7 bästa WordPress-kontaktformulär-plugins 2016

Innan du kontrollerar Plugins för bästa WordPress-kontaktformulär, läs vad som är kontaktformulär och varför du måste behöva det.


EN Kontaktformulär är i princip en uppsättning frågor som fylls på webbsidan av din besökare som automatiskt skickas till din e-post när den fylls i. Du kan använda den för allt du vill men här är de vanliga exemplen, Feedback, frågor, begäran om service / information osv. Så du behöver inte oroa dig för spammare, alla e-postmeddelanden hanteras av serversidan och ingen chans att läcka information. Så här är 10 Bästa pluginprogram för WordPress-kontaktformulär

Du kanske är intresserad av,

Topp 20 WordPress Portfolio Teman 2016

eller, 20 handplockade gratis WordPress-bloggtema

10 bästa pluginprogram för WordPress-kontaktformulär

WPForms

Bästa pluginprogram för WordPress-kontaktformulär

WPForms är det kraftfullaste pluginprogrammet för WordPress-kontaktformulär. Detta formulär låter dig skapa vackra kontaktformulär, prenumerationsformulär, betalningsformulär och annan typ av formulär för din webbplats på några minuter. Det är 100% mobilkänsligt, så dina former ser alltid bra ut på alla enheter som mobil, surfplatta, bärbar dator och andra enheter. Det kommer med drag & släpp funktioner, så du behöver inte känna till någon kodningsfärdighet.

Du kan uppgradera detta gratis plugin som du vill. Pro-versionen är $ 39 per år och $ 399 engångsbetalning. I PRO-versionen får du extra funktioner – AWeber-tillägg, tillägg för användarregistrering, tillägg för kampanjmonitor, GetResponse-tillägg, Mailchiimp-tillägg, PayPal-tillägg osv. Installera bara detta plugin, konfigurera ditt formulär och lägg till kortkod var som helst och din form är klar.

Kontaktformulär 7

Bästa pluginprogram för WordPress-kontaktformulär

Kontaktformulär 7 är ett kraftfullt och enkelt formulär som kan hantera flera kontaktformulär, plus du kan anpassa formuläret och e-postinnehållet flexibelt med enkel markering. Formuläret stöder Ajax-driven skicka, CAPTCHA, Akismet skräppostfiltrering etc. Det är lätt att installera, bara gå till inställning och skapa ditt formulär. Det här formuläret är 100% gratis, så du behöver inte uppgradera eller något.

Caldera Forms

Bästa pluginprogram för WordPress-kontaktformulär

Caldera Forms är en annan typ av WordPress-formbyggare. Du kan skapa en fantastisk lookform med det intuitiva dra-och-släpp-gränssnittet. Det har många funktioner så att du kan cusmomize allt till och med knappar. Oavsett om du skapar ett enkelt kontaktformulär eller ett komplext system kommer du att älska dra och släpp-redigeraren. Det är gratis plugin och kan uppgraderas för att få extra tillägg vilket startpris är $ 49.

Ninja Forms

Bästa pluginprogram för WordPress-kontaktformulär

Ninja Forms är det enklaste sättet att bygga vilken form du behöver för din WordPress-webbplats. Inte längre röra med kod eller oroa dig för begränsningar. Med ett enkelt dra och släpp-gränssnitt kan du skapa form när som helst. Här kan anpassade inmatningsmasker begränsa användarinmatningen i dina formulär för saker som telefonnummer, valuta och datum. Ninja Forms har också ett komplett bibliotek med tillägg för att ta dina former till nya höjder. Det finns 40 betald tillägg tillgängliga, vilket pris är $ 39 för enstaka webbplats.

NM-kontaktformulär

NM Forms

NM Contact Forms är gratisformulär som gör det enkelt att skapa ditt formulär med drag-and-drop-alternativet. Den har ingen premiumversion, så du får alla A-Z-funktioner här. Efter installationen av detta plugin kan du kontrollera varje sak och varje fält och ingen kodningsfärdighet krävs här. Några följande fälttyper tillgängliga som – Text, Textarea, E-post, Checkbox, Radioknappar, uppladdning av en fil och Recaptcha etc. Recaptcha kan aktiveras från google, och du måste skicka in sidnyckel och hemlig nyckel.

WCP-kontaktformulär

Fånga

WCP Kontaktformulär är en multifunktionell form som kan användas i många former. Huvudfunktionen i vårt kontaktformulär är färdigt att använda uppsättningen av fälten inkluderar CAPTCHA, som du omedelbart kan använda efter installationen. Det är helt fri, allt du behöver är att installera plugin och lägga till kontaktformulär på två sätt – som kortkod via TinyMCE verktygsfältknapp, som widget till en sidosida..

Form Builder

Kontaktformulär

Om du vill ha en kreativ responsiv Gratis kontaktformulär med flera mallar och temalternativ, då är Form Builder ett bra alternativ för dig. Formuläret innehåller alla formulärfälttyper som är nödvändiga för att skapa ett komplett kontaktformulär, där du kan aktivera eller inaktivera samt omarrangera. Produktens lyhördhet gör att du kan bli tillgänglig för kontakt med olika prylar. Proffs version pris från och med $ 15.

Form Builder av CaptainForm

Bästa WordPress-kontaktformulär plugins 2016

CaptainForm är en WordPress formbyggare utan tillägg, enkelt att använda och tillhandahåller avancerad funktionalitet. Det kräver inga kodningskunskaper och det är idealiskt för att bygga någon form av form direkt från instrumentpanelen, t.ex.. CaptainForm är en formulärbyggare integrerad med många tredjepartsappar och betalningsprocessorer som Google Drive, SalesForce, ActiveCampaign, Dropbox, PayPal, Authorize.net, Stripe och många fler.

Men det finns en gräns med denna form. Vilket innebär att det finns fyra olika serviceplaner tillgängliga: en gratis plan och 3 betalda planer, som arbetar på en årlig prenumerationsbasis. Vanlig (gratis): 3 formulär, 15 fält / formulär, 500 inlämningar / månad, 100 MB lagringsutrymme. Och Proffs version form från och med $ 35/ år som ger obegränsade formulär, 5k inlämning, 500 MB utrymme och så vidare. Den här typen av form är bättre än andra bästa WordPress-kontaktformulär-plugins.

Mycket enkelt kontaktformulär

WordPress-kontaktformulär Plugins 2016

Om du bara söker en enkel Kontaktformulär, då är det ett bra alternativ. Det innehåller bara namn, e-post, ämne och meddelande. Och en enkel captcha summa. Använd kortkod [kontakt] för att visa formulär på sidan eller använd widgeten för att visa form i sidofältet eller vilken sida som helst.

Form Builder

form

Contact Form Builder är det bästa verktyget för att snabbt ordna ett kontaktformulär för dina kunder och besökare. Formuläret innehåller alla formulärfälttyper som krävs för att skapa ett komplett kontaktformulär. Produktens lyhördhet gör att du kan bli tillgänglig för kontakt med olika prylar och den innehåller också Captcha och ReCaptcha ordverifiering. Formuläret har en integrerad Google Maps-funktion som låter dig visa platsen för ditt kontor med hjälp av Google kartor.

Detta är fri plugin och du kan uppgradera den genom att köpa en Proffs version, som kostar $ 30/Domän.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map