7 Beste WordPress contactformulier plug-ins 2016

04.06.2020
PLUGINS '7 Beste WordPress contactformulier plug-ins 2016
0 5 мин.

Voordat u de beste WordPress contactformulier-plug-ins controleert, leest u wat het contactformulier is en waarom u het nodig heeft.


EEN Contact Formulier is in feite een reeks vragen die door uw bezoeker op de webpagina is ingevuld en die automatisch naar uw e-mail wordt gestuurd wanneer deze is ingevuld. Je kunt het gebruiken voor alles wat je wilt, maar hier zijn de algemene voorbeelden, Feedback, vragen, service / informatieaanvraag etc. U hoeft zich dus geen zorgen meer te maken over spammers, alle e-mails worden afgehandeld door de server en hebben geen kans om informatie te lekken. Dus hier zijn 10 Beste WordPress contactformulier plug-ins

Mogelijk bent u geïnteresseerd in,

Top 20 WordPress Portfolio-thema’s 2016

of, 20 zorgvuldig uitgekozen gratis WordPress-blogthema

10 Beste WordPress contactformulier plug-ins

WPForms

Beste WordPress contactformulier plug-ins

WPForms is de krachtigste plug-in voor WordPress-contactformulieren. Met dit formulier kunt u binnen enkele minuten prachtige contactformulieren, abonnementsformulieren, betalingsformulieren en andere soorten formulieren voor uw site maken. Het reageert 100% mobiel, dus uw formulieren zien er altijd geweldig uit op alle apparaten, zoals mobiel, tablet, laptop en andere apparaten. Het komt met slepen & drop-functies, dus u hoeft geen codeervaardigheid te kennen.

U kunt deze gratis plug-in naar wens upgraden. Pro versie prijs is $ 39 per jaar en $ 399 eenmalige betaling. In PRO-versie krijgt u extra functies: AWeber-add-on, gebruikersregistratie-add-on, Campaign Monitor-add-on, GetResponse-add-on, Mailchiimp-add-on, PayPal-standaard-add-on enz. Installeer deze plug-in, stel uw formulier in en voeg het toe Korte code op elke plaats en uw formulier is klaar.

Contactformulier 7

Beste WordPress contactformulier plug-ins

Contactformulier 7 is een krachtig en eenvoudig formulier dat meerdere contactformulieren kan beheren, plus u kunt het formulier en de inhoud van de mail flexibel aanpassen met eenvoudige opmaak. Het formulier ondersteunt door Ajax ondersteunde inzendingen, CAPTCHA, Akismet-spamfilters enz. Het is eenvoudig in te stellen, ga gewoon naar instellen en maak uw formulier. Dit formulier is 100% gratis, dus je hoeft niet te upgraden of zoiets.

Caldera-formulieren

Beste WordPress contactformulier plug-ins

Caldera Forms is een ander soort WordPress-formulierbouwer. U kunt een geweldige look maken met de intuïtieve interface voor slepen en neerzetten. Het heeft veel functies, dus je kunt alles aanpassen, zelfs knoppen. Of u nu een eenvoudig contactformulier of een complex systeem maakt, u zult dol zijn op de slepen-en-neerzetten-editor. Het is een gratis plug-in en kan worden geüpgraded om extra add-ons te krijgen, wat de startprijs is $ 49.

Ninja Forms

Beste WordPress contactformulier plug-ins

Ninja Forms is de gemakkelijkste manier om elk formulier te bouwen dat je nodig hebt voor je WordPress-website. Geen gedoe meer met code of zorgen over verzonnen beperkingen. Met een eenvoudige interface voor slepen en neerzetten kunt u op elk moment een formulier maken. Met aangepaste invoermaskers kunt u gebruikersinvoer in uw formulieren beperken voor zaken als telefoonnummers, valuta en datums. Ninja Forms heeft ook een complete bibliotheek met add-ons om je formulieren naar nieuwe hoogten te brengen. Er zijn er 40 Betaald add-ons beschikbaar, welke prijs is $ 39 voor één site.

NM Contactformulieren

NM Formulieren

NM Contact Forms is een gratis formulier waarmee u eenvoudig uw formulier kunt maken met slepen en neerzetten. Het heeft geen premium-versie, dus u krijgt hier alle A-Z-functies. Na het installeren van deze plug-in heeft u controle over elk ding en elk veld en is hier geen codeervaardigheid vereist. Sommige van de volgende veldtypen zijn beschikbaar, zoals: Tekst, Textarea, E-mail, Selectievakje, Keuzerondjes, Uploaden van één bestand en Recaptcha enz. Recaptcha kan worden ingeschakeld via Google en u moet een sitesleutel en geheime sleutel opgeven.

WCP-contactformulier

Vastleggen

WCP Contactformulier is een multifunctioneel formulier, dat in vele vormen kan worden gebruikt. Belangrijkste kenmerk van ons contactformulier is een kant-en-klare set van de velden inclusief CAPTCHA, die u direct na installatie kunt gebruiken. Het is helemaal vrij, alles wat je nodig hebt is de plug-in installeren en het contactformulier op twee manieren toevoegen: als shortcode via de TinyMCE-werkbalkknop, als widget naar een zijbalk op de pagina.

Form Builder

Contact Formulier

Als je creatief wilt reageren Gratis contactformulier met meerdere sjablonen en thema-opties, dan is Form Builder een goede optie voor jou. Het formulier bevat alle formulierveldtypen die nodig zijn om een ​​volledig contactformulier te maken, waar u het kunt activeren of deactiveren, maar ook kunt herschikken. De responsiviteit van het product stelt u in staat om beschikbaar te worden voor contact met verschillende gadgets. Pro versie prijs vanaf $ 15.

Form Builder door CaptainForm

Beste WordPress contactformulier plug-ins 2016

CaptainForm is een WordPress-formulierbouwer zonder add-ons, gemakkelijk te gebruiken en biedt geavanceerde functionaliteit. Het vereist geen codeervaardigheden en het is ideaal om elk type formulier rechtstreeks vanaf het dashboard te bouwen, zoals: bestelformulieren, registratieformulieren, enquêtes, peilingen, door gebruikers ingezonden berichten en meer. CaptainForm is een formulierbouwer die is geïntegreerd met veel apps en betalingsverwerkers van derden, zoals Google Drive, SalesForce, ActiveCampaign, Dropbox, PayPal, Authorize.net, Stripe en nog veel meer.

Maar er is een limiet aan dit formulier. Dat betekent dat er 4 verschillende serviceplannen beschikbaar zijn: een gratis abonnement en 3 betaalde abonnementen, werkend op jaarbasis. Normaal (gratis): 3 formulieren, 15 velden / formulier, 500 inzendingen / maand, 100 MB opslagruimte. En Pro versie formulier vanaf $ 35/ jaar met onbeperkte formulieren, 5k-inzending, 500 MB ruimte enzovoort. Dit soort formulier is beter dan andere Beste WordPress Contactformulier-plug-ins.

Zeer eenvoudig contactformulier

WordPress contactformulier plug-ins 2016

Als je er gewoon een zoekt gemakkelijk Contact Formulier, dan is het een prima optie. Het bevat alleen naam, e-mail, onderwerp en bericht. En een simpele captcha-som. Gebruik shortcode [contact] om het formulier op de pagina weer te geven of gebruik de widget om het formulier in de zijbalk of op een andere pagina weer te geven.

Form Builder

het formulier

Contact Form Builder is de beste tool om snel een contactformulier te regelen voor uw klanten en bezoekers. Het formulier bevat alle formulierveldtypen die nodig zijn om een ​​volledig contactformulier te maken. De responsiviteit van het product stelt u in staat om beschikbaar te worden voor contact met behulp van verschillende gadgets en het omvat ook Captcha- en ReCaptcha-woordverificatie. Het formulier heeft een geïntegreerde Google Maps-functie waarmee u de locatie van uw kantoor kunt weergeven met Google Maps.

Dit is vrij plug-in en u kunt deze upgraden door een Pro versie, die kost $ 30/Domein.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector