5 millors complements per supervisar l’activitat de l’usuari a WordPress

Si teniu un lloc WordPress de diversos usuaris, probablement trobeu una manera de controlar l’activitat dels usuaris al vostre lloc de WordPress. Això ajuda a entendre el que passa al vostre lloc, per exemple, quan un usuari va iniciar la sessió, quines són les seves activitats després d’haver entrat al vostre lloc, si un editor va fer algun canvi a la vostra publicació o pàgina i, el més important, si un usuari intenta fer un atac brutal. al vostre lloc, etc. 


De manera predeterminada, no hi ha cap manera de fer un seguiment de l’activitat dels usuaris a WordPress. Afortunadament, hi ha diversos plugins disponibles que us ajudaran a supervisar l’activitat dels usuaris a WordPress.

En aquest article, compartiré cinc millors complements de WordPress per fer un seguiment de l’activitat dels usuaris al vostre lloc de WordPress.

Superviseu l'activitat de l'usuari PNG

Per què necessiteu supervisar l’activitat de l’usuari a WordPress?

No és fàcil executar un lloc WordPress amb diversos usuaris, però no es pot vigilar en els usuaris. Confieu en els vostres usuaris i els doneu accés al vostre lloc per fer determinades coses. Però, qui sap, un usuari pot intentar explotar el vostre lloc. 

Tanmateix, a banda dels avantatges de seguretat, també hi ha molts altres avantatges d’utilitzar un complement de registre d’auditoria de seguretat.

Si permetre que altres usuaris modifiquin la configuració del lloc o actualitzin els complements i els temes, poden crear un problema mentre canvien alguna cosa, aleshores podreu veure què han canviat i els podreu ensenyar a utilitzar correctament la funció..

Si un editor va fer canvis en una publicació sense el vostre permís, podreu veure quins van ser els canvis realitzats per l’editor i podeu tornar-la a enviar.

Una altra cosa fantàstica sobre un complement de registre d’auditoria de seguretat que us envia immediatament una notificació per correu electrònic sobre certs esdeveniments.

Millors complements de supervisió d’activitats de l’usuari per a WordPress

Hi ha molts connectors de seguiment d’activitats de l’usuari disponibles. Però per a aquest article faré servir Plugin del registre d’auditoria de la seguretat WP i també us mostrem altres alternatives.

1. Registre d’auditoria de seguretat WP

Registre d’auditoria de seguretat WP és el complement de registre d’activitats de WordPress més complet que supervisa tot el que passa al vostre lloc de WordPress.

Us permet conèixer totes les accions dels usuaris que realitzen a través del vostre lloc i us mostra fàcilment qualsevol activitat sospitosa d’un usuari i us enviarà un missatge de correu electrònic immediatament sobre el problema. Aleshores, podeu iniciar la sessió al vostre tauler d’administració de WordPress i comprovar què ha anat malament. 

Esdeveniments de registre d'auditoria

A diferència d’altres complements de registre d’auditoria de seguretat, no només us dirà que s’ha publicat una publicació, un perfil o un objecte, sinó que també us indica l’URL de la publicació, la data, la categoria, el contingut, l’estat, els camps personalitzats, etc. El mateix per als perfils d’usuari, us dirà si es va canviar el correu electrònic, la contrasenya, el nom, el nom de la pantalla, el rol o qualsevol altra cosa.

El millor d’aquest complement és que podeu comprovar qui està connectat al vostre lloc i què fan en temps real. Si trobeu alguna cosa sospitosa, podeu obligar la sessió a qualsevol usuari amb només un clic.

Aquest complement és freemium. Tot i això, el complement de la versió premium inclou més funcionalitats que us ajudaran a estar atents a les activitats dels vostres usuaris. A continuació, es detallen algunes de les funcions clau del registre d’auditoria de seguretat WP:

 • Registre d’auditoria complet
 • Mireu qui està connectat i què fan en temps real
 • Notifiqueu-vos immediatament per correu electrònic de qualsevol canvi
 • Desconnecteu qualsevol usuari amb un sol clic
 • Genereu informes HTML i CSV
 • i molt més…

Configuració del registre d’auditoria de seguretat WP

Primer, instal·leu i activeu el connector WP Security Audit Log. Després d’activar aquest complement, us demanarà que executeu l’assistent de configuració per configurar el connector. Us recomano que configureu el connector mitjançant l’assistent de configuració.

Assistent de configuració de registres d'auditoria de WP Security

 • Detalls del registre

En el primer pas, heu de seleccionar quin nivell de detalls del registre de les activitats voleu rebre. Si no voleu detallar els registres d’activitats, podeu seleccionar-lo Bàsic o seleccioneu el botó Friki opció si voleu detalladament tots els registres d’activitats.

Detalls del registre de l'auditoria de seguretat WP

Feu clic al botó Següent per a la següent opció.

 • Retenció de registres

Aquí, podeu triar quant de temps voleu conservar les dades del complement del registre d’activitats. Us recomano que seleccioneu 6 mesos a mesura que el complement emmagatzemi dades a la vostra base de dades de WordPress, de manera que la mida de la vostra base de dades creixerà i ocuparà més espai en disc.

No s’espanti. Després d’acabar l’assistent d’instal·lació, podeu canviar el temps de retenció del registre de verificació a 1 mes Registre d’auditoria> Configuració> Registre d’activitats. Ara, passem al següent pas.

Retenció del registre d'auditoria de seguretat WP

 • Accés

Per defecte, els usuaris amb el rol Administrador poden accedir al connector. Des d’aquí, podeu permetre que altres usuaris accedeixin al registre del complement.

Si no voleu que cap altre usuari accedeixi al connector, podeu obviar aquesta opció si feu clic a l’opció Pròxim botó.

Accés de registre d'auditoria de seguretat WP

 • Exclusió d’objectes

Si voleu excloure del registre un usuari, un rol o una adreça IP determinats, podeu especificar-los introduint les dades a continuació. Us recomano saltar l’opció.

Exclusió del registre d'auditoria de seguretat WP

Un cop hàgiu finalitzat la configuració del complement, també podeu canviar la configuració existent que heu fet abans.

Simplement aneu a Registre d’auditoria> Configuració i podeu configurar opcions com el temps que voleu conservar les dades del registre, afegir notificació d’usuari a la pàgina d’inici de sessió de WordPress, podeu veure l’activitat de l’usuari registrada en temps real, etc..

També podeu ocultar el complement de la llista de complements instal·lats. Aquesta és una opció molt convenient quan no voleu revelar als vostres usuaris que utilitzeu aquest tipus de complement.

Hi ha més opcions que podeu configurar al vostre camí.

Registre d’activitats d’auditoria

Visualitzador de registres d’auditoria

Un cop hàgiu acabat la configuració, feu clic a Visualitzador de registres d’auditoria per veure les activitats dels usuaris.

A propòsit de prova, podeu crear o editar la publicació o fer canvis al vostre lloc per comprovar si el complement no funciona. Aquí teniu un exemple.

Visualitzador de registres d'auditoria

Com es pot veure a la captura de pantalla de dalt, el complement rastreja tot el que passa al vostre lloc. Si teniu un lloc WordPress de diversos usuaris, us recomano molt aquest complement.

Preu: Gratuït | Premium: 89 dòlars

Obteniu Pro WP Security Audit Log

2. Història simple

Història senzilla és un altre excel·lent complement per fer un seguiment de l’activitat dels usuaris de WordPress. Aquest complement supervisa tots els canvis recents que es fan al vostre lloc web i es mostra directament al tauler de comandament de WordPress. Mostra qui ha afegit, actualitzat o suprimit una publicació o una pàgina, qui ha editat els comentaris, quan un usuari inicia sessió i tanca la sessió, veure quan un usuari ha intentat iniciar sessió, però ha fallat i molt més.

Història senzilla

Després d’instal·lar Historial simple, aneu a Configuració> Història senzilla i configureu el connector.

Des de la pàgina de configuració, podeu activar o desactivar l’historial de mostres al quadre de comandament així com en una pàgina del menú de tauler. Aquí és on podeu veure totes les activitats dels usuaris.

Configuració d'historial simple

També podeu habilitar el flux RSS per supervisar l’historial. Això us permetrà ocultar la pàgina de l’historial d’altres usuaris.

De manera predeterminada, el complement emmagatzema automàticament les dades durant 60 dies, però també podeu eliminar l’historial en qualsevol moment fent clic al registre clar ara.

Després de configurar aquest complement, torneu al tauler de control de WordPress. Des d’allà, podeu veure l’activitat de l’usuari .. També podeu cercar un usuari concret per veure la seva activitat al vostre lloc web.

Preu: Gratuït

Descarregueu el connector d’historial simple

3. Registre d’activitats de Pojo

Registre d’activitats by Pojo és un complement de WordPress completament gratuït per fer el seguiment de l’activitat del vostre lloc. Podeu veure qui s’ha iniciat la sessió, si algú està intentant piratejar el vostre lloc, quan es va publicar una publicació i altres coses que passen al vostre lloc web..

Registre d'activitats

El bo d’aquest complement es que no requereix cap procés de configuració. Funciona fora de la caixa.

De manera predeterminada, el connector manté els registres durant 30 dies, però podeu canviar l’hora de la configuració del complement. També podeu suprimir les activitats del registre fent clic a la base de dades de restabliment.

Des de la configuració de notificacions, també podeu crear esdeveniments de notificació personalitzats, de manera que les notificacions s’enviaran a una coincidència correcta amb certes condicions. Aquí també podeu habilitar o desactivar la notificació per correu electrònic i definir un missatge personalitzat.

Preu: Gratuït

Descarregueu el complement del registre d’activitats

4. Registre d’activitats de l’usuari

Registre d’activitats de l’usuari és un altre excel·lent complement per supervisar les activitats del lloc. El complement de versió gratuïta ofereix moltes funcions útils que us mostraran totes les activitats dels usuaris com ara actualitzacions bàsiques de WordPress, actualitzacions de publicacions i pàgines, canvis d’etiquetes, activat i desactivat del plugin, tema activat i desactivat, activitat de l’usuari a tot el vostre lloc i molt més. També obtindreu una notificació per correu electrònic quan un usuari particular es va iniciar la sessió al vostre lloc. 

Registre d'activitats de l'usuari gratuït

Tanmateix, el complement de versió gratuïta té funcions limitades, però podeu desbloquejar-les actualitzant-lo a la versió premium.

Amb el complement de la versió premium, podeu fer el seguiment de les activitats del vostre autor de diversos blocs, fer un seguiment de qui s’ha iniciat la sessió i quan amb l’adreça IP, veure els intents d’inici de sessió / desconnexió amb èxit o fer un seguiment de quines adreces IP s’orienten a la pàgina d’inici de sessió, etc..

Igual que el complement del registre d’activitats per Pojo, no requereix cap configuració addicional. Només podeu definir el nombre màxim de dies per emmagatzemar el registre d’activitats i us convé anar.

Preu: Gratuït | Premium: 69 $

Descarregueu la versió gratuïta del registre d’activitats de l’usuari | Obteniu Pro Log Log Activity Activity 

5. Corrent

corrent és un complement lleuger de seguiment de l’activitat de WordPress. Aquest complement mostra totes les activitats dels usuaris a l’opció Stream i podeu filtrar el registre d’historial per usuari, rol, context, acció o adreces IP..

corrent

Stream és compatible amb les instal·lacions normals de WordPress i, si sou un usuari avançat, podeu utilitzar-lo en una xarxa multisites de WordPress per visualitzar tots els registres d’activitat de l’usuari..

També inclou integracions de seguiment integrades per a complements populars com:

 • Camps personalitzats avançats
 • bbPress
 • Jetpack
 • Formes de gravetat
 • WooCommerce
 • WordPress SEO de Yoast
 • BuddyPress
 • Canvi d’usuaris
 • Descàrregues digitals fàcils

Podeu exportar el vostre flux d’activitat com a fitxer CSV o JSON. També us permet consultar els registres d’activitats mitjançant l’ordre WP-CLI.

Preu: Gratuït

Descarregueu el connector de flux

Embalatge

La instal·lació d’un complement de registre d’auditoria de seguretat us proporcionarà informació útil sobre el que passa al vostre lloc.

Si sou un únic autor del vostre bloc, potser no us caldrà això, però si esteu executant un lloc WordPress de diversos usuaris, heu de fer un seguiment de totes les activitats dels usuaris per veure si un usuari intenta piratejar el vostre lloc, qui i quan feu un canvi al vostre lloc. D’aquesta manera podeu endurir la vostra seguretat de WordPress.

En aquest article, he discutit tant de complements gratuïts com de seguiment d’activitats d’usuaris premium per a WordPress.

Si teniu un petit bloc amb pocs usuaris, podeu començar amb un complement gratuït, com ara historial senzill o registre d’activitats, però si teniu un lloc web més gran o empresarial, podeu comprar una versió premium com WP Security Audit Log Pro on ho fareu obteniu funcions més avançades i fins i tot podreu veure les activitats dels usuaris en temps real.

Articles relacionats,

 • Guia per a principiants sobre els rols i capacitats d’usuari de WordPress
 • Com protegir la contrasenya Pàgina de connexió de WordPress (wp-login.php)
 • Com iniciar sessió Limita els intents a WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map