20 millors complements de WordPress 2017: imprescindibles per a bloggers professionals

04.06.2020
PLUGINS '20 millors complements de WordPress 2017: imprescindibles per a bloggers professionals
0 15 мин.

Si recentment heu començat un bloc fent servir WordPress, aleshores es convertí en un gran mal de cap Millors complements de WordPress. Com que WordPress conté gairebé 48.000 plugins i és difícil trobar quin és perfecte per al vostre lloc. Per això, hem recollit alguns complements de WordPress més útils i habituals que són essencials per a tots els propietaris de llocs web.


La instal·lació de massa plugins crea notables tensions a la base de dades, fet que augmenta el temps de càrrega del vostre lloc. Així, per mantenir el vostre lloc totalment optimitzat, elimineu plugins innecessaris i sovint netegeu la base de dades de WordPress. En aquest article, enumerem 20 Millors complements de WordPress que són essencials per a tots els professionals de Blogger.

[clickToTweet tweet = “” 20 millors complements de WordPress per a bloggers professionals “” quote = “” 20 millors complements de WordPress per a bloggers professionals “” theme = “style3 ″]

20 millors complements de WordPress (escollits per experts)

# 1 Yoast SEO

Plugin de WordPress Yoast

Yoast és el millor Plugin de SEO per a WordPress. Si recentment heu iniciat un bloc, aquest complement us ajuda a classificar el lloc en motors de cerca. Després d’activar, heu de configurar aquest complement.

Aquest complement us permet generar mapa del lloc XML, obligatori per enviar el mapa del lloc del vostre bloc a Google Search Console. També podeu canviar l’estructura del lloc des de la configuració del complement.

A més, la seva visualització prèvia de fragments us ajuda a millorar els vostres continguts SEO amable Per exemple, us mostrarà que el títol de la vostra publicació és massa llarg o massa curt, si la vostra meta descripció té sentit en el context d’un resultat de cerca i que Paraula clau d’enfocament que voleu classificar als motors de cerca. Així doncs, aquest complement de WordPress és digne per al vostre lloc i molt recomanable.

# 2 Akismet

Plugins de WordPress

Si reviseu la vostra secció de comentaris a WordPress, veureu que hi ha molts comentaris que s’han d’aprovar. Potser esteu molt contents perquè esteu rebent comentaris al vostre lloc. Però en realitat, el 99% dels comentaris són spam. Estan intentant obtenir enllaços enllaços del vostre lloc. Així doncs, aquí arriba Plugin Akismet prevenir Comentaris d’SAM per al lloc de WordPress.

Després d’instal·lar Akismet, heu d’iniciar sessió amb el vostre compte de WordPress.com que cal activar. Aleshores cal configurar-lo. Aquí teniu un tutorial Com configurar el complement Akismet.

Ara podeu veure que els comentaris estan marcats com CORREU BROSSA. Akismet comprova els vostres comentaris contra el servei web d’Akismet per veure si semblen o no spam i us permet revisar el correu brossa. Ho podeu notar a la pantalla de “Comentaris” del vostre blog.

# 3 Creador de pàgines per SiteOrigin

Creador de pàgines per SiteOrigin

Page Builder de SiteOrigin és el connector de creadors de pàgines més popular de WordPress. Permet crear pàgines de destinació impressionants i no necessiteu habilitats de codificació per a això. Aquest complement inclou un paquet de paquets que proporciona més opcions.

Aquest complement funciona en publicacions, pàgines i també és compatible amb l’edició en directe. Aquesta eina us permet veure el vostre contingut i editar widgets en temps real. A més, funciona amb ginys de WordPress estàndard i us ofereix opcions de widget addicionals que sempre trobareu al widget que necessiteu.

Jetpack # 4

Jetpack

Jetpack és un dels Els millors complements de WordPress. Quan instal·leu WordPress per primera vegada, veureu que ja hi ha dos connectors instal·lats. Jetpack és un d’ells i té més d’1 milió d’instal·lacions actives. 

És l’únic complement que inclou diverses funcions. La majoria dels usuaris el diuen “Tot en Un” complement perquè us proporciona:

 • Estadístiques del lloc i analítiques
 • pot ressaltar publicacions relacionades
 • pot protegir el vostre lloc contra un atac de força bruta
 • pot supervisar el temps d’aturada i el temps de funcionament
 • Subscripcions de correu electrònic
 • i molts més…

Des de l’opció de compartició automàtica, podeu enllaçar el vostre lloc a Facebook, Twitter, Google+, Linkedin, etc. de manera que quan publiqueu una publicació, comparteixi automàticament la publicació del vostre blog amb aquests llocs socials..

Tot i que la majoria de les funcions i serveis de Jetpack són gratuïtes, també proporciona funcions de pagament. Les funcions pagades inclouen serveis avançats de seguretat i còpia de seguretat, allotjament de vídeo, monetització del lloc, eines de SEO avançades, etc..

# 5 de la memòria cau total W3

Memòria cau total W3

Amb un bon host web, haureu de necessitar un connector de caché. Una memòria cau és una àrea d’emmagatzematge temporal que emmagatzema els vostres fitxers estàtics que inclouen HTML, CSS, JavaScript, imatges, etc. Aquestes pàgines web s’emmagatzemen al disc dur en un subdirector de caché. Així, quan un usuari revisa el vostre lloc, el vostre navegador obté aquests fitxers de la memòria cau en lloc del servidor original. D’aquesta manera podeu estalviar l’ample de banda i també augmentar la velocitat de càrrega del lloc.

W3 Total Cache és un dels Els millors complements de WordPress. Millora el SEO i l’experiència d’usuari del vostre lloc mitjançant l’augment del rendiment del lloc web. Amb la seva integració de xarxa de lliurament de contingut (CDN), podeu accelerar el vostre lloc web fàcilment. A més, minimitza els vostres HTML, CSS i JavaScript, permet la memòria cau del navegador, la memòria cau de la base de dades, etc.

La memòria cau W3 Total inclou moltes funcions, de manera que és difícil fer una configuració adequada. Llegiu aquest tutorial sobre Com configurar la memòria cau total W3.

# 6 Comprobador d’enllaços trencats

Comprobador d’enllaços trencats

Plugin del verificador d’enllaços trencats escanejar el vostre lloc web per trobar enllaços trencats. Per exemple, la publicació del vostre bloc conté enllaços i imatges externes. De manera que de vegades aquestes imatges es corrompen i els enllaços no són vàlids, aquest complement us destacarà els enllaços trencats i el seu origen.

Supervisa els enllaços de les teves publicacions, pàgines, comentaris, blogroll i camps personalitzats i detecta enllaços que no funcionen, imatges que falten i redireccions. A continuació, us avisa a través del Tauler de control o per correu electrònic.

Com a enllaços trencats o desapareguts malament SEO, de manera que mitjançant aquest complement podreu reescriure l’URL que falta i evitar que els motors de cerca segueixin enllaços trencats.

# 7 Tauler de control de Google Analytics per a WP

Tauler de control de Google Analytics per a WP

Tauler de control de Google Analytics per a complement de WP et permet fer un seguiment del trànsit del teu lloc fàcilment. Després d’instal·lar aquest complement, obtindreu totes les dades de trànsit al tauler de control de WordPress. Amb aquest complement, podeu supervisar el nombre de visitants en temps real, fonts de trànsit, GEO ubicacions, derivacions, visualitzacions de pàgines, Percentatge de rebot etc.

Aquest complement és totalment gratuït i funciona igual que qualsevol altra eina de pagament. A més del tauler de control, podeu consultar les sessions, els usuaris, la taxa de rebot, la cerca orgànica, la pàgina / sessió i totes les dades de trànsit dels últims 30 dies, fins i tot fins a 3 anys. Així, podeu consultar el trànsit del vostre lloc des dels darrers 3 anys amb un sol clic.

El seu tauler de control completament opcional i es pot integrar fàcilment amb el codi de Google Analytics. Així, podeu supervisar les estadístiques del lloc sense obrir cap pestanya al navegador.

# 8 formes Ninja

Ninja formes

Voleu fer de bonic Formulari de contacte? A continuació, Ninja Forms és una bona opció per a vosaltres. És totalment gratuït i podeu crear un nombre il·limitat de formularis. Podeu crear formularis en pocs minuts amb el seu creador de formulari arrossegable i solt.

Aquest formulari ve amb complements populars, disponibles en la versió Pro del connector. També podeu importar / exportar el formulari des de la configuració del complement i podeu veure l’enviament total del formulari. Podeu utilitzar dreceres o posar directament formularis a les vostres publicacions / pàgines per mostrar els vostres formularis de contacte. Per utilitzar reCAPTCHA, necessiteu obtenir la clau del lloc i la secreta Google reCAPTCHA.

# 9 bbpress

bbpress

bbpress és un fòrum que fa plugin de WordPress. bbpress és un complement molt senzill i lleuger que funciona en qualsevol allotjament compartit. Aquest complement també inclou temes i complements propis com WordPress.

Podeu crear qualsevol tipus de fòrum mitjançant bbpress. Per exemple, podeu crear un fòrum com WordPress.org. Però si voleu un fòrum per a una comunitat més gran, llavors phpBB, myBB serà bo. Comproveu com integreu el fòrum a WordPress.

# 10 Securi Security

Securi Security

Securi és un dels complements de seguretat més potents per a WordPress. Evita que el vostre lloc tingui atacs de força bruta, atacs DDoS. Securi us manté el lloc 24 × 7 segur mitjançant el seu potent escàner de programari maliciós i Security Hardening.

El servei Securi és gratuït per a tots els usuaris de WordPress. Les seves set principals característiques de seguretat són el registre de l’auditoria de l’activitat de la seguretat, el seguiment de la integritat de fitxers, el rastreig de programari maliciós remot, el seguiment de la llista negra, la durada de la seguretat efectiva, les accions de seguretat post-hack, les notificacions de seguretat..

# 11 Guerra Social

Guerra Social

La Guerra Social és la millors complements de compartició social de WordPress. Social Warfare et permet compartir el contingut de la teva pàgina / publicar-los als llocs de xarxes socials de manera millor que obtinguin més accions i impulsin més trànsit.

És molt llamp ràpid i molt personalitzable complement de compartició social que es carrega ràpidament al vostre lloc. Podeu afegir un botó de compartir social a la pàgina, la publicació i el costat esquerre que atrau els visitants a compartir-los.

Aquesta versió gratuïta del complement inclou funcions limitades, però la versió de pagament us oferirà opcions avançades de compartició.

Obteniu la versió gratuïta Obteniu la versió pagada

# 12 Taula de preus de Supsystic

Taula de preus per Supsystic

La taula de preus de Supsystic us permet crear taules de preus sensibles o taula de comparació a WordPress Ofereix un generador de taules arrossegar i deixar anar que us ajuda a crear qualsevol tipus de taula de preus sense cap tipus de molèsties.

Podeu utilitzar un tipus diferent de plantilla de taula i crear taules, columnes i files de preus il·limitades. Hi ha diversos botons, text, estils CSS disponibles per a qualsevol llista de preus i es poden integrar a la taula de preus mitjançant codis curts.

# 13 BJ Càrrega pereçosa

Càrrega pereçosa BJ

BJ Lazy Load és un dels millors plugins de WordPress per a la càrrega perezil. Carrega totes les imatges del vostre lloc quan es fa visible a la finestra del navegador quan el visitant es desplaça per la pàgina. D’aquesta manera, podeu estalviar l’ample de banda del servidor i millorar la velocitat de càrrega del vostre lloc.

Aquest complement funciona amb qualsevol tipus de lloc. Podeu aplicar-lo al contingut de les vostres pàgines, imatges, miniatures de la publicació, gravats, etc. En cas que aquest complement no funcioni correctament, podeu utilitzar un altre complement de càrrega pereç..

# 14 Redirecció

Redirecció

Redirecció és el millor plugin per gestionar 301 redireccions. De vegades, quan actualitzeu qualsevol URL, probablement tindreu un error de pàgina que no s’ha trobat. Així, en aquest cas, podeu redirigir fàcilment tots els 404 al 301, això vol dir redirigir l’URL antic a un nou URL.

En el cas que tingueu massa 404 errors, podeu “arreglar-los immediatament la pàgina d’error 404 que no es troba”.

# 15 importador de WordPress

Importador de WordPress

Si voleu importar o moure les vostres publicacions a les pàgines d’un nou lloc de WordPress, podeu fer-ho mitjançant l’aplicació Plugin de importador de WordPress. Permet importar publicacions, pàgines, comentaris, camps personalitzats, categories, etiquetes i molt més des d’un fitxer d’exportació de WordPress.

# 16 Còpia de seguretat

Backupbuddy

Còpia de seguretat gestiona el vostre Còpia de seguretat de WordPress. Podeu crear una còpia de seguretat completa o una còpia de seguretat de base de dades única i restaurar-les de nou.

BackupBuddy també ofereix programes de còpia de seguretat, destinacions remotes, migració de llocs, etc. Amb Backupbuddy, podeu fer còpies de seguretat o restaurar qualsevol fitxer individual en temps real. A més, podeu emmagatzemar els vostres fitxers de seguretat en qualsevol emmagatzematge en línia com Google Drive, Dropbox, etc.

# 17 WP Sweep

Escombrat del WP

Escombrat del WP Neteja la seva Base de dades de WordPress mitjançant l’eliminació de taules de bases de dades innecessàries, revisions, comentaris suprimits, comentaris no aprovats, comentaris de correu brossa i molt més. Amb això, també podeu optimitzar la base de dades de WordPress que us ajuda a carregar el vostre lloc més ràpidament.

Vegeu, Com optimitzar la base de dades de WordPress mitjançant WP Sweep.

Lliscant # 18 de Soliloquy

Soliloqui

Si esteu buscant el document Millor complement lliscant de WordPress, llavors Soliloquy és la millor opció per a vosaltres. Amb l’arrossegament & Creador de control lliscant responsive, podeu crear un control lliscant bonic amb només uns clics.

El control lliscant de Soliloquy és 100% sensible i és mòbil. Podeu personalitzar el control lliscant de Soliloquy fàcilment amb les seves plantilles integrades o crear-ne el vostre. També funciona molt bé en els llocs de WooCommerce i podeu crear lliscants bonics de producte per a la vostra botiga.

# 19 MailMunch

MailMunch

Mailmunch és el millor gratuït Plugin de WordPress per obtenir més subscriptors de correu electrònic. Amb els bonics formularis d’inclusió, podeu afegir-lo fàcilment al vostre widget de la barra lateral. Es pot integrar amb els serveis de màrqueting de correu electrònic de MailChimp, Constant Contact, AWeber, Monitor de campanya.

Proporcionen quatre tipus diferents de forma d’inclusió, és a dir, emergència emergent, incrustada, barra superior, quadre de desplaçament i barra lateral. El formulari MailMunch inclou bonics temes personalitzables que fan que els vostres formularis siguin més sorprenents. Des del tauler de control, podeu executar la prova A / B i veure analítiques i estadístiques de subscripció per correu electrònic durant tot el temps.

# 20 Autenticació de dos factors claus
Autenticació de dos factors claus

L’autenticació de dos factors de Clef proporciona sense contrasenya, autenticació de dos factors altament segur i agradable d’utilitzar. És molt útil si no recordeu la vostra contrasenya del lloc, fins i tot si canvieu la contrasenya amb freqüència.

Així, utilitzant aquest complement, podeu iniciar la sessió al vostre lloc amb l’ajuda del telèfon. Només cal descarregar l’aplicació de telèfon des de Play Store o Apple Store. A continuació, podeu iniciar la sessió al vostre lloc mitjançant una barra d’exploració.

La seva aplicació mòbil Clef proporciona una autenticació de dos factors sense contrasenya molt segura i agradable d’utilitzar. No necessiteu instal·lar cap programari de tercers, només utilitzeu el telèfon intel·ligent per permetre-vos iniciar la sessió Inici de sessió / inici únic característica, podeu tancar la sessió des de tots els vostres llocs amb un clic en qualsevol moment i podeu programar un temps per tancar-vos la sessió automàticament quan hàgiu acabat de treballar.

Conclusió

En aquest tutorial, hem creat una llista de 20 Millors complements de WordPress que ha de tenir al vostre lloc. És habitual que els nous usuaris de WordPress tinguin menys idea sobre quin complement han d’utilitzar o no ho haurien de fer. D’aquesta manera, els fitxers innecessaris del complement s’emmagatzemen a la base de dades i fan que el vostre lloc sigui una mica més lent. Per això, varem suggerir 20 millors complements de WordPress

És per això que n’hem suggerit 20 Millors complements de WordPress que són útils per al vostre lloc. Si instal·leu massa plugins al vostre lloc, el lloc cobra molta càrrega alhora i això fa que es carregui una pàgina lent. Així que sempre haureu d’intentar mantenir un mínim de complements, que serà bo per al vostre lloc.

Espero que aquesta llista de “Millors complements de WordPress” us ajudi a trobar el vostre complement més necessari. Si teniu alguna pregunta sobre algun complement de WordPress, informeu-nos-en mitjançant un comentari. També estem disponibles a Facebook, Twitter, Google+.

Publicació relacionada,

 • Millor allotjament compartit per WordPress
 • 7 Millor tema premium de WordPress per als bloggers
 • Com afegir CloudFlare CDN al vostre lloc de WordPress GRATIS
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector