulisi käyttää kaikkia näitä tietoturvalaajennuksia tänään.

1. Securi-turvallisuus

Securi on yksi WordPressin parhaimmista tietoturvalaajennuksista. Tämä liitännäinen tarjoaa erityyppisiä suojausominaisuuksia, jotka auttavat estämään haittaohjelmia vahingoittamasta verkkosivustosi, kuten: tietoturvatoimintojen tarkastus, tiedostojen eheyden seuranta, mustan listan seuranta, hakkeroinnin jälkeiset suojaustoimet ja paljon muuta.

arvopa

Onko sivustosi hakkeroitu? Älä huoli. Securi on siellä sinua varten. He puhdistavat hakkeroidun verkkosivustosi ja palauttavat sivustosi vain muutamassa tunnissa. Jos Google tai jokin virustorjuntayritys on lisännyt sivustosi mustalle listalle, Securi auttaa sinua poistamaan mustan listan varoitukset. Heidän tehokas haittaohjelmien tunnistustyökalu myös poistaa kaikki haittaohjelmien injektiot verkkosivustollesi ja tietokantaan.

Securin parhaat ominaisuudet:

 • Securi poistaa verkkosivustojen haittaohjelmat ja estää tulevia verkkosivustojen hakkereita
 • Jos sivustosi on mustassa listassa Googlessa, Securi auttaa sinua poistamaan mustan listan varoituksen
 • Se lopettaa raa’an voiman hyökkäyksen ja DDoS-hyökkäyksen sivustoosi
 • Kun heidän järjestelmä havaitsee haittaohjelman botti- tai hakkerityökalun, joka yrittää hyökätä sivustoosi, se estää ne automaattisesti
 • Saat välittömän sähköposti-ilmoituksen, jos Securi havaitsee jotain vikaa verkkosivustossasi
 • Jos sivustosi on suosittu, Securi auttaa sivuston palauttamisessa
 • Securi tarjoaa ilmaisen SSL-sertifikaatin varmistaakseen kaikkien arkaluontoisten tietojen turvallisuuden
 • Suojaustyökaluillaan ne tarjoavat myös korkean suorituskyvyn CDN palvelu
 • Heidän asiakastuensa on käytettävissä 24 × 7 live-chatin, puhelimen ja sähköpostin välityksellä

2. iTheme-suojaus

iTheme Security, joka tunnetaan aiemmin nimellä Better WP Security, on toinen hieno WordPress-tietoturvalaajennus. iTheme-tietoturvalaajennus tarjoaa yli 30 tietoturvaominaisuutta WordPress-sivustosi suojaamiseksi haitallisilta hyökkäyksiltä. ITheme-tietoturvalaajennuksen avulla voit lisätä rajoitettuja kirjautumisyrityksiä WordPressiin, joten jos joku yrittää kirjautua sisään arvaamalla salasanasi, se estyy automaattisesti. Se on hyvä esimerkki raa’an joukkohyökkäysten estämisestä.

iTheme-suojauslaajennus

Jos joku pääsee sivustoosi ja yrittää muokata tai poistaa mitä tahansa tiedostoa, tämä laajennus ilmoittaa sinulle heti sähköpostitse, että jotain on muuttunut sivustossasi. Joskus huonot robotit tarkistavat sivustollemme haavoittuvuuksia ja luovat 404 virhesivua, mikä on haittaa sivustosi SEO: lle, iTheme-tietoturvalaajennus estää automaattisesti nämä roskapostin IP-osoitteet.

iTheme-tietoturvalaajennus pakottaa WordPress-käyttäjät käyttämään vahvaa salasanaa. Voit muuttaa WordPressin oletuskirjautumis-URL-osoitetta, jotta hyökkäykset eivät tiedä mistä etsiä. Lisäksi voit ottaa varmuuskopion sivustoltasi iTheme Security -sovelluksella.

Tämä laajennus on freemium ja voit ladata sen WordPress.org-laajennushakemistosta. Voit hankkia iTheme Security Pro -sovelluksen, jos haluat käyttää kaikkia sivustoosi tarvittavia tärkeitä suojausominaisuuksia. Pro-version laajennus maksaa 80 dollaria kahdelle sivustolle ja se olisi hieno sijoitus sivustosi turvallisuuden parantamiseen.

ITheme-tietoturvan parhaat ominaisuudet:

 • iTheme-turvallisuus seuraa verkkosivustosi haittaohjelmien varalta joka päivä
 • Voit lisätä Google reCaptcha -kirjautumissivullesi rekisteröintisivulle suojataksesi sivustosi roskapostittajilta
 • Voit kovettaa kirjautumissivusi lisäämällä kaksifaktorisen todennusjärjestelmän
 • Voit seurata, milloin käyttäjät muokata sisältöä, kirjautua sisään ja ulos
 • iTheme-suojaus estää raa’an voiman hyökkäyksen kieltämällä käyttäjät, joilla on liian monta epäonnistunutta kirjautumisyritystä
 • Pakota kaikki käyttäjätunnukset vahvan salasanan lisäämiseksi
 • Voit käyttää “poistotilan” ottamista käyttöön, mikä tarkoittaa, että tietyn ajan kuluessa käyttäjät eivät pysty kirjautumaan sivustoosi
 • Se poistaa RSD-otsikkotiedot ja nimeää “admin” -tilin uudelleen
 • ja paljon enemmän…

3. Malcare-turvallisuus

MalCare on täydellinen WordPress-tietoturvaratkaisu, jonka rakentaminen kesti yli 2 vuotta. Se kehitettiin analysoidessaan yli 240 000 WordPress-verkkosivustoa ja käyttää tätä kollektiivista älykkyyttä WordPress-sivuston suojaamiseen haittaohjelmilta, hakkereilta ja muilta. Parasta – se on rakennettu AI-tekniikkaan, jota opitaan ja parannetaan jatkuvasti.

Malcare

MalCaressa on useita ominaisuuksia, jotka osoittavat, että se on suunniteltu all-in-one-tietoturvaratkaisuksi. Sen kaksi tärkeintä ominaisuutta ovat skanneri ja siivooja. MalCaren automatisoitu skanneri havaitsee monimutkaisimman ja tutkan alla olevan haittaohjelman. Se käytti yli 100 signaalia varmistaakseen, ettei mikään haittaohjelma ohita kelloaan. Puhdistin poistaa haittaohjelmat heti, kun ne on tunnistettu.

Malcare-turvallisuuden parhaat ominaisuudet:

 • Tehokas skanneri, joka havaitsee uudet ja monimutkaiset haittaohjelmat.
 • Helppokäyttöinen puhdistusaine, joka tuhoaa kaikki haittaohjelmien jäljet.
 • Palomuuri, joka estää huonot IP-osoitteet ja estää robottiyritysten tekemiä haitallisia kirjautumisyrityksiä.
 • Hallinnoi käyttäjiä ja päivitä useiden verkkosivustojen laajennuksia, teemoja ja WordPress Corea yhdellä hallintapaneelilla.
 • White-labelMalCare antaa sinun esitellä palveluamme omalla loistavalla brändilläsi. Asiakasraportointi auttaa luomaan yksityiskohtaisia ​​turvallisuusraportteja.
 • Ja säännölliset varmuuskopiot (powered by BlogVault) tarjoaa sinulle mahdollisuuden jopa 365 päivän varmuuskopiointiin.

4. SecuPress

SecuPress on äskettäin lanseerattu WordPress-tietoturvalaajennus, jolla on yli 10 000 aktiivista asennusta ja joka kasvaa edelleen. Kuten muutkin WordPress-tietoturvalaajennukset, siinä on joukko hyödyllisiä ominaisuuksia. Tämän liitännäisen mukana tulee puhdas ja kaunis käyttöliittymä, joka näyttää kaikenlaiset tietoturvatiedot.

SecuPress

SecuPress on WordPressin Freemium-tietoturvalaajennus ja ilmainen versio-laajennus sisältää suojausavainten, estettyjen IP-osoitteiden suojauksen, Change Database Prefix -sovelluksen, Basic Firewall -palvelimen, Brute Force -sisäänkirjautumisen jne. Palkkioversion laajennuksessa on mahtavia suojausominaisuuksia. Jos sinulla ei ole aikaa suorittaa viikoittaisia ​​tarkistuksia, voit ajoittaa tarkistuksen SecuPress Prolla.

SecuPressin avulla voit suorittaa WordPress-sivustosi tietoturvatarkistuksen, ja laajennus voi korjata ongelmat puolestasi. Se tarkistaa melkein kaikenlaiset turvapisteet ja kysyy mihin toimiin ryhdytään. Se lisää myös kaksifaktorisen todennuksen kirjautumissivullesi. Se havaitsee asennetut WordPress-teemat ja -laajennukset, jotka ovat haavoittuvia tai sisältävät haitallisen koodin. Jos se löytää jotain haitallista, se lähettää sinulle sähköpostihälytyksen.

SecuPress Security -laajennuksen parhaat ominaisuudet:

 • SecuPress tarkistaa sivustosi säännöllisesti
 • Siinä on tehokas palomuuri, joka pysäyttää kaikenlaiset tulevat pyynnöt
 • Se suojaa suojausavaimia ja estää huonot robotit
 • Se havaitsee WordPress-teemasi ja laajennuksesi vahingollisen koodin varalta
 • Voit luoda oman turvallisuustarkastuksen ja korjata tärkeät ongelmat
 • Voit lisätä 2FA kirjautumissivullesi
 • Tämän laajennuksen avulla voit varmuuskopioida tietokannasi ja tiedostosi ja ladata ne
 • Voit ajoittaa haittaohjelmien tarkistuksen ja varmuuskopion

5. Wordfence-suojaus

Wordfence on suosituin WordPress-tietoturvalaajennus. Sillä on yli 2 miljoonaa aktiivista asennusta ja eniten arvioitu laajennus. Kuten muutkin WordPress-tietoturvalaajennukset, Wordfence lisää verkkosovellusten palomuurin, joka havaitsee ja estää haitallisen liikenteen. Heidän tehokas haittaohjelmien tarkistustyökalu tarkistaa sivustosi ydintiedostot, teema- ja laajennustiedostot ja jos se havaitsee haittakoodin sivuillasi, se lähettää sinulle välittömästi sähköposti-ilmoituksen.

Wordfence-suojauslaajennus

Wordfencen avulla voit seurata sivustosi reaaliaikaista liikennettä, hakkerointiyrityksiä, mukaan lukien niiden alkuperä, IP-osoite, mitä ja kuinka paljon aikaa he viettävät sivustollesi jne. Heidän ilmaisen Wordfence-laajennuksensa sisältää kommenttien roskapostisuodatin, kuten Akismetilla. Se myös suojaa sivustoasi raa’ilta voimilta hyökkäyksiltä rajoittamalla sisäänkirjautumisyrityksiä.

Wordfence on Freemium-laajennus. Ilmaisella versionlisäosalla saat verkkosovelluksen palomuurin, haittaohjelmaskannerin, katsella estettyjä tunkeutumisyrityksiä ja joitain muita ominaisuuksia. Ensiluokkaisen version laajennus maksaa 8,25 dollaria kuukaudessa ja saat tehokkaampia suojausominaisuuksia, kuten reaaliaikaisen säieiden puolustussyötteen, maan estämisen, kaksikerroksisen todennuksen jne..

Wordfence-tietoturvan parhaat ominaisuudet:

 • Heidän verkkosovelluksen palomuuri estää haitallista liikennettä
 • Voit nähdä reaaliaikaiset haittaohjelmien allekirjoituspäivitykset säieiden puolustussyötteestä
 • Jos joku teki muutoksia sivustoosi, Wordfence tarkistaa kaikki tiedostot, mukaan lukien laajennukset ja teemat alkuperäisellä versiolla, ja ilmoittaa siitä sähköpostitse
 • Se tarkkailee sivustosi päivittäin tunnettujen tietoturvaongelmien varalta ja lähettää sinulle hälytyksen jos jotain epäilyttävää
 • Voit tarkistaa, onko sivustosi mustassa luettelossa vahingollisen toiminnan vuoksi
 • Jos jokin sivuston IP kerää roskapostia, voit saada yksityiskohtaisia ​​IP-tietoja ja estää IP-osoitteen

Kokeile Wordfence-suojauslaajennusta

6. Kaikki yhdessä WP-suojaus & palomuuri

Kaikki yhdessä WP-suojaus on toinen suuri WordPress-tietoturvalaajennus ja se on täysin ilmainen. Se on 100% ilmainen, mutta tarjoaa monia edistyneitä suojausominaisuuksia. All In One Security -laajennus käyttää tietoturvapisteiden luokittelujärjestelmää ja antaa sinun tietää, minkä suojaustoiminnon sinun täytyy ottaa käyttöön. Heidän palomuurinsa on luokiteltu kolmeen tasoon, ja voit soveltaa mitä tahansa tätä palomuurisääntöä tarpeidesi perusteella. 

Kaikki yhdessä WP-suojauslaajennus

Tämä laajennus havaitsee, käyttääkö käyttäjä oletusarvoista “järjestelmänvalvojan” käyttäjänimeä, ja auttaa sinua vaihtamaan haluamaasi arvoon. Kuten iTheme-tietoturva, heidän salasanan vahvuustyökalu sallii sinun ja käyttäjien käyttää vahvaa salasanaa. Kun käyttäjät saavuttavat useita epäonnistuneita kirjautumisyrityksiä, tämä laajennus lukitsee heti kyseiset IP-osoitteet ja saat ilmoituksen. Voit tarkastella yksityiskohtaisesti lukittujen käyttäjien luetteloa WordPress-hallintapaneelissa. Jos et halua käyttäjien olevan kirjautuneena sisään, voit pakottaa kaikki käyttäjät kirjautumaan ulos. Voit jopa seurata kaikkien käyttäjien toimintaa.

Jos hakkeri saa luvattoman pääsyn WordPress-sivustoosi ja muuttaa jotain, hänen tiedostojen tunnistustarkistustyökalu ilmoittaa, että joku on vaihtanut tiedostoa. Sitten voit kirjautua sisään sivustoosi ja nähdä, mitkä olivat muutokset.

All in One WP -turvallisuuden parhaat ominaisuudet & palomuuri

 • Heidän tietoturva ja palomuuri käyttävät monitasoista suojauskerrosta, joten voit soveltaa mitä tahansa palomuurisääntöjä rikkomatta sivustoasi
 • Tämä laajennus havaitsee, käyttääkö käyttäjä hyvin yleistä käyttäjänimeä ja salasanaa, joka on helppo arvata
 • Heidän sisäänkirjautumisen lukitustoiminto kieltää kaikki IP-osoitteet, jotka aiheuttavat raa’an voiman hyökkäyksiä
 • Lisää captcha kirjautumissivulle ja unohdin salasanan
 • Voit muuttaa WP-oletusetuliitettä
 • Se lisää ylimääräisen kerrossuojan PHP-koodiin poistamalla tiedostojen muokkaustoiminnot käytöstä WordPress-kojelaudassa
 • Jos haluat suojata sisältöäsi sisällön varastamiselta, voit poistaa hiiren oikean napsautuksen käytöstä helposti
 • ja paljon enemmän…

Kokeile All In One -suojauslaajennusta

7. Google Authenticator – kahden tekijän todennus

Käyttämällä kaksifaktorista todennusta lisäät ylimääräisen suojakerroksen hyökkääjien WordPress-kirjautumistietoihin. Jos WordPress-tietoturvalaajennus ei tarjoa kaksifaktorista todennusta, suosittelen tätä laajennusta.

Jos olet käyttänyt muita Google-palveluita, jotka vaativat kaksivaiheista vahvistusta, tiedät jo tämän prosessin toiminnan. Kun olet asentanut Google Authenticator WordPress -laajennuksen, sinun on määritettävä se ja valittava mikä tahansa kaksikerroinen todennusmenetelmä, jota haluat käyttää. Sen jälkeen kirjaudutaan ulos WordPress-järjestelmänvalvojan hallintapaneelista ja seuraavasta kirjautumisesta seuraavan sisäänkirjautumisen yhteydessä kirjautumiseen Google-todentaja-mobiilisovelluksen avulla.. 

Google Authenticator

Ilmainen versio Google-todennuslaajennus mukana tulee erilaisia ​​todennusmenetelmiä, kuten Google Authenticator, QR-koodi, push-ilmoitus, pehmeä tunnus, turvallisuuskysymykset, OTP tekstiviestien kautta jne. Voit asettaa useita sisäänkirjautumisvaihtoehtoja ja ohjata käyttäjiä uudelleen kirjautumisen jälkeen.

Ensiluokkaisessa versiossa on hyödyllisempiä ominaisuuksia, ja voit käyttää sitä monisivustollasi. Voit valita käyttäjille erilaisia ​​todennusmenetelmiä.

Google Authenticatorin parhaat ominaisuudet

 • Tämä laajennus lisää kaksifaktorisen todennuksen kirjautumisen aikana
 • Saatavilla erilaisia ​​todennusmenetelmiä
 • Useita sisäänkirjautumisvaihtoehtoja
 • Monisivusto tuettu
 • Voit valita minkä tahansa käyttäjän todentamistavan
 • OTP sähköpostitse, OTP tekstiviestinä, sähköpostin vahvistus käytettävissä

Kokeile Google Authenticator -laajennusta

8. BBQ: Estä huonot kyselyt

Estä huonot kyselyt on loistava WordPress-tietoturvalaajennus, joka suojaa sivustoasi haitallisilta URL-pyynnöiltä. BBQ skannaa saapuvan liikenteen ja estää automaattisesti kaikki haitalliset pyynnöt, kuten eval (, base64_ ja muut pitkät pyyntöjonot). 

Estä huonot pyynnöt

Toisin kuin muut WordPress-tietoturvalaajennukset, se ei vaadi lisäasetuksia. Tämä tarkoittaa, että asennettuaan tämän laajennuksen, se aloittaa oman työnsä. Tämä laajennus on saatavana sekä ilmaisena että premium-versiona. Maksullinen version laajennus tarjoaa paremman turvallisuuden ja hallinnan. käyttämällä BBQ pro version plugin, voit mukauttaa verkkosivustosi palomuurin kokonaan, poistaa BBQ: n käytöstä kirjautuneille käyttäjille, asettaa oman tilakoodin, helposti lisätä / muokata / poistaa sääntöjä jne.. 

Pro-version laajennus maksaa vain 20 dollaria, ja se sisältää kaikki ominaisuudet. Saat elinikäiset päivitykset ja perustuen.

Estä huonojen kyselyiden parhaat ominaisuudet

 • Tätä laajennusta on helppo käyttää, eikä se vaadi mitään määrityksiä
 • Se skannaa kaiken saapuvan liikenteen ja estää huonot pyynnöt
 • Se myös estää SQL-injektiohyökkäyksiä
 • Se käyttää edistynyttä 5G, 6G palomuurisuojausta
 • Yhteensopiva muiden WordPress-tietoturvalaajennusten kanssa

9. IP-maantieteellinen esto

Sivustosi kasvaessa hakkerit yrittävät ristiriidassa sivustosi kanssa saadaksesi luvattoman pääsyn verkkosivustoosi. Hakkeri käyttää yleensä erilaisia ​​IP-osoitteita raa’an joukkohyökkäyksen suorittamiseen, ja sitä on yleensä vaikea havaita. Joten täältä tulee IP-paikkatieto WordPress-laajennus.

Tämä laajennus suojaa sivustoasi hyökkäyksiltä sivustosi kirjautumislomakkeelle, XML-RPC: lle ja järjestelmänvalvojan alueelle. Se estää myös kommentti-roskapostin, seuranta- ja pingbacks-roskapostin, vakavien hyökkäysten toivomattomista maakunnista.

IP-paikkatieto

Jos myyt verkkotuotteita lähialueella etkä halua muiden maiden vierailijoita, voit estää muita maita käyttämällä tätä laajennusta. Tämä laajennus käyttää ”WordPress-Zero Day Exploit Prevention” -toimintoa, mikä tarkoittaa, että jos laajennus havaitsee haitallisen pääsyn sivustoosi, se estää ne jopa sallituista maista. Tällä liitännällä on myös toiminnallisuus estää tietyn tyyppisiä hyökkäyksiä, kuten CSRF, SQLi, ja se myös havaitsee, sisältääko laajennus haavoittuvuutta.

IP Geo Block -sovelluksen parhaat ominaisuudet

 • Suojaa kirjautumislomaketta ja XML-RPC: tä raa’ilta voimilta
 • Se käyttää WordPress-Zero Day Exploit Prevention -toimintoa ja voi estää haitallisen pääsyn jopa sallituista maista
 • Voit estää tietyt maat
 • Se estää myös huonot robotit ja indeksoijat

Kokeile IP Geo Block -laajennusta

10. Piilota WordPress

Sisäänkirjautumissivu on yksi tärkeä osa verkkosivustoa, koska hakkerit pääasiassa kohdistavat sen. Suojaaksesi kirjautumissivusi voit piilottaa WordPressin järjestelmänvalvojan sisäänkirjautumis-URL-osoitteen, jotta hyökkääjät eivät löytäisi mistä tarkistaa.

Piilota WordPress on hyvä WordPress-tietoturvalaajennus, joka suojaa verkkosivustosi piilottamalla WordPress-järjestelmänvalvojan ja kirjautumis-URL-osoitteet vastaan ​​robotteja. Ilmaisen version laajennuksessa on erittäin rajalliset ominaisuudet, eikä se toimi monisivustolla. Pro-version laajennus maksaa 23 dollaria ja sisältää monia muita suojausominaisuuksia.

Piilota WordPress

Tämän laajennuksen avulla voit muuttaa laajennuksen ja teeman nimen. Voit luoda mukautetun polun WordPress-tiedostoihisi, sisältöön, latauksiin jne. Näin hakkerit eivät pystyisi selvittämään, käytätkö WordPressiä vai et. Se ei ole myöskään havaittavissa WordPress-teeman ja plugin checkers -työkalun avulla.

Hide My WP: n parhaat ominaisuudet:

 • Voit muuttaa wp-admin ja wp-login URL-osoitteita
 • Voit muuttaa satunnaisesti laajennuksia ja teemoja
 • Voit luoda mukautetun polun WordPress-laajennuksille, teemoille, latauksille, luokalle
 • Se voi piilottaa wp-kuvan ja wp-postin luokat
 • Se poistaa WLW-manifestikomentosarjat, Rest API -käytön käytöstä
 • Se estää sivustosi raa’at voimahyökkäyksiltä, ​​SQL-injektiohyökkäyksiltä ja sivustojen välisiltä komentosarjoilta

Kokeile Piilota WordPress PRO

11. WPS piilota kirjautuminen

Monien aikojen hakkerit käyttävät kirjautumissivumme julman voiman hyökkäyksiin, joissa he kokeilevat erilaisia ​​”käyttäjänimen” ja “salasanan” yhdistelmiä päästäkseen sivustoomme. Jos salasanasi on heikko ja käytät oletusasetusta “admin” käyttäjänimeä, sivustoosi voidaan hakkeroida helposti. Ensinnäkin, sinun tulisi vaihtaa oletusarvoinen järjestelmänvalvojan käyttäjänimi ja käyttää monimutkaista salasanaa. Toinen tapa suojata kirjautumissivusi on piilottamalla se. 

WPS piilota kirjautuminen

Muuttamalla tai piilottamalla WordPress-kirjautumissivusi hyökkääjät eivät löytäisi kirjautumissivusi. Oletus WordPress-sisäänkirjautumisosoite on ”domain.com/wp-admin” ja voit muuttaa URL-osoitteen mille tahansa haluamallesi, esimerkiksi “domain.com/oma $$site6”. Mutta sinun on aina muistettava uusi WordPress-kirjautuminen-URL-osoite tai voit kirjoittaa sen muualle.

WPS Piilota kirjautumisen parhaat ominaisuudet:

 • Voit helposti muuttaa WordPress-kirjautuminen-URL-osoitetta
 • Se estää sivustosi raa’ilta voimilta

Lataa WPS Piilota kirjautuminen

12. HTTP-otsikot

HTTP-otsikko

WordPress-palvelussa on joitain otsikoita, jotka voivat olla yhteydessä palvelimen ja selaimen kanssa. Otsikko kertoo palvelimille, kuinka raportti saadaan ja selaimelle, kuinka raportti näytetään ja tietojen kanssa vastataan. Esimerkiksi, sinulla on verkkolomake ja lopussa painike nimeltä ESITTÄ. Jos se toimii JavaScriptin kanssa ja jos JavaScript-tunnisteita on HTTP-otsikoissa, hakkerit voivat muuttaa painikkeen toimintaa muutamalla menetelmällä..

Käyttämällä HTTP-otsikot WordPress-laajennusta voit hallita kaikkia blogin tai verkkosivuston palauttamia HTTP-otsikoita. Tämä laajennus on täysin ilmainen ja voit muokata haluamaasi tapaa.

Lataa HTTP-otsikoiden laajennus

johtopäätös

Suojauslaajennukset ovat välttämättömiä, kun kyse on WordPress-tietoturvasta. Käyttämällä WordPress-tietoturvalaajennusta, se seuraa jatkuvasti sivustoamme ja havaitsee, onko sivustollamme jotain vikaa. Se estää myös yleisimmät hyökkäykset, kuten raa’at joukkohyökkäykset, DDoS-hyökkäykset, XML-RPC-hyökkäykset jne. Emme tiedä, mikä laajennus tai teema sisältää haavoittuvia, ja emme yleensä pysty tunnistamaan sitä. Mutta tietoturvalaajennus tunnistaa sen helposti ja antaa siitä tiedon sähköpostitse.

Lisäksi, jos sinulla on usean kirjoittajan blogi tai yrityssivusto, jossa kirjoittajilla tai toimittajilla on etuoikeus julkaista, muokata tai poistaa artikkeleita. Et voi ymmärtää, yrittääkö käyttäjä hakkeroida sivustosi tai mitä heidän toimintaan liittyy. Mutta hyvä WordPress-tietoturvalaajennus voi helposti seurata kaikkea mitä sivustollasi tapahtuu.

Tässä artikkelissa olemme keskustelleet 12 parhaasta WordPress-tietoturvalaajennuksesta, jotka voivat auttaa suojaamaan sivustoasi. Sinun ei tarvitse käyttää kaikkia laajennuksia. Mutta voit kokeilla mitä tahansa heistä ja kiinnittää tarvittaessa laajennuksen. On parempi, jos vaihdat premium-version laajennukseen, koska ne tarjoavat enemmän suojausominaisuuksia ja tukea.

Käytätkö WordPressiä? Mitä WordPress-tietoturvalaajennuksia käytät? Kaipasin plugin mainitakseni? Kerro meille kommenttiosassa. Jos pidät tästä artikkelista hyödyllistä, jaa se ystävillesi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector