7 bästa Google AdSense-plugins för WordPress [2020 Edition]

Om du äger en webbplats så har du troligtvis hört talas om Google AdSense. AdSense är det största annonsnätverket. Miljontals webbansvariga visar olika typer av annonser på sina webbplatser och tjänar mycket pengar.


Men det blir mycket svårt för WordPress-nybörjare att lägga till Google AdSense-annonser på WordPress, särskilt när någon nyligen startade sin blogg. Till exempel vill en användare visa annonser i ett blogginlägg eller vilken sida som helst, då är det ganska förvirrande för användaren eftersom WordPress som standard inte ger ett alternativ för att infoga annonser i inlägg eller sida. I det här fallet måste du använda Google AdSense-plugin för WordPress.

Varför använda WordPress AdSense-plugin?

Att lägga in AdSense-kod i WordPress-inlägg är hårt och tidskrävande arbete. Utan ett AdSense-plugin måste du infoga den här koden manuellt i varje inlägg och sida och du kan inte visa annonser på önskad plats. Du vet antagligen att Ads-platsen betyder för att öka AdSense-CPC och intäkter. 

Titta nu hur AdSense-koden ser ut,

(adsbygoogle = windows.adsbygoogle || []). push ({});

[* Detta är ett exempel på AdSense-kod]

Så genom att använda en WordPress AdSense-plugin, Du kan enkelt visa alla typer av annonser på din webbplats var som helst. Så i den här artikeln kommer jag att skriva om 7 bästa Google AdSense-plugins för WordPress.

Bästa Google AdSense-plugins för WordPress

# 1. Ad Inserter

Ad Inserter Plugin

Ad Inserter är det bästa Ads management-plugin för WordPress. Denna plugin stöder alla typer av annonser inklusive AdSense och Amazon. Det är också perfekt för att visa kontextuella inbyggda shoppingannonser och roterande banners.

Du kan lägga till alla typer av annonser i 16 olika positioner. Du måste ange dina annonskoder i det här insticksblocket och välja var du vill visa annonserna på din webbplats. Därefter infogas automatiskt annonser i varje inlägg eller sida.

Ad Inserter

Ad Inserter erbjuder också många alternativ för att infoga HTML-, CSS- eller JavaScript-kod på din sida. Du kan också se förhandsgranskningen av koden innan du placerar den på din webbplats. Det stöder också för AMP-sidor.

Denna plugin är också tillgänglig i PRO-versionen som kommer med fler extrafunktioner. Du kan använda upp till 64 totala annonsblock, kan använda redigerare för syntaxmarkering, GEO-tagging på landsnivå, enhetsdetektering. Dessutom kan du lägga till dina annonser på klibbiga positioner, så att dina sidannonser inte rör sig när sidan rullar. Mest av allt detta plugin är bra att enkelt infoga flera annonser på din webbplats.

# 2. WP Quads
WP Quads

WP Quads är en annan stor Google AdSense-plugin som låter dig visa flera annonser på webbplatsens innehåll. Den har 4,9 av 5 och använde mer än 100 000 webbplatser. Detta AdSense-plugin för WordPress är byggt med solid kod och väl underhållet och uppdaterat för att vara kompatibelt med alla kommande WordPress-versioner och stöder också alla typer av WordPress-teman.

Med detta plugin kan du lägga till nio annonser i olika positioner. Som standard begränsar detta plugin totalt 3 AdSense-annonser enligt AdSense-policy.

Exempel på WP Quads-annonser

Från plugin-inställningarna kan du tilldela Google Ads-positionen till början av inlägget, mitten av inlägget, slutet på inlägget och mellan valfritt stycke. Du kan också ställa in synlighetsvillkor och visa eller dölja annonser baserat på posttyp eller användarroller.

Det stöder alla typer av annonser inklusive Amazon och du kan visa högst 10 annonser på en sida och sidofältets widgetar.

3. WP Insert

WP Insert

WP Insert är ett annat bra Google AdSense WordPress-plugin. Till skillnad från andra Google AdSense-plugins tillhandahåller WP Insert A-B-testfunktion så att flera annonsnätverk kan ställas in för att visa annonser från olika nätverk. På så sätt kan du visa olika nätverksannonser och tjäna mer pengar.

Du kan enkelt infoga annons ovanför inläggets innehåll, mitt i inläggets innehåll, under inläggets innehåll, till höger och vänster om inläggets innehåll.

4. Avancerade annonser
Avancerade annonser

Avancerade annonser är ett av de bästa Ads Manager-plugins för WordPress. Genom att använda detta plugin kan du hantera dina annonser, skapa annonsrotation och infoga annonser i dina blogginlägg och sidor. Du kan enkelt skapa banners och gruppannonser för att skapa annonsrotationer. Om du till exempel publicerar ett blogginlägg kan du ställa in ett datum för när du ska publicera annonsen. Så annonsen kommer att visas efter publiceringen av inlägget.

Med Google AdSense-annons kan du också visa andra nätverksannonser, t.ex. Clickbank, Chitika, Amazon och andra Google AdSense-alternativ.

Från plugin-inställningarna kan du inaktivera alla annonser på frontend och 404 sidor. Detta plugin låter dig också ställa in besökarvillkor så att du kan visa eller dölja annonser per enhet.

5. AdSense Speed ​​Sense

AdSense Speed ​​Sense

AdSense Speed ​​Sense är en av de bästa annonshantering WordPress Plugin. Med detta plugin kan du snabbt infoga Google AdSense på din blogg. Detta plugin tillhandahåller flexibla annonsplaceringar och du kan infoga annonser specifikt eller slumpmässigt var som helst inom ett inlägg. Du kan infoga annonser på olika platser, t.ex. början på inlägget, mitten av inlägget, slutet på inlägget, mellan stycket och efter “mer” -tagg.

Denna plugin är endast kompatibel med Google AdSense, så du kan bara använda den om du använder AdSense på din blogg. För att konfigurera detta plugin måste du ange ditt AdSense-utgivar-ID. Efter det kan du aktivera annonser på hemsidan, kategorisidor och till och med taggar. Du kan också dölja annonser på din dator för att förhindra oavsiktliga klick på dina annonser.

6. Sätt in postannonser

Sätt in postannonser

Infoga inläggsannonser är mycket enkelt Google AdSense WordPress-plugin som låter dig automatiskt infoga inläggsannonser på alla inlägg och sidor. Från plugin-inställningarna kan du välja att infoga inläggsannonser före innehåll, efter innehåll och efter angivet antal stycken. Om du till exempel infogar en annons före ditt innehåll kommer den automatiskt att visa annonser före innehållet i varje inlägg.

Liksom andra Google AdSense-plugins stöder den också olika typer av annonser och gör det enkelt att implementera annonser på din webbplats.

7. Google AdSense Ads Manager

Google AdSense Ads Manager

Google AdSense Als Manager är en av de enklaste Google AdSense-plugin för WordPress. Det kommer med ett mycket enkelt gränssnitt som du enkelt kan infoga annonser på webbplatsens innehåll. När du har installerat det här insticksprogrammet går du till din WordPress admin-instrumentpanel och sedan Inställningar> Google AdSense. Därifrån kan du hantera dina annonser och ställa in annonsplatser.

Denna plugin har bara tre annonsplatser och du kan infoga Google AdSense-annonser i inlägg, sidor, hemsida och mellan stycken.

Slutsats

Om du använder AdSense eller andra nätverksannonser på din WordPress-blogg, bör du använda Google AdSense Plugin för WordPress. Genom att använda plugin för annonshantering kan du enkelt infoga alla typer av annonser eller banner i ditt innehåll. Den är problemfri och behöver bara en engångsinstallation. Då visas annonser automatiskt i ditt blogginlägg. Så i den här artikeln skrev jag cirka 7 Bästa Google AdSense-plugins för WordPress.

Här är fler WordPress-artiklar du kanske gillar,

 • Hur man kontrollerar och fixar trasiga länkar i WordPress
 • Hur du installerar Yoast SEO WordPress-plugin (utgåva 2017)
 • 20 Måste ha WordPress-plugins för din bloggsida
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map