20 millors complements WooCommerce que necessiteu per al 2018

04.06.2020
PLUGINS '20 millors complements WooCommerce que necessiteu per al 2018
0 16 мин.

Per tant, heu creat el lloc WooCommerce. Esteu preparats per al món. Esteu desitjant un gran futur per al vostre negoci. El creixement és el que necessita. Algú fa una cerca a Google i veu el vostre lloc web. Algú va fer un cop d’ull al vostre lloc web. Falta quelcom. Es van adonar que falta un element, de manera que van mudar-se a un altre lloc web sense dubtar-ho. Van sortir del vostre lloc web i perdreu un potencial.


Llavors què va passar? Heu oblidat totalment posar funcions que faran que els vostres visitants estiguin atents al vostre lloc web. Aquests visitants que són clients potencials han de veure funcions de plugins WooCommerce fantàstics que poden tornar-los a visitar. Necessiteu clients constants que tornin i comprin de nou. Necessiteu un mecenatge que deixi comentaris positius a la vostra botiga web. Heu de millorar el vostre lloc web ECommerce per assolir l’objectiu d’aconseguir més i guanyar més.

Les tendències actuals del mercat ja són avançades i Desenvolupadors de plugins de marca blanca s’utilitzen diferents complements Woocommerce que poden millorar els llocs web, especialment els llocs web amb finalitats comercials. Aquests complements són necessaris perquè els clients, clients i visitants aprecien el que serveix el vostre lloc web.

Aquest any, el 2018 podeu oferir una finalitat al vostre lloc web mitjançant els següents 20 millors complements de WooCommerce recomanats. Tingueu en compte que alguns d’aquests complements són excel·lents, mentre que alguns són plugins gratuïts.

20 millors complements WooCommerce

1. Opcions de producte addicionals de WooCommerce 

Opció Woocommerce Extra ProductLes opcions de producte de WooCommerce Extra són el complement premium més viable que ofereix 14 funcions diferents per als productes de la vostra botiga web. Té una interfície fàcil d’utilitzar i també està preparada per multilingües que pot ser molt útil per traduir la vostra botiga web a diferents idiomes. Aquest complement de WooCommerce inclou funcions que inclouen preus de presentació o ocultació, canvis de miniatura del producte, grups d’opcions, opcions condicionals, consells d’informació, valors màxims i mínims, caselles de verificació, càrrega pereç d’imatges, creador de camps de formularis i percentatges de preus en augment..

Preu: 24 dòlars

Veure complement

2. YITH WooCommerce Lupa de zoom 

Lupa de zoom de Yith WooCommerce

YITH WooCommerce Magnifier és un important complement de WooCommerce desenvolupat per YITH, especialment per a aquells que estiguin molt interessats en el producte que oferiu. Fer zoom d’una imatge del producte fa que sigui molt convenient que els usuaris mòbils critiquin els vostres productes abans de comprar finalment qualsevol producte. 

Mitjançant aquest complement, podeu afegir un efecte de zoom a totes les imatges del vostre producte perquè els vostres clients puguin inspeccionar fàcilment el producte. Utilitza una tècnica senzilla de manera que quan un usuari passa el ratolí sobre una imatge de producte, millora automàticament una mida millor. Aquesta funció funciona en tot tipus de dispositius. Si no voleu mostrar-la en dispositius mòbils, la podeu desactivar de la configuració del complement..

Preu: Gratuït

Veure complement

3. Beeketing per a WooCommerce

Beeketing per a WooCommerce

Si busqueu una eina completa que ajudi a millorar el vostre embut de conversió afegint retocs al viatge del client, Beeketing for WooCommerce és una bona elecció que val la pena provar.

Des del seguiment, el màrqueting per correu electrònic, la venda creuada d’eines i altres eines per optimitzar les conversions, Beeketing proporciona tot això en només 1 complement de WooCommerce. De cop i volta queda clar que el que pot haver sentit com una tasca infranquejable és realment realitzable amb el complement Beeketing.

Analitzem a fons algunes de les eines destacades que ofereix:

Potenciar les vendes: crear una pujada il·limitada & ofertes de venda creuada que funcionen bé Productes relacionats amb WooCommerce funció per augmentar l’AOV de la botiga.

Augmentar la caixa: tracteu els carretons abandonats afegint retocs al vostre lloc web, creant una experiència única del client amb diferents tipus d’ofertes d’incentius.

Pop de vendes: creeu finestres emergents de vendes recents per notificar als visitants els articles que han comprat recentment. Construir confiança i autenticitat.

Preu: aquest complement proporciona tots dos de franc & funcions premium. A partir de 8,25 dòlars / m.

Veure complement

4. Taula d’enviament de tarifes per a WooCommerce

Taxa d'enviament d'enviament per a WooCommerce

Table Rate Shipping és un complement excel·lent que facilita la configuració de les tarifes d’enviament en funció de països, pesos del carretó, subtotal de compres i altres funcionalitats relacionades amb l’enviament. Aquest complement és amigable amb WPML (gestió de traduccions) i funciona amb qualsevol tema. Si voleu el millor complement d’enviament de WooCommerce, aquest complement és una bona elecció.

Preu: 25 dòlars

Veure complement

5. Impressió personalitzada impresa & Magatzem

Impressió i magatzem personalitzats

Impressionant et permet vendre els teus propis dissenys en samarretes impreses personalitzades, fundes per a telèfons, polaines, tasses, cartells i molt més amb enviament de demanda sota demanda sota la teva pròpia marca. A més, Printful també ofereix magatzematge & serveis de compliment, de manera que podeu utilitzar-los per emmagatzemar, empaquetar i enviar els vostres propis productes.

Aquest complement té pocs minuts per configurar-lo i gestiona tot, des de la gestió de comandes fins als càlculs d’impostos. No hi ha cap quota de subscripció ni mensual, de manera que només haureu de pagar per complir-los quan hi hagi una comanda.

Preu: Gratuït

Veure complement

6. Passarel·la de pagament de ratlles

Woocommerce Stripe

Stripe és una empresa nascuda a Irlanda que ofereix sistemes de pagament en línia per a transaccions en línia fàcils, ràpides i sense problemes. La passarel·la de pagament Stripe és molt útil quan tinguis un certificat SSL vàlid, que ja és habitual en aquests dies, especialment per a botigues web.

Si utilitzeu el complement Stripe WooCommerce, oferirà una opció addicional als vostres clients per utilitzar les seves targetes de crèdit com American Express, Discover, Diners Club, JCB, MasterCard, Visa i fins i tot BitCoin. També poden optar per utilitzar pagaments bancaris directes si no volen utilitzar les seves targetes de crèdit o no disposen de cap targeta de crèdit.

Stripe no té despeses de configuració ni tarifes mensuals. Només es cobrarà quan un client pagui. Podeu acceptar pagaments des de qualsevol part del món i ara admet paga d’Apple.

Preu: Gratuït

Visita el complement

7. Personalitzador de correu electrònic 

Personalitzador de correu electrònic

Necessiteu un correu electrònic professional per difondre informació als vostres clients i clients potencials, i això és la funció del personalitzador de correu electrònic. Podeu personalitzar correus electrònics d’empresa amb enllaços, capçaleres i peus de pàgina personalitzats. També podeu triar les vostres combinacions de colors si teniu preferència personal.

Si sou un principiant o un nou programador i no sabeu molt sobre codificació, aquest complement és perfecte per personalitzar el vostre correu electrònic de WooCommerce en només uns clics. El complement del correu personalitzador WooCommerce també permet gestionar les comunicacions de correu electrònic enviades des de la seva botiga molt més senzilla i senzilla.

Preu: 25 dòlars

Veure complement

8. Comanda directa de WooCommerce 

WooCommerce Direct Checkout

Un botó de compra directa facilita que els vostres clients evitin la molèstia d’anar a una altra pàgina del vostre lloc web amb el propòsit de fer la sortida. Això proporciona un millor percentatge de conversions ja que els botons de la comanda directa disminueixen el temps que es necessita per fer la sortida en comparació amb una pàgina de compra.

El complement de WoCommerce Direct Checkout us permet simplificar el procés de checkout i augmentar el nombre de vendes. Des del tauler de configuració de WooCommerce, podeu afegir un nou enllaç de submenú “Comanda directa” on podeu habilitar o desactivar l’opció de compra directa, afegir el botó “continuar comprant” i molt més..

Preu: Gratuït

Veure complement

9. Cistell de menús WooCommerce

Cistell de menús de WooCommerce

La cistella de menús de WooCommerce és molt útil per a clients que comprin diversos articles. Aquest complement del menú Carta afegeix un botó del carretó de la compra a la barra de navegació i podeu mostrar la icona del carretó, els articles i el preu. També podeu canviar la posició del botó del carretó i fer-lo surar cap a la posició esquerra o dreta. Aquest complement funciona bé amb WooCommerce, Eshop, WP-Ecommerce, Jigoshop, i ja està disponible per a la traducció. 

Tot i això, és un complement gratuït, però si voleu més funcions i dissenys del botó del carretó de menús de WooCommerce, haureu de comprar el complement de la versió premium.

Preu: Gratuït

Veure complement

10. Importador de CSV de WooCommerce

WooCommerce CSV Importador

Quan necessiteu consultar els vostres llistats d’inventaris fora de línia, podeu utilitzar aquest important complement CSV Importer i importar fins a 10.000 productes a un fitxer CSV i comprovar el fitxer fora de línia.

Preu: Gratuït

11. Exportador de botigues WooCommerce

Exportador de botigues WooCommerce

Si voleu una còpia de seguretat de la vostra botiga web, aquest és un complement molt important que pot crear una còpia de seguretat per a la vostra botiga web. També és molt útil quan necessiteu actualitzar diversos detalls dels vostres productes. També podeu programar les exportacions i enviar-les al vostre correu electrònic com a fitxers adjunts, guardar de forma segura als vostres suports de WordPress o fins i tot exportar directament mitjançant FTP. Més que això, podeu exportar dades de WooCommerce a diversos formats com: CSV, XML, XLS, TSV, etc..

Preu: Gratuït

Veure complement

12. Canvi de divises de WooCommerce

Commutador de divises de WooCommerce

El complement del commutador de divises de WooCommerce permet als visitants del vostre lloc web canviar moneda al vostre lloc de WooCommerce i convertir les seves tarifes en temps real. Si vens productes o serveis en línia, haureu de necessitar l’opció de commutador de moneda que ajudarà els vostres clients a canviar ràpidament la seva moneda local. D’aquesta manera entenen fàcilment el preu d’un producte i desitgen procedir amb una comanda des del vostre lloc.

Aquest complement també es pot afegir mitjançant codis i accessos fins i tot a la zona de widget. Per no oblidar, si teniu un lloc de WooCommerce, cal que tingueu aquest complement.

Preu: Gratuït

Veure complement

13. Factures PDF de WooCommerce Llocacions d’embalatge

WooCommerce PDF Factures

Si necessiteu una factura creada amb finalitats de referència o per a qualsevol documentació, el complement de factures PDF us pot ajudar. L’ús d’aquest complement permetrà que totes les vostres vendes tinguin una factura PDF instantània que després pugueu enviar als vostres clients per correu electrònic o compartir-la a qualsevol compte Dropbox, Egnyte, Google Drive o OneDrive. Aquestes factures són totalment personalitzables i podeu dissenyar a la vostra manera. A més, podeu generar factures en format PDF o presentar paquets a granel. 

Preu: Gratuït

Veure complement

14. WooCommerce Pagar amb Amazon

Amazon Payments per WooCommerce

Voleu afegir la passarel·la de pagament d’Amazon al vostre lloc? aquest complement és per a tu. Aquest complement de WooCommerce Pay amb Amazon us permet acceptar els pagaments d’Amazon directament des del lloc. Qui ja és client d’Amazon, pot pagar fàcilment amb el seu compte d’Amazon i està completament segur. Els vostres clients poden pagar mitjançant la seva targeta de crèdit que admet tant llocs HTTP com HTTPS.

Preu: Gratuït

Veure complement

15. WooCommerce multilingüe: WPML

WPML per a WooCommerce

Si voleu que la vostra botiga web sigui traduïda a diversos idiomes, podeu utilitzar el connector multilingüe per a la conversió d’idiomes. Podeu esperar que hi hagi molts visitants únics a la seva manera, i és que tenen un idioma que utilitzen diferent del vostre idioma. Aquest complement us ajudarà sens dubte a obtenir més diners dels vostres clients estrangers.

WPML és un dels millors complements de WooCommerce per traduir idiomes en un sol clic. Pot traduir tots els productes de WooCommerce i manté el mateix idioma fins que finalitzi el procés de checkout. La millor característica d’aquest complement és que aquest complement envia correus electrònics als clients i administradors en els seus idiomes, cosa que és un estalvi de temps enorme. També podeu executar una sola botiga WooCommerce amb diverses monedes.

Preu: Gratuït

Veure complement

16. Gestor de compra de WooCommerce

WooCommerce Checkout Manager

WooCommerce Checkout Manager és un complement gratuït que podeu utilitzar per afegir eficiència als vostres clients que comprovaran el seu carretó de la botiga web. Podeu afegir i reordenar camps a la pàgina de compra del vostre magatzem de WooCommerce, afegir i eliminar camps obligatoris, crear camps condicionals, exportar ordres per noms de camp, ocultar o mostrar camps específics per a funcions d’usuari concretes com clients lleials o freqüents, fer la compra de forma opcional fins i tot carregueu fitxers a la pàgina de sortida.

Preu: Gratuït

Veure complement

17. Plugin de Google Analytics de comerç electrònic millorat per a WooCommerce

WooCommerce Google Analytics PluginEl complement de Google Analytics de comerç electrònic millorat és un excel·lent complement d’analítica de WooCommerce que fa el seguiment del comportament dels usuaris al vostre lloc. És fàcil de configurar i supervisa tot el trànsit del vostre lloc, inclosos el comportament de la caixa, el rendiment del producte, les vendes i les compres. Aquest és un complement molt útil per analitzar la sortida universal del vostre lloc web ECommerce i controlar-ne l’eficàcia i l’eficàcia per satisfer els vostres clients.

Preu: Gratuït

Veure complement

18. Lliscant el producte de WooCommerce

Control lliscant de productes de WooCommerce

WooCommerce Product Slider és un complement lliscant completament responsiu per a WooCommerce. Millora l’aspecte de la vostra botiga web i augmenta el seu aspecte visual i proporciona resposta a aquesta. Podeu utilitzar-lo especialment si voleu presentar productes i fins i tot millorar els productes, habilitant funcions i efectes CSS en ell.

Aquest complement de WooCommerce és gratuït i podeu crear imatges de diapositives il·limitades totalment optimitzades per a mòbils, de manera que els lliscants es veuen bonics com a escriptori o portàtil. Podeu configurar la reproducció automàtica del control lliscant i l’aturada del control lliscant en el cursor del ratolí. Aquest complement també inclou un total de 3 temes i 20 cintes diferents.

Tanmateix, amb el complement gratuït, també hi ha disponible la extensió de versió premium que té més temes i funcions.

Preu: Gratuït

Veure complement

19. Inicia sessió social de YITH WooCommerce

Accés social de YITH WooCommerce

Aquest és un altre important complement desenvolupat per YITH per iniciar la sessió a la vostra botiga ECommerce amb menys molèsties. Aquest és un complement que podeu utilitzar si voleu que els vostres clients accedeixin a la vostra botiga web mitjançant els seus comptes de xarxes socials, com ara Google Plus, Facebook i Twitter. Aquest és un complement molt eficient per a aquells que no vulguin passar pel procés d’inscripció, com ara introduir dades d’informació personal.

Instal·lant el complement de sessió social de Yith WooCommerce, podeu afegir fàcilment l’opció d’inici de sessió social a la vostra pàgina d’inici de sessió com a mètode d’inici de sessió alternatiu. D’aquesta manera els usuaris se senten més còmodes per registrar-se amb un sol clic del ratolí fent servir el seu compte social en lloc de realitzar un procés de registre de 5 minuts de durada. Per no oblidar, això també augmenta les taxes de conversa i aporta més vendes.

Preu: Gratuït

Veure complement

20. YITH WooCommerce Ajax i filtre de productes Ajax

YITH WooCommerce Filtre de producte Ajax

Aquest és un complement molt útil per als vostres clients que volien cercar un producte específic. Si teniu aquest complement instal·lat, els clients poden buscar i filtrar els resultats de cerca amb diferents criteris com ara colors, etiquetes, llistes, preus i una altra combinació definida per l’administrador. Facilita als vostres clients trobar productes preferits mitjançant aquest filtre de producte. Aquest widget de filtre de producte es pot afegir a les pàgines i publicacions de productes de la botiga amb quatre dissenys diferents.

Preu: Gratuït

Veure complement

21. YITH Desplaçament infinit

YITH Desplaçament infinit

YITH Infinite Scrolling és un complement molt útil de WooCommerce per fer que la vostra botiga web respongui molt i el disseny es millorarà per als clients que vulguin veure l’inventari de productes a través de la pàgina principal de la botiga web. Això és molt eficient sobretot per als usuaris mòbils que no volen accedir a un lloc web amb moltes pàgines per navegar. El desplaçament infinit és molt eficaç per a una petita botiga web amb menys d’un centenar de productes.

Preu: Gratuït

Veure complement

22. Preguntes freqüents sobre el producte de WooCommerce

Preguntes freqüents sobre el producte

El complement de preguntes de producte de WooCommerce permet als usuaris fer preguntes, obtenir respostes i veure altres fils sobre qualsevol producte específic. També permet afegir manualment una pregunta a productes específics. Quan un usuari fa clic a la pregunta, la resposta es ressaltarà automàticament.

Preu: Gratuït

Veure complement

Aquests són els nostres millors complements recomanats de WooCommerce que podeu utilitzar per a la vostra botiga web. Per descomptat, hi ha molts per aquí que esperen ser instal·lats i utilitzats. Podeu utilitzar els altres complements de WooCommerce no esmentats aquí. En qualsevol cas, és imprescindible utilitzar un complement per millorar el vostre lloc web i mantenir els clients que tornin al vostre lloc web ECommerce. Necessiteu plugins de WooCommerce per obtenir més visitants per al creixement de la vostra botiga web. Ja és el 2018. Trieu i utilitzeu complements WooCommerce que us ajudaran a assolir el vostre objectiu.

Tens un lloc de WooCommerce? Quins complements utilitzeu? Feu-nos saber quins complements de WooCommerce més us agraden a la secció de comentaris. Si t’agrada aquesta publicació, comparteix-la a les xarxes socials i subscriu-te  Facebook, Twitter, Google+.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector