7 Bedste WordPress Backup Plugins fra 2020

04.06.2020
PLUGINS '7 Bedste WordPress Backup Plugins fra 2020
0 10 мин.

Hvert websted har brug for en pålidelig sikkerhedskopieringsplan for at forhindre, at den bliver udslettet, uden for nettet i tilfælde af en katastrofal fiasko, f.eks. hacket WordPress. For WordPress-websteder er backupløsninger let tilgængelige som plugins og hjælper med at beskytte dit websteds filer fra malware, hacks, brugerfejl, serveruheld og dårlige kommandoer blandt mange andre.


Dog at være så mange som de er, nogle WordPress-backup-plugins er ikke så effektive som resten og kan måske lade dig og dit websted ned. Du skal nøje vælge de bedste på markedet og også vælge dem, der passer til dine backup-behov.

Nedenfor fremhæver vi nogle af de mest populære og vigtigere, bedste WordPress-backup-plugins til WordPress-websteder.

7 bedste WordPress Backup Plugins Sammenlignet

1. BackupBuddy

BackupBuddy leverer en komplet backup-løsning til WordPress-websted. Dette betyder, at du kan sikkerhedskopiere både dit websteds database og alle andre WP-filer på én gang. Hvis du desuden foretager nogle ændringer, der kun vil påvirke enten databasen eller blot filerne og har brug for at lave en sikkerhedskopi før det, kan denne sikkerhedskopieringsindstilling tilpasses, så du får muligheden for at lave en

 • kun backup af databasen,
 • en fil-kun backup eller
 • en fuld sikkerhedskopi.

backupbuddy instrumentbræt

Disse sikkerhedskopier kan udføres manuelt eller automatisk gennem forskellige tidsplaner, der inkluderer time, dagligt, to gange dagligt, ugentligt, månedligt og mange andre.

Den resulterende backup-fil gemmes som en zip-fil, der kan downloades til din enhed.

backup-buddy-skabe-backup

Bortset fra at gemme din sikkerhedskopi lokalt, giver BackupBuddy dig muligheden for at gemme den eksternt direkte fra plugin.

Den mest anbefalede fjernlagringsplacering er BackupBuddy Stash. Denne lagerplads hostes af BackupBuddy, og kunder får 1 GB gratis. Yderligere lagerplads kan købes med en præmie. Andre fjernlagringssteder inkluderer blandt andet Amazon S3, Google Drive og Dropbox.

backupbuddy-remote-destinationer

Nogle gange kan der opstå fejl under sikkerhedskopier, og sådanne problemer har brug for øjeblikkelig opmærksomhed (fordi det sandsynligvis betyder, at din sikkerhedskopi ikke er komplet, hvilket forlader dit websted sårbart).

BackupBuddy-plugin har en øjeblikkelig underretningsfunktion, der automatisk sender dig en e-mail i tilfælde af fejl. Det kan også konfigureres til at sende dig underretninger, hver gang en vellykket sikkerhedskopi er afsluttet.

backupbuddy-guiden

ImportBuddy er det importværktøj, du kan bruge, hvis du har brug for at gendanne dit WordPress-websted til en tidligere vellykket sikkerhedskopi (i tilfælde af at der sker noget tragisk). Importværktøjet er meget nemt at bruge og bogstaveligt talt gør alt det tunge løft og arbejde for dig.

backupbuddy-gendannelse

Hent BackupBuddy Pro

2. UpdraftPlus

UpdraftPlus er et andet meget populært WordPress-backup-plugin – det har en meget intuitiv brugergrænseflade, der giver dig mulighed for at udføre manuelle eller automatiske sikkerhedskopier med et enkelt klik. Automatiske sikkerhedskopier kan planlægges ske efter bestemte forudindstillede tider, der inkluderer hver 4. time, hver 8. time, hver 12. time, dagligt, ugentligt, hver uge og hver måned.

updraftplus-tidsplan

Disse sikkerhedskopieringsfunktioner er logget omfattende, så eventuelle fejl og advarsler kan vises på WordPress admin panel og også sendes til dit websteds administrator e-mail-adresse.

Dette plugin er kompatibelt med WordPress-installationer på flere websteder, så du kan sikkerhedskopiere flere websteder på én gang. Det giver dig også mulighed for at gendanne individuelle steder i netværket uden at påvirke resten – en meget nyttig funktion, hvis nogle steder i netværket mislykkes, mens de andre fortsætter med at arbejde korrekt.

Kontrolpanelet til sikkerhedskopiering og gendannelse er bekvemt placeret på netværksdashboardet, hvilket giver dig nem og bekvem adgang til at administrere dine flere websteder.

updraft-multisite

UpdraftPlus har en migreringsfunktion, der giver dig mulighed for at klone og flytte hele dit WordPress-websted til et nyt domæne. Dette er muligt, fordi plugin også kan sikkerhedskopiere ikke-WordPress-filer og databaser, hvilket gør det muligt at udføre en komplet migrering let og uden behov for anden indgriben..

updraftplus-klon

Plugin giver dig muligheden for enten at gemme sikkerhedskopier på dens interne hvælvningslagring (med 1 GB gratis for sine kunder) eller bruge andre fjernlagringsmuligheder som Google Drive, Dropbox, Amazon S3 og Rackspace.

updraftplus-remotestorage

Hent UpdraftPlus Backup-plugin

3. WP-DB-sikkerhedskopi

Dette WordPress-backup-plugin er en anden sikkerhedskopi end ovenstående. Det giver dig mulighed for at tage sikkerhedskopi af dine kerne-databasetabeller såvel som andre tabeller i din database, som valgfrit kan vælges som en del af sikkerhedskopien.

wp-db-backup-vælg-tabeller

Det giver dig muligheden for enten at sende sikkerhedskopien til din browser til download til din enhed eller e-maile sikkerhedskopifilen til din WordPress admin adresse.

e-mail-backup-fil

Disse sikkerhedskopier kan planlægges ske på bestemte, forudindstillede tidspunkter, der inkluderer time, dagligt, to gange dagligt og ugentligt. Hvis du ikke har brug for sikkerhedskopier, kan du deaktivere processen ved blot at vælge “aldrig” -indstillingen under planlægningsmulighederne.

planlagt-backup

Den gode ting med dette plugin er, at det er helt gratis. Selvfølgelig er det begrænset til kun at levere sikkerhedskopier til dine databasetabeller – men det er et fantastisk flot plugin, der holder størrelsen på sikkerhedskopier små og samtidig bevare den vigtigste del af WP – dit indhold.

Download WP-DB-backup-plugin

4. BlogVault

Udover sikkerhedskopiering og migreringsfunktioner som f.eks. Plugins nævnt ovenfor, gør BlogVault endda lidt mere.

Det er det ideelle backup-plugin til test af nye ændringer eller nye funktioner på dit websted. Det giver dig mulighed for at oprette et iscenesættelsessted uden ekstra omkostninger. I det væsentlige giver dette dig en platform til at teste nye temaer og plugins samt tema- og plugin-opdateringer uden at påvirke livewebstedet.

blogvault-iscenesættelse-site

Når du har testet disse nye funktioner, kan du skubbe de ønskede ændringer til dit live-websted fra iscenesættelseswebstedet, hvilket gør det meget praktisk at bruge.

Dens vigtigste opgave (levering af sikkerhedskopieringer) udføres meget smart og er meget organiseret. Sikkerhedskopier kan gemmes trinvist, hvilket betyder, at nye ændringer synkroniseres trinvist med den seneste sikkerhedskopi. Dette reducerer drastisk den lagerplads, der kræves for at bevare sikkerhedskopierne. Den automatiske backup-funktion giver dato og tidstempler, der gør det muligt at gemme disse sikkerhedskopier på en meget organiseret måde, fra gammel til ny, i op til 365 dage.

blogvault-historie

Hostingproblemer, hacks og serveruheld og andre katastrofale fejl skulle ikke bekymre dig, fordi Blogvault tilbyder en meget hurtig gendannelsesproces fra webstedet fra de uafhængige sikkerhedskopieringssteder (Google Drive, Amazon S3, Dropbox osv.). Det giver dig også en meget nem at bruge migreringsfunktion uden ekstra omkostninger. Dette gør det meget praktisk, hvis du vil skifte til en anden vært. Selv WPEngine-brug BlogVault er deres standard migreringsplugin.

blogvault-fjernbetjening

Kontroller BlogVault Backup Plugin

5. WordPress Backup til Dropbox

Som navnet antyder, er dette backup-plugin primært beregnet til at give dig ubegrænsede Dropbox-sikkerhedskopier og -gendannelser samt ubegrænsede lokale sikkerhedskopieringer og gendannelser. Dette betyder, at du kan oprette komplette automatiserede sikkerhedskopier, som inkluderer stedets database og WordPress-filer på enten lokal eller Dropbox-opbevaring. Disse kan derefter bruges til gendannelse, hvis dit websted støder på noget problem.

wordpress-backup-til-dropbox

Plugin har en automatiseret e-mail-rapportering, der informerer dig om sikkerhedskopieringsstatus direkte til din indbakke.

Det har en webstedsadministrator, der giver dig mulighed for at kopiere, klone eller migrere websteder. Disse betyder i det væsentlige den samme ting og gør det ganske nemt at flytte dine WordPress-filer fra et domæne til et andet og kan findes på plugins dashboard.

Bortset fra at udføre sikkerhedskopier er dette plugin udstyret med en optimeringsfunktion, der forbedrer dit websteds databaseytelse, når du udfører sikkerhedskopier. Den forsøger også at reparere eventuelle databasefejl med en mulighed for at lykkes, hvis fejlen ikke er for stor.

ekstra-optioner-dropbox

Download sikkerhedskopi & Gendan Dropbox-plugin

6. Duplicator

Nogle WordPress-backup-plugins giver dig mulighed for at migrere dit websted, men dine brugere oplever muligvis noget nedetid i processen. Duplicator giver dig mulighed for at flytte, klone eller migrere dit websted (er) til et nyt domænenavn eller vært uden slet nedetid overhovedet. Dette er en virkelig vigtig funktion for travle websteder, fordi enhver nedetid betyder et indtægtstab.

duplikator

Duplicator kan også klone et live websted til et iscenesættelsesområde, hvilket giver dig en platform til at teste nye temaer og til at prøve nye plugins uden at påvirke det live websted. Når du har prøvet nye funktioner, kan de ønskede ændringer hurtigt og hurtigt skubbes tilbage til det levende websted. Plugin giver dig også mulighed for at trække hele livewebstedet til en lokal vært for videre udvikling.

Når det kommer til sikkerhedskopier, kan Duplicator udføre planlagte sikkerhedskopieringer, som kan gemmes på flere fjernlagringssteder, såsom Dropbox, Google Drive, Amazon S3 og FTP. Denne sikkerhedskopifunktion forbedres af en meddelelsesfunktion, der meddeler dig øjeblikkeligt, at der opstår et problem, f.eks. Når der er en timeout, og også når sikkerhedskopien er færdig, via e-mail.

bygning-pakker

Hent Duplicator Pro 

7. BackWPUp

Den gratis version af BackWPUp er ret begrænset. Pro-versionen er imidlertid fuldt udstyret med meget nyttige funktioner. Den fås i 5 premium-pakker, der inkluderer en standardversion, en forretningsversion, en udviklerversion, en Supreme-version og en agenturversion. De forskellige faktorer mellem disse premium-pakker er omkostningerne og antallet af domæner, som hver kan understøtte. Bortset fra det er de ret ens med hensyn til de funktioner, de tilbyder.

backwpup

Hver version giver dig muligheden for enten at udføre komplette database-sikkerhedskopier eller komplette sikkerhedskopier af websteder (database plus WP-filer).

backwpup-opgaver

Det giver dig også muligheden for at gemme disse sikkerhedskopier på fjernlagringspladser som Dropbox, Amazon S3, Microsoft Azure, Rackspace og SugarSync. Det kan også levere en downloadbar version gennem browseren eller sende den til din WordPress admin-adresse.

save-backup-destination

Plugin kan konfigureres til at sende en lograpport om sikkerhedskopieringsprocessen via admin-adressen, så du kan fejlfinde eventuelle sikkerhedskopieringsfejl, der måtte opstå.

send-log-filer

Det understøtter flere websteder, hvilket betyder, at du kan udføre sikkerhedskopier samt gendanne mange websteder på én gang. Det kan også udføre databasekontrol for de flere websteder og advare dig om eventuelle fejl, der opdages.

Premium BackWPUp-kunder får fordelen ved personlig support, og dette er meget fordelagtigt, hvis de sidder fast, mens de bruger plugin.

Kontroller BackWPUP Backup Plugin

Konklusion

Din værts backup-service er muligvis ikke tilstrækkelig til at garantere dit websteds tilgængelighed – især hvis der er en katastrofal fejl. Desuden skal du ALDRIG kun stole på sikkerhedskopierne af din vært, fordi dit websted er dit ansvar. Derfor er brug af et af disse WordPress-backup-plugins en vigtig del af dit webstedsvedligeholdelse. De kan bogstaveligt redde dit livs værd at arbejde til en meget overkommelig pris og er en af ​​de mest let begrundede udgifter i forbindelse med dit websted.

Hvilket WordPress backup-plugin du bruger, så lad os vide det i kommentarsektionen.

relaterede artikler,

 • Sådan migreres dit WordPress-sted til en ny vært uden nedetid
 • 5 bedste WordPress Migration-plugins til sikkert at flytte WordPress-websted til en ny vært
 • 7 bedste Google AdSense-plugins til WordPress [2017-udgave]
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector