20 bästa WordPress-plugins 2017: viktigt för professionella bloggare

04.06.2020
PLUGINS '20 bästa WordPress-plugins 2017: viktigt för professionella bloggare
0 13 мин.

Om du nyligen startade en blogg med WordPress, blev det en stor huvudvärk att välja Bästa WordPress-plugins. Eftersom WordPress innehåller nästan 48 000 plugins och det är svårt att hitta vilken som är perfekt för din webbplats. Det är därför vi samlade några mest användbara och vanliga WordPress-plugins som är viktiga för alla webbplatsägare.


Att installera för många plugins skapar avsevärt spänningar i din databas, vilket ökar din webbplats laddningstid. Så för att hålla din webbplats helt optimerad tar du bort onödiga plugins och rengör ofta din WordPress-databas. I den här artikeln listade vi 20 Bästa WordPress-plugins som är viktiga för alla professionella bloggare.

[clickToTweet tweet = ”” 20 bästa WordPress-plugins för professionella bloggare ”” quote = ”” 20 bästa WordPress-plugins för professionella bloggare ”” tema = ”style3 ″]

20 bästa WordPress-plugins (Expert valt)

# 1 Yoast SEO

Yoast WordPress Plugin

Yoast är bäst SEO-plugin för WordPress. Om du nyligen startade en blogg hjälper det här insticksprogrammet att rangordna din webbplats på sökmotorer. Efter aktivering måste du konfigurera det här insticksprogrammet.

Detta plugin låter dig generera XML-webbplatskarta, vilket krävs för att skicka din bloggsitemap till Google Search Console. Du kan också ändra din webbplatsstruktur från insticksinställningarna.

Dessutom hjälper deras förhandsgranskning av fragmentet att förbättra ditt innehåll SEO vänlig. Till exempel kommer det att visa att antingen din inläggstitel är för lång eller för kort, om din metabeskrivning är meningsfull i samband med ett sökresultat och att Fokus sökord som du vill rangordna på sökmotorer. Så detta WordPress-plugin värdigt för din webbplats och rekommenderas starkt.

# 2 Akismet

WordPress Plugins

Om du kontrollerar ditt kommentarsektion i WordPress ser du att det finns många kommentarer som ska godkännas. Du kanske är väldigt glad för att du får kommentarer på din webbplats. Men faktiskt är 99% kommentarer skräppost. De försöker få bakåtlänkar från din webbplats. Så här kommer Akismet-plugin att förebygga SPAM-kommentarer för WordPress-webbplats.

När du har installerat Akismet måste du logga in med ditt WordPress.com-konto som krävs för aktivering. Då måste du ställa in det. Här är en tutorial Hur man ställer in Akismet-plugin.

Nu kan du se att dessa kommentarer är markerade som SPAM. Akismet kontrollerar dina kommentarer mot Akismet webbtjänst för att se om de ser ut som skräppost eller inte och låter dig granska skräppost. Du kan märka det under din bloggs “Kommentarer” -skärm.

# 3 Page Builder av SiteOrigin

Page Builder av SiteOrigin

Page Builder av SiteOrigin är den mest populära plugin för sidbyggare i WordPress. Det låter dig skapa fantastiska målsidor och du behöver inte kodningsfärdigheter för detta. Denna plugin kommer med ett paketpaket som ger fler alternativ.

Denna plugin fungerar på inlägg, sidor och det stöder också live redigering. Med det här verktyget kan du se ditt innehåll och redigera widgetar i realtid. Dessutom fungerar det med vanliga WordPress-widgetar och ger dig extra widgetalternativ som du alltid hittar den widget du behöver.

# 4 Jetpack

Ryggraket

Ryggraket är en av Bästa WordPress-plugins. När du installerar WordPress för första gången ser du att det redan finns två plugins redan installerade. Jetpack är en av dem och har över 1 miljon aktiva installationer. 

Det är den enda plugin som kommer med flera funktioner. De flesta av användarna kallar det “All in One” plugin eftersom det ger dig:

 • Webbstatistik och analys
 • kan markera relaterade inlägg
 • kan skydda din webbplats från Brute Force Attack
 • kan övervaka driftstopp och drifttidsövervakning
 • E-postprenumerationer
 • och många fler…

Från alternativet Automatisk delning kan du länka din webbplats till Facebook, Twitter, Google+, Linkedin etc så att när du publicerar ett nytt inlägg så delar det automatiskt ditt blogginlägg till dessa sociala webbplatser.

Även om de flesta av Jetpacks funktioner och tjänster är gratis, ger det också betalda funktioner. Betalda funktioner inkluderar avancerade säkerhets- och säkerhetstjänsttjänster, videohosting, monetisering av webbplatser, avancerade SEO-verktyg osv.

# 5 W3 Total cache

W3 Total Cache

Med en bra webbhotell måste du behöva ett Caching-plugin. En cache är ett tillfälligt lagringsområde som lagrar dina statiska filer som inkluderar HTML, CSS, JavaScript, bilder etc. Dessa webbsidor lagras på din hårddisk i en underkatalog för cache. Så när en användare besöker din webbplats får webbläsaren dessa filer från cachen snarare än den ursprungliga servern. På så sätt kan du spara din bandbredd och även öka hastigheten för laddning av webbplatsen.

W3 Total Cache är en av Bästa WordPress-plugins. Det förbättrar SEO och användarupplevelsen på din webbplats genom att öka webbplatsens prestanda. Med deras integration av innehållsleveransnätverk (CDN) kan du snabba upp din webbplats enkelt. Dessutom förminskar det din HTML, CSS och JavaScript, möjliggör caching av webbläsare, databascaching osv.

W3 Total Cache kommer med många funktioner, så att rätt inställning är ganska svårt. Läs denna handledning om hur du installerar W3 Total Cache.

Bruten länkkontroll

Broken Link Checker Plugin skanna din webbplats efter trasiga länkar. Till exempel innehåller ditt blogginlägg externa länkar och bilder. Så ibland blir dessa bilder skadade och länkar blir ogiltiga, då kommer detta plugin att markera dig de trasiga länkar och det är källan.

Den övervakar länkar i dina inlägg, sidor, kommentarer, bloggrullen och anpassade fält och upptäcker länkar som inte fungerar, saknade bilder och omdirigeringar. Sedan meddelar det dig antingen via Dashboard eller via e-post.

Som trasiga eller saknade länkar dåligt för SEO, så genom att använda detta plugin kan du skriva om den saknade URL och förhindra sökmotorer från att följa trasiga länkar.

# 7 Google Analytics Dashboard för WP

Google Analytics Dashboard för WP

Google Analytics Dashboard för WP-plugin låter dig spåra webbplatsens trafik enkelt. När du har installerat detta plugin får du all trafikinformation i din WordPress-instrumentpanel. Med detta plugin kan du övervaka besökare i realtid, trafikkällor, GEO platser, hänvisningar, sidvyer, avvisningsfrekvens etc.

Denna plugin är helt gratis och fungerar på samma sätt som alla andra betalda verktyg. Förutom från instrumentpanelen kan du kontrollera sessioner, användare, avvisningsfrekvens, organisk sökning, sida / session och all trafikinformation från de senaste 30 dagarna, även upp till 3 år. Så du kan kontrollera din webbplatstrafik från de senaste tre åren med bara ett klick.

Deras plugin-instrumentpanelen är fullt valfri och kan enkelt integreras med Google Analytics-koden. Så du kan övervaka din webbplatsstatistik utan att öppna någon flik i webbläsaren.

# 8 Ninja Forms

Ninja Forms

Vill göra vackert Kontaktformulär? Då är Ninja Forms ett bra alternativ för dig. Det är helt gratis och du kan skapa ett obegränsat antal former. Du kan bygga formulär inom några minuter med hjälp av deras kraftfulla drag-and-drop-formulärskapare.

Detta formulär kommer med populära tillägg, som finns tillgängliga i Pro-versionen av plugin. Du kan också importera / exportera formuläret från insticksinställningarna och kan se total formulärsöverföring. Du kan använda kortkoder eller direkt lägga formulär i dina inlägg / sidor för att visa dina kontaktformulär. För att använda reCAPTCHA måste du hämta webbplatsnyckel och hemlig nyckel från Google reCAPTCHA.

# 9 bbpress

bbPress

bbpress är en forum som skapar WordPress Plugin. bbpress är en mycket enkel och lätt plugin som fungerar på alla delade webbhoteller. Denna plugin kommer också med sina egna teman och plugins som WordPress.

Du kan bygga alla typer av forum med bbpress. Till exempel kan du bygga ett forum som WordPress.org. Men om du vill ha ett forum för större samhälle, så är phpBB, myBB bra. Kolla hur du integrerar forum i WordPress.

# 10 Securi Security

Securi Security

Securi är en av de kraftfullaste säkerhetsplugins för WordPress. Det förhindrar din webbplats från brute force attacker, DDoS attacker. Securi håller din webbplats 24 × 7 säker med sin kraftfulla skadlig skannare och säkerhetshårdning.

Securi-tjänsten är gratis för alla WordPress-användare. Deras sju viktiga säkerhetsfunktioner är säkerhet Aktivitetsrevisionsloggning, övervakning av filintegritet, fjärrskanning av skadlig programvara, övervakning av svartlista, effektiv säkerhetshårdnad, säkerhetsåtgärder efter hack, säkerhetsmeddelanden.

# 11 Social Warfare

Social Warfare

Social Warfare är bästa sociala delning WordPress plugins. Social Warfare ger dig möjlighet att dela innehållet på din sida / publicera webbplatser på sociala nätverk på ett bättre sätt som får fler aktier och driver mer trafik.

Det är väldigt snabbt och mycket anpassningsbart social share plugin som laddas snabbt på din webbplats. Du kan lägga till en social delningsknapp på din sida, inlägg och vänster sida som lockar dina besökare att dela.

Den här kostnadsfria versionen av plugin kommer med begränsade funktioner, men betald version ger dig avancerade delningsmöjligheter.

Skaffa gratis version Hämta betald version

# 12 Prissättningstabell av Supsystic

Prissättningstabell av Supsystic

Prissättningstabell av Supsystic låter dig skapa responsiva prissättningstabeller eller jämförelsetabell i WordPress. Det levereras med drag-and-drop-tabellbyggare som hjälper dig att skapa någon form av prissättningstabell utan krångel.

Du kan använda en annan typ av tabellmall och skapa obegränsade prissättningstabeller, kolumner och rader. Flera knappar, text, CSS-stilar tillgängliga för valfri prislista och kan integreras prissättningsbord med kortkoder.

# 13 BJ Lazy Load

BJ Lazy Load

BJ Lazy Load är en av de bästa Lazy Loading WordPress-plugins. Det lata laddar alla dina webbplatsbilder eftersom det blir synligt i webbläsarfönstret när besökaren rullar på sidan. På så sätt kan du både spara serverns bandbredd och förbättra din webbplatshastighet.

Denna plugin fungerar på alla typer av webbplatser. Du kan tillämpa det på ditt sidinnehåll, bilder, postminiatyrer, Gravatars etc. Om detta plugin inte fungerar ordentligt kan du använda ett annat Lazy laddningsprogram.

# 14 omdirigering

Omdirigering

Omdirigering är den bästa plugin för hantering av 301 omdirigeringar. Ibland, när du uppdaterar någon URL, kommer du förmodligen att få 404 Page-fel som inte hittades. Så i så fall kan du enkelt omdirigera alla 404 till 301, det betyder att omdirigera gamla URL till ny URL.

Om du får för många 404-fel kan du “fixa Fel 404 Page Not Found” dem direkt.

# 15 WordPress-importör

WordPress-importör

Om du vill importera eller flytta dina inlägg, sidor till en ny WordPress-webbplats kan du göra det genom att använda WordPress Importer-plugin. Det låter dig importera inlägg, sidor, kommentarer, anpassade fält, kategorier, taggar och mer från en WordPress-exportfil.

# 16 BackupBuddy

Backupbuddy

Backupbuddy hanterar din WordPress backup. Du kan skapa en fullständig säkerhetskopia eller endast databasbackup och återställa dem igen.

BackupBuddy erbjuder också säkerhetskopieringsscheman, avlägsna destinationer, migrera webbplats etc. Med Backupbuddy kan du säkerhetskopiera eller återställa enskild fil i realtid. Dessutom kan du lagra dina säkerhetskopieringsfiler till vilken onlinelagerring som Google Drive, Dropbox etc..

# 17 WP Sweep

WP svep

WP svep Städar upp din WordPress-databas genom att ta bort onödiga databastabeller, revisioner, raderade kommentarer, ej godkända kommentarer, spam-kommentarer och mer. Med det kan du också optimera WordPress-databasen som hjälper till att ladda din webbplats snabbare.

Se hur du optimerar WordPress-databasen med hjälp av WP Sweep.

# 18 Slider av Soliloquy

Monolog

Om du söker på Bästa WordPress-reglaget plugin, då är Soliloquy det bästa alternativet för dig. Med dra & Släpp responsiv skjutreglage för byggare, du kan skapa vackra bildreglage med bara några klick.

Soliloquy Slider är 100% lyhörd och mobilvänlig. Du kan enkelt anpassa din Soliloquy-skjutreglage med sina inbyggda mallar eller skapa dina egna. Det fungerar också bra på WooCommerce-webbplatser och du kan skapa vackra produktreglage för din butik.

# 19 MailMunch

MailMunch

Mailmunch är det bästa fri WordPress-plugin för att få fler e-postprenumeranter. Med de vackra opt-in-formulärna kan du enkelt lägga till din sidofältwidget. Det kan integreras med MailChimp, Constant Contact, AWeber, Campaign Monitor e-postmarknadsföringstjänster.

De ger fyra olika typer av opt-in Form i.e Popup, Embedded, Top Bar, Scroll Box och Sidebar. MailMunch-formuläret har vackra anpassningsbara teman som gör dina former mer fantastiska. Från instrumentpanelen kan du köra A / B-test och visa analys och statistik för e-postabonnemang för hela tiden.

# 20 Clef-tvåfaktorautentisering
Clef-tvåfaktorautentisering

Clef-tvåfaktorautentisering ger lösenordsfria, tvåfaktorautentisering det är mycket säkert och roligt att använda. Det är mycket användbart om du inte kommer ihåg ditt webbplatslösenord, även om du ofta ändrar ditt lösenord.

Så med hjälp av detta plugin kan du logga in på din webbplats med hjälp av din telefon. Ladda bara ner app-appen från Play Store eller Apple Store. Sedan kan du logga in på din webbplats genom att skanna en bar.

Deras Clef-mobilapp ger lösenordsfri tvåfaktorautentisering som är mycket säker och rolig att använda. Du behöver inte installera någon programvara från tredje part, bara använda din smartphone så att du kan logga in. Med enda inloggning / avstängning funktionen kan du logga ut från alla dina webbplatser med ett klick när som helst och kan schemalägga en tid för att logga ut automatiskt när du är klar.

Slutsats

I denna handledning skapade vi en lista med 20 Bästa WordPress-plugins som måste ha på din webbplats. Det är vanligt att nya WordPress-användare har mindre idé om vilket plugin de ska använda eller inte bör. På så sätt lagras plugins onödiga filer i din databas och gör din webbplats lite långsammare. Det är därför vi föreslog 20 bästa WordPress-plugins

Det är därför vi föreslog 20 Bästa WordPress-plugins som är användbara för din webbplats. Om du installerar för många plugins på din webbplats får din webbplats mycket belastning samtidigt och detta orsakar långsam sidbelastning. Så du bör alltid försöka behålla ett minimumantal plugins, det kommer att vara bra för din webbplats.

Jag hoppas att listan över “Bästa WordPress Plugins” hjälper dig att hitta din behövande plugin. Om du har frågor om WordPress-plugins, vänligen meddela oss med en kommentar. Vi är också tillgängliga på Facebook, Twitter, Google+.

Relaterade inlägg,

 • Bästa delad värd för WordPress
 • 7 bästa Premium WordPress-tema för bloggare
 • Hur du lägger till CloudFlare CDN för din WordPress-webbplats GRATIS
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector