5 millors complements de migració de WordPress per moure el vostre lloc de manera segura

De vegades ens agrada construir el nostre propi lloc o el lloc del client en un entorn local per personalitzar-lo i després traslladar-lo al servidor web per fer que el lloc estigui viu. És fàcil de personalitzar i podeu provar qualsevol complement o tema del que vulgueu. En completar el lloc, haureu de moure’l al servidor en viu.


Però resulta molt difícil traslladar el vostre lloc de WordPress existent a un nou host web o a l’inrevés perquè és un procés que requereix molt de temps i complex. Com a usuari de WordPress, podeu moure el vostre lloc a un servidor web diferent mitjançant els complements de migració de WordPress.

Per què utilitzar un complement de migració de WordPress?

Hi ha diverses raons per utilitzar un complement de migració de WordPress i aquestes són:

 • És un procés completament segur i ràpid, de manera que tots els fitxers i bases de dades del vostre lloc web no es mantenen a tocar.
 • El vostre lloc no estaria fora de línia quan utilitzeu un complement de migració per traslladar el vostre lloc web a un amfitrió web nou.
 • No tots els proveïdors d’allotjament web ofereixen migració gratuïta de WordPress. En aquest cas, podeu fer aquest procés per si mateix.

En aquest article, vull compartir 5 Millors complements de migració de WordPress el 2017 per traslladar el vostre lloc de manera segura a un nou amfitrió web.

Millors complements de migració de WordPress

Millors complements de migració de WordPress 2017

Duplicador

Duplicador

Quan es tracta de traslladar el vostre lloc a un nou host web, Duplicator és el millor plugin de migració per a WordPress. Duplicator té més d’un milió d’usuaris actius i una qualificació de 4,9 a WordPress.

El complement Duplicator permet migrar, copiar, moure o clonar el vostre lloc de WordPress d’un lloc a un altre lloc. Si voleu moure el vostre lloc d’un amfitrió a un amfitrió web nou, aquest complement funciona excel·lentment i el millor és que el vostre lloc no estigui fora de línia. A més, podeu fer una còpia de seguretat manual de tot el lloc de WordPress amb només un clic. Aquest complement crea un fitxer de paquets zip que conté el contingut del vostre lloc web, fitxers, complements i tema i aquest paquet es pot utilitzar per a la migració de WordPress.

Aquesta versió Pro Duplicator té més funcions que la versió gratuïta. Mitjançant el complement de la versió Pro, podeu programar la vostra còpia de seguretat, podeu penjar els fitxers de còpia de seguretat a Dropbox, Google Drive, Amazon S3, etc. També podeu connectar el vostre cPanel directament des de l’instal·lador..

Característiques clau:

 • Moure’s, Migrar o bé cloneu els vostres llocs web de WordPress entre allotjament i dominis
 • Còpia de seguretat manual d’un lloc de WordPress
 • Desplaçar un lloc en directe a localhost o viceversa
 • Planifica còpies de seguretat (Pro)
 • Emmagatzematge de núvol a Google Drive, Dropbox etc (Pro)
 • Connecteu-vos directament a cPanel mitjançant l’instal·lador (Pro)

Preu: Gratuït

Obtén Duplicador

BackupBuddy

Complement de còpia de seguretat

BackupBuddy és el meu complement de migració de WordPress preferit. Amb la migració, BackupBuddy també ofereix servei de restauració de còpies de seguretat i restauració premium.

BackupBuddy es va dissenyar especialment per al servei de còpia de seguretat ja que el seu nom sona i ara protegeix sobre un milió de llocs web des del 2010. És un complement premium pel que heu de comprar una clau de llicència per utilitzar BackupBuddy. Amb aquest complement, podeu fer una còpia de seguretat de tot el vostre lloc web amb només un clic. Envia automàticament els fitxers de còpia de seguretat a l’emmagatzematge de Stash segur o fins i tot a Google Drive, Amazon S3, Dropbox, etc. Totes aquestes coses que podeu fer des del vostre plafó d’administració de WordPress. També podeu programar còpies de seguretat de WordPress i restaurar-lo en qualsevol moment.

Al tractar-se d’un complement premium, obtindreu una assistència total premium. De manera que si obteniu algun error amb aquest complement, solucionaran fàcilment el problema.

Característiques clau:

 • Migració fàcil de WordPress
 • Lloc de WordPress clonat
 • Escenificació de WordPress
 • Canvieu hosts o domini
 • Còpia de seguretat completa del lloc de WordPress
 • Programar còpies de seguretat automàtiques
 • Guardeu fitxers de còpia de seguretat de forma remota
 • Hi ha disponibles diversos magatzems en línia

Preu: El preu de Còpia de seguretat comença des de 80 dòlars.

Obtén BackupBuddy ara. (20% de cupó afegit en aquest enllaç)

WP Super Backup

WP Super Backup

Com el complement BackupBuddy, també és un complement de migració i còpia de seguretat de WordPress Premium. Però aquesta còpia de seguretat de WP Super & El complement de clons inclou funcions més importants per al vostre lloc. A diferència d’altres millors complements de migració de WordPress, aquest complement proporciona funció d’instantànies per mantenir els vostres fitxers de WordPress més segurs. Més que això, aquest complement ofereix una còpia de seguretat automàtica del lloc, sincronització en núvol, migració instantània, restauració.

Amb el seu intuït tauler de control, obtindreu una visió ràpida de les vostres còpies de seguretat existents. La còpia de seguretat de WP Super proporciona més de 50 opcions en un quadre de comandament senzill.

Característiques clau:

 • Tauler de control super llis
 • Migració instantània de WordPress
 • Captures de pantalla del núvol
 • Còpies de seguretat periòdiques periòdiques
 • Còpia de seguretat programada
 • Restauració d’un clic
 • Migracions multiserveis
 • Ubicacions al núvol il·limitats

Preu:  34 dòlars

Obteniu una còpia de seguretat de WP Super

Tot en una sola migració
Tot en una sola migració

Si estàs buscant un simple Plugin de migració de WordPress que no requereix cap habilitat tècnica ni senzilla d’utilitzar, haureu de provar el complement de WordPress Migració de WP Tot en Un. Després d’instal·lar aquest complement, podeu exportar fàcilment el vostre lloc web de WordPress inclosa la base de dades, plugins, temes, fitxers multimèdia, etc. amb un sol clic.

Mitjançant la funció d’arrossegar i deixar anar, podeu pujar el lloc web a una ubicació diferent. Per tant, no haureu de fer cap pas addicional. Quan exporteu el vostre lloc, podeu excloure comentaris de correu brossa, publicar revisions, base de dades, connectors, etc. Després haureu de descarregar el vostre lloc i podeu penjar-lo a qualsevol altra ubicació mitjançant aquest complement de migració de WordPress i ja esteu configurats..

Característiques clau:

 • Exportació ultra ràpida
 • Arrossegueu & baixar importació
 • Migren els llocs de WordPress
 • Carregueu llocs de WordPress a magatzems de núvol (Pro)

Preu: Gratuït

Descarregueu el connector de migració WP-in-One WP

Còpia de seguretat de WordPress & Migrar per BackupGuard
Guàrdia de seguretat de WordPress

BackupGuard és un complement de migració i còpia de seguretat freemium de WordPress. BackupGuard us permet fer còpies de seguretat, restaurar i migrar el vostre lloc de WordPress fàcilment. Amb la versió gratuïta del complement, podeu fer una còpia de seguretat i restaurar el vostre lloc. Per utilitzar la funció de migració de WordPress, heu de comprar un complement de versió premium que costa 9 dòlars.

El seu complement premium ofereix còpies de seguretat ilimitades, restauracions, còpies de seguretat programades, migracions de WordPress i molts altres. Podeu carregar fàcilment els fitxers de còpia de seguretat a magatzems en línia com Dropbox, Google Drive, Amazon S3, etc i restaurar en qualsevol moment.

Característiques clau:

 • Migrar el lloc de WordPress d’un domini a un altre (Pro)
 • Còpia de seguretat automàtica o còpia de seguretat de programació
 • Restauració d’un clic
 • Carregueu fitxers a emmagatzematges al núvol (Pro)
 • Mode de còpia de seguretat de fons (Pro)

Preu: Gratuït | Pro= 9,95 dòlars

Descarregueu BackupGuard/  Obtén Pro(Utilitzeu cupó BG15 per obtenir un 15% de descompte)

Conclusió

Quan traslladeu el vostre lloc a un nou host o un domini en moviment, heu de desplaçar manualment tant els vostres fitxers com la base de dades a nous allotjaments. Tot i que no és un procés fàcil i si no sou un usuari avançat, us recomano que utilitzeu un complement de migració. La millor manera de moure un lloc és un complement de migració de WordPress i és completament complicat, fins i tot ho podeu fer.

Si voleu utilitzar un complement de migració, us recomano que el feu servir Duplicador plugin, és el millor plugin de migració de WordPress i és gratuït. En cas que vulgueu més funcions, emmagatzematge de núvol per als vostres fitxers i assistència premium, aneu a BackupBuddy o WP Super Backup.

Espero que aquest article us hagi ajudat a triar els millors complements de migració de WordPress. Si tens alguna pregunta o opinió, fes-nos-ho saber a la secció de comentaris. També ens podeu connectar Facebook, Twitter, Google+.

A continuació, es mostren alguns articles relacionats amb WordPress que us poden interessar,

 • 9 millors allotjaments de WordPress el 2017 [millors opcions per a experts]
 • Com configurar WordPress SEO SEO (edició 2017)
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map