7 bedste WordPress-kontaktformular-plugins 2016

Før du kontrollerer de bedste WordPress-kontaktformular-plugins, skal du læse, hvad der er kontaktformular, og hvorfor du skal bruge det.


EN Kontaktformular er dybest set et sæt spørgsmål udfyldt på hjemmesiden af ​​din besøgende, der automatisk sendes til din e-mail, når den udfyldes. Du kan bruge det til alt, hvad du vil, men her er de almindelige eksempler, Feedback, spørgsmål, anmodning om service / information osv. Så du behøver ikke at bekymre dig igen om spammere, alle mails håndteres af serversiden og ingen chance for at lække information. Så her er 10 Bedste WordPress-kontaktformular-plugins

Du kan være interesseret i,

Top 20 WordPress-porteføljetemaer 2016

eller, 20 håndplukket gratis WordPress-blogtema

10 bedste WordPress-kontaktformular-plugins

WPForms

Bedste WordPress-kontaktformular-plugins

WPForms er det kraftigste WordPress-kontaktformular-plugin. Denne formular giver dig mulighed for at oprette smukke kontaktformularer, abonnementsformularer, betalingsformularer og andre formularer til dit websted på få minutter. Det reagerer 100% på mobilenheder, så dine formularer ser altid godt ud på alle enheder som mobil, tablet, laptop og andre enheder. Det kommer med træk & slip funktioner, så du ikke behøver at kende nogen kodningsevner.

Du kan opgradere dette gratis plugin efter ønske. Pro version pris er $ 39 pr. år og $ 399 engangs betaling. I PRO-version får du ekstra funktioner – AWeber addon, brugerregistrering addon, Kampagne Monitor addon, GetResponse addon, Mailchiimp addon, PayPal standard addon osv. Bare installer dette plugin, opsæt din form og tilføj kortkode overalt og din form er klar.

Kontaktformular 7

Bedste WordPress-kontaktformular-plugins

Kontaktformular 7 er en kraftig og enkel form, der kan administrere flere kontaktformularer, plus du kan tilpasse formularen og postindholdet fleksibelt med simpel markering. Formularen understøtter Ajax-drevet indsendelse, CAPTCHA, Akismet spamfiltrering osv. Det er let at opsætte, bare gå til indstilling og oprette din form. Denne form er 100% gratis, så du behøver ikke at opgradere eller noget.

Caldera Forms

Bedste WordPress-kontaktformular-plugins

Caldera Forms er en anden slags WordPress formbuilder. Du kan oprette en fantastisk look-form med dens intuitive træk-og-slip-interface. Det har mange funktioner, så du kan cusmomize hvad som helst endda knapper. Uanset om du opretter en enkel kontaktformular eller et komplekst system, vil du elske træk og slip-editoren. Det er gratis plugin og kan opgraderes for at få ekstra tilføjelser, som udgangsprisen er $ 49.

Ninja Forms

Bedste WordPress-kontaktformular-plugins

Ninja Forms er den nemmeste måde at opbygge enhver form, du har brug for til dit WordPress-websted. Du må ikke længere rod med kode eller bekymre dig om sammensatte begrænsninger. Med en simpel træk og slip-grænseflade kan du oprette form når som helst. Her giver brugerdefinerede inputmasker dig mulighed for at begrænse brugerinput i dine formularer til ting som telefonnumre, valuta og datoer. Ninja Forms har også et komplet bibliotek med tilføjelser til at tage dine formularer til nye højder. Der er 40 betalt tilgængelige tilføjelser, hvilken pris er $ 39 til enkelt sted.

NM-kontaktformularer

NM-formularer

NM-kontaktformularer er gratis form, som gør det nemt at oprette din formular med træk og slip-indstilling let. Det har ingen premium version, så du får alle A-Z-funktioner her. Efter installationen af ​​dette plugin kan du kontrollere over hver ting og hvert felt og ingen kodning færdighed krævet her. Nogle følgende tilgængelige felttyper: Tekst, Textarea, E-mail, Afkrydsningsfelt, Radioknapper, upload af en enkelt fil og Recaptcha osv. Recaptcha kan aktiveres fra google, og du skal indsende webstedsnøgle og hemmelig nøgle.

WCP-kontaktformular

Fange

WCP Kontaktformular er en multifunktionel form, der kan bruges i mange former. Hovedfunktionen i vores kontaktformular er klar til brug sæt af felterne inkluderer CAPTCHA, som du straks kan bruge efter installationen. Det er helt gratis, alt hvad du har brug for det er at installere plugin og tilføje kontaktformular på to måder – som kortkode via TinyMCE-værktøjslinjeknap, som widget til en sidesidefelt.

Form Builder

Kontaktformular

Hvis du vil have en kreativ lydhør Gratis kontaktformular med flere skabeloner og temaindstillinger, så er Form Builder en god mulighed for dig. Formularen indeholder alle de formularfeltyper, der er nødvendige for at oprette en komplet kontaktformular, hvor du kan aktivere eller deaktivere samt omarrangere. Produktets lydhørhed giver dig mulighed for at blive tilgængelig til kontakt ved hjælp af forskellige gadgets. Pro version pris fra $ 15.

Form Builder af CaptainForm

Bedste WordPress-kontaktformular-plugins 2016

CaptainForm er en WordPress form builder uden tilføjelser, let at bruge og giver avanceret funktionalitet. Det kræver ingen kodningsfærdigheder, og det er ideelt til at opbygge nogen form for form lige fra instrumentbrættet, f.eks .: ordreformularer, registreringsformularer, undersøgelser, afstemninger, brugerindgivne stillinger og mere. CaptainForm er en formbygger integreret med mange tredjepartsapps og betalingsprocessorer som Google Drive, SalesForce, ActiveCampaign, Dropbox, PayPal, Authorize.net, Stripe og mange flere.

Men der er en grænse for denne form. Hvilket betyder, at der er 4 forskellige serviceplaner til rådighed: en gratis plan og 3 betalte planer, der arbejder på et årligt abonnementsgrundlag. Regelmæssig (gratis): 3 formularer, 15 felter / formular, 500 indsendelser / måned, 100 MB lagerplads. Og Pro version form fra og med $ 35/ år, som giver ubegrænsede formularer, 5k indsendelse, 500 MB plads osv. Denne form er bedre end andre bedste WordPress-kontaktformular-plugins.

Meget enkel kontaktform

WordPress-kontaktformular-plugins 2016

Hvis du bare søger en enkel Kontaktformular, så er det en fantastisk mulighed. Det indeholder kun Navn, E-mail, Emne og Besked. Og en simpel captcha sum. Brug kortkode [kontakt] til at få vist form på side, eller brug widget’en til at vise form i sidebjælken eller en hvilken som helst side.

Form Builder

form

Kontaktformularbygger er det bedste værktøj til hurtigt at arrangere en kontaktformular til dine kunder og besøgende. Formularen indeholder alle de formularfeltyper, der er nødvendige for at oprette en komplet kontaktformular. Produktets lydhørhed giver dig mulighed for at blive tilgængelig til kontakt ved hjælp af forskellige gadgets, og det inkluderer også Captcha og ReCaptcha ordbekræftelse. Formularen har en integrerende Google Maps-funktion, der giver dig mulighed for at vise placeringen af ​​dit kontor ved hjælp af Google kort.

Dette er gratis plugin, og du kan opgradere det ved at købe en Pro version, som koster $ 30/Domæne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map