5 parasta laajennusta käyttäjän toiminnan seuraamiseen WordPressissä

04.06.2020
PLUGINS '5 parasta laajennusta käyttäjän toiminnan seuraamiseen WordPressissä
0 10 мин.

Jos sinulla on usean käyttäjän WordPress-sivusto, etsit todennäköisesti tapaa seurata käyttäjän toimintaa WordPress-sivustossasi. Tämä auttaa ymmärtämään, mitä sivustollasi tapahtuu, esimerkiksi kun käyttäjä on kirjautunut sisään, mikä on heidän toimintansa sivustollesi tulon jälkeen, jos toimittaja on muuttanut viestiäsi tai sivusi ja mikä tärkeintä, jos käyttäjä yrittää raa’ata voimahyökkäystä sivustoltasi jne. 


Oletusarvoisesti käyttäjän toimintaa ei voida seurata WordPressissä. Onneksi on saatavilla useita laajennuksia, jotka auttavat sinua seuraamaan käyttäjän toimintaa WordPressissä.

Tässä artikkelissa jaan viisi parasta WordPress-laajennusta käyttäjän toiminnan seuraamiseen WordPress-sivustossasi.

Tarkkaile käyttäjän toimintaa PNG

Miksi sinun pitäisi seurata käyttäjän toimintaa WordPressissä?

Usean käyttäjän WordPress-sivuston ylläpito on helppoa, mutta käyttäjien seuraaminen ei ole. Luotat käyttäjiisi ja annat heille pääsyn sivustoosi tehdä tiettyjä asioita. Mutta kuka tietää, käyttäjä voi yrittää hyödyntää sivustoasi. 

Tietoturvaetujen lisäksi on kuitenkin myös monia muita etuja turvallisuustarkistuslokin laajennuksen käytöstä.

Jos annat muiden käyttäjien muokata sivustosi asetuksia tai päivittää laajennuksia ja teemoja, he saattavat aiheuttaa ongelman muuttaessasi jotain, voit nähdä, mitä ne muuttivat, ja voit opettaa heille, kuinka toimintoa käytetään oikein.

Jos toimittaja teki muutoksia viestiin ilman lupaasi, voit nähdä, mitkä muutokset olivat toimittajan tekemät, ja voit palauttaa sen takaisin.

Toinen hieno asia tietoturvatarkastuslokin laajennuksessa, että se lähettää sinulle välittömästi sähköposti-ilmoituksen tietyistä tapahtumista.

Paras käyttäjän toiminnan seurannan lisäosat WordPressille

Käyttäjien toiminnan seurannan laajennuksia on saatavana monia. Mutta tässä artikkelissa aion käyttää WP: n turvallisuustarkistusloki -laajennus ja näyttää myös muita vaihtoehtoja.

1. WP: n turvallisuustarkistusloki

WP: n turvallisuustarkistusloki on kattavin WordPress-aktiviteettilokin laajennus, joka tarkkailee kaikkea mitä tapahtuu WordPress-sivustossasi.

Se antaa sinun tietää kaikki käyttäjien toiminnot, joita he tekevät sivustosi kautta, ja havaitsee helposti käyttäjän epäilyttävät toimet ja lähettää sinulle heti sähköpostin asiasta. Sitten voit kirjautua sisään WordPress-järjestelmänvalvojan kojelautaan ja tarkistaa, mikä meni pieleen. 

Tarkista lokitapahtumat

Toisin kuin muut turvallisuustarkistuslokin laajennukset, se ei vain kerro sinulle viestin, profiilin tai objektin päivittämistä, vaan kertoo myös viestin URL-osoitteen, päivämäärän, luokan, sisällön, tilan, mukautetut kentät jne. Muuttuneen. Sama käyttäjäprofiileihin, se kertoo, onko sähköposti, salasana, etunimi, näyttönimi, rooli vai jotain muuta muutettu.

Parasta tässä laajennuksessa on, että voit tarkistaa, ketkä ovat kirjautuneet sivustoosi ja mitä he tekevät reaaliajassa. Jos löydät jotain epäilyttävää, voit pakottaa kaikki käyttäjät kirjautumaan pois napsautuksella.

Tämä laajennus on freemium. Ensiluokkaisessa versiossa on kuitenkin enemmän toimintoja, jotka auttavat sinua seuraamaan käyttäjien toimintaa. Tässä on joitain WP: n suojaustarkastuslokin tärkeimpiä ominaisuuksia:

 • Kattava tarkastusloki
 • Katso, kuka on kirjautunut sisään ja mitä he tekevät reaaliajassa
 • Saat heti ilmoituksen sähköpostitse kaikista muutoksista
 • Kirjaudu ulos kaikista käyttäjistä yhdellä napsautuksella
 • Luo HTML- ja CSV-raportteja
 • ja paljon enemmän…

WP: n suojaustarkistuslokin määrittäminen

Asenna ja aktivoi ensin WP Security Audit Log -laajennus. Asentamisen jälkeen tämä laajennus pyytää sinua suorittamaan ohjatun asennustoiminnon määrittääksesi laajennuksen. Suosittelen, että määrität laajennuksen ohjatun asennustoiminnon avulla.

Ohjattu WP: n suojaustarkistuslokin asennustoiminto

 • Lokitiedot

Ensimmäisessä vaiheessa sinun on valittava, minkä tason aktiivilokitiedot haluat vastaanottaa. Jos et halua tapahtumalokit yksityiskohtaisesti, voit valita perustiedot tai valitse Nörtti -vaihtoehto, jos haluat kaikki toimintalokit yksityiskohtaisesti.

WP: n tietoturvatarkastuslokin tiedot

Napsauta Seuraava-painiketta saadaksesi seuraava vaihtoehto.

 • Lokien säilyttäminen

Täällä voit valita, kuinka kauan haluat säilyttää aktiviteettilokin laajennuksen tiedot. Suosittelen, että valitset 6 kuukautta, koska laajennus tallentaa tietoja WordPress-tietokantaan, joten tietokannan koko kasvaa ja vie enemmän levytilaa.

Älä hätää. Kun olet määrittänyt ohjatun asennustoiminnon, voit muuttaa tarkastuslokin säilytysajan yhdeksi kuukaudeksi siirtymällä osoitteeseen Tarkastusloki> asetukset> Aktiviteettiloki. Siirrytään seuraavaan vaiheeseen.

WP: n turvallisuustarkistuslokin jatkaminen

 • Pääsy

Oletuksena käyttäjät, joilla on järjestelmänvalvojan rooli, voivat käyttää laajennusta. Täältä voit antaa muiden käyttäjien käyttää laajennuksen lokia.

Jos et halua minkään muun käyttäjän pääsevän laajennukseen, voit ohittaa vaihtoehdon napsauttamalla Seuraava nappi.

WP: n suojaustarkistuslokin käyttö

 • Sulje esineet pois

Jos haluat sulkea tietyn käyttäjän (t), roolin tai IP-osoitteen lokista, voit määrittää ne syöttämällä heidän tietonsa alle. Suosittelen, että ohitat vaihtoehdon.

WP: n turvallisuustarkistusloki suljetaan pois

Kun olet asentanut laajennuksen, voit myös muuttaa aiemmin tekemiäsi asetuksia.

Mene vain Tarkastusloki> asetukset ja voit määrittää vaihtoehtoja, kuten kuinka kauan haluat säilyttää lokitiedot, lisätä käyttäjän ilmoituksen WordPressin kirjautumissivulle, katsella kirjautuneen käyttäjän toimintaa reaaliajassa jne..

Voit myös piilottaa laajennuksen asennettujen laajennusten luettelosta. Tämä on erittäin kätevä vaihtoehto, kun et halua paljastaa käyttäjillesi, että käytät tällaista laajennusta.

On muitakin vaihtoehtoja, jotka voit määrittää matkallasi.

Tarkastustoimintaloki

Tarkista lokien katseluohjelma

Kun olet valmis asentanut laajennuksen, napsauta Tarkista lokien katseluohjelma nähdäksesi käyttäjien aktiviteetit.

Testausta varten voit luoda tai muokata viestiäsi tai tehdä muutoksia sivustossasi tarkistaaksesi, toimiiko laajennus edelleen. Tässä on esimerkki alla.

Tarkista lokien katseluohjelma

Kuten yllä olevasta kuvakaappauksesta voi nähdä, laajennus seuraa kaikkea sivustossasi tapahtuvaa. Jos sinulla on monen käyttäjän WordPress-sivusto, suosittelen sinulle tätä laajennusta.

Hinta: Ilmainen | Palkkio: 89 dollaria

Hanki WP Security Audit Log Pro

2. Yksinkertainen historia

Yksinkertainen historia on toinen hieno laajennus WordPress-käyttäjän toiminnan seuraamiseen. Tämä laajennus seuraa kaikkia verkkosivustossasi tehtyjä viimeisimpiä muutoksia ja näkyy suoraan WordPressin kojetaulussa. Se näyttää kuka on lisännyt, päivittänyt tai poistanut viestin tai sivun, kuka muokannut kommentteja käyttäjän sisäänkirjautumisen ja kirjautumisen yhteydessä, kuinka käyttäjä on yrittänyt kirjautua sisään, mutta epäonnistui ja paljon muuta.

Yksinkertainen historia

Kun olet asentanut yksinkertaisen historian, siirry kohtaan asetukset> Yksinkertainen historia ja määritä laajennus.

Asetussivulta voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä näyttöhistorian kojelaudassa samoin kuin kojelaudan valikon alla olevalla sivulla. Täällä voit nähdä kaikkien käyttäjien aktiviteetit.

Yksinkertaiset historia-asetukset

Voit myös ottaa RSS-syötteen käyttöön historian seuraamiseksi. Tämän avulla voit piilottaa historia-sivun muilta käyttäjiltä.

Oletuksena laajennus tallentaa tietoja automaattisesti 60 päivän ajaksi, mutta voit myös poistaa historian milloin tahansa napsauttamalla tyhjennä loki nyt..

Kun olet asentanut tämän laajennuksen, palaa takaisin WordPress-hallintapaneeliin. Sieltä voit katsella käyttäjän toimintaa. Voit myös etsiä tiettyä käyttäjää nähdäksesi hänen aktiviteettinsa koko verkkosivustollasi.

Hinta: Ilmainen

Lataa yksinkertainen historian laajennus

3. Toimintaloki: Pojo

Aktiviteettiloki kirjoittanut Pojo on täysin ilmainen WordPress-laajennus sivustosi toiminnan seuraamiseen. Voit nähdä, kuka on kirjautunut sisään, jos joku yrittää hakkeroida sivustosi, kun viesti julkaistiin, ja muita asioita, joita tapahtuu verkkosivustollasi.

Aktiviteettiloki

Hyvä asia tämän liitännäisen suhteen on se, että se ei vaadi mitään asennusprosessia. Se toimii laatikosta.

Oletuksena plugin pitää lokit 30 päivän ajan, mutta aikaa voi muuttaa plugin-asetuksista. Voit myös poistaa lokitoiminnot napsauttamalla nollaa tietokantaa.

Ilmoitusasetuksista voit myös luoda mukautettuja ilmoitustapahtumia, jotta ilmoitukset lähetetään onnistuneessa ottelussa tietyin ehdoin. Täällä voit myös ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä sähköposti-ilmoituksen ja asettaa mukautetun viestin.

Hinta: Ilmainen

Lataa toimintalokin laajennus

4. Käyttäjän toimintaloki

Käyttäjän toiminnan loki on toinen hieno laajennus sivustotoimintojen seuraamiseen. Ilmaisen version laajennuksessa on monia hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka näyttävät sinulle kaikkien käyttäjien aktiviteetit, kuten WordPress-ydinpäivitykset, postitus- ja sivupäivitykset, tag-muutokset, laajennuksen aktivoidut ja deaktivoidut, teema aktivoidut ja deaktivoidut, käyttäjän aktiviteetit koko sivustollasi ja paljon muuta. Saat myös sähköposti-ilmoituksen, kun tietty käyttäjä kirjautuu sivustoosi. 

Käyttäjän toiminnan loki ilmaiseksi

Ilmaisen version laajennuksella on kuitenkin rajoitetut ominaisuudet, mutta voit avata ne päivittämällä premium-versioon.

Ensiluokkaisen version laajennuksen avulla voit seurata useiden blogin kirjoittajien toimintaa, seurata sitä, kuka on kirjautunut sisään ja milloin IP-osoitteella, tarkastella onnistuneita / epäonnistuneita kirjautumis- / uloskirjautumisyrityksiä, seurata, mitkä IP-osoitteet kohdistuvat kirjautumissivullesi jne..

Kuten Pojo-laajennuksen tapahtumaloki, se ei vaadi lisäasetuksia. Voit asettaa vain päivien enimmäismäärän tallentaaksesi aktiviteettilokin ja olet menossa.

Hinta: Ilmainen | Palkkio: 69 dollaria

Lataa käyttäjän aktiviteettitietojen ilmainen versio | Hanki käyttäjän aktiivisuusloki Pro 

5. Virta

virta on erittäin kevyt WordPress-käyttäjän toiminnan seurannan laajennus. Tämä laajennus näyttää kaikkien käyttäjien toiminnan Stream-vaihtoehdossa ja voit suodattaa historialokin käyttäjän, roolin, kontekstin, toiminnan tai IP-osoitteen perusteella.

virta

Stream tukee normaaleja WordPress-asennuksia ja jos olet edistynyt käyttäjä, voit käyttää sitä WordPress-monisivustoverkossa kaikkien käyttäjän aktiviteettitietueiden tarkastelemiseen..

Siinä on myös sisäänrakennettu seurantaintegraatiot suosituille laajennuksille, kuten:

 • Edistyneet mukautetut kentät
 • bbPress
 • jetpack
 • Painovoimamuodot
 • WooCommerce
 • Yoastin WordPress SEO
 • BuddyPress
 • Käyttäjän vaihto
 • Helppo digitaalinen lataus

Voit viedä toimintavirtasi CSV- tai JSON-tiedostoina. Sen avulla voit myös kysyä aktiviteettilokit WP-CLI-komennon kautta.

Hinta: Ilmainen

Lataa Stream-laajennus

Käärimistä

Suojaustarkastuslokin laajennuksen asentaminen antaa sinulle hyödyllistä tietoa sivustosi tapahtumista.

Jos olet blogin ainoa kirjoittaja, et ehkä tarvitse tätä, mutta jos sinulla on monen käyttäjän WordPress-sivusto, sinun on seurattava kaikkien käyttäjien toimintaa nähdäksesi, yrittääkö käyttäjä hakkeroida sivustosi, kuka ja kun tehtiin muutos sivustoosi. Tällä tavalla voit kovettaa WordPress-tietoturvasi.

Tässä artikkelissa olen käsitellyt sekä ilmaisia ​​että premium-luokan käyttäjän toiminnan seurantalaajennuksia WordPressille.

Jos ylläpidät pientä blogia muutaman käyttäjän kanssa, voit aloittaa ilmaisella laajennuksella, kuten yksinkertaisella historia- tai toimintalokilla, mutta jos sinulla on suurempi tai yrityssivusto, voit ostaa premium-version, kuten WP Security Audit Log Pro, josta hanki edistyneempiä ominaisuuksia ja voit jopa nähdä käyttäjien toimintaa reaaliajassa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit,

 • Aloittelijan opas WordPressin käyttäjärooleista ja -ominaisuuksista
 • Kuinka salasanasuojata WordPress-kirjautumistietosi (wp-login.php) -sivu
 • Kuinka kirjautua sisään rajoittamisyrityksiin WordPressissä
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector