7 2020 legjobb WordPress biztonsági mentési plugin

04.06.2020
PLUGINS '7 2020 legjobb WordPress biztonsági mentési plugin
0 14 мин.

Minden weboldalnak megbízható biztonsági mentési tervre van szüksége annak elkerülése érdekében, hogy elpusztuljon az internetről, olyan katasztrófaesemények esetén, mint például feltörte a WordPress-t. A WordPress webhelyek számára biztonsági mentési megoldások pluginként egyszerűen elérhetők, és sok más mások között segítenek megakadályozni webhelyének fájljait a rosszindulatú szoftverek, a feltörések, a felhasználói hibák, a szerver összeomlások és a rossz parancsok ellen..


Annak ellenére, hogy annyi, mint amennyi, van WordPress biztonsági mentési bővítmények nem olyan hatékonyak, mint a többi, és esetleg leronthatja Önt és webhelyét. Gondosan ki kell választania a piacon található legjobbat, és azokat, amelyek megfelelnek a biztonsági mentési igényeinek.

Az alábbiakban bemutatjuk a WordPress webhelyek legnépszerűbb és ami még fontosabb, a legjobb WordPress biztonsági mentési bővítményeket.

7 legjobb WordPress biztonsági mentési plugin összehasonlítva

1. BackupBuddy

A BackupBuddy teljes WordPress webhelyről készít biztonsági mentési megoldást. Ez azt jelenti, hogy egyidejűleg biztonsági másolatot készíthet a webhely adatbázisáról, valamint az összes többi WP-fájlról. Ezenkívül, ha olyan változtatásokat hajt végre, amelyek csak az adatbázist vagy csak a fájlokat érintik, és ehhez biztonsági mentést kell készíteni, akkor ezt a biztonsági mentési beállítást testreszabhatja, hogy lehetőséget adjon egy

 • csak az adatbázis biztonsági mentése,
 • csak fájlból készült biztonsági mentés vagy
 • teljes biztonsági másolat.

backupbuddy műszerfal

Ezeket a biztonsági mentéseket manuálisan vagy automatikusan, különféle ütemezésekkel hajthatjuk végre, beleértve óránkénti, napi, napi kétszer, heti, havi és még sok más.

A kapott biztonsági mentési fájlt ZIP-fájlként menti, amely letölthető az eszközére.

mentési-buddy-create-mentés

A biztonsági mentés helyben történő mentése mellett a BackupBuddy lehetőséget biztosít arra, hogy távolról tárolja közvetlenül a plugin-tól.

A legnépszerűbb távoli tárolóhely a BackupBuddy Stash. Ezt a tárterületet a BackupBuddy üzemelteti, és az ügyfelek 1 GB-os ingyenes. További tárhelyet prémiummal lehet megszerezni. Egyéb távoli tárolóhelyek többek között az Amazon S3, a Google Drive és a Dropbox.

backupbuddy-remote-úticél

Bizonyos esetekben hibák fordulhatnak elő biztonsági másolat készítésekor, és az ilyen problémákra azonnali figyelmet kell fordítani (mert ez valószínűleg azt jelenti, hogy a biztonsági mentés még nem fejeződött be, így a webhely sebezhető marad).

A BackupBuddy bővítmény azonnali értesítési funkcióval rendelkezik, amely hiba esetén automatikusan e-mailt küld Önnek. Azt is konfigurálhatja, hogy értesítéseket küldjön minden alkalommal, amikor egy sikeres biztonsági mentés befejeződött.

backupbuddy-varázsló

Az ImportBuddy az importáló eszköz, amelyet akkor használhat, ha vissza kell állítania a WordPress webhelyét egy korábbi sikeres biztonsági másolatra (amennyiben valami tragikus történik). Az Import eszköz nagyon egyszerűen használható, és szó szerint elvégzi az összes nehéz emelőt és munkát az Ön számára.

backupbuddy-visszaállítási

Get BackupBuddy Pro

2. UpdraftPlus

Az UpdraftPlus egy másik nagyon népszerű WordPress biztonsági mentési plugin – nagyon intuitív felhasználói felülettel rendelkezik, amely lehetővé teszi kézi vagy automatikus biztonsági másolat készítését egyetlen kattintással. Az automatikus biztonsági mentés előre beállítható bizonyos előre beállított időpontok után, ideértve minden 4 óránként, minden 8 óránként, minden 12 óránként, napi, heti, kéthetente és havonta.

updraftplus-menetrend

Ezeket a biztonsági mentési műveleteket átfogóan naplózza, hogy az esetleges hibák és figyelmeztetések megjelenjenek a WordPress adminisztrátori panelen, és elküldhetők a webhely adminisztrátori e-mail címére.

Ez a plugin kompatibilis a WordPress többhelyes telepítésével, lehetővé téve, hogy egyszerre több helyről készítsen biztonsági másolatot. Ezenkívül lehetővé teszi az egyes webhelyek helyreállítását a hálózaton belül, a többi megsértése nélkül – nagyon hasznos szolgáltatás abban az esetben, ha a hálózat egyes webhelyei meghibásodnak, míg mások továbbra is helyesen működnek..

A biztonsági mentés és visszaállítás vezérlőpultját kényelmesen elhelyezi a hálózati műszerfalon, így könnyű és kényelmes hozzáférést biztosít a több webhely kezeléséhez.

feláramlás-többhelyszínű

Az UpdraftPlus egy migráló funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a teljes WordPress webhely klónozását és áthelyezését egy új domainbe. Ez azért lehetséges, mert a beépülő modul nem WordPress fájlokat és adatbázisokat is biztonsági másolatot készíthet, lehetővé téve a teljes átállást egyszerűen és bármilyen más beavatkozás nélkül..

updraftplus-klón

A beépülő modul lehetőséget kínál arra, hogy biztonsági másolatot tároljon a házon belüli boltozat tárolóján (1 GB-os ingyenes ügyfelek számára), vagy más távoli tárolási lehetőségeket használjon, például a Google Drive, Dropbox, Amazon S3 és a Rackspace.

updraftplus-remotestorage

Get UpdraftPlus biztonsági mentési plugin

3. WP-DB-mentés

Ez a WordPress biztonsági mentési bővítmény különbözik a fentiektől. Ez lehetővé teszi az alapvető adatbázis-táblázatok, valamint az adatbázis többi táblájának biztonsági mentését, amelyeket opcionálisan kiválaszthat a biztonsági mentés részeként..

wp-db-backup-select-asztalok

Lehetőséget nyújt arra, hogy a biztonsági másolatot elküldje böngészőjére letöltésre az eszközére, vagy elküldje a biztonsági másolatot a WordPress rendszergazdai címére..

e-mail-backup-fájl

Ezeknek a biztonsági mentéseknek a beütemezése bizonyos előre beállított időpontokban történhet, beleértve óránkénti, napi, napi kétszer és heti rendszert. Ha nem kell biztonsági másolatot készíteni, akkor letilthatja a folyamatot az ütemezési beállítások alatt a „soha” opció kiválasztásával.

ütemezett-backup

A jó dolog ennek a pluginnak az, hogy teljesen ingyenes. Természetesen ez csak az adatbázis-táblák biztonsági másolatainak biztosítására korlátozódik, de ez egy nagyszerű plugin, amely a biztonsági mentések méretét kicsi, miközben megőrzi a WP legfontosabb részét – a tartalmat.

Töltse le a WP-DB-Backup bővítményt

4. BlogVault

A biztonsági mentési és migrációs funkciók mellett, mint például a fent említett pluginek, a BlogVault még egy kicsit többet is képes megtenni.

Ez az ideális biztonsági mentési bővítmény a webhely új változásainak vagy új funkcióinak teszteléséhez. Ez lehetővé teszi egy megállóhely létrehozását pótdíj nélkül. Alapvetően ez platformot biztosít az új témák és beépülő modulok, valamint a téma és a beépülő modulok frissítéseinek teszteléséhez anélkül, hogy befolyásolná az élő webhelyet.

blogvault-staging-site

Ezen új funkciók tesztelése után a kívánt változtatásokat beillesztheti élő webhelyére az átmeneti webhelyről, ezáltal a használat nagyon kényelmes.

Fő feladata (biztonsági másolatok biztosítása) nagyon okosan és nagyon szervezett módon történik. A biztonsági mentéseket fokozatosan lehet tárolni, azaz az új módosításokat fokozatosan szinkronizálják a legfrissebb biztonsági mentéssel. Ez drasztikusan csökkenti a biztonsági mentések megőrzéséhez szükséges tárhelyet. Az automatikus biztonsági mentés funkció dátum- és időbélyegzőket ad, amelyek lehetővé teszik ezeknek a biztonsági mentéseknek a megszervezett módon történő tárolását, a régi és az új, akár 365 napig..

blogvault-történelem

A tárhely problémái, a hack-ek és a szerver-összeomlások, valamint más katasztrófás hibák nem aggódhatnak, mivel a Blogvault nagyon gyors webhely-helyreállítási folyamatot kínál a független biztonsági mentési helyekről (Google Drive, Amazon S3, Dropbox stb.). Ezenkívül nagyon egyszerűen használható migrációs funkciót kínál felár nélkül. Ez nagyon kényelmessé teszi, ha másik gazdagépre szeretne váltani. Még a WPEngine használata a BlogVault is az alapértelmezett migrációs plugin.

blogvault-távoli

Ellenőrizze a BlogVault biztonsági mentési bővítményt

5. A WordPress biztonsági mentése a Dropboxba

Ahogy a neve is sugallja, ez a biztonsági mentési bővítmény elsősorban korlátlan Dropbox biztonsági mentések és visszaállítások, valamint korlátlan helyi biztonsági mentések és visszaállítások létrehozására szolgál. Ez azt jelenti, hogy teljes automatikus biztonsági másolatot készíthet, amely tartalmazza a webhely adatbázisát és a WordPress fájlokat a helyi vagy a Dropbox tárolóban. Ezek felhasználhatók azután a visszaállításra, ha a webhelyén bármilyen probléma merül fel.

wordpress-backup-to-dropbox

A pluginnek automatikus e-mail jelentései vannak, amelyek közvetlenül a beérkező levelek mappájába értesítik a biztonsági mentés állapotáról.

Van egy webhelykezelő, amely lehetővé teszi a webhelyek másolását, klónozását vagy áttelepítését. Ezek alapvetően ugyanazt jelentik, és megkönnyítik a WordPress fájlok áthelyezését egyik domainről a másikra, és megtalálhatók a plugin irányítópultján..

A biztonsági mentések elvégzésén kívül ez a bővítmény optimalizálási funkcióval is rendelkezik, amely javítja webhelyének adatbázis-teljesítményét a biztonsági mentések készítésekor. Emellett megkísérel javítani az adatbázis hibáit, azzal a lehetőséggel, hogy sikerrel járjon, ha a hiba nem túl nagy.

extra-options-dropbox

Töltse le a biztonsági másolatot & Állítsa vissza a Dropbox bővítményt

6. Másoló

Néhány WordPress biztonsági mentési plugin lehetővé teszi a webhely áttelepítését, ám a felhasználók némi leállást tapasztalhatnak a folyamat során. A Duplikátor lehetővé teszi a webhely (ek) mozgatását, klónozását vagy migrálását új domain névre vagy gazdagépre, leállás nélkül. Ez egy nagyon fontos szolgáltatás a forgalmas webhelyek számára, mivel minden állásidő bevételkiesést jelent.

duplikátor

A Másoló egy élő webhelyet is klónozhat egy átmeneti területre, ezáltal platformot biztosít az új témák teszteléséhez és az új pluginek kipróbálásához anélkül, hogy az élő webhelyet befolyásolná. Az új funkciók kipróbálása után a kívánt változtatások egyszerűen és gyorsan visszatérhetnek az élő weboldalra. A bővítmény lehetővé teszi az egész élő weboldal eljuttatását egy helyi gazdagéphez a további fejlesztés érdekében.

A biztonsági másolatokról a Duplicator végrehajthat ütemezett biztonsági mentéseket, amelyeket számos távoli tárolóhelyen tárolhat, például a Dropbox, a Google Drive, az Amazon S3 és az FTP. Ezt a biztonsági mentési funkciót tovább javítja egy értesítési szolgáltatás, amely azonnal értesíti a problémát, például időtúllépés esetén és amikor a biztonsági mentés kész, e-mailben.

épület-csomag

Szerezd meg a Duplicator Pro szoftvert 

7. BackWPUp

A BackWPUp ingyenes verziója meglehetősen korlátozott. A profi verzió azonban teljesen felszerelt nagyon hasznos funkciókkal. 5 prémium csomagban érhető el, amelyek tartalmazzák a standard verziót, az üzleti verziót, a fejlesztői verziót, a legfelső és az ügynökség verziót. A prémium csomagok megkülönböztető tényezői a költségek és a támogatható domainek száma. Ezen kívül, nagyon hasonlók az általuk kínált szolgáltatások szempontjából.

backwpup

Mindegyik verzió lehetőséget ad arra, hogy teljes adatbázis-biztonsági mentést vagy teljes web-biztonsági mentést készítsen (adatbázis plusz WP fájlok)..

backwpup-feladatok

Ezenkívül lehetőséget biztosít arra, hogy ezeket a biztonsági mentéseket távoli tárolóhelyekre, például a Dropbox, az Amazon S3, a Microsoft Azure, a Rackspace és a SugarSync tárolja. Letölthető verziót is biztosíthat a böngészőn keresztül, vagy elküldheti a WordPress adminisztrátori címére.

megtakarítás-backup-cél

A beépülő modult úgy konfigurálhatjuk, hogy az admin címen keresztül elküldje a biztonsági mentési folyamat naplózási jelentését, lehetővé téve az esetlegesen előforduló biztonsági mentési hibák elhárítását..

Levél-log-fájlok

Támogatja a több webhelyet, vagyis biztonsági másolatot készíthet, és egyszerre sok webhelyet is visszaállíthat. Ezenkívül adatbázis-ellenőrzéseket is végezhet a több webhelyen, és figyelmeztethet minden észlelt hibára.

A prémium BackWPUp ügyfelek a személyre szabott támogatás előnyeit élvezhetik, és ez nagyon hasznos, ha elakadnak a plugin használata közben..

Ellenőrizze a BackWPUP biztonsági mentési beépülő modult

Következtetés

Lehet, hogy a gazdaszolgáltató biztonsági mentési szolgáltatása nem elegendő a webhely elérhetőségének garantálásához – különösen, ha katasztrofális hiba történik. Sőt, soha ne támaszkodjon kizárólag a házigazda biztonsági mentéseire, mert a webhely egészsége az Ön felelőssége. Ezért a WordPress biztonsági másolatok egyikének használata a webhely karbantartásának létfontosságú része. Szó szerint megfizethetik az életedben érdemes munkát egy nagyon megfizethető áron, és ez az egyik legkönnyebben igazolható költség az Ön webhelyével kapcsolatban.

Milyen WordPress biztonsági mentési bővítményt használ, tudassa velünk a megjegyzés szakaszban.

kapcsolódó cikkek,

 • Hogyan lehet a WordPress-webhelyet leállás nélkül átállítani az új gazdagépre
 • 5 legjobb WordPress migrációs beépülő modul a WordPress webhely biztonságos áthelyezéséhez az új gazdagépre
 • 7 legjobb Google AdSense beépülő modul a WordPress-hez [2017-es kiadás]
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector