20 bedste WordPress-plugins 2017: Vigtigt for professionelle bloggere

Hvis du for nylig startede en blog ved hjælp af WordPress, blev det en stor hovedpine at vælge Bedste WordPress-plugins. Fordi WordPress indeholder næsten 48.000 plugins, og det er svært at finde, hvilken der er perfekt til dit websted. Derfor har vi samlet nogle mest nyttige og almindelige WordPress-plugins, der er vigtige for alle webstedsejere.


Installation af for mange plugins skaber væsentligt spændinger i din database, hvilket øger dit websteds indlæsningstid. Så for at holde dit websted fuldt optimeret, skal du fjerne unødvendige plugins og ofte rydde op i din WordPress-database. I denne artikel listede vi 20 Bedste WordPress-plugins der er vigtige for enhver professionel blogger.

[clickToTweet tweet = ”” 20 bedste WordPress-plugins til professionelle bloggere ”” quote = ”” 20 bedste WordPress-plugins til professionelle bloggere ”” tema = ”style3 ″]

20 bedste WordPress-plugins (valgt som ekspert)

# 1 Yoast SEO

Yoast WordPress Plugin

Yoast er den bedste SEO-plugin til WordPress. Hvis du for nylig startede en blog, hjælper dette plugin dig med at rangere dit websted på søgemaskiner. Efter aktivering skal du konfigurere dette plugin.

Dette plugin giver dig mulighed for at generere XML-sitemap, som er nødvendigt for at indsende dit blog-sitemap til Google Search Console. Du kan også ændre din webstedsstruktur fra plugin-indstillingerne.

Derudover hjælper deres kodevisning dig med at forbedre dit indhold SEO venlige. For eksempel vil det vise dig, at enten din posttitel er for lang eller for kort, om din metabeskrivelse giver mening i sammenhæng med et søgeresultat, og at Fokus søgeord som du vil rangere på søgemaskiner. Så dette WordPress-plugin værdig til dit websted og anbefales stærkt.

# 2 Akismet

WordPress-plugins

Hvis du tjekker din kommentarsektion i WordPress, vil du se, at der er en masse kommentarer, der skal godkendes. Måske er du meget glad, fordi du får kommentarer på dit websted. Men faktisk er 99% kommentarer spam. De prøver at få backlinks fra dit websted. Så her kommer Akismet-plugin at forhindre SPAM-kommentarer til WordPress-websted.

Efter installation af Akismet skal du logge ind med din WordPress.com-konto, der kræves til aktivering. Derefter skal du konfigurere det. Her er en vejledning Sådan konfigureres Akismet-plugin.

Nu kan du se, at disse kommentarer er markeret som SPAM. Akismet kontrollerer dine kommentarer mod Akismet Web-tjenesten for at se, om de ligner spam eller ej, og lader dig gennemgå spam. Du kan se det under din blogs skærmbillede “Kommentarer”.

# 3 Sidebygger af SiteOrigin

Page Builder af SiteOrigin

Page Builder af SiteOrigin er det mest populære side builder-plugin i WordPress. Det giver dig mulighed for at oprette fantastiske destinationssider, og du behøver ikke kodningsevner til dette. Dette plugin leveres med en pakke, der giver flere muligheder.

Dette plugin fungerer på indlæg, sider, og det understøtter også live redigering. Dette værktøj giver dig mulighed for at se dit indhold og redigere widgets i realtid. Desuden fungerer det med standard WordPress-widgets og giver dig ekstra widgetindstillinger, som du altid finder den widget, du har brug for.

# 4 Jetpack

Jet pakke

Jet pakke er en af Bedste WordPress-plugins. Når du installerer WordPress for første gang, vil du se, at der allerede er to plugins allerede installeret. Jetpack er en af ​​dem og har over 1 million aktive installationer. 

Det er det eneste plugin, der leveres med flere funktioner. De fleste af brugerne kalder det “All in One” plugin, fordi det giver dig:

 • Stedsstatistik og analyse
 • kan fremhæve relaterede indlæg
 • kan beskytte dit websted mod Brute Force angreb
 • kan overvåge downtime og oppetid monitorering
 • E-mail-abonnementer
 • og mange flere…

Fra indstillingen Automatisk deling kan du linke dit websted til Facebook, Twitter, Google+, Linkedin osv., Så når du offentliggør et nyt indlæg, deler det automatisk dit blogindlæg til disse sociale sider.

Selvom de fleste af Jetpacks funktioner og tjenester er gratis, giver den også betalte funktioner. Betalte funktioner inkluderer avancerede sikkerheds- og backuptjenester, videohosting, monetisering af websteder, avancerede SEO-værktøjer osv.

# 5 W3 samlet cache

W3 samlet cache

Med en god webhost skal du have brug for et cache-plugin. En cache er et midlertidigt lagerområde, der gemmer dine statiske filer, der inkluderer HTML, CSS, JavaScript, Billeder osv. Disse websider gemmes på din harddisk i en cache-undermappe. Så når en bruger besøger dit websted igen, får din webbrowser disse filer fra cachen i stedet for fra den originale server. På denne måde kan du gemme din båndbredde og også øge indlæsningshastigheden på webstedet.

W3 Total Cache er en af Bedste WordPress-plugins. Det forbedrer SEO og brugeroplevelsen på dit websted ved at øge hjemmesidens ydelse. Med deres indholdsleveringsnetværk (CDN) -integration kan du nemt fremskynde dit websted. Desuden mindsker det din HTML, CSS og JavaScript, muliggør browsercache, database cache osv.

W3 Total Cache leveres med en masse funktioner, så korrekt installation er ret vanskeligt. Læs denne tutorial om, hvordan du opsætter W3 Total Cache.

# 6 Broken Link Checker

Brudt link Checker

Broken Link Checker Plugin scanne dit websted for ødelagte links. For eksempel indeholder dit blogindlæg eksterne links og billeder. Så nogle gange bliver disse billeder korrupte, og links bliver ugyldige, så dette plugin vil fremhæve dig disse ødelagte links og det er kilden.

Det overvåger links i dine indlæg, sider, kommentarer, blogrollen og brugerdefinerede felter og registrerer links, der ikke fungerer, manglende billeder og omdirigeringer. Derefter underretter det dig enten via Dashboard eller via e-mail.

Som ødelagte eller manglende links dårlige for SEO, så ved hjælp af dette plugin kan du omskrive de manglende URL og forhindre søgemaskiner i at følge ødelagte links.

# 7 Google Analytics Dashboard til WP

Google Analytics Dashboard til WP

Google Analytics Dashboard til WP-plugin giver dig mulighed for nemt at spore dit websteds trafik. Efter installationen af ​​dette plugin får du alle trafikdetaljer i dit WordPress-dashboard. Ved hjælp af dette plugin kan du overvåge besøgende i realtid og trafikkilder, GEO placeringer, henvisninger, sidevisninger, Afvisningsprocent etc.

Denne plugin er helt gratis og fungerer som alle andre betalte værktøjer. Udover fra instrumentbrættet kan du kontrollere sessioner, brugere, afvisningsfrekvens, organisk søgning, side / session og alle trafikoplysninger fra de sidste 30 dage, selv op til 3 år. Så du kan kontrollere din webstedstrafik fra de sidste tre år med kun et klik.

Deres plugin-dashboard er fuldt valgfrit og kan let integreres med Google Analytics-kode. Så du kan overvåge dit stedstatistik uden at åbne nogen fane i browseren.

# 8 Ninja-formularer

Ninja Forms

Vil du gøre smukt Kontaktformularer? Så er Ninja Forms en god mulighed for dig. Det er helt gratis, og du kan oprette et ubegrænset antal formularer. Du kan oprette formularer inden for få minutter ved hjælp af deres kraftfulde træk-og-slip-formular.

Denne formular kommer med populære add-ons, som er tilgængelige i Pro-version af plugin. Du kan også importere / eksportere formularen fra pluginindstillingerne og kan se total formularindgivelse. Du kan bruge kortkoder eller direkte indsætte formularer i dine indlæg / sider for at vise dine kontaktformularer. For at bruge reCAPTCHA skal du hente webstedsnøgle og hemmelig nøgle fra Google reCAPTCHA.

# 9 bbpress

bbpress

bbpress er en forum der fremstiller WordPress Plugin. bbpress er meget simpelt og let plugin, der fungerer på enhver delt hosting. Dette plugin kommer også med sine egne temaer og plugins som WordPress.

Du kan opbygge enhver form for forum ved hjælp af bbpress. For eksempel kan du oprette et forum som WordPress.org. Men hvis du vil have et forum for større samfund, så er phpBB, myBB godt. Kontroller, hvordan du integrerer forum i WordPress.

# 10 Securi Security

Securi Security

Securi er et af de mest kraftfulde sikkerhedsplugins til WordPress. Det forhindrer dit websted fra brute force-angreb, DDoS-angreb. Securi holder dig side 24 × 7 sikkert med deres kraftfulde malware-scanner og Security Hardening.

Securi-tjenesten er gratis for alle WordPress-brugere. Deres syv centrale sikkerhedsfunktioner er sikkerhed Aktivitetsrevisionslogging, filintegritetsovervågning, fjern malware-scanning, sortlisteovervågning, effektiv sikkerhedshærdning, sikkerhedshandlinger efter hacking, sikkerhedsmeddelelser.

# 11 Social Warfare

Social krigsførelse

Social Warfare er the bedste sociale deling WordPress plugins. Social Warfare giver dig mulighed for at dele din side / post indhold på sociale netværkswebsteder på en bedre måde, der får flere delinger og skaber mere trafik.

Det er meget lynhurtigt og meget tilpasses social share plugin der indlæses hurtigt på dit websted. Du kan tilføje en social delingsknap på din side, post og venstre side, der tiltrækker dine besøgende til at dele.

Denne gratis version af plugin kommer med begrænsede funktioner, men betalt version giver dig avancerede delingsmuligheder.

Hent gratis version Hent betalt version

# 12 Prissætningstabel af Supsystic

Prissætningstabel af Supsystic

Prissætningstabel af Supsystic giver dig mulighed for at oprette responsive prissætningstabeller eller sammenligningstabel i WordPress. Det leveres med træk-og-drop-tabelbuilder, der hjælper dig med at oprette en hvilken som helst prisstabel uden besvær.

Du kan bruge en anden type tabelskabelon og oprette ubegrænsede prissætningstabeller, kolonner og rækker. Flere knapper, tekst, CSS-stilarter, der er tilgængelige for en hvilken som helst prisliste og kan integreres pristabel ved hjælp af kortkoder.

# 13 BJ Lazy Load

BJ Lazy Load

BJ Lazy Load er en af ​​de bedste Lazy Loading WordPress-plugins. Det doven indlæser alle dine webstedsbilleder, da det bliver synligt i browservinduet, når den besøgende ruller på siden. På denne måde kan du både gemme din serverbåndbredde og forbedre dit websteds indlæsningshastighed.

Dette plugin fungerer uanset hvilket som helst websted. Du kan anvende det på dit sideindhold, billeder, post-miniaturer, Gravatars osv. I tilfælde af at dette plugin ikke fungerer ordentligt, kan du bruge et andet Lazy loading-plugin.

# 14 Omdirigering

omdirigering

omdirigering er det bedste plugin til styring af 301 omdirigeringer. Nogle gange, når du opdaterer en hvilken som helst URL, får du sandsynligvis 404 Page ikke fundet fejl. Så i dette tilfælde kan du nemt omdirigere alle 404 til 301, det betyder at omdirigere gammel URL til ny URL.

I tilfælde af at du får for mange 404 fejl, kan du “rette Fejl 404 Side ikke fundet” dem med det samme.

# 15 WordPress-importør

WordPress-importør

Hvis du vil importere eller flytte dine indlæg, sider til et nyt WordPress-sted, kan du gøre det ved at bruge WordPress Importer plugin. Det giver dig mulighed for at importere indlæg, sider, kommentarer, brugerdefinerede felter, kategorier, tags og mere fra en WordPress-eksportfil.

# 16 BackupBuddy

Backupbuddy

Backupbuddy håndterer din WordPress backup. Du kan oprette en komplet sikkerhedskopi eller kun database-sikkerhedskopi og gendanne dem igen.

BackupBuddy tilbyder også sikkerhedskopieringsplaner, eksterne destinationer, migrer site osv. Med Backupbuddy kan du sikkerhedskopiere eller gendanne en individuel fil i realtid. Desuden kan du gemme dine sikkerhedskopier til enhver online opbevaring som Google Drive, Dropbox osv.

# 17 WP Sweep

WP Sweep

WP Sweep Renser op dine WordPress-database ved at fjerne unødvendige databasetabeller, revisioner, slettede kommentarer, ikke-godkendte kommentarer, spam-kommentarer og mere. Med det kan du også optimere WordPress-database, der hjælper med at indlæse dit websted hurtigere.

Se, Sådan optimeres WordPress-databasen ved hjælp af WP Sweep.

# 18 Slider af Soliloquy

Soliloquy

Hvis du søger på Bedste WordPress skyderen plugin, så er Soliloquy den bedste mulighed for dig. Med træk & Drop responsiv skyderen builder, kan du oprette smukke image skyderen med bare et par klik.

Soliloquy Slider er 100% lydhør og mobilvenlig. Du kan nemt tilpasse din Soliloquy-skyder med deres indbyggede skabeloner eller oprette dine egne. Det fungerer også godt på WooCommerce-websteder, og du kan oprette smukke produktglider til din butik.

# 19 MailMunch

MailMunch

Mailmunch er det bedste gratis WordPress-plugin for at få flere e-mail-abonnenter. Med de smukke opt-in-formularer kan du nemt føje til din sidepanel-widget. Det kan integreres med MailChimp, Constant Contact, AWeber, Campaign Monitor e-mail-marketingtjenester.

De giver fire forskellige typer opt-in Form i.e Popup, Embedded, Top Bar, Scroll Box og Sidebar. MailMunch-formularen har smukke tilpassede temaer, der gør dine formularer mere fantastiske. Fra instrumentbrættet kan du køre A / B-test og se analyser og statistikker for e-mail-abonnement til enhver tid.

# 20 Clef tofaktorautentisering
Clef-to-faktor-godkendelse

Clef-tofaktorautentisering giver adgangskodefri, tofaktorautentisering det er yderst sikkert og underholdende at bruge. Det er meget nyttigt, hvis du ikke kan huske dit webstedsadgangskode, selvom du ofte ændrer din adgangskode.

Så ved hjælp af dette plugin kan du logge ind på dit websted ved hjælp af din telefon. Download bare telefonapp fra play store eller apple store. Derefter kan du logge ind på dit websted ved at scanne en bjælke.

Deres Clef-mobilapp giver adgangsløs to-faktor-godkendelse, der er yderst sikker og underholdende at bruge. Du behøver ikke at installere nogen tredjepartssoftware, bare brug din smartphone til at give dig mulighed for at logge ind. Med enkelt til / fra funktion, kan du logge ud fra alle dine websteder med et enkelt klik og kan planlægge et tidspunkt til automatisk at logge ud, når du er færdig med at arbejde.

Konklusion

I denne tutorial oprettede vi en liste med 20 Bedste WordPress-plugins der skal have på dit websted. Det er sædvanligt, at nye WordPress-brugere har mindre idé om, hvilket plugin de skal bruge eller ikke bør. På denne måde gemmes unødvendige filer af plugin i din database og gør dit websted lidt langsommere. Derfor foreslåede vi 20 bedste WordPress-plugins

Derfor foreslog vi 20 Bedste WordPress-plugins der er nyttige til dit websted. Hvis du installerer for mange plugins på dit websted, får dit websted masser af belastning på samme tid, og dette medfører langsom sideindlæsning. Så du skal altid prøve at beholde et minimum antal plugins, det vil være godt for dit websted.

Jeg håber, at denne liste over “bedste WordPress-plugins” hjælper dig med at finde dit behov. Hvis du har spørgsmål om WordPress-plugins, så lad os vide det ved en kommentar. Vi er også tilgængelige på Facebook, Twitter, Google+.

Relateret indlæg,

 • Bedste delt hosting til WordPress
 • 7 Bedste Premium WordPress-tema til bloggere
 • Sådan tilføjes CloudFlare CDN til dit WordPress-sted GRATIS
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map