7 cele mai bune plugin-uri de backup WordPress din 2020

04.06.2020
PLUGINS '7 cele mai bune plugin-uri de backup WordPress din 2020
0 13 мин.

Fiecare site web are nevoie de un plan de rezervă fiabil pentru a nu-l elimina, de pe fața web-ului în cazul unei defecțiuni catastrofale cum ar fi hacked WordPress. Pentru site-urile WordPress, soluțiile de rezervă sunt ușor disponibile sub formă de plugin-uri și ajută la protejarea fișierelor site-ului dvs. de malware, hack-uri, erori ale utilizatorilor, blocări ale serverului și comenzi proaste, printre multe altele.


Cu toate acestea, fiind cât mai mulți sunt, unii Plugin-uri de backup WordPress nu sunt la fel de eficiente ca restul și s-ar putea să vă lase pe dvs. și pe site-ul dvs. web jos. Trebuie să le selectați cu atenție pe cele mai bune de pe piață și, de asemenea, să le selectați pe cele care se potrivesc nevoilor dvs. de rezervă.

În cele ce urmează, vom evidenția unele dintre cele mai populare și, mai important, cele mai bune pluginuri de backup WordPress pentru site-urile WordPress.

7 cele mai bune plugin-uri de backup WordPress comparate

1. BackupBuddy

BackupBuddy oferă o soluție completă de backup a site-ului WordPress. Aceasta înseamnă că puteți face backup atât în ​​baza de date a site-ului dvs., cât și în toate celelalte fișiere WP dintr-o dată. În plus, dacă efectuați unele modificări care vor afecta doar baza de date sau doar fișierele și trebuie să faceți o copie de rezervă înainte de aceasta, această setare de rezervă poate fi personalizată pentru a vă oferi opțiunea de a efectua o

 • baza de date numai de rezervă,
 • o copie de rezervă numai pentru fișiere sau
 • o copie de rezervă completă.

tabloul de bord de rezervă

Aceste copii de rezervă pot fi realizate manual sau automat prin diferite programe care includ orar, zilnic, de două ori pe zi, săptămânal, lunar și multe altele.

Fișierul de rezervă rezultat este salvat ca fișier zip care poate fi descărcat pe dispozitiv.

de backup-buddy-creați-copie de rezervă

În afară de stocarea locală a backupului, BackupBuddy vă oferă opțiunea de a o stoca de la distanță direct de pe plugin.

Cea mai recomandată locație de stocare la distanță este BackupBuddy Stash. Acest spațiu de stocare este găzduit de BackupBuddy, iar clienții primesc 1 GB gratuit. Spațiu suplimentar de depozitare poate fi achiziționat la un nivel premium. Alte locații de stocare la distanță includ Amazon S3, Google Drive și Dropbox, printre multe altele.

backupbuddy-remote-destinații

Uneori pot apărea erori în timpul copiilor de siguranță și astfel de probleme necesită atenție imediată (deoarece probabil înseamnă că backup-ul dvs. nu este complet lăsând site-ul dvs. vulnerabil).

Pluginul BackupBuddy are o caracteristică de notificare instantaneă care vă trimite automat un e-mail în caz de eroare. De asemenea, poate fi configurat pentru a vă trimite notificări de fiecare dată când a fost finalizată o copie de rezervă de succes.

backupbuddy-expertul

ImportBuddy este instrumentul de importare pe care îl puteți utiliza dacă aveți nevoie pentru a restabili site-ul dvs. WordPress la o copie de rezervă anterioară de succes (în cazul în care se întâmplă ceva tragic). Instrumentul Import este foarte ușor de utilizat și face literalmente toate lucrările de ridicare grele și de lucru pentru tine.

backupbuddy-restore

Obțineți BackupBuddy Pro

2. UpdraftPlus

UpdraftPlus este un alt plugin de backup WordPress foarte popular – are o interfață de utilizator foarte intuitivă care vă permite să efectuați backupuri manuale sau automate cu un singur clic. Copiile de rezervă automate pot fi programate să apară după anumite ore prestabilite, care includ la fiecare 4 ore, la fiecare 8 ore, la fiecare 12 ore, zilnic, săptămânal, în fiecare săptămână și lunar.

updraftplus-program

Aceste operațiuni de rezervă sunt înregistrate în mod cuprinzător, astfel încât eventualele erori și avertismente să poată fi afișate pe panoul de administrare WordPress și, de asemenea, trimise la adresa de e-mail a administratorului site-ului dvs..

Acest plugin este compatibil cu instalările WordPress cu mai multe site-uri, permițându-vă să faceți backup pentru mai multe site-uri simultan. De asemenea, vă permite să restaurați site-uri individuale din rețea, fără a afecta restul – o caracteristică foarte utilă în cazul în care unele site-uri din rețea nu reușesc, în timp ce celelalte continuă să funcționeze corect.

Panoul de control de rezervă și restaurare este plasat în mod convenabil pe tabloul de bord al rețelei, oferindu-vă un acces ușor și convenabil pentru a vă gestiona mai multe site-uri web.

multisite curentul ascendent

UpdraftPlus are o caracteristică de migrare care vă permite să clonați și să mutați întregul site web WordPress într-un domeniu nou. Acest lucru este posibil deoarece pluginul poate, de asemenea, face backup pentru fișierele și bazele de date non-WordPress, permițând o migrare completă pentru a fi realizată cu ușurință și fără a fi necesară nicio altă intervenție.

updraftplus-clona

Pluginul vă oferă opțiunea de a stoca copii de rezervă pe spațiul său de stocare intern (cu 1 GB gratuit pentru clienții săi) sau de a folosi alte opțiuni de stocare la distanță, cum ar fi Google Drive, Dropbox, Amazon S3 și Rackspace.

updraftplus-remotestorage

Obțineți pluginul de rezervă UpdraftPlus

3. Backup WP-DB

Acest plugin de backup WordPress este o copie de rezervă diferită de cele de mai sus. Vă permite să faceți o copie de rezervă a tabelelor de bază de bază, precum și a altor tabele din baza de date, care pot fi selectate opțional pentru a face parte din backup.

-tabele wp-db-backup-selectați

Vă oferă opțiunea fie să trimiteți copie de rezervă în browserul dvs. pentru descărcare pe dispozitivul dvs., fie să trimiteți prin e-mail fișierul de rezervă la adresa dvs. de administrator WordPress.

e-mail-backup-fișier

Aceste copii de rezervă pot fi programate să se întâmple la anumite ore prestabilite, care includ o oră, zilnic, de două ori pe zi și săptămânal. Dacă nu aveți nevoie de copii de rezervă, puteți dezactiva procesul prin simpla selectare a opțiunii „niciodată” din opțiunile de planificare.

programată de backup-

Lucrul bun cu acest plugin este că este complet gratuit. Desigur, se limitează la furnizarea copiilor de rezervă doar pentru tabelele bazei de date – dar este un plugin extraordinar care menține dimensiunile copiilor de rezervă mici, păstrând în același timp cea mai importantă parte a WP – conținutul dvs..

Descărcați WP-DB-Backup Plugin

4. BlogVault

Pe lângă funcțiile de rezervă și de migrare, cum ar fi cele ale pluginurilor menționate mai sus, BlogVault face și ceva mai mult.

Este pluginul ideal de rezervă pentru testarea de noi modificări sau orice funcții noi pe site-ul dvs. web. Vă permite să creați un site de înregistrare fără costuri suplimentare. În esență, aceasta vă oferă o platformă pentru a testa noi teme și pluginuri, precum și actualizări de teme și pluginuri, fără a afecta site-ul web live.

blogvault-stadializare-site-

După testarea acestor noi funcții, puteți împinge modificările dorite pe site-ul dvs. de pe site-ul de înregistrare, ceea ce îl face foarte convenabil.

Sarcina sa principală (furnizarea de copii de rezervă) se face foarte inteligent și este foarte organizată. Copiile de rezervă pot fi stocate incremental, ceea ce înseamnă că noile modificări sunt sincronizate incremental cu cea mai recentă copie de rezervă. Aceasta reduce drastic spațiul de stocare necesar pentru păstrarea copiilor de rezervă. Funcția de rezervă automată oferă timbrele datei și orei care permite stocarea acestor copii de rezervă într-o manieră foarte organizată, de la vechi la nou, timp de până la 365 de zile.

blogvault-istorie

Probleme de găzduire, blocaje de server și de eroare a serverului și alte eșecuri catastrofale nu ar trebui să vă îngrijoreze, deoarece Blogvault oferă un proces de recuperare a site-ului web foarte rapid din locațiile de backup independente (Google Drive, Amazon S3, Dropbox etc.). De asemenea, vă oferă o funcție de migrare foarte ușor de utilizat fără costuri suplimentare. Acest lucru îl face foarte convenabil în cazul în care doriți să treceți la o altă gazdă. Chiar și utilizarea WPEngine BlogVault este pluginul lor de migrare implicit.

blogvault-remote

Verificați pluginul de backup BlogVault

5. Backup WordPress la Dropbox

După cum sugerează și numele, acest plugin de rezervă este menit să vă ofere backup-uri și restaurări nelimitate Dropbox, precum și backup-uri și restaurări locale nelimitate. Aceasta înseamnă că puteți crea copii de rezervă automate complete, care includ baza de date a site-ului și fișierele WordPress, fie în spațiu de stocare local sau Dropbox. Acestea pot fi apoi utilizate pentru restaurare dacă site-ul dvs. web întâmpină vreo problemă.

WordPress-backup-to-dropbox

Pluginul are un raport automat de e-mail care vă informează despre starea de rezervă direct în căsuța de e-mail.

Are un manager de site-uri care vă permite să copiați, să clonați sau să migrați site-urile web. Acestea înseamnă în esență același lucru și fac destul de ușor să vă mutați fișierele WordPress dintr-un domeniu în altul și pot fi găsite în tabloul de bord al pluginului..

În afară de efectuarea copiilor de siguranță, acest plugin este echipat cu o caracteristică de optimizare care îmbunătățește performanța bazei de date a site-ului dvs. web atunci când efectuați backup-uri. De asemenea, încearcă să repare eventualele erori ale bazei de date, cu posibilitatea de a reuși dacă eroarea nu este prea mare.

extraopțiuni-dropbox

Descărcați Backup & Restaurați pluginul Dropbox

6. Duplicator

Unele plugin-uri de rezervă WordPress vă permit să migrați site-ul dvs., dar utilizatorii ar putea experimenta unele perioade de oprire în acest proces. Duplicator vă permite să mutați, să clonați sau să migrați site-ul (site-urile) către un nou nume de domeniu sau o gazdă, fără timp de oprire. Aceasta este o caracteristică foarte importantă pentru site-urile web ocupate, deoarece orice timp de oprire înseamnă o pierdere a veniturilor.

duplicator

Duplicator poate, de asemenea, să cloneze un site web live într-o zonă de punere în scenă, oferindu-vă o platformă pentru testarea noilor teme și pentru încercarea de pluginuri noi, fără a afecta site-ul live. După ce încercați noile funcții, modificările dorite pot fi reduse ușor și rapid pe site-ul live. Pluginul vă permite, de asemenea, să trageți întregul site web live către o gazdă locală pentru o dezvoltare ulterioară.

Când vine vorba de copii de rezervă, Duplicator poate efectua copii de rezervă programate, care pot fi stocate în mai multe site-uri de stocare la distanță, cum ar fi Dropbox, Google Drive, Amazon S3 și FTP. Această caracteristică de rezervă este îmbunătățită de o caracteristică de notificare care vă anunță imediat o problemă apare, de exemplu, atunci când există un interval de timp și, de asemenea, când copia de rezervă este completă, prin e-mail.

construcții-pachete

Obțineți Duplicator Pro 

7. BackWPUp

Versiunea gratuită a BackWPUp este destul de limitată. Versiunea pro, însă, este complet echipată cu funcții foarte utile. Este disponibil în 5 pachete premium care includ o versiune Standard, o versiune Business, o versiune pentru dezvoltator, o versiune supremă și o versiune a agenției. Factorii care diferențiază între aceste pachete premium sunt costurile și numărul de domenii pe care fiecare le poate suporta. În afară de asta, acestea sunt destul de similare din punct de vedere al caracteristicilor pe care le oferă.

backwpup

Fiecare versiune vă oferă opțiunea de a efectua backup-uri complete ale bazei de date sau backup-uri complete ale site-ului web (bază de date plus fișiere WP).

backwpup-sarcini

De asemenea, vă oferă opțiunea de a salva aceste copii de rezervă în locații de stocare la distanță, cum ar fi Dropbox, Amazon S3, Microsoft Azure, Rackspace și SugarSync. De asemenea, poate furniza o versiune descărcabilă prin intermediul browserului sau o poate trimite la adresa dvs. de administrator WordPress.

Salvați-backup-destinație

Pluginul poate fi configurat pentru a trimite un raport de jurnal al procesului de rezervă prin adresa de administrare, permițându-vă să depanați eventualele erori de rezervă care ar putea apărea.

trimite-log-fișiere

Acceptă mai multe site-uri web, ceea ce înseamnă că puteți efectua backup-uri, precum și restaura multe site-uri simultan. De asemenea, poate efectua verificări ale bazei de date pentru mai multe site-uri și vă poate avertiza cu privire la eventualele erori detectate.

Clienții Premium BackWPUp beneficiază de asistență personalizată și acest lucru este foarte benefic în cazul în care se blochează în timp ce folosesc pluginul.

Verificați pluginul de backup BackWPUP

Concluzie

Serviciul de rezervă al gazdei dvs. nu poate fi suficient pentru a garanta disponibilitatea site-ului dvs. web, în ​​special dacă există o defecțiune catastrofală. Mai mult, niciodată nu trebuie să vă bazați doar pe copiile de rezervă ale gazdei dvs., deoarece sănătatea site-ului dvs. web este responsabilitatea dvs. Prin urmare, utilizarea unuia dintre aceste plugin-uri de rezervă WordPress este o parte vitală a întreținerii site-ului dvs. web. Ele pot salva literalmente valoarea muncii vieții tale la un preț foarte accesibil și sunt una dintre cele mai ușor justificate cheltuieli legate de site-ul dvs..

Ce plugin de backup WordPress utilizați, spuneți-ne în secțiunea de comentarii.

Articole similare,

 • Cum să vă migrați site-ul dvs. WordPress către o gazdă nouă fără timp de oprire
 • 5 cele mai bune plugin-uri pentru migrare WordPress pentru a muta în siguranță site-ul WordPress pe noua gazdă
 • 7 cele mai bune pluginuri Google AdSense pentru WordPress [Ediția 2017]
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector