7 Bedste Image Optimiztion Plugin til WordPress 2017

Ingen kan lide en langsom hjemmeside. Hvis brugere besøger dit websted, og det tager et par minutter at indlæse, vil de opgive dit websted og muligvis ikke at besøge igen. Du har kun 2 sekunder til at få din besøgende opmærksomhed. Hvis dit websted ikke indlæses på det tidspunkt, forlader de sandsynligvis dit websted og kan godt lide at besøge et andet sted. Hvis dit websted ligger på top 10 på Google, mister du muligvis rang på grund af langsom sidehastighed. Sideplacering afhænger dog ikke kun af webstedets hastighed, men der er mange faktorer, der rangerer dit websted. Men webstedshastighed har en enorm indflydelse på dit websteds placering på søgemaskiner som Google, Bing, Yahoo osv. At fremskynde WordPress-websted er en meget nem proces, og i denne artikel deler jeg, hvordan man optimerer WordPress-billeder med de bedste WordPress Image Compression-plugin.


Mange begyndere bruger billeder i høj kvalitet på deres sider uden at optimere dem. Mange brugere tænker ved at optimere billedet falder kvaliteten, og den ser dårligere ud end den normale. Men det er ikke sandt. Der er flere WordPress image optimizer plugin tilgængelige, som komprimerer dine billeder uden at miste nogen kvalitet. Så vi har testet adskillige WordPress-optimeringsplugins og her anført i henhold til deres

7 Bedste Image Optimizer Plugin til WordPress

# 1 WP-smush

WP smush

Når det drejer sig om Image Optimization, da WP Smush er den bedste løsning. Det reducerer billedfilstørrelser og forbedrer ydelsen. Ved hjælp af dette plugin kan du indstille en maksimal bredde og højde på store billeder, og det vil blive optimeret med kun et klik.

WP bulk smush

Dette plugin giver en optimeringsmulighed i bulk, som du kan optimere 50 vedhæftede filer ad gangen. Men det kan smadre billeder op til 32MB. Når du uploader billeder, optimeres det automatisk alle billeder. 

WP Smush optimerer billeder ved hjælp af avancerede tabsfri komprimeringsteknikker. Det kan behandle JPEG-, GIF- og PNG-billedfiler.

For at installere dette plugin skal du få Smush API fra her.

WP Smush-pluginet fås i både gratis og premium. I pro version får du total løsning til billedoptimering. Det gør det 2x – 10x mere komprimering end tabsløs uden næsten intet kvalitetstab. Du behøver ikke vente længere på bulk-smush, da det begynder at arbejde med et enkelt klik. Dette plugin leveres med Hummingbird sidespeed booster, Uptime monitorering og sikkerhedshærdning.

Nøglefunktioner:

 • Optimer dine billeder ved hjælp af avancerede tabsfri komprimeringsteknikker.
 • Konverter automatisk PNG-filer til lossy JPEG.
 • WP Smush-plugin leveres med Hummingbird sidespeed-forstærker, oppetidskontrol og sikkerhedshærdning.
 • Efter indlæsning af billeder gør deres server alt det tunge løft, så dit websted aldrig bliver langsomt.

Priser:

$ 49 / måned. Start din gratis prøveperiode.

# 2 ShortPixel

shortpixel

ShortPixel er en af Bedste Image Optimizer Plugin. Det leveres med en masse funktioner, der hjælper med at optimere dine billeder let. Dette plugin er ovre 20.000 aktive installationer. 

Først skal du få en API nøgle fra ShortPixel for at aktivere den. Efter dette kan du optimere miniaturebilleder såvel som fremhævede billeder. Det kan komprimere JPG, PNG, GIF-billeder og også PDF-dokumenter. Og dette plugin passer til både Photography og WooCommerce websted. Det bedste er, at der ikke er nogen filstørrelsesgrænse, du kan uploade alle størrelser på billeder. Så din fotografering eller WooCommerce-webstedets billedkvalitet forbliver den samme og indlæses hurtigere.

Du kan køre ShortPixel-plugin til flere websteder med en enkelt API-nøgle. Det fungerer også godt med NextGEN-galleriet, Foo Gallery og andre gallerier og skydere.

Nøglefunktioner:

 • Det kan optimere dine billeder fra 250 kb til 60KB.
 • Du kan køre ShortPixel-plugin på flere websteder med en enkelt API-nøgle.
 • Ingen filstørrelsesgrænse.
 • Det kan komprimere JPG, PNG, GIF og lige PDF Dokumenter.
 • Du kan gendanne originale billeder når som helst.

Pris:

ShortPixel er et betalt plugin, du kan stadig bruge det gratis.

prisfastsættelse af shortpixel

# 3 EWWW Image Optimizer

ewww image optimizer

Hvis du har brug for gratis bedste Image Optimizer Plugin, så EWWW-billedoptimering er det bedste valg. Det har over 400.000+ aktive installationer og maks. Bedømt WordPress-plugin. Det optimerer automatisk dine billeder og endda dine tidligere uploadede billeder. 

Som standard bruger EWWW Image Optimizer tabfri optimeringsteknikker, så din billedkvalitet forbliver den samme. 

Du har ikke brug for nogen API-nøgle eller tredjepartstjeneste for at køre dette program. Du skal bare installere fra WordPress-plugingalleri, så begynder det at fungere. Det kan spare dig for hundreder af KB pr. Billede, med det sparer det også din båndbredde. De leverer også EWWW Image Optimizer Cloud. 

Nøglefunktioner:

 • 100% gratis Plugin.
 • Du har ikke brug for en API nøgle til at køre dette plugin.
 • Du kan bruge dette plugin på flere websteder.
 • Det optimerer dine billeder hurtigt og gør dit websted hurtigere.

Pris:

100% Gratis. 

# 4 Optimus

Optimus billedoptimering

Optimus er et billedeoptimeringsplugin af KeyCdn. Det reducerer dine billedfilstørrelser uden ændringer i billedkvalitet. På denne måde indlæses dine webstedsbilleder meget hurtigt og forbedres SEO

For at bruge Optimus skal du blot installere dette plugin. Fra værktøjer kan du optimere alle billeder fra dit websted. Det reducerer filstørrelsen op til 70% og forbedre ydelsen. 

Dette plugin har 3 typer prisplan- optimus, Optimus HQ og Optimus HQ Pro. Optimus er en gratis plan, så du kan bruge den uden omkostninger. Men du kan uploade maksimalt 100 KB billeder af filstørrelse. Betalte planer har ingen grænse.

Nøglefunktioner:

 • Godt for WooCommerce og Fotografering internet side.
 • Du kan bruge en licens til alle egne websteder.
 • Det understøtter WordPress Mobile Apps og Windows Live Writer.

Pris:

Gratis | $ 19 / år.

# 5 Forestil dig Image Optimizer

Forestil dig Image Optimizer

Hvis du vil Bedste image optimizer plugin , så skal du prøve Forestil dig Image Optimizer. Imagify bruger deres mest avancerede værktøj til billedkomprimering, så dine billeder optimeres meget let.

De bruger tre typer billedkomprimeringsmetode, dvs. Normal, Aggressiv og Ultra. Du kan bruge en af ​​dem. Hvis du vælger det højere niveau af komprimeringsmetode, får du bedre størrelse, men reducerer billedkvaliteten noget. De komprimerer de mest almindelige billedformater som: JPG, PNG og GIF. Ved hjælp af gratis version plugin kan du uploade maksimalt 2MB billedfil. Men der er ingen begrænsning for at bruge Plugin med betalt version.

Forestil dig indstillinger

Nøglefunktioner:

 • De bruger deres server til at optimere dine billeder, så dit websted bliver ikke langsomt.
 • Du kan bruge Imagify på så mange sider, som du ønsker.
 • WooCommerce og NextGen Gallery kompatible. 

Pris:

Gratis | $ 4,99 / måned.

# 6 Kraken

Kraken

Kraken er en af Bedste image optimizer plugin til WordPress, der hovedsageligt passer til webstedet Photography, WooCommerce eller Travel blog. Kraken giver dig mulighed for at optimere og ændre størrelsen på nyt og eksisterende WordPress-billede. Det kan komprimere JPEG, PNG og animerede GIF’er. 

For at bruge dette plugin skal du bruge Kraken Image Optimizer’s API. Du kan bruge din Kraken.io API-nøgle på mange af dit websted. Du kan uploade et ZIP-arkiv ved at trække det til webgrænsefladen, så vil Kraken dekomprimere det og optimere alle billeder, der findes i arkivet. Deres webgrænseflade PRO med billedstørrelse og synkronisering til Dropbox.

Dette plugin er tilgængeligt i både Free og Pro version. Gratis version leveres med få funktioner og den maksimale filstørrelse, du kan uploade, er 100 KB. Men Pro-version tillader 32 MB. Pro-version inkluderer fuld API-adgang, ZIP-uploader, billedstørrelse, Kraken Cloud Storage og mange flere …

Nøglefunktioner:

 • Velegnet til fotografering, WooCemmerce eller enhver form for stort websted.
 • Maksimal grænse for upload af filoverførsel er 32 MB.
 • URL Paster, Page Cruncher.
 • Ændring af størrelse og synkronisering til Dropbox.

Pris:

Gratis | $ 5 / måned / 500 MB.

# 7 Imsanity

imsanity

Imsanity er god WordPress image optimizer plugin. Imsanity er godt for enhver form for websteder. Den ændrer størrelse automatisk på alle enorme billeder og gør dem små uden at ændre nogen kvalitet. Efter installationen kan du konfigurere den med en maksimal bredde, højde og kvalitet.

Imsanity leverer også en størrelse-størrelse-størrelse, så du kan ændre størrelsen på tidligere uploadede billeder.

Nøglefunktioner:

 • Skalerer automatisk store billeder automatisk.
 • Det kan konvertere BMP filer til JPG.
 • Du kan manuelt indstille dets maksimale bredde, højde og kvalitet.

Pris:

Gratis.

Afslutter

Alle elsker billeder. Billeder i indhold, der kan være på sider eller indlæg, er altid et godt valg. Det hjælper med at forstå bedre for dine besøgende. Når en besøgende kommer til dit websted og kun finder tekst og tekst, forlader han sandsynligvis dit websted. Fordi din artikel var nyttig, men ikke godt arrangeret. Så hvis du tilføjer billeder, bliver artiklen mere attraktiv for dine besøgende. Vi ved “Et billede er værd tusind ord”

Tilføjelse af billeder til indlæg hjælper altid med at forstå bedre og hurtig. Brugere kan huske i meget lang tid. Mere end det hjælper dette også med at bringe trafik fra Google-billeder.

Det er godt at tilføje billeder på webstedet, når det er optimeret. For hvis du ikke optimerer billeder, vil det bremse dit websted og øge indlæsningstiden. Mange newbie-bloggere optimerer ikke deres billeder, og deres websted bliver meget langsomt. Dette bruger også de fleste ressourcer fra din hosting. Så i denne artikel skriver jeg om 7 Bedste Image Optimizer Plugin til WordPress. Så hvis du ikke ved, hvordan du optimerer billeder Photoshop, så hjælper dette plugin dig med det optimere.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map