5 legjobb beépülő modul a felhasználói tevékenységek figyelésére a WordPress programban

Ha több felhasználó WordPress webhelyet működtet, akkor valószínűleg megtalál egy módot a felhasználói tevékenységek figyelésére a WordPress webhelyen. Ez segít megérteni, hogy mi történik a webhelyén, például amikor egy felhasználó bejelentkezett, milyen tevékenységeik vannak a webhelyére való belépés után, ha a Szerkesztő módosította az Ön üzenetét vagy oldalát, és ami a legfontosabb, ha a felhasználó próbálkozik brutális erőszakos támadással az Ön webhelyén stb. 


Alapértelmezés szerint a WordPress nem követi nyomon a felhasználói tevékenységeket. Szerencsére számos beépülő modul elérhető, amelyek segítenek a WordPress felhasználói tevékenységeinek figyelemmel kísérésében.

Ebben a cikkben megosztom az öt legjobb WordPress-bővítményt, amely nyomon követi a WordPress-webhely felhasználói tevékenységeit.

Figyelemmel kíséri a felhasználói tevékenységet

Miért kellene figyelnie a felhasználói tevékenységet a WordPress programban?

A több felhasználású WordPress webhely futtatása egyszerű, de a felhasználók figyelése nem az. Bízik a felhasználókban, és hozzáférést biztosít számukra az Ön webhelyéhez bizonyos dolgok elvégzéséhez. De ki tudja, a felhasználó megpróbálhatja kihasználni az Ön webhelyét. 

A biztonsági előnyökön túlmenően azonban a biztonsági ellenőrzési napló beépülő moduljának számos egyéb előnye is van.

Ha megengedi más felhasználóknak, hogy módosítsák a webhely beállításait, vagy frissítsék a beépülő modulokat és témákat, problémát okozhatnak, miközben valamit megváltoztatnak, akkor láthatják, hogy mi változtak meg, és megtaníthatják őket a funkció megfelelő használatára..

Ha egy szerkesztő bármilyen változtatást végzett egy bejegyzésben az Ön engedélye nélkül, akkor láthatja, hogy mi volt a szerkesztő által végzett módosítás, és visszaállíthatja azt..

A biztonsági ellenőrzési napló beépülő moduljának másik nagyszerűsége, hogy azonnal értesítést küld e-mailben az egyes eseményekről.

A legjobb felhasználói tevékenységfigyelő beépülő modulok a WordPresshez

Számos felhasználói tevékenységet követő plugin érhető el. De ezt a cikket fogom használni WP biztonsági ellenőrzési napló beépülő modul és más alternatívákat is mutat.

1. WP biztonsági ellenőrzési napló

WP biztonsági ellenőrzési napló a legátfogóbb WordPress tevékenységi napló-beépülő modul, amely figyeli az összes, ami a WordPress webhelyén történik.

Ez lehetővé teszi, hogy megismerje az összes felhasználó által a webhelyén végrehajtott tevékenységet, és könnyen észrevegye a felhasználó gyanús tevékenységeit, és azonnal e-mailt küld a problémáról. Ezután bejelentkezhet a WordPress rendszergazda irányítópultjába, és ellenőrizheti, hogy mi történt rosszul. 

Napló események

Más biztonsági ellenőrzési napló pluginekkel ellentétben nemcsak azt jelenti, hogy egy üzenet, profil vagy objektum frissült, hanem azt is, hogy megváltozott a postai URL, dátum, kategória, tartalom, állapot, egyedi mezők stb. Ugyanez vonatkozik a felhasználói profilokra, ez azt jelzi, ha megváltozott az e-mail, jelszó, keresztnév, megjelenített név, szerep vagy bármi más.

A legjobb dolog ehhez a pluginhoz az, hogy valós időben ellenőrizheti, ki van bejelentkezve a webhelyére, és mit csinálnak. Ha valami gyanúsat talál, bármelyik felhasználót egy kattintással kikényszerítheti.

Ez a bővítmény freemium. A prémium verzióhoz tartozó bővítmény azonban több funkcióval is rendelkezik, amelyek segítenek figyelemmel kísérni a felhasználók tevékenységeit. A WP biztonsági naplózási naplójának néhány fő jellemzője:

 • Átfogó ellenőrzési napló
 • Nézze meg, ki van bejelentkezve, és mit csinálnak valós időben
 • Azonnal értesítést kap e-mailben a változásokról
 • Jelentkezzen ki minden felhasználót egyetlen kattintással
 • Generál HTML és CSV jelentéseket
 • és még sok más…

A WP biztonsági naplójának beállítása

Először telepítse és aktiválja a WP Biztonsági napló beépülő modult. A plugin aktiválása után megkéri Önt, hogy futtassa a telepítővarázslót a plugin konfigurálásához. Azt javaslom, hogy konfigurálja a plugint a telepítővarázslón keresztül.

WP biztonsági naplóbeállítási varázsló

 • Napló részletei

Az első lépésben ki kell választania, hogy milyen szintű tevékenységi napló adatait szeretné megkapni. Ha nem akarja részletesen a tevékenységi naplókat, kiválaszthatja Alapvető vagy válassza a Kockafej opció, ha az összes tevékenységi naplót részletesen meg akarja adni.

WP biztonsági ellenőrzési napló részletei

A következő lehetőséghez kattintson a Next gombra.

 • Naplómegőrzés

Itt megadhatja, mennyi ideig kívánja megőrizni a tevékenységi napló beépülő moduljának adatait. Azt javaslom, hogy válasszon 6 hónapot, mivel a plugin tárolja az adatokat a WordPress adatbázisban, így az adatbázis mérete növekszik, és több lemezterületet igényel.

Ne ess pánikba. A telepítővarázsló befejezése után megváltoztathatja az ellenőrzési napló megőrzési idejét 1 hónapra a következő lépéssel Ellenőrzési napló> Beállítások> Naplót. Most menjünk a következő lépésre.

WP biztonsági ellenőrzési napló meghosszabbítása

 • Hozzáférés

Alapértelmezés szerint az adminisztrátor szerepkörrel rendelkező felhasználók férhetnek hozzá a bővítményhez. Innentől engedélyezheti más felhasználók számára a plugin-napló elérését.

Ha nem akarja, hogy más felhasználók férjenek hozzá a bővítményhez, akkor kihagyhatja a lehetőséget a következő gomb.

WP biztonsági ellenőrzési napló elérése

 • Tárgyak kizárása

Ha ki szeretne zárni egy adott felhasználót (felhasználókat), szerepet vagy IP-címet a naplóból, megadhatja azokat az alábbiak megadásával. Azt javaslom, hagyja ki ezt a lehetőséget.

A WP biztonsági ellenőrzési naplójának kizárása

Miután befejezte a plugin beállítását, meg is változtathatja a korábban elvégzett beállításokat.

Egyszerűen megy Ellenőrzési napló> Beállítások és konfigurálhat olyan beállításokat, mint például a naplóadatok megőrzésének ideje, felhasználói értesítést adhat a WordPress bejelentkezési oldalához, valós időben megnézheti a bejelentkezett felhasználó tevékenységét stb..

A plugint elrejtheti a telepített pluginek listájából is. Ez egy nagyon kényelmes lehetőség, ha nem akarja felfedni a felhasználóknak, hogy ezt a bővítményt használja.

Több más lehetőség is konfigurálható az útjába.

Ellenőrzési tevékenységi napló

Naplómegfigyelő

Miután befejezte a plugin konfigurálását, kattintson a gombra Naplómegfigyelő hogy megtekinthesse a felhasználók tevékenységeit.

Tesztelési célokból létrehozhat vagy szerkesztheti bejegyzését, vagy bármilyen változtatást végrehajthat webhelyén annak ellenőrzése érdekében, hogy a beépülő modul nem működik-e. Íme egy példa az alábbiakban.

Naplómegfigyelő

Amint az a fenti képernyőképről látható, a plugin mindent nyomon követ, amely a webhelyén zajlik. Ha több felhasználó WordPress webhelyet futtat, akkor nagyon ajánlom ezt a plugin-ot.

Ár: Ingyenes | Prémium: 89 USD

Szerezze be a WP biztonsági audit naplóját

2. Egyszerű történelem

Egyszerű történelem egy újabb nagyszerű bővítmény a WordPress felhasználói tevékenységeinek nyomon követéséhez. Ez a beépülő modul figyeli az összes legutóbbi változást, amelyet a webhelyen hajtott végre, és közvetlenül a WordPress irányítópultján jelenik meg. Megmutatja, ki adta hozzá, frissítette vagy törölte egy hozzászólást vagy oldalt, ki szerkesztette a megjegyzéseket, amikor a felhasználó bejelentkezett és kijelentkezett, látja, hogy a felhasználó megpróbált bejelentkezni, de nem sikerült, és még sok más.

Egyszerű történelem

Az Egyszerű előzmények telepítése után ugorjon a Beállítások> Egyszerű történelem és konfigurálja a plugint.

A beállítási oldalon engedélyezheti vagy letilthatja a show előzményeket a műszerfalon valamint az irányítópult menü alatti oldalon. Itt láthatja az összes felhasználói tevékenységet.

Egyszerű előzmények beállításai

Engedélyezheti az RSS-hírcsatornát az előzmények figyelésére. Ez lehetővé teszi az előzmények oldal elrejtését más felhasználókkal szemben.

Alapértelmezés szerint a plugin automatikusan tárolja az adatokat 60 napig, de az előzményeket bármikor törölheti, ha rákattint a napló törlésére..

A beépülő modul beállítása után térjen vissza a WordPress irányítópultjára. Innentől megtekintheti a felhasználói tevékenységeket. Kereshet egy adott felhasználót is, hogy láthassa tevékenységét az Ön webhelyén.

Ár: Ingyenes

Töltse le az Egyszerű történelem beépülő modult

3. Tevékenységi napló: Pojo

Naplót a Pojo által egy teljesen ingyenes WordPress bővítmény a webhely tevékenységének nyomon követéséhez. Láthatja, ki van bejelentkezve, ha valaki megpróbálja feltörni az Ön webhelyét, amikor egy bejegyzés közzétételre került, és más, a webhelyén zajló dolgokról..

Naplót

A beépülő modul jó dolog, hogy nem igényel semmilyen beállítási folyamatot. A dobozból működik.

Alapértelmezés szerint a beépülő modul naplókat tart 30 napig, de az időt a beépülő modul beállításain változtathatja meg. A naplózási tevékenységeket az adatbázis visszaállítására kattintással is törölheti.

Az értesítési beállításokból egyéni értesítési eseményeket is létrehozhat, így az értesítések bizonyos feltételekkel történő sikeres mérkőzés esetén kerülnek elküldésre. Itt engedélyezheti vagy letilthatja az e-mail értesítést, és beállíthat egyéni üzenetet.

Ár: Ingyenes

Töltse le a tevékenységi napló beépülő modult

4. Felhasználói tevékenységi napló

Felhasználói tevékenységi napló egy újabb nagyszerű bővítmény a webhely tevékenységeinek figyelésére. Az ingyenes verzióú plugin számos hasznos funkcióval rendelkezik, amelyek megmutatják az összes felhasználó tevékenységét, például a WordPress központi frissítéseit, a postai és az oldalfrissítéseket, a címkeváltoztatásokat, a plugin aktiválását és deaktiválását, a téma aktiválását és deaktiválását, a felhasználói tevékenységeket a webhelyén és még sok más. E-mail értesítést kap, ha egy adott felhasználó bejelentkezett a webhelyére. 

Felhasználói tevékenységek naplója

Az ingyenes verzió beépülő moduljának azonban korlátozott funkciói vannak, de felszabadíthatja őket a prémium verzióra történő frissítéssel.

A prémium verzió beépülő moduljával nyomon tudja követni a több blog szerzőjének tevékenységeit, nyomon tudja követni, ki jelentkezett be és mikor IP-címmel, megtekinti a sikeres / sikertelen bejelentkezési / kijelentkezési kísérleteket, nyomon tudja követni, mely IP-címek célozzák meg a bejelentkezési oldalt stb..

Csakúgy, mint a Pojo-bővítmény tevékenységi naplója, ez nem igényel további beállítást. Beállíthatja a tevékenységek naplójának tárolásához szükséges maximális napok számát, és jó az út.

Ár: Ingyenes | Prémium: 69 USD

Töltse le a felhasználói tevékenységi napló ingyenes verzióját | Szerezze be a felhasználói tevékenységek naplóját 

5. Patak

Folyam egy nagyon könnyű WordPress felhasználói tevékenységet követő plugin. Ez a plugin megjeleníti az összes felhasználó tevékenységét a Patak opcióban, és kiszűrheti az előzménynaplót felhasználó, szerep, kontextus, művelet vagy IP-cím alapján.

Folyam

A patak támogatja a WordPress normál telepítéseit, és ha haladó felhasználó, akkor a WordPress többhelyes hálózatán felhasználhatja az összes felhasználói tevékenységi rekord megtekintésére..

Beépített nyomkövető integrációval rendelkezik az olyan népszerű pluginek számára is, mint például:

 • Speciális egyéni mezők
 • bbPress
 • Jetpack
 • Gravitációs formák
 • WooCommerce
 • Yoast WordPress SEO
 • BuddyPress
 • Felhasználói váltás
 • Könnyű digitális letöltések

Exportálhatja tevékenységfolyamát CSV vagy JSON fájlként. Ezenkívül a WP-CLI paranccsal is lekérdezheti a tevékenységi naplókat.

Ár: Ingyenes

Töltse le a Plugin plugint

Csomagolás fel

A biztonsági ellenőrzési napló beépülő moduljának telepítése hasznos információkkal szolgál a webhelyén zajló eseményekről.

Ha egyedüli szerző vagy a blogjában, akkor erre nincs szüksége, de ha több felhasználású WordPress webhelyet futtat, nyomon kell követnie az összes felhasználó tevékenységét, hogy megtudja, a felhasználó megpróbálja-e feltörni az Ön webhelyét, ki és amikor módosítást végzett webhelyén. Ily módon megjavíthatja a WordPress biztonságát.

Ebben a cikkben a WordPress ingyenes és prémium felhasználói tevékenység-követési pluginjait is tárgyaltam.

Ha egy kis blogot futtat néhány felhasználóval, akkor elindíthat egy ingyenes pluginnel, például egyszerű történelemmel vagy tevékenységi naplóval, de ha nagyobb vagy üzleti weboldala van, akkor prémium verziót vásárolhat, mint például a WP Security Audit Log Pro, ahol haladóbb funkciókat szerez, és akár a felhasználók tevékenységeit is valós időben láthatja.

kapcsolódó cikkek,

 • Kezdő útmutató a WordPress felhasználói szerepeihez és képességeihez
 • Hogyan lehet jelszóval védeni a WordPress bejelentkezési (wp-login.php) oldalt
 • Hogyan lehet bejelentkezni a WordPress korlátozási kísérleteire
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map