20 bästa WooCommerce-plugins du behöver för 2018

Så du har skapat WooCommerce-webbplats. Du är redo för världen. Du ser fram emot en stor framtid för ditt företag. Tillväxt är vad du behöver. Någon gör en Google-sökning och ser din webbplats. Någon tittade på din webbplats. Något saknas. De insåg att det saknas ett element så de flyttade till en annan webbplats utan att tveka. De lämnade din webbplats och du tappar en möjlighet.


Så vad hände? Du glömde helt att sätta funktioner som får dina besökare att hålla sig anpassade till din webbplats. Dessa besökare som är potentiella kunder måste se fantastiska WooCommerce Plugin-funktioner som kan få dem att besöka igen. Du behöver ständiga kunder som kommer tillbaka och köper igen. Du behöver beskydd som lämnar positiv feedback till din webbutik. Du måste förbättra din e-handelswebbplats för att uppnå ditt mål att vinna mer och tjäna mer.

Nuvarande trender på marknaden är redan framåt och Utvecklare av White Label Plugin använde olika Woocommerce Plugins som kan förbättra webbplatser, särskilt webbplats för kommersiella ändamål. Sådana plugins är nödvändiga för att kunder, kunder och besökare uppskattar vad din webbplats tjänar.

I år 2018 kan du ge din webbplats ett syfte genom att använda följande rekommenderade 20 bästa WooCommerce Plugins. Observera att några av dessa plugins är premium medan andra är gratis plugins.

20 bästa WooCommerce-plugins

1. WooCommerce extra produktalternativ 

Woocommerce Extra Product AlternativWooCommerce Extra Product Options är det mest livskraftiga premium-plugin som erbjuder 14 olika funktioner för dina webbutiksprodukter. Det har ett lättanvänt gränssnitt och är också flerspråkigt redo som kan vara mycket användbart för att översätta din webbutik till olika språk. Detta WooCommerce-plugin har funktioner inklusive visa eller dölja priser, miniatyrändringar av produkt, alternativgrupper, villkorade alternativ, verktygstips, max- och minimivärden, kryssrutor, lat laddning för bilder, formfältbyggare och procentsatsökningar.

Pris: 24 $

Visa plugin

2. YITH WooCommerce zoomförstoringsglas 

Yith WooCommerce zoomförstoringsglas

YITH WooCommerce Zoom Magnifier är ett viktigt WooCommerce-plugin utvecklat av YITH speciellt för dig som är mycket intresserad av den produkt du erbjuder. Zooma en bild av din produkt gör det mycket bekvämt för mobilanvändare att kritisera dina produkter innan du äntligen köper någon av dina produkter. 

Med detta plugin kan du lägga till en zoomeffekt på alla dina produktbilder så att dina kunder enkelt kan inspektera produkten. Den använder en enkel teknik så att när en användare svävar musen över en produktbild blir den automatiskt bättre storlek. Denna funktion fungerar på alla typer av enheter, om du inte vill visa på mobila enheter kan du inaktivera den från insticksinställningar.

Pris: Gratis

Visa plugin

3. Beeketing för WooCommerce

Beeketing för WooCommerce

Om du letar efter ett omfattande verktyg som hjälper dig att förbättra din konverteringstratt genom att lägga till tweaks till kundresan är Beeketing för WooCommerce ett bra val som verkligen är värt att prova.

Från spårning, e-postmarknadsföring, säljer korsförsäljning och andra verktyg för att optimera omvandlingar, Beeketing tillhandahåller alla dessa i bara ett WooCommerce-plugin. Plötsligt blir det tydligt att det som kan ha kändes som en oöverstiglig uppgift faktiskt är ganska genomförbart med Beeketing-plugin.

Låt oss ta en djupare titt på några av de framstående inbyggda verktygen som den erbjuder:

Öka försäljningen: skapa obegränsad uppsäljning & korsförsäljningar som fungerar bra med WooCommerce-relaterade produkter för att öka butikens AOV.

Kassa Boost: ta itu med övergivna vagnar genom att lägga till tweaks till din webbplats och skapa en unik shoppareupplevelse med olika typer av incitamenterbjudanden.

Försäljningspop: skapa vackra nyhetsförsäljnings popup-fönster för att meddela besökare om de nyligen köpta artiklarna Bygg förtroende och äkthet.

Pris: detta plugin ger båda gratis & premiumfunktioner. Från $ 8,25 / m.

Visa plugin

4. Leverans av tabellpris för WooCommerce

Tabellprisfrakt för WooCommerce

Table Rate Shipping är ett premium-plugin som gör det enkelt att ställa in fraktsatser baserat på länder, vagnar, subtotal av inköp och andra funktioner relaterade till frakt. Denna plugin är WPML (översättningshantering) vänlig och fungerar med alla teman. Om du vill ha den bästa frakt WooCommerce-plugin, är detta plugin ett bra val.

Pris: 25 $

Visa plugin

5. Tryckfull anpassad utskrift & Magasinering

Printful Custom Printing & Warehousing

Printful låter dig sälja dina egna mönster på anpassade tryckta t-shirts, telefonväskor, leggings, muggar, affischer och mycket mer med tryck-på-begäran drop shipen under ditt eget märke. Utöver detta erbjuder Printful också lager & uppfyllandetjänster, så att du också kan använda dem för att lagra, packa och skicka dina egna produkter.

Det tar bara några minuter att installera detta plugin och hanterar allt från orderhantering till skatteberäkningar. Det finns ingen registrerings- eller månatlig prenumerationsavgift, så du behöver bara betala för fullgörandet när en beställning kommer in.

Pris: Gratis

Visa plugin

6. Stripe Payment Gateway

Woocommerce Stripe

Stripe är ett företag som är födt i Irland och erbjuder online betalningssystem för enkla, snabba och problemfria onlinetransaktioner. Stripe Payment Gateway är mycket användbar när du har ett giltigt SSL-certifikat som är vanligt redan idag, särskilt för webbbutiker.

Med hjälp av Stripe WooCommerce-plugin ger det dina kunder ett extra alternativ att använda sina kreditkort som American Express, Discover, Diners Club, JCB, MasterCard, Visa och till och med BitCoin. De kan också välja att använda direkta bankbetalningar om de inte vill använda sina kreditkort eller om de inte har något kreditkort.

Stripe har inga installationsavgifter, inga månatliga avgifter, du debiteras endast när en kund betalar. Du kan acceptera betalningar var som helst i världen och det stöder nu Apple betalning.

Pris: Gratis

Besök plugin

7. E-postanpassare 

E-postanpassare

Du behöver ett professionellt e-postmeddelande för att sprida information till dina kunder och blivande kunder och det är den funktionen E-postanpassaren har. Du kan anpassa företagsmeddelanden professionellt med anpassade länkar, sidhuvuden och sidfot. Du kan också välja dina egna färgkombinationer om du har en personlig preferens.

Om du är en nybörjare eller nyprogrammerare och inte vet mycket om kodning är detta plugin perfekt för att anpassa din WooCommerce-e-post med bara några klick. E-postanpassare WooCommerce-plugin låter dig också hantera e-postkommunikation som skickas från deras butik mycket enklare och enklare.

Pris: 25 $

Visa plugin

8. WooCommerce Direct Checkout 

WooCommerce Direct Checkout

En direkt utcheckningsknapp gör det enkelt för dina kunder att undvika besväret med att gå till en annan sida på din webbplats för att kolla in. Detta ger bättre konverteringsfrekvens eftersom Direct Checkout-knappar minskar den tid det tar för utcheckning jämfört med en Checkout-sida.

Med WoCommerce Direct Checkout-plugin kan du förenkla kassaprocessen och öka antalet försäljningar. Från WooCommerce-inställningspanelen kan du lägga till en ny “Direct Checkout” undermenylänk där du kan aktivera eller inaktivera alternativet för direkt utcheckning, lägga till “fortsätt shoppa” -knappen och mycket mer.

Pris: Gratis

Visa plugin

9. WooCommerce-menykorg

WooCommerce Menu Cart

WooCommerce Menu Cart är mycket användbart för kunder som köper flera objekt. Denna menyvagnens plugin lägger till en kundvagnsknapp i navigeringsfältet och du kan visa vagnikon, objekt och pris. Du kan också ändra vagnsknappens position och få den att flyta till vänster eller höger. Denna plugin fungerar bra med WooCommerce, Eshop, WP-E-handel, Jigoshop, och den är översättningsklar. 

Det är emellertid ett gratis plugin, men om du vill ha fler funktioner och mönster av din WooCommerce menykorgknapp, måste du köpa premiumversion plugin.

Pris: Gratis

Visa plugin

10. WooCommerce CSV-importör

WooCommerce CSV-importör

När du behöver kontrollera dina inventeringslistor offline kan du använda detta viktiga plugin för CSV Importer och importera upp till 10 000 produkter till en CSV-fil och kontrollera filen offline.

Pris: Gratis

11. WooCommerce Store-exportör

WooCommerce Store Exporter

Om du vill ha en säkerhetskopia av din webbutik är detta en mycket viktig plugin som kan skapa en säkerhetskopia för din webbutik. Det är också mycket användbart när du behöver uppdatera flera detaljer om dina produkter. Du kan också schemalägga export och kan skicka till din e-post som bilagor, spara säkert till ditt WordPress-media eller till och med direkt exportera med FTP. Mer än så kan du exportera WooCommerce-data till flera format som: CSV, XML, XLS, TSV etc.

Pris: Gratis

Visa plugin

12. WooCommerce valutaväxlare

WooCommerce valutaväxlare

WooCommerce valutaskiftar plugin tillåter dina webbplatsbesökare att byta valuta på din WooCommerce-webbplats och få sina kurser konverterade i realtid. Om du säljer produkter eller tjänster online måste du behöva valutaväxlaralternativ som hjälper dina kunder att snabbt byta lokal valuta. På detta sätt förstår de lätt en produkts pris och vill gärna beställa från din webbplats.

Denna plugin kan också läggas till med hjälp av kortkoder och till och med i widgetområdet. För att inte nämna, om du driver en WooCommerce-webbplats måste du behöva det här insticksprogrammet.

Pris: Gratis

Visa plugin

13. WooCommerce PDF-fakturor Packningsslips

WooCommerce PDF-fakturor

Om du behöver en faktura skapad för referensändamål eller för dokumentationsändamål kan plugin-filen för PDF-fakturor hjälpa dig. Genom att använda detta plugin kan alla dina försäljningar ha en omedelbar PDF-faktura som du sedan kan skicka till dina kunder via e-post eller dela den till alla Dropbox-, Egnyte-, Google Drive- eller OneDrive-konton. Dessa fakturor är helt anpassningsbara och du kan designa på ditt eget sätt. Dessutom kan du generera PDF-fakturor eller förpackningssedlar i bulk. 

Pris: Gratis

Visa plugin

14. WooCommerce betala med Amazon

Amazon-betalningar för WooCommerce

Vill du lägga till Amazon-betalningsgateway på din webbplats? då är detta plugin åt dig. Denna WooCommerce Pay med Amazon-plugin låter dig acceptera Amazon-betalningar direkt från webbplatsen. Som redan är Amazon-kund kan de enkelt betala med sitt Amazon-konto och det är helt säkert. Dina kunder kan betala med sitt kreditkort, det stöder både HTTP- och HTTPS-webbplatser.

Pris: Gratis

Visa plugin

15. WooCommerce flerspråkig – WPML

WPML för WooCommerce

Om du vill att din webbutik ska översättas till flera språk kan du använda flerspråkigt plugin för språkkonvertering. Du kan förvänta dig många besökare som är unika på sitt sätt och ett av dessa är att de har ett språk som de använder annorlunda än ditt språk. Denna plugin kommer definitivt att hjälpa dig att få mer av dina utländska kunder.

WPML är ett av de bästa WooCommerce-insticksprogrammen för att översätta språk med bara ett musklick. Den kan översätta alla WooCommerce-produkter och behåller samma språk tills kassaprocessen är klar. Det bästa med detta plugin är att det här plugin skickar e-post till klienter och admin på deras språk, vilket är en enorm tidsbesparing. Du kan också driva en enda WooCommerce-butik med flera valutor.

Pris: Gratis

Visa plugin

16. WooCommerce Checkout Manager

WooCommerce Checkout Manager

WooCommerce Checkout Manager är ett gratis plugin som du kan använda för att lägga till effektivitet för dina kunder som kommer att kolla in sin kundvagn. Du kan lägga till och ordna om fält på kassasidan i din WooCommerce-butik, lägga till och ta bort obligatoriska fält, skapa villkorade fält, exportera order efter fältnamn, dölja eller visa specifika fält för specifika användarroller som lojala eller frekventa kunder, göra valfri utcheckning fält och även ladda upp filer till din utcheckningssida.

Pris: Gratis

Visa plugin

17. Förbättrad e-handel Google Analytics Plugin för WooCommerce

WooCommerce Google Analytics PluginFörbättrad e-handel Google Analytics Plugin är ett bra analytiskt plugin för WooCommerce som spårar användarens beteende på din webbplats. Det är enkelt att installera och det övervakar all webbplatstrafik inklusive kassbeteende, produktprestanda, försäljning och shoppingbeteenden. Detta är ett mycket användbart plugin för att analysera universell utdata på din ECommerce-webbplats och övervaka dess effektivitet och effektivitet för att tillfredsställa dina kunder.

Pris: Gratis

Visa plugin

18. WooCommerce produktreglage

WooCommerce Products Slider

WooCommerce Product Slider är ett helt responsivt reglage-plugin för WooCommerce. Det förbättrar utseendet på din webbutik och ökar dess visuella utseende och ger lyhördhet för den. Du kan använda den här särskilt om du vill presentera produkter och till och med förbättra produkter genom att aktivera CSS-funktioner och effekter på det.

Detta WooCommerce-plugin är gratis och du kan skapa obegränsade bildspel som är helt mobiloptimerade, så att reglagen ser vackra ut som stationära eller bärbara datorer. Du kan ställa in autoplay och reglaget stoppa på muspekaren. Denna plugin innehåller också totalt 3 teman och 20 olika band.

Men med den gratis plugin, premium version plugin också tillgängligt som har fler teman och funktioner.

Pris: Gratis

Visa plugin

19. YITH WooCommerce social inloggning

YITH WooCommerce social inloggning

Detta är en annan viktig YITH-utvecklad plugin för att logga in i din ECommerce-butik med färre krångel. Detta är ett plugin som du kan använda om du vill att dina kunder ska logga in i din webbutik med sina sociala mediekonton inklusive Google Plus, Facebook och Twitter. Detta är en mycket effektiv plugin för dig som inte vill gå igenom processen för att registrera dig, till exempel att mata in personlig information.

När du installerar Yith WooCommerce Social login-plugin, kan du enkelt lägga till alternativ för social inloggning på din inloggningssida som en alternativ inloggningsmetod. På detta sätt känner dina användare bekvämare att registrera sig med bara ett musklick med sitt sociala konto istället för att göra en 5-minuters lång registreringsprocess. För att inte tala, detta ökar också konversationsgraden och ger mer försäljning.

Pris: Gratis

Visa plugin

20. YITH WooCommerce Ajax sök- och produktfilter

YITH WooCommerce Ajax produktfilter

Detta är ett mycket användbart plugin för dina kunder som ville söka efter en specifik produkt. Om du har installerat det här insticksprogrammet kan klienter söka och filtrera sökresultat med olika kriterier som färger, etiketter, listor, priser och annan administraturdefinierad kombination. Det gör det enklare för dina kunder att hitta föredragna produkter med hjälp av detta produktfilter. Denna produktfilterwidget kan läggas till i butikens produktsidor och inlägg med fyra olika layouter.

Pris: Gratis

Visa plugin

21. YITH Oändlig rullning

YITH Oändlig rullning

YITH Infinite Scrolling är ett mycket användbart WooCommerce-plugin för att göra din webbutik mycket lyhörd och designen kommer att förbättras för kunder som vill se din produktinventar via din webbshops startsida. Detta är mycket effektivt särskilt för mobilanvändare som inte vill komma åt en webbplats med många sidor att bläddra. Oändlig rullning är mycket effektiv för en liten webbutik med mindre än hundra produkter.

Pris: Gratis

Visa plugin

22. Vanliga frågor om WooCommerce-produkter

Vanliga frågor om produkt

WooCommerce Product FAQs plugin gör att dina användare kan ställa frågor, få svar och se andra trådar om en specifik produkt. Det tillåter också att manuellt lägga till en fråga till specifika produkter. När en användare klickar på frågan markeras svaret automatiskt.

Pris: Gratis

Visa plugin

Dessa är våra rekommenderade bästa WooCommerce-plugins som du kan använda för din webbutik. Naturligtvis finns det många där ute som väntar på att installeras och användas. Du kan använda de andra WooCommerce-plugins som inte nämns här. I alla fall måste du definitivt använda ett plugin för att förbättra din webbplats och låta kunder komma tillbaka till din ECommerce-webbplats. Du behöver WooCommerce-plugins som kommer att få fler besökare för tillväxten av din webbutik. Det är redan 2018. Välj och använd WooCommerce-plugins som hjälper dig att uppnå ditt mål.

Har du en WooCommerce-webbplats? Vilka plugins använder du? Låt oss veta vilka WooCommerce-plugins du gillar mest i kommentarsektionen. Om du gillar det här inlägget, dela sedan på sociala medier och prenumerera oss på  Facebook, Twitter, Google+.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map