7 cele mai bune pluginuri pentru formularul de contact WordPress 2016

04.06.2020
PLUGINS '7 cele mai bune pluginuri pentru formularul de contact WordPress 2016
0 7 мин.

Înainte de a verifica cele mai bune pluginuri pentru formularul de contact WordPress, citiți ce este formularul de contact și de ce trebuie să aveți nevoie.


A Formular de contact este practic un set de întrebări completate pe pagina web de către vizitatorul dvs. care este trimis automat la e-mailul dvs. atunci când este completat. Îl puteți folosi pentru orice doriți, dar aici sunt exemplele obișnuite, Feedback, Întrebări, Serviciu / Cerere de informații Așadar, nu trebuie să vă faceți din nou griji pentru spameri, toate e-mailurile sunt gestionate de server și nu aveți nicio șansă de a scurge informații. Deci iată 10 Cele mai bune pluginuri pentru formularul de contact WordPress

S-ar putea să vă intereseze,

Top 20 de teme de portofoliu WordPress 2016

sau, 20 de teme gratuite ale blogului WordPress

10 cele mai bune plugin-uri pentru formularul de contact WordPress

WPForms

Cele mai bune pluginuri pentru formularul de contact WordPress

WPForms este cel mai puternic plugin pentru formularul de contact WordPress. Acest formular vă permite să creați formulare frumoase de contact, formulare de abonament, formulare de plată și alte tipuri de formulare pentru site-ul dvs. în câteva minute. Este receptiv 100% mobil, deci formularele dvs. vor arăta întotdeauna excelent pe toate dispozitivele, cum ar fi: mobil, tabletă, laptop și alte dispozitive. Vine cu drag & funcții de eliminare, astfel încât nu este necesar să cunoașteți nicio abilitate de codare.

Puteți actualiza acest plugin gratuit după dorință. Prețul versiunii Pro este $ 39 pe an și $ 399 de o singură plată. În versiunea PRO veți obține funcții suplimentare – supliment AWeber, addon de înregistrare a utilizatorului, addon Monitor de campanie, addon GetResponse, addon Mailchiimp, addon standard PayPal etc. Trebuie doar să instalați acest plugin, configurați formularul și adăugați cod scurt în orice loc și formularul dvs. este gata.

Formular de contact 7

Cele mai bune pluginuri pentru formularul de contact WordPress

Formularul de contact 7 este un formular puternic și simplu, care poate gestiona mai multe formulare de contact, în plus puteți personaliza formularul și conținutul poștal flexibil cu o marcare simplă. Formularul acceptă trimiterea prin spam Ajax, CAPTCHA, Akismet, filtrarea spam etc. Acest formular este gratuit 100%, deci nu trebuie să faceți upgrade sau ceva similar.

Forme Caldera

Cele mai bune pluginuri pentru formularul de contact WordPress

Caldera Forms este un alt tip de constructor de forme WordPress. Puteți crea un formular de aspect minunat cu interfața intuitivă de drag and drop. Are o mulțime de funcții, astfel încât să puteți cusmomiza orice, chiar și butoane. Indiferent dacă creați un formular de contact simplu sau un sistem complex, vă va plăcea editorul drag and drop. Este un plugin gratuit și poate fi modernizat pentru a obține suplimente suplimentare la prețul de pornire $ 49.

Forme Ninja

Cele mai bune pluginuri pentru formularul de contact WordPress

Ninja Forms este cel mai simplu mod de a construi orice formă de care aveți nevoie pentru site-ul dvs. WordPress. Nu mai încurcați cu codul și nici nu vă faceți griji pentru limitările confecționate. Cu o simplă interfață drag and drop, puteți crea formular oricând. Aici, măștile de intrare personalizate vă permit să restricționați introducerea utilizatorului în formularele dvs. pentru lucruri precum numerele de telefon, moneda și datele. Ninja Forms are, de asemenea, o bibliotecă completă de suplimente pentru a vă duce formularele la înălțimi noi. Sunt 40 Plătit suplimente disponibile, care este prețul $ 39 pentru un singur site.

Formulare de contact NM

Formulare NM

Formularele de contact NM este un formular gratuit care permite crearea formularului dvs. cu opțiunea drag and drop. Nu are o versiune premium, deci primiți toate caracteristicile A-Z aici. După instalarea acestui plugin, puteți controla fiecare lucru și fiecare câmp și nicio abilitate de codare necesară aici. Unele tipuri de câmpuri disponibile, cum ar fi- Text, textarea, e-mail, caseta de selectare, butoane Radio, încărcare un fișier unic și Recaptcha etc. Recaptcha poate fi activat de pe google și trebuie să trimiteți cheia site-ului și cheia secretă.

Formular de contact WCP

Captură

Formular de contact WCP este o formă multifuncțională, care poate fi folosită în mai multe forme. Caracteristica principală a formularului nostru de contact este setul de câmpuri gata de utilizare include CAPTCHA, pe care îl puteți utiliza imediat după instalare. Este totul liber, Tot ce ai nevoie este instalarea pluginului și adăugarea formularului de contact în două moduri – ca shortcode prin intermediul butonului TinyMCE toolbar, ca widget la o barra laterală a paginii.

Constructor de forme

Formular de contact

Dacă doriți un răspuns creativ Formular de contact gratuit cu mai multe șabloane și opțiuni tematice, atunci Form Builder este o opțiune bună pentru dvs. Formularul include toate tipurile de câmp de formular necesare pentru a crea un formular de contact complet, unde puteți activa sau dezactiva, precum și rearanjat. Sensibilitatea produsului vă permite să deveniți disponibili pentru a contacta utilizând diverse gadgeturi. Pro prețul versiunii începând de la $ de 15.

Form Builder de CaptainForm

Cele mai bune pluginuri pentru formularul de contact WordPress 2016

CaptainForm este un Creator de forme WordPress fără suplimente, ușor de utilizat, oferind funcționalitate avansată. Nu necesită abilități de codare și este ideal pentru a crea orice tip de formular chiar din tabloul de bord, cum ar fi: formularele de comandă, formularele de înregistrare, sondaje, sondaje, postări trimise de utilizator și multe altele. CaptainForm este un constructor de formulare integrat cu multe aplicații terțe și procesoare de plată precum Google Drive, SalesForce, ActiveCampaign, Dropbox, PayPal, Authorize.net, Stripe și multe altele.

Dar există o limită cu această formă. Ceea ce înseamnă că există 4 planuri de servicii diferite disponibile: un plan gratuit și 3 planuri plătite, care funcționează pe bază de abonament anual. Regular (gratuit): 3 formulare, 15 câmpuri / formular, 500 de trimiteri / lună, spațiu de stocare de 100 MB. Și Pro formular de versiune începând de la $ de 35/ an care oferă formulare nelimitate, depunere de 5k, spațiu de 500 MB și așa mai departe. Acest tip de formular este mai bun decât al celor mai bune pluginuri pentru formularul de contact WordPress.

Formular de contact foarte simplu

Plugin Formular de contact WordPress 2016

Dacă căutați doar unul simplu Formular de contact, atunci este o opțiune excelentă. Nu conține decât numele, e-mailul, subiectul și mesajul. Și o simplă sumă captcha. Folosiți codul scurt [contact] pentru a afișa formularul pe pagină sau utilizați widgetul pentru a afișa formularul în bara laterală sau în orice pagină.

Constructor de forme

formă

Contact Form Builder este cel mai bun instrument pentru organizarea rapidă a unui formular de contact pentru clienți și vizitatori. Formularul include toate tipurile de câmpuri de formular necesare pentru a crea un formular complet de contact. Răspunderea produsului vă permite să deveniți disponibili pentru a contacta utilizând diferite gadgeturi, dar include și verificarea cuvintelor Captcha și ReCaptcha. Formularul are o funcție de integrare Google Maps care vă permite să afișați locația biroului dvs. utilizând Hărți Google.

Aceasta este liber plugin și îl puteți actualiza achiziționând un Pro versiune, care costă $ de 30/Domeniu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector