7 bedste Google AdSense-plugins til WordPress [2020-udgave]

Hvis du ejer et websted, så har du sandsynligvis hørt om Google AdSense. AdSense er det største annoncenetværk. Millioner af webmastere viser forskellige typer annoncer på deres websteder og tjener mange penge.


Men det er meget vanskeligt for WordPress-begyndere at tilføje Google AdSense-annoncer på WordPress, især når nogen for nylig startede deres blog. For eksempel ønsker en bruger at vise annoncer i et blogindlæg eller en hvilken som helst side, så er det ret forvirrende for brugeren, fordi WordPress som standard ikke giver en mulighed for at indsætte annoncer i indlæg eller side. I dette tilfælde skal du bruge Google AdSense-plugin til WordPress.

Hvorfor bruge WordPress AdSense-plugin?

Det er hårdt og tidskrævende arbejde at indsætte AdSense-kode i WordPress-indlæg. Uden et AdSense-plugin skal du manuelt indsætte denne kode i alle indlæg og sider, og du kan ikke vise annoncer på det ønskede sted. Du ved sandsynligvis, at placering af annoncer betyder noget for at øge AdSense-CPC og indtægter. 

Se nu, hvordan AdSense-kode ser ud,

(adsbygoogle = windows.adsbygoogle || []). push ({});

[* Dette er et eksempel på AdSense-kode]

Så ved at bruge en WordPress AdSense-plugin, kan du nemt vise enhver form for annoncer på dit websted hvor som helst. Så i denne artikel vil jeg skrive om 7 bedste Google AdSense-plugins til WordPress.

Bedste Google AdSense-plugins til WordPress

# 1. Annonceindtægter

Ad Inserter-plugin

Ad Inserter er det bedste Ads management plugin til WordPress. Dette plugin understøtter alle former for annoncer inklusive AdSense og Amazon. Det er også perfekt til at vise kontekstuelle native shopping-annoncer og roterende bannere.

Du kan tilføje enhver form for annoncer i 16 forskellige positioner. Du skal angive din annoncekode i denne plugins blok og vælge, hvor du vil vise annoncerne på dit websted. Derefter indsættes det automatisk annoncer i hvert indlæg eller side.

Annonceindtægter

Ad Inserter indeholder også mange muligheder for at indsætte enhver HTML-, CSS- eller JavaScript-kode på din side. Du kan også se kodeeksemplet, før du placerer det på dit websted. Det understøtter også til AMP-sider.

Denne plugin er også tilgængelig i PRO-versionen, som kommer med flere ekstra funktioner. Du kan bruge op til 64 samlede annonceblokke, kan bruge syntaksbelysningsredigeringsprogram, GEO-tagging på landsniveau, enhedsdetektion. Desuden kan du tilføje dine annoncer på klæbrige positioner, så dine sideannoncer ikke bevæger sig, når siden ruller. Mest af alt dette plugin er fantastisk at indsætte flere annoncer på dit websted let.

# 2. WP Quads
WP Quads

WP Quads er en anden stor Google AdSense-plugin der giver dig mulighed for at vise flere annoncer på dit webstedsindhold. Det har 4,9 bedømmelse ud af 5 og brugt mere end 100.000 websteder. Dette AdSense-plugin til WordPress er bygget med solid kode og godt vedligeholdt og opdateret til at være kompatibelt med alle kommende WordPress-versioner, og det understøtter også alle typer WordPress-temaer.

Ved hjælp af dette plugin kan du tilføje 9 annoncer i forskellige positioner. Som standard begrænser dette plugin i alt 3 AdSense-annoncer i henhold til AdSense-politik.

Eksempel på WP Quads-annoncer

Fra plugin-indstillingerne kan du tildele Google Ads-position til begyndelsen af ​​indlægget, midten af ​​indlægget, slutningen af ​​indlægget og mellem ethvert afsnit. Du kan også indstille synlighedsbetingelser og vise eller skjule annoncer baseret på posttype eller brugerroller.

Det understøtter enhver form for annoncer inklusive Amazon, og du kan vise maksimalt 10 annoncer på en side og sidebjælke widgets.

3. WP indsæt

WP indsæt

WP Insert er et andet godt Google AdSense WordPress-plugin. I modsætning til andre Google AdSense-plugins giver WP Insert A-B-testfunktion, så flere annoncenetværk kan indstilles til at vise annoncer fra det forskellige netværk. På denne måde kan du vise forskellige netværksannoncer og tjene flere penge.

Du kan nemt indsætte annonce over indholdet af indlæg, midten af ​​indholdet af indlægget, under indholdet af indlægget, højre og venstre for indholdet af indlægget.

4. Avancerede annoncer
Avancerede annoncer

Avancerede annoncer er et af de bedste Ads Manager-plugins til WordPress. Ved at bruge dette plugin kan du administrere dine annoncer, oprette annoncerotation og indsætte annoncer i dine blogindlæg og sider. Du kan nemt oprette bannere og gruppere annoncer for at oprette annoncerotationer. Hvis du for eksempel udgiver et blogindlæg, kan du indstille en dato for, hvornår annoncen skal offentliggøres. Så annoncen vises efter offentliggørelse af indlægget.

Med Google AdSense-annonce kan du også vise andre netværksannoncer, f.eks. Clickbank, Chitika, Amazon og andre Google AdSense-alternativer.

Fra plugin-indstillingerne kan du deaktivere alle annoncer på frontend og 404 sider. Dette plugin giver dig også mulighed for at indstille besøgendebetingelser, så du kan vise eller skjule annoncer efter enhed.

5. AdSense Speed ​​Sense

AdSense-hastighedssense

AdSense Speed ​​Sense er en af ​​de bedste Annoncestyring WordPress Plugin. Ved hjælp af dette plugin kan du hurtigt indsætte Google AdSense på din blog. Dette plugin giver fleksible annonceplaceringer, og du kan indsætte annoncer specifikt eller tilfældigt hvor som helst inden for et indlæg. Du kan indsætte annoncer forskellige steder, fx begyndelsen af ​​indlægget, midten af ​​indlægget, slutningen af ​​indlægget, mellem afsnit og efter “mere” -taggen.

Dette plugin er kun kompatibelt med Google AdSense, så du kan kun bruge det, hvis du bruger AdSense på din blog. For at konfigurere dette plugin skal du angive dit AdSense-udgiver-id. Derefter kan du aktivere annoncer på startsiden, kategorisider og endda tags. Du kan også skjule annoncer på din computer for at forhindre utilsigtede klik på dine annoncer.

6. Indsæt postannoncer

Indsæt postannoncer

Indsæt postannoncer er meget simpelt Google AdSense WordPress-plugin, der giver dig mulighed for automatisk at indsætte postannoncer på alle indlæg og sider. Fra plugin-indstillingerne kan du vælge at indsætte postannoncer før indhold, efter indhold og efter det specificerede antal afsnit. For eksempel, hvis du indsætter en annonce før dit indhold, viser den automatisk annoncer før indholdet på hvert indlæg.

Som andre Google AdSense-plugins understøtter det også forskellige typer annoncer og gør det nemt at implementere annoncer på dit websted.

7. Google AdSense Ads Manager

Google AdSense Ads Manager

Google AdSense Als Manager er en af ​​de enkleste Google AdSense-plugin til WordPress. Det kommer med en meget enkel grænseflade, som du nemt kan indsætte annoncer på dit websteds indhold. Efter installationen af ​​dette plugin skal du gå til dit WordPress admin dashboard og derefter Indstillinger> Google AdSense. Derfra kan du administrere dine annoncer og indstille annonceplaceringer.

Dette plugin har kun 3 annoncepladser, og du kan indsætte Google AdSense-annoncer i indlæg, sider, startside og mellem afsnit.

Konklusion

Hvis du bruger AdSense eller andre netværksannoncer på din WordPress-blog, skal du bruge Google AdSense Plugin til WordPress. Ved at bruge plugin til annoncestyring kan du nemt indsætte enhver form for annoncer eller banner i dit indhold. Det er problemfri og har bare brug for en engangsopsætning. Så vises annoncer automatisk i dit blogindlæg. Så i denne artikel skrev jeg om 7 Bedste Google AdSense-plugins til WordPress.

Her er flere WordPress-artikler, du måske kan lide,

 • Sådan kontrolleres og rettes ødelagte links i WordPress
 • Sådan konfigureres Yoast SEO WordPress-plugin (2017-udgave)
 • 20 Skal have WordPress-plugins til dit blogsite
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map