5 cele mai bune pluginuri pentru monitorizarea activității utilizatorului în WordPress

04.06.2020
PLUGINS '5 cele mai bune pluginuri pentru monitorizarea activității utilizatorului în WordPress
0 12 мин.

Dacă executați un site WordPress cu mai multe utilizatori, probabil că veți găsi o modalitate de a monitoriza activitatea utilizatorului pe site-ul dvs. WordPress. Acest lucru vă ajută să înțelegeți ce se întâmplă pe site-ul dvs., de exemplu atunci când un utilizator s-a autentificat, care sunt activitățile sale după ce a intrat pe site-ul dvs., dacă un editor a făcut modificări postării sau paginii dvs. și, cel mai important, dacă un utilizator încearcă să brute forța atacului. pe site-ul dvs. etc. 


În mod implicit, nu există nicio modalitate de a urmări activitatea utilizatorilor în WordPress. Din fericire, există mai multe plugin-uri disponibile care vă vor ajuta să monitorizați activitatea utilizatorului în WordPress.

În acest articol, voi împărtăși 5 cele mai bune plugin-uri WordPress pentru a urmări activitatea utilizatorului pe site-ul dvs. WordPress.

Monitorizarea activității utilizatorului PNG

De ce ai nevoie să monitorizezi activitatea utilizatorului în WordPress?

Rularea unui site WordPress cu mai mulți utilizatori este ușoară, dar urmărirea utilizatorilor nu este posibilă. Aveți încredere în utilizatorii dvs. și le dați acces la site-ul dvs. pentru a face anumite lucruri. Dar cine știe, un utilizator poate încerca să exploateze site-ul tău. 

Cu toate acestea, în afară de avantajele de securitate, există și multe alte avantaje ale utilizării unui plugin de jurnal de audit de securitate.

Dacă permiteți altor utilizatori să modifice setările site-ului dvs. sau să actualizeze pluginuri și teme, acestea pot crea o problemă în timp ce schimbați ceva, atunci puteți vedea ce s-au schimbat și le puteți învăța cum să folosească funcția corect.

Dacă un editor a făcut modificări la o postare fără permisiunea dvs., puteți vedea care au fost modificările făcute de editor și o puteți readuce înapoi.

Un alt lucru minunat despre un plugin de jurnal de audit de securitate pe care îl trimite imediat o notificare prin e-mail cu privire la anumite evenimente.

Cele mai bune plugin-uri de monitorizare a activității utilizatorului pentru WordPress

Sunt disponibile multe plugin-uri de urmărire a activității utilizatorului. Dar pentru acest articol, voi folosi Plug-ul WP Security Audit Log și vă arată și alte alternative.

1. Jurnalul de audit al securității WP

Jurnalul de audit al securității WP este cel mai cuprinzător plugin de jurnal de activitate WordPress care monitorizează tot ce se întâmplă pe site-ul dvs. WordPress.

Vă permite să cunoașteți toate acțiunile utilizatorilor pe care le realizează prin intermediul site-ului dvs. și observă cu ușurință orice activitate suspectă a unui utilizator și vă trimite instant un e-mail despre această problemă. Apoi, vă puteți conecta la tabloul de bord al administratorului dvs. WordPress și puteți verifica ce nu a mers bine. 

Auditarea evenimentelor de jurnal

Spre deosebire de alte plugin-uri de jurnal de audit de securitate, acesta nu vă spune doar că o postare, un profil sau un obiect a fost actualizat, dar vă spune, de asemenea, URL-ul postării, data, categoria, conținutul, starea, câmpurile personalizate, etc. La fel și pentru profilurile de utilizator, vă va spune dacă e-mailul, parola, prenumele, numele afișat, rolul sau orice altceva a fost schimbat.

Cel mai bun lucru despre acest plugin este că puteți verifica cine este conectat pe site-ul dvs. și ce fac în timp real. Dacă găsiți ceva suspect, puteți forța să vă deconectați orice utilizator cu doar un clic.

Acest plugin este freemium. Cu toate acestea, pluginul pentru versiunea premium vine cu mai multe funcționalități care vă vor ajuta să urmăriți activitățile utilizatorilor. Iată câteva caracteristici cheie ale jurnalului de audit al WP Security:

 • Jurnal complet de audit
 • Vedeți cine este conectat și ce fac în timp real
 • Notificați imediat prin e-mail orice modificări
 • Deconectați orice utilizator cu un singur clic
 • Generați rapoarte HTML și CSV
 • și mult mai mult…

Configurarea jurnalului de audit WP Security

Mai întâi, instalați și activați pluginul WP Security Audit Log. După activarea acestui plugin, vă va solicita să rulați asistentul de configurare pentru a configura pluginul. Vă recomand să configurați pluginul prin intermediul asistentului de configurare.

Expert WP Security Configurare jurnal jurnal

 • Detalii despre jurnal

În primul pas, trebuie să selectați ce nivel de detalii ale jurnalului de activitate doriți să primiți. Dacă nu doriți detaliat jurnalele de activitate, puteți selecta De bază sau selectați tasta Geek opțiune dacă doriți în detaliu toate jurnalele de activitate.

Detaliile jurnalului de audit al securității WP

Faceți clic pe butonul Următorul pentru următoarea opțiune.

 • Păstrarea jurnalului

Aici, puteți alege cât timp doriți să păstrați datele pentru pluginul jurnalului de activități. Vă recomand să selectați 6 luni pe măsură ce pluginul stochează date în baza de date WordPress, astfel încât dimensiunea bazei de date va crește și va ocupa mai mult spațiu pe disc.

Nu intrați în panică. După terminarea asistentului de configurare, puteți modifica timpul de păstrare a jurnalului de audit la 1 lună accesând Jurnal de audit> Setări> Jurnalul de activitate. Acum, să trecem la pasul următor.

Retenția jurnalului de audit al securității WP

 • Acces

În mod implicit, utilizatorii cu rolul de Administrator pot accesa pluginul. De aici, puteți permite altor utilizatori să acceseze jurnalul pluginului.

Dacă nu doriți ca niciun alt utilizator să acceseze pluginul, puteți săriți opțiunea făcând clic pe butonul Următor → buton.

Acces la jurnalul de audit al securității WP

 • Exclude obiecte

Dacă doriți să excludeți din jurnal un anumit utilizator, rol sau o adresă IP, îi puteți specifica introducând detaliile de mai jos. Vă recomand să săriți opțiunea.

Jurnalul de audit al securității WP Exclude

După ce ați finalizat configurarea pluginului, puteți modifica, de asemenea, setările existente pe care le-ați făcut anterior.

Pur și simplu mergeți la Jurnal de audit> Setări și puteți configura opțiuni, cum ar fi cât timp doriți să păstrați datele de jurnal, să adăugați notificarea utilizatorului pe pagina de conectare WordPress, puteți vizualiza activitatea utilizatorului conectată în timp real, etc..

De asemenea, puteți ascunde pluginul din lista de plugin-uri instalate. Aceasta este o opțiune foarte convenabilă atunci când nu doriți să dezvăluiți utilizatorilor dvs. că utilizați acest tip de plugin.

Există mai multe alte opțiuni pe care le puteți configura pe drum.

Jurnalul de activitate al auditului

Vizualizator jurnal de audit

După ce ați terminat de configurat pluginul, faceți clic pe Vizualizator jurnal de audit pentru a vedea activitățile utilizatorilor.

În scop de testare, puteți crea sau edita postarea dvs. sau puteți face orice modificări pe site-ul dvs. pentru a verifica dacă pluginul funcționează nu. Iată un exemplu de mai jos.

Vizualizator jurnal de audit

După cum puteți vedea din ecranul de mai sus, pluginul urmărește tot ce se întâmplă pe site-ul dvs. Dacă utilizați un site WordPress cu mai multe utilizatori, atunci vă recomand cu mare încredere acest plugin.

Pret: Gratuit | Premium: 89 USD

Obțineți WP Security Audit Log Pro

2. Istorie simplă

Istorie simplă este un alt plugin excelent pentru a urmări activitatea utilizatorului WordPress. Acest plugin monitorizează toate modificările recente care sunt făcute pe site-ul dvs. web și se afișează direct pe tabloul de bord WordPress. Afișează cine a adăugat, actualizat sau șters o postare sau o pagină, cine a editat comentarii, când un utilizator se conectează și se deconectează, vedeți când un utilizator a încercat să se autentifice, dar nu a reușit și multe altele.

Istorie simplă

După instalarea Istoricului simplu, accesați Setări> Istorie simplă și configurați pluginul.

Din pagina de setare, puteți activa sau dezactiva istoricul spectacolelor pe tabloul de bord precum și într-o pagină din meniul tabloul de bord. Aici puteți vedea toate activitățile utilizatorilor.

Setări istoric simple

De asemenea, puteți activa fluxul RSS pentru a monitoriza istoricul. Acest lucru vă va permite să ascundeți pagina istoric de alți utilizatori.

În mod implicit, pluginul stochează automat datele timp de 60 de zile, dar puteți șterge istoricul oricând, făcând clic pe jurnalul clar acum.

După configurarea acestui plugin, reveniți la tabloul de bord WordPress. De acolo, puteți vizualiza activitatea utilizatorului .. Puteți căuta, de asemenea, un anumit utilizator pentru a-și vedea activitatea pe site-ul dvs. web.

Pret: Gratuit

Descarcă pluginul istoric simplu

3. Jurnal de activități de Pojo

Jurnalul de activitate by Pojo este un plugin WordPress complet gratuit pentru urmărirea activității site-ului. Puteți vedea cine este conectat, dacă cineva încearcă să îți pirateze site-ul, când a fost publicată o postare și alte lucruri care se întâmplă pe site-ul dvs..

Jurnalul de activitate

Lucrul bun despre acest plugin este că nu necesită niciun proces de configurare. Funcționează din cutie.

În mod implicit, pluginul păstrează jurnalele timp de 30 de zile, dar puteți schimba ora din setările pluginului. De asemenea, puteți șterge activitățile de jurnal făcând clic pe baza de date de resetare.

Din setările de notificări, puteți crea, de asemenea, evenimente de notificare personalizate, astfel încât notificările vor fi trimise la o potrivire reușită cu anumite condiții. Aici puteți, de asemenea, activa sau dezactiva notificarea prin e-mail și setați un mesaj personalizat.

Pret: Gratuit

Descarcă plugin-ul jurnalului de activități

4. Jurnalul de activitate al utilizatorului

Jurnalul de activitate al utilizatorului este un alt plugin excelent pentru monitorizarea activităților site-ului. Pluginul pentru versiunea gratuită are multe caracteristici utile care vă vor arăta toate activitățile utilizatorilor, cum ar fi actualizările de bază ale WordPress, actualizările de pe pagini și pagini, modificările etichetelor, pluginul activat și dezactivat, tema activată și dezactivată, activitatea utilizatorului pe site-ul dvs. și multe altele. Veți primi, de asemenea, o notificare prin e-mail atunci când un anumit utilizator va fi conectat la site-ul dvs.. 

Jurnal de activitate al utilizatorului gratuit

Cu toate acestea, pluginul pentru versiunea gratuită are funcții limitate, dar le puteți debloca trecând la versiunea premium.

Cu pluginul pentru versiunea premium, puteți urmări activitățile mai multor autor al blogului dvs., urmăriți cine s-a conectat și când cu adresa IP, puteți vedea încercări de autentificare / deconectare reușite / nereușite, urmăriți adresele IP care vizează pagina dvs. de conectare etc..

Ca și pluginul Jurnal de activități prin Pojo, nu necesită nicio configurație suplimentară. Puteți seta doar numărul maxim de zile pentru stocarea jurnalului de activități și sunteți bine să mergeți.

Pret: Gratuit | Premium: 69 USD

Descărcați versiunea gratuită a jurnalului de activitate al utilizatorului | Obțineți jurnalul de activitate al utilizatorului Pro 

5. Stream

Curent este un plugin foarte ușor de urmărire a activității WordPress. Acest plugin afișează toate activitățile utilizatorilor în opțiunea Stream și puteți filtra jurnalul istoric după utilizator, rol, context, acțiune sau adrese IP..

Curent

Stream acceptă instalări normale de WordPress și dacă sunteți un utilizator avansat, îl puteți utiliza într-o rețea multisite WordPress pentru a vizualiza toate înregistrările de activitate ale utilizatorului.

De asemenea, are integrări de urmărire încorporate pentru pluginuri populare precum:

 • Câmpuri personalizate avansate
 • bbPress
 • jetpack
 • Forme gravitaționale
 • WooCommerce
 • WordPress SEO de Yoast
 • BuddyPress
 • Comutarea utilizatorului
 • Descărcări digitale ușoare

Puteți exporta fluxul de activitate sub formă de fișier CSV sau JSON. Vă permite, de asemenea, să întrebați jurnalele de activitate prin comanda WP-CLI.

Pret: Gratuit

Descărcați Stream Plugin

Înveliți

Instalarea unui plugin de jurnal de audit de securitate vă va oferi informații utile despre ce se întâmplă pe site-ul dvs..

Dacă sunteți un singur autor în blogul dvs., este posibil să nu aveți nevoie de acest lucru, dar dacă rulați un site WordPress cu mai mulți utilizatori, trebuie să urmăriți toate activitățile utilizatorilor pentru a vedea dacă un utilizator încearcă să vă hacker site-ul, cine și atunci când ați făcut o modificare a site-ului dvs. În acest fel vă puteți întări securitatea WordPress.

În acest articol, am discutat atât despre plugin-urile gratuite și premium pentru activități ale utilizatorilor pentru WordPress.

Dacă rulați un blog mic cu câțiva utilizatori, atunci puteți începe cu un plugin gratuit precum istoricul simplu sau jurnalul de activitate, dar dacă aveți un site web mai mare sau de afaceri, puteți cumpăra o versiune premium precum WP Security Audit Log Pro unde veți obțineți funcții mai avansate și puteți vedea chiar și activitățile utilizatorilor în timp real.

Articole similare,

 • Ghidul începătorului pentru rolurile și capacitățile utilizatorului WordPress
 • Cum să vă protejați parola prin pagina de conectare WordPress (wp-login.php)
 • Cum să vă conectați limitele încercărilor în WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector