7 bästa Plugin för bildoptimering för WordPress 2017

Ingen gillar en långsam webbplats. Om användare besöker din webbplats och det tar ett par minuter att ladda, kommer de att överge din webbplats och kanske inte besöka igen. Du har bara två sekunder att fånga besökarens uppmärksamhet. Om din webbplats inte laddas på den tiden lämnar de förmodligen din webbplats och vill gärna besöka en annan webbplats. Om din webbplats rankas på topp 10 på Google, tappar du möjligen rang på grund av långsam sidhastighet. Sidorangering beror dock inte bara på webbplatsens hastighet utan det finns många faktorer som ska ranka din webbplats. Men webbplatshastighet har en enorm inverkan på din webbplats ranking på sökmotorer som Google, Bing, Yahoo etc. Att påskynda WordPress-webbplatsen är en mycket enkel process och i den här artikeln delar jag hur man optimerar WordPress-bilder med det bästa WordPress Image Compression-plugin.


Många nybörjare använder bilder av hög kvalitet på sina sidor utan att optimera dem. Många användare tror att genom att optimera bilden minskar kvaliteten och den ser sämre ut än den normala. Men det är inte sant. Det finns flera WordPress image optimizer plugin som komprimerar dina bilder utan att förlora någon kvalitet. Så vi har testat flera WordPress-optimeringsplugins och listas här enligt deras

7 Bästa Image Optimizer Plugin för WordPress

# 1 WP-Smush

WP smush

När det gäller bildoptimering, då WP Smush är den bästa lösningen. Det minskar bildfilstorlekar och förbättrar prestandan. Med hjälp av detta plugin kan du ställa in maximal bredd och höjd för stora bilder, och det kommer att optimeras med bara ett klick.

WP bulk smush

Detta plugin ger ett optimeringsalternativ i bulk, som du kan optimera 50 bilagor åt gången. Men det kan smälla bilder upp till 32MB. När du laddar upp några bilder optimerar det automatiskt alla bilder. 

WP Smush optimerar bilder med avancerade förlustfria komprimeringstekniker. Det kan bearbeta JPEG-, GIF- och PNG-bildfiler.

För att installera detta plugin måste du få Smush API från här.

WP Smush-plugin finns i både gratis och premium. I pro-version får du total lösning för bildoptimering. Det gör det 2x – 10x mer komprimering än förlustfri och nästan ingen kvalitetsförlust. Du behöver inte vänta längre på bulksmush, eftersom det börjar fungera med bara ett klick. Denna plugin kommer med Hummingbird sidhastighetsförstärkare, Uptime-övervakning och säkerhetshärdning.

Nyckelfunktioner:

 • Optimera dina bilder med avancerade förlustfria komprimeringstekniker.
 • Konvertera automatiskt PNG-filer till lossy JPEG.
 • WP Smush-plugin kommer med Hummingbird sidhastighetsförstärkare, övervakning av upptid och säkerhetshårdning.
 • Efter att ha laddat bilder gör deras server all tung lyft, så att din webbplats aldrig blir långsam.

Prissättning:

$ 49 / månad. Påbörja din gratis provperiod.

# 2 ShortPixel

shortpixel

ShortPixel är en av Bästa Image Optimizer-plugin. Det kommer med många funktioner som hjälper dig att optimera dina bilder enkelt. Denna plugin har slut 20 tusen aktiva installationer. 

Först måste du få en API för att aktivera den. Efter detta kan du optimera miniatyrbilder och presenterade bilder. Det kan komprimera JPG, PNG, GIF-bilder och även PDF-dokument. Och detta plugin passar för både Photography och WooCommerce webbplats. Det bästa är att det inte finns någon filstorleksgräns, du kan ladda upp alla storlekar på bilder. Så din fotografering eller WooCommerce webbplatskvalitet förblir densamma och laddas snabbare.

Du kan köra ShortPixel-plugin på flera webbplatser med en enda API-nyckel. Det fungerar också bra med NextGEN-galleriet, Foo Gallery och andra gallerier och reglage.

Nyckelfunktioner:

 • Det kan optimera dina bilder från 250KB till 60KB.
 • Du kan köra ShortPixel-plugin på flera webbplatser med en enda API-nyckel.
 • Ingen filstorleksgräns.
 • Det kan komprimera JPG, PNG, GIF och jämnt PDF dokument.
 • Du kan återställa originalbilder när som helst.

Pris:

ShortPixel är betalt plugin, du kan fortfarande använda det gratis.

kortpixel prissättning

# 3 EWWW Image Optimizer

ewww image optimizer

Om du behöver gratis bästa Image Optimizer Plugin, då EWWW-bildoptimerare är det bästa valet. Den har över 400 000 aktiva installationer och max rankad WordPress-plugin. Det optimerar automatiskt dina bilder och även dina tidigare uppladdade bilder. 

Som standard använder EWWW Image Optimizer förlustfria optimeringstekniker, så att din bildkvalitet förblir densamma. 

Du behöver inte någon API-nyckel eller tredje partstjänst för att köra detta program. Installera helt enkelt från WordPress-plugingalleriet så kommer det att börja fungera. Det kan spara hundratals kB per bild, med det sparar du också din bandbredd. De tillhandahåller också EWWW Image Optimizer Cloud. 

Nyckelfunktioner:

 • 100% gratis plugin.
 • Du behöver inte en API för att köra detta plugin.
 • Du kan använda detta plugin på flera webbplatser.
 • Det optimerar dina bilder snabbt och gör din webbplats snabbare.

Pris:

100% Fri. 

# 4 Optimus

Optimus image optimizer

Optimus är ett bildoptimeringsplugin av KeyCdn. Det minskar storleken på dina bildfiler utan att bildkvaliteten ändras. På så sätt laddar dina webbplatsbilder mycket snabbt och förbättras SEO

För att använda Optimus, behöver du bara installera det här insticksprogrammet. Från Verktyg kan du optimera alla bilder från din webbplats. Det minskar filstorleken upp till 70% och förbättra prestanda. 

Denna plugin har tre typer av prissättning plan- optimus, Optimus HQ och Optimus HQ Pro. Optimus är en gratis plan, så du kan använda den utan kostnad. Men du kan ladda upp maximalt 100 kB filstorlek bilder. Betalda planer har ingen gräns.

Nyckelfunktioner:

 • Bra för WooCommerce och Fotografi hemsida.
 • Du kan använda en licens för alla egna webbplatser.
 • Det stöder WordPress Mobile Apps och Windows Live Writer.

Pris:

Gratis | $ 19 / år.

# 5 Föreställ dig Image Optimizer

Föreställ dig Image Optimizer

Om du vill Bästa bildoptimeringsplugin , då måste du prova Föreställ dig Image Optimizer. Imagify använder sitt mest avancerade verktyg för bildkomprimering så att dina bilder optimeras mycket enkelt.

De använder tre typer av bildkomprimeringsmetod, dvs Normal, Aggressiv och Ultra. Du kan använda vilken som helst av dem. Om du väljer den högre komprimeringsmetoden kommer du att få bättre storlek, men minskar bildkvaliteten. De komprimerar de vanligaste bildformaten som: JPG, PNG och GIF. Med hjälp av gratisversion plugin kan du ladda upp maximalt 2MB bildfil. Men det finns ingen begränsning för att använda plugin för betald version.

Föreställ dig Inställningar

Nyckelfunktioner:

 • De använder sin server för att optimera dina bilder, så din webbplats skulle inte bli långsam.
 • Du kan använda Imagify på så många webbplatser du vill.
 • WooCommerce och NextGen Gallery kompatibla. 

Pris:

Gratis | $ 4.99 / month.

# 6 Kraken

kraken

kraken är en av Bästa bildoptimeringsplugin för WordPress, som passar främst Photography, WooCommerce eller Travel bloggsida. Kraken låter dig optimera och ändra storlek på ny och befintlig WordPress-bild. Det kan komprimera JPEG, PNG och animerade GIF. 

För att använda detta plugin behöver du Kraken Image Optimizers API. Du kan använda din Kraken.io API-nyckel på många av dina webbplatser. Du kan ladda upp ett ZIP-arkiv genom att dra det till webbgränssnittet, så kommer Kraken att dekomprimera det och optimera alla bilder som finns i arkivet. Deras webbgränssnitt PRO med bildstorlekstorlek och synkronisera till Dropbox.

Denna plugin finns i både gratis och pro version. Gratis version kommer med få funktioner och maximal filstorlek du kan ladda upp är 100 kB. Men Pro-versionen tillåter 32 MB. Pro-versionen inkluderar Full API-åtkomst, ZIP Uploader, Bildstorlek, Kraken Cloud Storage och många fler …

Nyckelfunktioner:

 • Lämplig för fotografering, WooCemmerce eller någon annan stor webbplats.
 • Maximal filuppladdningsstorlek är 32 MB.
 • URL Paster, Page Cruncher.
 • Bild Ändra storlek och synkronisera till Dropbox.

Pris:

Gratis | $ 5 / månad / 500 MB.

# 7 Imsanity

imsanity

Imsanity är bra WordPress image optimizer plugin. Imsanity är bra för alla typer av webbplatser. Den ändrar storleken på alla enorma bilder automatiskt och gör dem små utan att ändra någon kvalitet. Efter installationen kan du konfigurera den med max bredd, höjd och kvalitet.

Imsanity tillhandahåller också en storlek i storleksstorlek så att du kan ändra storlek på tidigare överförda bilder.

Nyckelfunktioner:

 • Skala stora bilder automatiskt.
 • Det kan konvertera BMP filer till JPG.
 • Du kan manuellt ställa in den maximala bredden, höjden och kvaliteten.

Pris:

Fri.

Avslutar

Alla älskar bilder. Bilder i innehåll som kan finnas på sidor eller inlägg är alltid bra val. Det hjälper dig att förstå bättre för dina besökare. När en besökare kommer till din webbplats och bara hittar text och text, lämnar han förmodligen din webbplats. Eftersom din artikel var bra men inte ordnad. Så om du lägger till bilder blir artikeln mer attraktiv för dina besökare. Vi vet “En bild är värd tusen ord”

Att lägga till bilder i inlägg hjälper alltid till att förstå bättre och snabbt. Användare kan komma ihåg mycket länge. Mer än så hjälper detta också till att få trafik från Google-bilder.

Att lägga till bilder på webbplatsen är bra när det är optimerat. För om du inte optimerar bilder kommer det att bromsa din webbplats och öka laddningstiden. Många nybörjebloggare optimerar inte sina bilder och deras webbplats blir mycket långsam. Detta använder också de flesta resurser från din webbhotell. Så i den här artikeln skriver jag om 7 Bästa Image Optimizer-plugin för WordPress. Så om du inte vet hur du optimerar bilder Photoshop, så hjälper det här insticksprogrammet optimera.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map