7 cel mai bun plugin de optimizare a imaginilor pentru WordPress 2017

Nimeni nu-i place un site web lent. Dacă utilizatorii vizitează site-ul dvs. web și necesită câteva minute pentru a se încărca, atunci vor abandona site-ul dvs. și, eventual, nu vor mai reveni. Aveți la dispoziție doar 2 secunde pentru a atrage atenția vizitatorului. Dacă site-ul dvs. nu se încarcă la acel moment, probabil că părăsesc site-ul dvs. și le place să viziteze un alt site. Dacă site-ul dvs. se află în top 10 pe Google, atunci puteți pierde rang din cauza vitezei lente a paginii. Cu toate acestea, clasarea paginilor nu depinde doar de viteza site-ului, dar există o mulțime de factori pentru a vă clasifica site-ul. Dar viteza site-ului web are un impact imens asupra clasamentului site-ului dvs. pe motoarele de căutare precum Google, Bing, Yahoo, etc. Crearea site-ului WordPress este un proces foarte ușor, iar în acest articol, împărtășesc modul de optimizare a imaginilor WordPress cu cele mai bune Plugin pentru WordPress Image Compression.


Mulți începători folosesc imagini de înaltă calitate pe paginile lor, fără a le optimiza. Mulți utilizatori cred că prin optimizarea imaginii calitatea scade și pare mai rău decât cea normală. Dar nu este adevărat. Există mai multe plugin-uri de optimizare a imaginilor WordPress care vă comprimă imaginile fără a pierde nicio calitate. Deci, am testat mai multe plugin-uri de optimizare WordPress și enumerate aici în funcție de lor

7 cel mai bun plugin pentru optimizarea imaginilor pentru WordPress

# 1 WP-Smush

WP smush

Atunci când este vorba despre optimizarea imaginii, atunci WP Smush este cea mai bună soluție. Acesta reduce dimensiunile fișierelor de imagine și îmbunătățește performanța. Cu ajutorul acestui plugin, puteți seta o lățime maximă și o înălțime a imaginilor mari, iar acesta va fi optimizat cu un singur clic.

WP-ul vrac

Acest plugin oferă o opțiune de optimizare în vrac, cu ajutorul căreia puteți optimiza 50 de atașamente simultan. Dar poate zdrobi imagini până la 32MB. Când încărcați orice imagine, optimizează automat fiecare imagine. 

WP Smush optimizează imaginile folosind tehnici avansate de compresie fără pierderi. Poate prelucra fișiere de imagine JPEG, GIF și PNG.

Pentru a instala acest plugin, trebuie să obțineți Smush API-ul din aici.

Pluginul WP Smush este disponibil atât gratuit, cât și premium. În versiunea pro, veți obține o soluție totală pentru optimizarea imaginii. O face 2x – 10x mai multă compresie decât fără pierderi, fără pierderi de calitate aproape. Nu trebuie să mai așteptați pentru a face o mulțumire, deoarece începe să funcționeze cu un singur clic. Acest plugin este livrat cu rapel de viteză Hummingbird, monitorizare Uptime și întărire a securității.

Caracteristici cheie:

 • Optimizați-vă imaginile folosind tehnici avansate de compresie fără pierderi.
 • Convertiți automat fișierele PNG în JPEG cu pierderi.
 • Pluginul WP Smush este livrat cu rapel de viteză Hummingbird, monitorizare uptime și întărire a securității.
 • După încărcarea imaginilor, serverul lor face toate operațiile de ridicare grele, astfel încât site-ul dvs. să nu ajungă niciodată lent.

Prețuri:

49 $ / lună. Începe perioada gratuită de testare.

# 2 ShortPixel

shortpixel

ShortPixel este unul dintre Cel mai bun plugin pentru optimizarea imaginilor. Este livrat cu o mulțime de funcții care vă ajută să vă optimizați ușor imaginile. Acest plugin a terminat 20.000 instalații active. 

În primul rând, trebuie să obțineți un API-ul tasta de la ShortPixel pentru a o activa. După aceasta, puteți optimiza miniaturile, precum și imaginile prezentate. Poate comprima imagini JPG, PNG, GIF și, de asemenea, documente PDF. Iar acest plugin se potrivește atât pentru site-ul Photography cât și pentru site-ul WooCommerce. Cel mai bun lucru este că nu există o limită de dimensiune a fișierului, puteți încărca orice dimensiuni de imagini. Deci, calitatea imaginilor site-ului dvs. de fotografie sau site-ul WooCommerce rămâne la fel și se încarcă mai rapid.

Puteți rula pluginul ShortPixel pe mai multe site-uri web cu cheie API unică. De asemenea, funcționează excelent cu galeria NextGEN, Foo Gallery și orice alte galerii și glisiere.

Caracteristici cheie:

 • Vă poate optimiza imaginile 250KB la 60KB.
 • Puteți rula pluginul ShortPixel pe mai multe site-uri web cu o singură cheie API.
 • Fără limită de dimensiune a fișierului.
 • Poate comprima JPG, PNG, GIF și uniform PDF documente.
 • Puteți restaura imaginile originale oricând.

Preț:

ShortPixel este plugin plătit, totuși îl poți folosi gratuit.

prețuri shortpixel

# 3 Optimizator de imagini EWWW

optimizatorul de imagini ewww

Dacă aveți nevoie de cel mai bun plugin de optimizare a imaginilor, atunci Optimizatorul de imagini EWWW este cea mai bună alegere. Are peste 400.000 de instalări active și plugin-ul WordPress nominalizat maxim. Vă optimizează automat imaginile și chiar imaginile anterioare încărcate. 

În mod implicit, EWWW Image Optimizer folosește tehnici de optimizare fără pierderi, astfel încât calitatea imaginii dvs. rămâne aceeași. 

Nu aveți nevoie de nicio cheie API sau de un serviciu terț pentru a rula acest program. Pur și simplu instalați din galeria de pluginuri WordPress și va începe să funcționeze. Vă poate salva sute de KB pe imagine, cu acest lucru vă salvează lățimea de bandă. De asemenea, furnizează EWWW Image Optimizer Cloud. 

Caracteristici cheie:

 • 100% Gratuit Conecteaza.
 • Nu aveți nevoie de API-ul cheie pentru a rula acest plugin.
 • Puteți utiliza acest plugin pe mai multe site-uri.
 • Vă optimizează rapid imaginile și face site-ul dvs. mai rapid.

Preț:

100% Liber. 

# 4 Optimus

Optimizator de imagine Optimus

Optimus este un plugin de optimizare a imaginilor de către KeyCdn. Acesta reduce dimensiunile fișierelor dvs. de imagine fără nici o modificare a calității imaginii. Astfel, imaginile site-ului dvs. web se încarcă foarte rapid și se îmbunătățesc SEO

Pentru a utiliza Optimus, trebuie doar să instalați acest plugin. De la Instrumente puteți optimiza toate imaginile de pe site-ul dvs. web. Acesta reduce dimensiunea fișierului până la 70% și îmbunătăți performanța. 

Acest plugin are 3 tipuri de plan de prețuri- optimus, Sediul optimus și Optimus HQ Pro. Optimus este un plan gratuit, așa că îl puteți utiliza fără niciun cost. Dar puteți încărca maximum 100 KB imagini cu dimensiunea fișierului. Planurile plătite nu au nicio limită.

Caracteristici cheie:

 • Bun pentru WooCommerce și Fotografie website.
 • Puteți utiliza o licență pentru toate site-urile proprii.
 • Acceptă aplicații WordPress WordPress și Windows Live Writer.

Preț:

Gratuit | $ 19 / an.

# 5 Imaginați optimizatorul de imagine

Imaginați optimizatorul de imagine

Daca vrei Cel mai bun plugin pentru optimizarea imaginilor , atunci trebuie să încercați Imaginați optimizatorul de imagine. Imagify folosește instrumentul lor de compresie a imaginii cel mai avansat, astfel încât imaginile dvs. să fie optimizate foarte ușor.

Utilizează trei tipuri de metode de compresie a imaginii, adică Normal, Agresiv și Ultra. Puteți utiliza oricare dintre ele. Alegerea nivelului mai înalt al metodei de compresie vă va oferi dimensiuni mai bune, dar calitatea imaginii va fi oarecum redusă. Acestea comprimă cele mai comune formate de imagine, cum ar fi: JPG, PNG și GIF. Folosind pluginul pentru versiunea gratuită puteți încărca maximum 2MB fișier imagine. Dar nu există nicio restricție de utilizare a pluginului pentru versiunea plătită.

Imaginați Setări

Caracteristici cheie:

 • Ei își folosesc serverul pentru a vă optimiza imaginile, astfel încât site-ul dvs. să nu încetineze.
 • Puteți utiliza Imagify pe cât de multe site-uri doriți.
 • WooCommerce și NextGen Gallery compatibile. 

Preț:

Gratuit | $ 4,99 / lună.

# 6 Kraken

Kraken

Kraken este unul dintre Cel mai bun plugin de optimizare a imaginilor pentru WordPress, care se potrivește cu precădere site-ului Blog, fotografie, WooCommerce sau Travel. Kraken vă permite să optimizați și redimensionați imagini WordPress noi și existente. Poate comprima JPEG, PNG și GIF-uri animate. 

Pentru a utiliza acest plugin, aveți nevoie de API-ul Kraken Image Optimizer. Puteți utiliza cheia API Kraken.io pe multe site-uri. Puteți încărca o arhivă ZIP trăgând-o în Interfața Web, apoi Kraken o va decomprima și va optimiza toate imaginile găsite în arhivă. Interfața lor web PRO cu redimensionare imagine și sincronizare-Dropbox.

Acest plugin este disponibil atât în ​​versiunea gratuită, cât și în cea pro. Versiunea gratuită vine cu câteva funcții, iar dimensiunea maximă a fișierului pe care îl puteți încărca este de 100 KB. Dar versiunea Pro permite 32 MB. Versiunea Pro include acces API complet, încărcător ZIP, redimensionare imagine, stocare în cloud Kraken și multe altele …

Caracteristici cheie:

 • Potrivit pentru fotografie, WooCemmerce sau orice alt site web.
 • Dimensiunea maximă a încărcării fișierelor este 32 MB.
 • Adăugare URL, picătoare de pagini.
 • Redimensionarea imaginii și sincronizarea-Dropbox.

Preț:

Gratuit | 5 USD / lună / 500 MB.

# 7 Imsanity

imsanity

Imsanity este bun Plugin de optimizare a imaginilor WordPress. Imsanity este bun pentru orice fel de site-uri. Redimensionează automat toate imaginile uriașe și le face mici, fără a schimba nicio calitate. După instalare, îl puteți configura cu o lățime maximă, înălțime și calitate.

Imsanity oferă, de asemenea, o caracteristică de redimensionare în masă, astfel încât să puteți redimensiona imaginile încărcate anterior.

Caracteristici cheie:

 • Scalează automat imaginile mari.
 • Se poate converti BMP fișiere la JPG.
 • Puteți seta manual lățimea maximă, înălțimea și calitatea.

Preț:

Liber.

Înveliți

Toată lumea adoră imaginile. Imaginile din conținut care pot fi pe pagini sau postări, este întotdeauna o alegere bună. Vă ajută să înțelegeți mai bine pentru vizitatorii dvs. Atunci când un vizitator vine pe site-ul dvs. web și găsește doar text și text, atunci probabil, el părăsește site-ul. Pentru că articolul dvs. a fost util, dar nu bine aranjat. Deci, dacă adăugați imagini, articolul devine mai atractiv pentru vizitatorii dvs. Noi stim „O imagine valorează o mie de cuvinte“

Adăugarea de imagini la postări ajută întotdeauna să înțelegeți mai bine și rapid. Utilizatorii își pot aminti de foarte mult timp. Mai mult decât atât, acest lucru ajută, de asemenea, la aducerea traficului din imaginile Google.

Adăugarea de imagini în site-ul web este bună atunci când este bine optimizată. Deoarece dacă nu optimizați imaginile, acesta va încetini site-ul dvs. și va crește timpul de încărcare. Mulți bloggeri începători nu își optimizează imaginile, iar site-ul lor devine foarte lent. Aceasta folosește, de asemenea, cele mai multe resurse de la găzduire. Deci, în acest articol, scriu despre 7 Cel mai bun plugin pentru optimizarea imaginilor pentru WordPress. Deci, dacă nu știți cum să optimizați imaginile Photoshop, acest plugin vă va ajuta să faceți acest lucru Optimizați.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map