20, a 2018-hoz szükséges WooCommerce plugin

04.06.2020
PLUGINS '20, a 2018-hoz szükséges WooCommerce plugin
0 19 мин.

Tehát létrehozta a WooCommerce webhelyet. Készen állsz a világra. Nagyszerű jövőre számíthat vállalkozása számára. Szüksége van a növekedésre. Valaki Google-keresést végez, és látja az Ön webhelyét. Valaki megnézte a webhelyét. Valami hiányzik. Rájöttek, hogy hiányzik egy elem, így habozás nélkül költöztek egy másik webhelyre. Elhagyták a webhelyet, és elveszíti a kilátásokat.


Szóval mi történt? Teljesen elfelejtette elhelyezni olyan funkciókat, amelyek révén a látogatók hangolódhatnak az Ön webhelyén. Ezeknek a potenciális ügyfeleknek a fantasztikus WooCommerce beépülő modul funkcióit kell látniuk, amelyek miatt újból meglátogathatják őket. Szüksége van állandó ügyfelekre, akik visszatérnek és újra vásárolnak. Szüksége van mecenatúrára, amely pozitív visszajelzést ad az internetes áruház számára. Fejlesztenie kell az ECommerce webhelyet annak érdekében, hogy elérje azt a célt, hogy többet szerezzen és többet keressen.

A jelenlegi piaci tendenciák már előrehaladtak, és White Label plugin fejlesztők használt különféle Woocommerce bővítményeket, amelyek javíthatják a webhelyeket, különösen a webhelyet kereskedelmi célokra. Az ilyen bővítményekre azért van szükség, hogy az ügyfelek, az ügyfelek és a látogatók értékeljék, amit webhelye szolgál.

Ebben az évben, 2018-ban a következő ajánlott 20 legjobb WooCommerce beépülő modul segítségével megadhatja webhelyének egy célját. Ne felejtsd el, hogy ezeknek a plugineknek néhánya prémium, míg néhány ingyenes.

20 legjobb WooCommerce bővítmény

1. WooCommerce Extra termékopciók 

Woocommerce extra termék opcióA WooCommerce Extra termékopciók a legmegfelelőbb prémium plugin, amely 14 különböző funkciót kínál webáruházának termékeire. Könnyen kezelhető felülettel rendelkezik, és többnyelvű is, amely nagyon hasznos lehet webáruházának különböző nyelvekre történő fordításához. Ez a WooCommerce plugin olyan funkciókkal rendelkezik, mint például az árak megjelenése vagy elrejtése, a termék bélyegképeinek módosítása, az opciócsoportok, a feltételes opciók, az eszköztippek, a maximális és minimális értékek, a jelölőnégyzetek, a képek lusta betöltése, az űrlapmezők készítése és a százalékos áremelkedések..

Ár: 24 USD

Beépülő modul megtekintése

2. YITH WooCommerce Zoom Nagyító 

Yith WooCommerce nagyító

A YITH WooCommerce Zoom Magnifier egy fontos WooCommerce plugin, amelyet a YITH fejlesztett ki, különösen azok számára, akiket nagyon érdekel az Ön által kínált termék. A termék képének nagyítása nagyon kényelmessé teszi a mobil használókat, hogy kritikázzák termékeit, mielőtt valamelyik terméket megvásárolnák. 

E beépülő modul segítségével zoom-effektus hozzáadható minden termékképéhez, hogy az ügyfelek könnyen megnézhessék a terméket. Egy egyszerű technikát használ, így amikor a felhasználó az egérmutatót a termékképe fölé helyezi, automatikusan jobb méretre válik. Ez a funkció minden típusú eszközön működik, ha nem akarja megjeleníteni a mobileszközöket, akkor a plugin beállításainál letilthatja azt..

Ár: Ingyenes

Beépülő modul megtekintése

3. Felkészülés a WooCommerce számára

A WooCommerce keresése

Ha olyan átfogó eszközt keres, amely elősegíti a konverziós csatorna javítását azáltal, hogy tweakeket ad hozzá az ügyfél utazásához, akkor a Beeketing for WooCommerce jó választás, amit tényleg meg kell próbálni.

A követéstől, az e-mail marketingtől, a keresztértékesítés felvásárlásától és más eszközöktől kezdve a konverziók optimalizálásához a Beeketing mindezeket mindössze 1 WooCommerce bővítményben biztosítja. Hirtelen világossá válik, hogy az, hogy egy legyőzhetetlen feladatnak érezte magát, valójában csinosan elvégezhető a Beeketing bővítménnyel..

Vizsgáljuk meg mélyebben az általa kínált kiemelkedő beépített eszközöket:

Növelje az értékesítést: korlátlan eladást hoz létre & a cross-sell ajánlatok, amelyek jól működnek WooCommerce kapcsolódó termékek funkció, amely növeli a bolt AOV-ját.

Checkout Boost: foglalkozzon az elhagyott kocsikkal, úgy, hogy webhelyére kiszereléseket ad, és egyedi vásárlói élményt teremt különféle ösztönző ajánlatokkal.

Értékesítési pop: hozzon létre gyönyörű közelmúltbeli értékesítési pop-upokat, hogy értesítse a látogatókat a nemrégiben vásárolt tárgyakról. Építsen bizalmat és hitelességet.

Ár: ez a bővítmény egyaránt ingyenes & prémium szolgáltatások. Kezdve 8,25 USD / m-től.

Beépülő modul megtekintése

4. Asztali díjszabású szállítás a WooCommerce számára

Asztali ár szállítás a WooCommerce számára

A Table Rate Shipping egy prémium plugin, amely megkönnyíti a szállítási tarifák beállítását az országok, a kosár súlya, a vásárlások részösszege és a szállítással kapcsolatos egyéb funkciók alapján. Ez a plugin WPML (fordítási menedzsment) barát és bármilyen témával működik. Ha a legjobb szállítási WooCommerce plugint szeretné, akkor ez a plugin jó választás.

Ár: 25 USD

Beépülő modul megtekintése

5. Nyomtatható egyedi nyomtatás & raktározás

Nyomtatható egyedi nyomtatás és raktározás

Printful lehetővé teszi, hogy saját mintáit egyedi nyomtatott pólókon, telefontokokon, lábbeliken, bögrékön, plakátokon és még sok minden máson eladhasson, saját igénye szerint nyomtatott cseppszállításokkal. Ezen felül a Printful raktározást is kínál & teljesítési szolgáltatások, így felhasználhatja azokat saját termékek tárolására, csomagolására és szállítására is.

Ez a plugin csak néhány percet vesz igénybe a telepítéshez, és kezeli mindent, a rendeléskezeléstől az adószámításig. Nincs regisztráció vagy havi előfizetési díj, ezért a teljesítésért csak akkor kell fizetnie, ha megrendelés érkezik.

Ár: Ingyenes

Beépülő modul megtekintése

6. Csíkos fizetési átjáró

Woocommerce Stripe

A Stripe Írországban született vállalat, amely online fizetési rendszereket kínál az egyszerű, gyors és gond nélküli online tranzakciókhoz. A Stripe Payment Gateway nagyon hasznos, ha rendelkezik érvényes SSL tanúsítvánnyal, amely már manapság is általános, főleg az internetes áruházakban..

A Stripe WooCommerce plugin segítségével extra lehetőséget biztosít az ügyfelek számára hitelkártyáik, például American Express, Discover, Diners Club, JCB, MasterCard, Visa és akár BitCoin használatához. Választhatják a közvetlen banki fizetések használatát is, ha nem akarják használni a hitelkártyájukat, vagy nem rendelkeznek hitelkártyával..

A Stripe-hez nincs beállítási és havi díj, csak akkor kerül felszámításra, amikor az ügyfél fizet. A fizetéseket bárhol a világon elfogadhatja, és most támogatja az Apple fizetését.

Ár: Ingyenes

Látogassa meg a Beépülő modult

7. Email Customizer 

Email Customizer

Szüksége van egy professzionális e-mailre az információk terjesztésére az ügyfelek és a potenciális ügyfelek számára, és ez az, ami az Email Customizer funkciója. Az üzleti e-maileket személyre szabhatja az egyedi linkek, fejlécek és láblécek segítségével. Ön is kiválaszthatja saját színkombinációit, ha személyes preferenciája van.

Ha Ön kezdő vagy új programozó, és nem sokat tud a kódolásról, akkor ez a bővítmény tökéletes, hogy néhány kattintással testreszabhassa WooCommerce e-mail címét. E-mail testreszabás A WooCommerce plugin lehetővé teszi a boltból küldött e-mail kommunikáció kezelését is sokkal egyszerűbben és könnyebben.

Ár: 25 USD

Beépülő modul megtekintése

8. WooCommerce Direct Checkout 

WooCommerce közvetlen pénztár

A közvetlen pénztár gomb lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy elkerüljék a gondot, ha a webhely másik oldalára lépnek a kijelentkezés céljából. Ez jobb átalakítási arányt biztosít, mivel a Közvetlen Pénztár gombok kevesebb időt igényelnek a kijelentkezéshez, mint a Pénztár oldalhoz.

A WoCommerce Direct Checkout bővítmény lehetővé teszi a pénztár folyamatának egyszerűsítését és az eladások számának növelését. A WooCommerce beállító panelen hozzáadhat egy új „Közvetlen fizetés” almenüt, ahol engedélyezheti vagy letilthatja a közvetlen pénztár opciót, hozzáadhatja a „Vásárlás folytatása” gombot és még sok minden mást..

Ár: Ingyenes

Beépülő modul megtekintése

9. WooCommerce Menü Kosár

WooCommerce Menü Kosár

A WooCommerce menükosár nagyon hasznos azok számára, akik több terméket vásárolnak. Ez a Menükosár beépülő modul egy kosárgombot ad a navigációs sávon, és megjelenítheti a kosár ikont, elemeket és az árat. Megváltoztathatja a kosár gomb pozícióját is, és balra vagy jobbra lebeghet. Ez a plugin jól működik a WooCommerce, az Eshop, a WP-Ecommerce, a Jigoshop, és fordításra kész. 

Ez azonban egy ingyenes plugin, de ha további funkciókat és mintákat szeretne a WooCommerce menü kosár gombjára, akkor meg kell vásárolnia prémium verzió plugin-t.

Ár: Ingyenes

Beépülő modul megtekintése

10. A WooCommerce CSV importőr

WooCommerce CSV importőr

Ha offline állapotban kell ellenőriznie a készletleltárokat, használhatja ezt a fontos CSV Importőr plugin-t, és akár 10 000 terméket is importálhat egy CSV fájlba, és offline állapotban ellenőrizheti a fájlt..

Ár: Ingyenes

11. A WooCommerce Store Exportőr

WooCommerce Store Exportőr

Ha biztonsági másolatot szeretne a webáruházról, ez egy nagyon fontos bővítmény, amely biztonsági másolatot hozhat létre a webáruházához. Az is nagyon hasznos, ha frissíteni kell a termékek több részletét. Az exportot ütemezheti, és mellékleteként küldhet e-mailbe, biztonságosan mentheti el a WordPress adathordozóra, vagy akár közvetlenül exportálhatja az FTP használatával. Sőt, exportálhatja a WooCommerce adatokat több formátumra, például: CSV, XML, XLS, TSV stb..

Ár: Ingyenes

Beépülő modul megtekintése

12. WooCommerce pénzváltó

WooCommerce pénzváltó

A WooCommerce Currency Switcher plugin lehetővé teszi a webhely látogatói számára, hogy a WooCommerce webhelyén válthassanak pénznemet, és valós időben konvertálják az árfolyamokat. Ha online termékeket vagy szolgáltatásokat értékesít, akkor szüksége van pénzváltó opcióra, amely segít az ügyfeleknek a helyi pénznem gyors átváltásában. Így könnyen megértik a termék árát, és szívesen hajtanak végre megrendelést az Ön webhelyéről.

Ez a bővítmény rövid kódok használatával és még a widget területén is hozzáadható. Nem is beszélve, ha WooCommerce webhelyet működtet, akkor szüksége van erre a pluginre.

Ár: Ingyenes

Beépülő modul megtekintése

13. A WooCommerce PDF számlák csomagolása

WooCommerce PDF számlák

Ha számlára van szüksége referencia célokra vagy bármilyen dokumentációs célra, a PDF Invoices plugin segíthet. E beépülő modul használatával az összes eladása azonnali PDF-számlával rendelkezik, amelyet elküldheti ügyfeleinek e-mailben, vagy megoszthatja bármilyen Dropbox, Egnyte, Google Drive vagy OneDrive fiókkal. Ezek a számlák teljesen testreszabhatók, és saját maga alakíthat meg. Emellett ömlesztett formában is előállíthat PDF számlákat vagy csomagolási bizonylatokat. 

Ár: Ingyenes

Beépülő modul megtekintése

14. WooCommerce fizetés az Amazon segítségével

Amazon kifizetések a WooCommerce számára

Szeretne hozzáadni az Amazon fizetési átjárót a webhelyéhez? akkor ez a plugin az Ön számára. Ez a WooCommerce Pay with Amazon plugin lehetővé teszi, hogy az Amazon kifizetéseket közvetlenül a helyszínen fogadja el. Akik már Amazon ügyfelek, könnyen fizethetnek Amazon számlájukkal, és ez teljesen biztonságos. Az ügyfelek fizethetnek hitelkártyájukkal, amely mind a HTTP, mind a HTTPS webhelyeket támogatja.

Ár: Ingyenes

Beépülő modul megtekintése

15. WooCommerce Multilingual– WPML

WPML a WooCommerce számára

Ha azt szeretné, hogy webáruházát több nyelvre lefordítsák, akkor a Többnyelvű bővítményt használhatják a nyelv konvertálásához. Nagyon sok olyan látogatóra számíthat, akik a maga módján egyediek, és ezek közül az egyik az, hogy olyan nyelvet használnak, amelyet nem az Ön nyelvén használnak. Ez a plugin minden bizonnyal segít abban, hogy minél többet szerezzen külföldi ügyfeleitől.

A WPML az egyik legjobb WooCommerce bővítmény a nyelvek fordításához egyetlen egérkattintással. Lefordíthatja az összes WooCommerce terméket, és ugyanazt a nyelvet tartja, amíg a pénztár nem fejeződik be. A beépülő modul legjobb tulajdonsága az, hogy ez a beépülő modul e-maileket küld az ügyfeleknek és az adminnak a saját nyelvükön, ami hatalmas időmegtakarítást jelent. Egyetlen WooCommerce áruházat is működtethet több valutával.

Ár: Ingyenes

Beépülő modul megtekintése

16. WooCommerce Checkout Manager

WooCommerce Checkout Manager

A WooCommerce Checkout Manager egy ingyenes bővítmény, amelynek segítségével hatékonyságot növelhet az ügyfelek számára, akik megnézik webáruházuk kosarát. Felvehet és rendezhet mezőket a WooCommerce áruház pénztár oldalán, hozzáadhatja és eltávolíthatja a szükséges mezőket, létrehozhat feltételes mezőket, exportálhat megrendeléseket mezőnevek szerint, elrejtheti vagy megmutathatja a meghatározott felhasználói szerepkörökhöz tartozó mezőket, például hűséges vagy gyakori ügyfelek számára, választható fizetést végezhet mezőket, és akár fájlokat is feltölthet a kijelentkezés oldalára.

Ár: Ingyenes

Beépülő modul megtekintése

17. Továbbfejlesztett e-kereskedelmi Google Analytics plugin a WooCommerce számára

WooCommerce Google Analytics bővítményTovábbfejlesztett e-kereskedelem A Google Analytics beépülő modul egy nagyszerű elemző plugin a WooCommerce számára, amely nyomon követi a felhasználói viselkedést az Ön webhelyén. Könnyen beállítható, és figyelemmel kíséri az összes webhely forgalmát, beleértve a pénztár viselkedését, a termék teljesítményét, az értékesítést és a vásárlási magatartást. Ez egy nagyon hasznos plugin az ECommerce webhely egyetemes kimenetének elemzéséhez, valamint annak hatékonyságának és eredményességének monitorozásához az ügyfelek elégedettsége érdekében..

Ár: Ingyenes

Beépülő modul megtekintése

18. WooCommerce termékcsúszka

WooCommerce termékek csúszka

A WooCommerce Product Slider egy teljes mértékben reagáló csúszó plugin a WooCommerce számára. Javítja webáruházának megjelenését, növeli annak vizuális megjelenését, és reagálékonyságot nyújt rá. Különösen akkor használhatja ezt, ha termékeket szeretne bemutatni, sőt még továbbfejleszteni a termékeket azáltal, hogy lehetővé teszi a CSS funkciókat és azok hatásait.

Ez a WooCommerce plugin ingyenes, és korlátlan képeket készíthet, amelyek teljesen mobilra vannak optimalizálva, így a csúszkák szépen néznek ki, mint asztali vagy laptop. Beállíthatja a csúszka automatikus lejátszását és a csúszó leállítását az egérmutatón. Ez a bővítmény összesen 3 témát és 20 különböző szalagot tartalmaz.

Az ingyenes bővítménnyel azonban elérhető a prémium verzió plugin, amely több témával és funkcióval rendelkezik.

Ár: Ingyenes

Beépülő modul megtekintése

19. YITH WooCommerce Social Login

YITH WooCommerce társadalmi bejelentkezés

Ez egy másik fontos, a YITH által kifejlesztett plugin, amely kevesebb szóváltással jelentkezik be az ECommerce áruházába. Ez egy plugin, amelyet akkor használhat, ha azt akarja, hogy az ügyfelek bejelentkezzenek az internetes áruházba a közösségi média-fiókjaikkal, beleértve a Google Plus, a Facebook és a Twitter felhasználásával. Ez egy nagyon hatékony bővítmény azok számára, akik nem akarják átmenni a regisztráció folyamatát, például személyes adatok megadását.

A Yith WooCommerce Social login plugin telepítésével egyszerűen hozzáadhatja a social login lehetőséget a bejelentkezési oldalhoz alternatív bejelentkezési módszerként. Így a felhasználók kényelmesebbé válnak, ha egyetlen egérkattintással feliratkoznak a szociális fiókjukra, ahelyett, hogy 5 perces regisztrációs folyamatot végeznének. Nem is beszélve, hogy ez növeli a beszélgetési arányt és további eladásokat eredményez.

Ár: Ingyenes

Beépülő modul megtekintése

20. YITH WooCommerce Ajax kereső és termékszűrő

YITH WooCommerce Ajax termékszűrő

Ez egy nagyon hasznos bővítmény az ügyfelek számára, akik egy adott terméket keresni akartak. Ha telepítve van ez a beépülő modul, az ügyfelek a keresési eredményeket különböző kritériumok alapján kereshetik és szűrhetik, például színek, címkék, listák, árak és egyéb adminisztrátorok által meghatározott kombinációk alapján. Az ügyfelek könnyebben megtalálhatják a kívánt termékeket a termékszűrő segítségével. Ez a termékszűrő-widget hozzáadható az áruház termékoldalainak és hozzászólásaihoz 4 különböző elrendezéssel.

Ár: Ingyenes

Beépülő modul megtekintése

21. YITH végtelen görgetés

YITH végtelen görgetés

A YITH Végtelen görgetés egy nagyon hasznos WooCommerce plugin, amelynek segítségével webáruháza nagyon reagál, és tovább javul a tervezés azon ügyfelek számára, akik meg akarják nézni az Ön termékleltárát az internetes áruház főoldalán. Ez nagyon hatékony, különösen a mobil felhasználók számára, akik nem akarnak hozzáférni egy olyan oldalra, amelyen sok oldal böngészhető. A végtelen görgetés nagyon hatékony egy kisebb, kevesebb mint száz termékkel rendelkező webáruházban.

Ár: Ingyenes

Beépülő modul megtekintése

22. A WooCommerce termékkel kapcsolatos GYIK

Termék GYIK

A WooCommerce termék GYIK beépülő modulja lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kérdéseket tegyenek fel, válaszokat kapjanak és más szálakat láthassanak az adott termékkel kapcsolatban. Ez azt is lehetővé teszi, hogy manuálisan adjunk hozzá egy kérdést bizonyos termékekhez. Amikor a felhasználó rákattint a kérdésre, a válasz automatikusan kiemelésre kerül.

Ár: Ingyenes

Beépülő modul megtekintése

Ezek az ajánlott legjobb WooCommerce bővítmények, amelyeket felhasználhat webáruházában. Természetesen sokan várják a telepítést és a felhasználást. Használhatja az itt nem említett egyéb WooCommerce bővítményeket is. Mindenesetre feltétlenül használnia kell egy bővítményt webhelyének javításához, és az ügyfelek visszatéréséhez az ECommerce webhelyére. Szüksége van WooCommerce bővítményekre, amelyek több látogatót vonzanak webáruházának növekedéséhez. Már 2018. Válasszon és használjon WooCommerce plug-inket, amelyek segítenek elérni a célt.

Van WooCommerce weboldala? Melyik bővítményeket használ? Kérjük, ossza meg velünk a megjegyzés részben, melyik WooCommerce bővítményt tetszik legjobban. Ha tetszik ez a bejegyzés, akkor ossza meg a közösségi médiában, és iratkozzon fel velünk  Facebook, Twitter, Google+.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector