7 bästa WordPress-säkerhetskopieringsprogram för 2020

04.06.2020
PLUGINS '7 bästa WordPress-säkerhetskopieringsprogram för 2020
0 11 мин.

Varje webbplats behöver en pålitlig säkerhetskopieringsplan för att förhindra att den blir utplånad utanför webben i händelse av ett katastrofalt fel som t.ex. hackade WordPress. För WordPress-webbplatser är säkerhetskopieringslösningar lätt tillgängliga som plugins och hjälper till att skydda webbplatsens filer från skadlig programvara, hack, användarfel, serverkrasch och dåliga kommandon bland många andra.


Men vara så många som de är, några WordPress backup-plugins är inte lika effektiva som resten och kan låta dig och din hemsida gå ner. Du måste noggrant välja de bästa på marknaden och också välja de som passar dina säkerhetsbehov.

Nedan belyser vi några av de mest populära och viktigare, bästa WordPress-säkerhetskopian för WordPress-webbplatser.

7 bästa WordPress-säkerhetskopierade plugins jämfört

1. BackupBuddy

BackupBuddy tillhandahåller en komplett WordPress-säkerhetskopieringslösning för webbplatser. Detta innebär att du kan säkerhetskopiera både din webbplats databas och alla andra WP-filer på en gång. Dessutom, om du gör några ändringar som endast kommer att påverka antingen databasen eller bara filerna och behöver göra en säkerhetskopia innan det, kan denna säkerhetsinställning anpassas för att ge dig möjligheten att göra en

 • databas endast backup,
 • en fil-endast säkerhetskopia eller
 • en fullständig säkerhetskopia.

backupbuddy instrumentbräda

Dessa säkerhetskopior kan göras manuellt eller automatiskt genom olika scheman som inkluderar timme, dagligen, två gånger dagligen, varje vecka, varje månad och många andra.

Den resulterande reservfilen sparas som en zip-fil som kan laddas ner till din enhet.

backup-buddy-create-backup

Förutom att lagra din säkerhetskopia lokalt ger BackupBuddy dig möjligheten att lagra den på distans direkt från plugin.

Den mest rekommenderade fjärrlagringsplatsen är BackupBuddy Stash. Detta lagringsutrymme är värd av BackupBuddy och kunderna får 1 GB gratis. Ytterligare lagringsutrymme kan förvärvas till premium. Andra fjärrlagringsplatser inkluderar Amazon S3, Google Drive och Dropbox bland många andra.

backupbuddy-fjärr-destinationer

Ibland kan fel uppstå under säkerhetskopiering och sådana problem behöver omedelbar uppmärksamhet (eftersom det förmodligen betyder att din säkerhetskopia inte är fullständig och lämnar din webbplats sårbar).

BackupBuddy-plugin har en funktion för direktmeddelanden som automatiskt skickar ett e-postmeddelande i händelse av fel. Det kan också konfigureras för att skicka meddelanden varje gång en framgångsrik säkerhetskopia har slutförts.

backupbuddy-guiden

ImportBuddy är det importverktyg du kan använda om du behöver återställa din WordPress-webbplats till en tidigare framgångsrik säkerhetskopia (om något tragiskt händer). Importverktyget är mycket enkelt att använda och bokstavligen gör allt tungt lyft och arbete åt dig.

backupbuddy-restore

Skaffa BackupBuddy Pro

2. UpdraftPlus

UpdraftPlus är ett annat mycket populärt WordPress-backup-plugin – det har ett mycket intuitivt användargränssnitt som gör att du kan utföra manuella eller automatiska säkerhetskopior med ett enda klick. Automatiska säkerhetskopior kan schemaläggas att ske efter vissa förinställda tider som inkluderar var fjärde timme, var 8: e timme, var 12: e timme, dagligen, varje vecka, varannan vecka och varje månad.

-Schema updraftplus

Dessa säkerhetskopieringsåtgärder loggas omfattande så att eventuella fel och varningar kan visas på WordPress adminpanelen och också skickas till din webbplats admin-e-postadress.

Denna plugin är kompatibel med WordPress installationer på flera webbplatser, vilket gör att du kan säkerhetskopiera flera webbplatser samtidigt. Det gör att du också kan återställa enskilda webbplatser i nätverket utan att påverka resten – en mycket användbar funktion om vissa webbplatser i nätverket misslyckas medan de andra fortsätter att fungera korrekt.

Kontrollpanelen för säkerhetskopiering och återställning är bekvämt placerad på nätverkspanelen, vilket ger dig enkel och bekväm åtkomst till att hantera dina flera webbplatser.

updraft-multisite

UpdraftPlus har en migreringsfunktion som gör att du kan klona och flytta hela WordPress-webbplatsen till en ny domän. Detta är möjligt eftersom plugin-programmet också kan säkerhetskopiera filer och databaser som inte är WordPress, vilket gör att en fullständig migrering kan utföras enkelt och utan någon annan intervention..

updraftplus-klon

Plugin ger dig möjligheten att antingen lagra säkerhetskopior i sin interna valvlagring (med 1 GB gratis för sina kunder) eller använda andra fjärrlagringsalternativ som Google Drive, Dropbox, Amazon S3 och Rackspace.

updraftplus-remotestorage

Skaffa UpdraftPlus Backup-plugin

3. WP-DB-säkerhetskopia

Detta WordPress-backup-plugin är en annan backup än ovanstående. Det gör att du kan säkerhetskopiera dina centrala databastabeller såväl som andra tabeller i din databas, som valfritt kan väljas som en del av säkerhetskopian.

wp-db-backup-välj-tabeller

Det ger dig möjligheten att antingen skicka säkerhetskopian till din webbläsare för nedladdning till din enhet eller skicka säkerhetskopieringsfilen till din WordPress adminadress.

e-backup-fil

Dessa säkerhetskopior kan planeras hända vid vissa förinställda tider som inkluderar timme, dagligen, två gånger dagligen och varje vecka. Om du inte behöver säkerhetskopiera kan du inaktivera processen genom att helt enkelt välja alternativet “aldrig” under schemaläggningsalternativen.

planerad-backup

Det bra med detta plugin är att det är helt gratis. Naturligtvis är det begränsat till att tillhandahålla säkerhetskopior endast för dina databastabeller – men det är ett fantastiskt snyggt plugin som håller storleken på säkerhetskopiorna små samtidigt som du bevarar den viktigaste delen av WP – ditt innehåll.

Ladda ner WP-DB-backup-plugin

4. BlogVault

Förutom säkerhetskopierings- och migreringsfunktioner som de för plugins som nämns ovan gör BlogVault till och med lite mer.

Det är den perfekta backup-plugin för att testa nya ändringar eller några nya funktioner på din webbplats. Det gör att du kan skapa en scenplats utan extra kostnad. I huvudsak ger detta dig en plattform för att testa nya teman och plugins samt uppdateringar av teman och plugin utan att påverka livewebbplatsen.

blogvault-staging-site

När du har testat de nya funktionerna kan du trycka på de önskade ändringarna på din live-webbplats från scenplatsen, vilket gör det mycket bekvämt att använda.

Dess huvuduppgift (tillhandahållande av säkerhetskopior) görs mycket smart och är mycket organiserad. Säkerhetskopior kan lagras stegvis, vilket innebär att nya ändringar stegvis synkroniseras till den senaste säkerhetskopian. Detta minskar drastiskt lagringsutrymmet som krävs för att behålla säkerhetskopiorna. Den automatiska säkerhetskopieringsfunktionen ger datum- och tidsstämplar som gör att dessa säkerhetskopior kan lagras på ett mycket organiserat sätt, från gammalt till nytt, i upp till 365 dagar.

blogvault-historia

Hosting-problem, hackor och serverkrasch och andra katastrofala fel bör inte oroa dig eftersom Blogvault erbjuder en mycket snabb webbplatsåterställningsprocess från de oberoende säkerhetsplatserna (Google Drive, Amazon S3, Dropbox, etc.). Det ger dig också en mycket enkel att använda migreringsfunktion utan extra kostnad. Detta gör det mycket bekvämt om du vill byta till en annan värd. Till och med WPEngine-användning BlogVault är deras standardmigreringsplugin.

blogvault-remote

Kontrollera BlogVault Backup Plugin

5. WordPress Backup till Dropbox

Som namnet antyder är detta backup-plugin främst avsett att ge dig obegränsade Dropbox-säkerhetskopior och återställningar samt obegränsade lokala säkerhetskopior och återställningar. Detta innebär att du kan skapa fullständiga automatiserade säkerhetskopior, som inkluderar webbplatsens databas och WordPress-filer på antingen lokal eller Dropbox-lagring. Dessa kan sedan användas för att återställa om din webbplats stöter på några problem.

wordpress-backup till dropbox

Plugin har en automatiserad e-postrapporter som informerar dig om säkerhetskopieringsstatus direkt till din inkorg.

Den har en webbplatshanterare som gör att du kan kopiera, klona eller migrera webbplatser. Dessa betyder i princip samma sak och gör det ganska enkelt att flytta dina WordPress-filer från en domän till en annan och kan hittas på plugin-instrumentets instrumentbräda.

Bortsett från att utföra säkerhetskopior är detta plugin utrustat med en optimeringsfunktion som förbättrar webbplatsens databasprestanda när du utför säkerhetskopior. Den försöker också reparera databasfel med möjlighet att lyckas om felet inte är för stort.

extra-alternativ-dropbox

Ladda ner säkerhetskopia & Återställ Dropbox-plugin

6. Duplicator

Vissa WordPress-säkerhetskopian gör det möjligt för dig att migrera din webbplats, men dina användare kan uppleva lite driftstopp i processen. Duplicator låter dig flytta, klona eller migrera din webbplats (er) till ett nytt domännamn eller värd utan driftsstopp alls. Detta är en riktigt viktig funktion för upptagna webbplatser eftersom varje stillestånd innebär en inkomstförlust.

dupliceringsapparat

Duplicator kan också klona en live-webbplats till ett iscenesättningsområde, vilket ger dig en plattform för att testa nya teman och testa nya plugins utan att påverka live-webbplatsen. Efter att ha testat nya funktioner kan de önskade ändringarna skjutas tillbaka till livewebbplatsen enkelt och snabbt. Plugin tillåter dig också att dra hela livewebbplatsen till en lokal värd för vidareutveckling.

När det gäller säkerhetskopior kan Duplicator utföra schemalagda säkerhetskopior, som kan lagras på flera fjärrlagringssajter som Dropbox, Google Drive, Amazon S3 och FTP. Denna säkerhetskopieringsfunktion förbättras av en meddelandefunktion som meddelar dig omedelbart ett problem uppstår till exempel när det finns en timeout och även när säkerhetskopian är klar, via e-post.

bygg paket

Skaffa Duplicator Pro 

7. BackWPUp

Den kostnadsfria versionen av BackWPUp är ganska begränsad. Pro-versionen är dock fullt utrustad med mycket användbara funktioner. Det finns i 5 premiumpaket som innehåller en standardversion, en affärsversion, en utvecklarversion, en Supreme-version och en byråversion. Skillnadsfaktorerna mellan dessa premiumpaket är kostnaderna och antalet domäner som var och en kan stödja. Bortsett från det är de ganska lika med avseende på de funktioner de erbjuder.

backwpup

Varje version ger dig möjligheten att antingen utföra fullständiga säkerhetskopieringar av databaser eller kompletta säkerhetskopior av webbplatser (databas plus WP-filer).

backwpup-tasks

Det ger dig också möjligheten att spara dessa säkerhetskopior på fjärrlagringsplatser som Dropbox, Amazon S3, Microsoft Azure, Rackspace och SugarSync. Det kan också tillhandahålla en nedladdningsbar version via webbläsaren eller skicka den till din WordPress admin-adress.

Spara-backup-destination

Plugin kan konfigureras för att skicka en loggrapport om säkerhetskopieringsprocessen via adminadressen, så att du kan felsöka eventuella säkerhetsfel som kan uppstå.

skicka-log-filer

Det stöder flera webbplatser, vilket innebär att du kan utföra säkerhetskopior och återställa många webbplatser samtidigt. Det kan också utföra databaskontroller för flera webbplatser och varna dig för eventuella fel som upptäcks.

Premium BackWPUp-kunder får fördelen med personlig support och detta är mycket fördelaktigt om de fastnar när de använder plugin.

Kontrollera BackWPUP Backup-plugin

Slutsats

Värdens säkerhetskopia-tjänst kanske inte räcker för att garantera din webbplats tillgänglighet – särskilt om det är ett katastrofalt fel. Dessutom bör du ALDRIG bara lita på säkerhetskopian av din värd, eftersom hälsan på din webbplats är ditt ansvar. Därför är användning av ett av dessa WordPress-säkerhetskopior en viktig del av din webbplatsunderhåll. De kan bokstavligen rädda ditt livs värde för arbete till ett mycket överkomligt pris och är en av de lättast motiverade utgifterna relaterade till din webbplats.

Vilket WordPress backup-plugin du använder, låt oss veta i kommentaravsnittet.

relaterade artiklar,

 • Hur du migrerar din WordPress-webbplats till en ny värd utan driftstopp
 • 5 bästa WordPress Migration-plugins för att säkert flytta WordPress-webbplatsen till en ny värd
 • 7 bästa Google AdSense-plugins för WordPress [2017 Edition]
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector