5 bedste plugins til overvågning af brugeraktivitet i WordPress

Hvis du kører et WordPress-sted med flere brugere, finder du sandsynligvis en måde at overvåge brugeraktivitet på dit WordPress-sted. Dette hjælper med at forstå, hvad der sker på dit websted, for eksempel når en bruger er logget ind, hvad er deres aktiviteter efter at han er kommet ind på dit websted, hvis en redaktør har foretaget ændringer i dit indlæg eller din side og vigtigst af alt, hvis en bruger forsøger at brute force angreb på dit websted osv. 


Som standard er der ingen måde at spore brugeraktivitet i WordPress. Heldigvis er der flere tilgængelige plugins, der hjælper dig med at overvåge brugeraktivitet i WordPress.

I denne artikel vil jeg dele 5 bedste WordPress-plugins til at spore brugeraktivitet på dit WordPress-sted.

Overvåg brugeraktivitet PNG

Hvorfor har du brug for at overvåge brugeraktivitet i WordPress?

Det er let at køre et WordPress-sted med flere brugere, men det er ikke tilfældet at holde øje med brugerne. Du stoler på dine brugere og giver dem adgang til dit websted for at gøre visse ting. Men hvem ved, en bruger kan prøve at udnytte dit websted. 

Bortset fra sikkerhedsfordelene er der imidlertid også mange andre fordele ved at bruge et sikkerhedsrevisionslogg-plugin.

Hvis du tillader andre brugere at ændre dine webstedsindstillinger eller opdatere plugins og temaer, kan de oprette et problem, mens de ændrer noget, så kan du se, hvad ændrede de, og du kan lære dem, hvordan man bruger funktionen korrekt.

Hvis en redaktør foretaget ændringer i et indlæg uden din tilladelse, kan du se, hvad der var ændringerne foretaget af redaktøren, og du kan vende tilbage til det.

En anden stor ting ved et plugin med sikkerhedsrevisionslogg, som det straks sender dig en e-mail-meddelelse om visse begivenheder.

Bedste brugeraktivitetsovervågning-plugins til WordPress

Der er mange brugeraktivitetssporing-plugins tilgængelige. Men til denne artikel vil jeg bruge WP Security Audit Log-plugin og viser dig også andre alternativer.

1. WP Security Audit Log

WP Security Audit Log er det mest omfattende WordPress-aktivitetslog-plugin, der overvåger alt, hvad der sker på dit WordPress-sted.

Det giver dig mulighed for at kende alle brugernes handlinger, de foretager via dit websted, og let opdage enhver mistænksom aktivitet hos en bruger og straks sender dig en e-mail om problemet. Derefter kan du logge ind på dit WordPress admin-kontrolpanel og kontrollere, hvad der gik galt. 

Begivenheder med kontrollog

I modsætning til andre plugins for sikkerhedsrevisionslogg fortæller det ikke kun dig, at et indlæg, en profil eller et objekt blev opdateret, men fortæller også, at indlægets URL, dato, kategori, indhold, status, tilpassede felter osv. Er ændret. Det samme for brugerprofiler, det fortæller dig, om e-mail, adgangskode, fornavn, visningsnavn, rolle eller noget andet blev ændret.

Det bedste ved dette plugin er, at du kan kontrollere, hvem der er logget ind på dit websted, og hvad de laver i realtid. Hvis du finder noget mistænkeligt, kan du tvinge log af enhver bruger med bare et klik.

Dette plugin er freemium. Imidlertid kommer premium-versionen af ​​plugin med flere funktionaliteter, der hjælper dig med at holde øje med dine brugers aktiviteter. Her er nogle nøglefunktioner i WP Security Audit Log:

 • Omfattende revisionslog
 • Se, hvem der er logget ind, og hvad laver de i realtid
 • Bliv straks underrettet via e-mail om ændringer
 • Log af enhver bruger med kun et enkelt klik
 • Generer HTML- og CSV-rapporter
 • og meget mere…

Opsætning af WP-sikkerheds Audit Log

Først skal du installere og aktivere WP Security Audit Log plugin. Efter aktivering af dette plugin vil det bede dig om at køre installationsguiden for at konfigurere plugin. Jeg anbefaler dig at konfigurere plugin gennem installationsguiden.

Guiden til opsætning af WP-sikkerhedsloglog

 • Logoplysninger

I det første trin skal du vælge hvilket niveau af aktivitetslogdetaljer, du vil modtage. Hvis du ikke ønsker aktivitetslogfiler i detaljer, kan du vælge Grundlæggende eller vælg Nørd mulighed, hvis du vil have alle aktivitetslogfiler i detaljer.

Detaljer om WP-sikkerhedsrevisionslog

Klik på knappen Næste for at vælge den næste mulighed.

 • Logopbevaring

Her kan du vælge, hvor længe du vil beholde dataene til aktivitetslog-plugin. Jeg anbefaler dig at vælge 6 måneder, da plugin gemmer data i din WordPress-database, så din databasestørrelse vil vokse og tage mere diskplads.

Gå ikke i panik. Når du er færdig med installationsguiden, kan du ændre opbevaringstiden for kontrollog til 1 måned ved at gå til Auditlog> Indstillinger> Aktivitetslog. Lad os nu gå videre til næste trin.

WP Security Audit Log Retension

 • Adgang

Brugere med administratorrollen kan som standard få adgang til plugin. Herfra kan du give andre brugere adgang til plugin-loggen.

Hvis du ikke ønsker, at nogen anden bruger skal få adgang til plugin, kan du springe indstillingen over ved at klikke på Næste knap.

WP Security Audit Log Access

 • Ekskluder objekter

Hvis du vil ekskludere en bestemt bruger (e), rolle eller en IP-adresse fra loggen, kan du specificere dem ved at indtaste deres oplysninger nedenfor. Jeg anbefaler dig at springe indstillingen over.

WP-sikkerhedsrevisionslogg ekskluderer

Når du er færdig med at konfigurere plugin, kan du også ændre de eksisterende indstillinger, du har foretaget før.

Bare gå til Auditlog> Indstillinger og du kan konfigurere indstillinger, f.eks. hvor længe du vil beholde logdataene, tilføje brugermeddelelse på WordPress-loginsiden, kan se logget på brugerens aktivitet i realtid osv..

Du kan også skjule plugin på listen over installerede plugins. Dette er en meget praktisk mulighed, når du ikke ønsker at afsløre for dine brugere, at du bruger denne type plugin.

Der er flere andre indstillinger, du kan konfigurere på din måde.

Revisionsaktivitetslog

Visning af kontrollog

Når du er færdig med at konfigurere plugin, skal du klikke på Visning af kontrollog for at se brugernes aktiviteter.

Til testformål kan du oprette eller redigere dit indlæg eller foretage ændringer på dit websted for at kontrollere, om plugin fungerer ikke. Her er et eksempel nedenfor.

Visning af kontrollog

Som du kan se fra skærmbillede ovenfor, sporer plugin alt, hvad der sker på dit websted. Hvis du kører et WordPress-websted med flere brugere, anbefaler jeg dig dette plugin.

Pris: Gratis | Præmie: $ 89

Hent WP Security Audit Log Pro

2. Simpel historie

Simpel historie er et andet godt plugin til at spore WordPress brugeraktivitet. Dette plugin overvåger alle nylige ændringer, der er foretaget på dit websted og vises direkte på dit WordPress-dashboard. Det viser, hvem der tilføjede, opdaterede eller slettede et indlæg eller en side, hvem der redigerede kommentarer, når en bruger logger ind og logger ud, se når en bruger har forsøgt at logge ind, men mislykkedes og meget mere.

Simpel historie

Efter installation af Simple History skal du gå til Indstillinger> Simpel historie og konfigurer plugin.

Fra indstillingssiden kan du aktivere eller deaktivere visningshistorik på instrumentbrættet såvel som på en side under betjeningspanelmenuen. Det er her du kan se alle brugernes aktiviteter.

Enkle historieindstillinger

Du kan også aktivere RSS-feed til at overvåge historikken. Dette giver dig mulighed for at skjule historikksiden for andre brugere.

Som standard gemmer plugin automatisk data i 60 dage, men du kan også slette historikken når som helst ved at klikke på den rydde log nu.

Når du har konfigureret dette plugin, skal du gå tilbage til dit WordPress-dashboard. Derfra kan du se brugeraktivitet. Du kan også søge efter en bestemt bruger for at se hans aktivitet på hele dit websted.

Pris: Gratis

Download Simple History Plugin

3. Aktivitetslog af Pojo

Aktivitetslog af Pojo er et helt gratis WordPress-plugin til sporing af din webstedsaktivitet. Du kan se, hvem der er logget ind, hvis nogen forsøger at hacke dit websted, hvornår et indlæg blev offentliggjort og andre ting, der sker på dit websted.

Aktivitetslog

Det gode ved dette plugin er, at det ikke kræver nogen installationsproces. Det fungerer ud af kassen.

Som standard holder plugin logfiler i 30 dage, men du kan ændre tiden fra plugin-indstillinger. Du kan også slette logaktiviteter ved at klikke på nulstillingsdatabasen.

Fra underretningsindstillingerne kan du også oprette brugerdefinerede meddelelsesbegivenheder, så underretninger sendes efter en vellykket kamp med visse betingelser. Her kan du også aktivere eller deaktivere e-mail-meddelelse og indstille en brugerdefineret besked.

Pris: Gratis

Download Aktivitetslog-plugin

4. Brugeraktivitetslog

Brugeraktivitetslog er et andet godt plugin til overvågning af stedets aktiviteter. Den gratis version plugin har mange nyttige funktioner, der viser dig alle brugeres aktiviteter, såsom WordPress-kerneopdateringer, post- og sideopdateringer, tagskift, plugin aktiveret og deaktiveret, tema aktiveret og deaktiveret, brugerens aktivitet på dit websted og meget mere. Du får også e-mail-meddelelse, når en bestemt bruger er logget ind på dit websted. 

Brugeraktivitetslog gratis

Imidlertid har plugin med gratis version begrænsede funktioner, men du kan låse dem op ved at opgradere til premium-versionen.

Med premium-versionen plugin kan du spore din flere blog-forfatteres aktiviteter, spore, hvem der har logget ind, og hvornår med IP-adresse, se vellykkede / mislykkede login / logoutforsøg, spore, hvilke IP-adresser der er målrettet mod din login-side osv..

Ligesom Aktivitetslog af Pojo-plugin kræver det ikke nogen ekstra opsætning. Du kan bare indstille det maksimale antal dage til at gemme aktivitetsloggen, og du er god til at gå.

Pris: Gratis | Præmie: $ 69

Download brugeraktivitetslog gratis version | Hent brugeraktivitetslogpro 

5. Stream

Strøm er et meget let WordPress-plugin til brugeraktivitetssporing. Dette plugin viser alle brugernes aktiviteter i Stream-indstillingen, og du kan filtrere historieloggen efter bruger, rolle, kontekst, handling eller IP-adresser.

Strøm

Stream understøtter normale WordPress-installationer, og hvis du er en avanceret bruger, kan du bruge den på et WordPress-multisite-netværk til at se alle brugeraktivitetsposter.

Det har også indbyggede sporingsintegrationer til populære plugins som:

 • Avancerede brugerdefinerede felter
 • bbPress
 • Jet pakke
 • Tyngdekraftsformer
 • WooCommerce
 • WordPress SEO af Yoast
 • BuddyPress
 • Brugerskift
 • Nem digitale downloads

Du kan eksportere din aktivitetsstrøm som CSV- eller JSON-fil. Det giver dig også mulighed for at forespørge dine aktivitetslogfiler via WP-CLI-kommando.

Pris: Gratis

Download Stream Plugin

Afslutter

Installation af et plugin med sikkerhedsrevisionslogg giver dig nyttige oplysninger om, hvad der sker på dit websted.

Hvis du er eneforfatter på din blog, har du muligvis ikke brug for dette, men hvis du kører et WordPress-websted med flere brugere, skal du spore alle brugernes aktiviteter for at se, om en bruger prøver at hacke dit websted, hvem og når der blev foretaget en ændring af dit websted. På denne måde kan du hærde din WordPress-sikkerhed.

I denne artikel har jeg diskuteret både gratis og premium brugeraktivitetssporing-plugins til WordPress.

Hvis du kører en lille blog med et par brugere, kan du starte med et gratis plugin som simpel historie eller aktivitetslog, men hvis du har et større eller forretningswebsted, kan du købe premium version som WP Security Audit Log Pro, hvor du vil få mere avancerede funktioner, og du kan endda se brugernes aktiviteter i realtid.

relaterede artikler,

 • Begyndervejledning til WordPress-brugerroller og -egenskaber
 • Sådan beskytter du dit WordPress-login (wp-login.php) -side
 • Sådan logger du begrænsningsforsøg i WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map