7 legjobb Google AdSense bővítmény a WordPresshez [2020-as kiadás]

Ha saját webhelyed van, akkor valószínűleg hallott a Google AdSense-ről. Az AdSense a legnagyobb hirdetési hálózat. A webmesterek milliói különféle típusú hirdetéseket jelenítenek meg webhelyeiken, és sok pénzt keresnek.


A WordPress kezdőinél nagyon nehéz a Google AdSense hirdetéseket hozzáadni a WordPress-hez, különösen akkor, ha valaki nemrégiben elindította a blogját. Például, ha a felhasználó hirdetéseket szeretne megjeleníteni egy blogbejegyzésben vagy bármely oldalon, akkor ez meglehetősen zavaró a felhasználó számára, mivel alapértelmezés szerint a WordPress nem biztosítja a hirdetések betétbe vagy oldalba illesztésének lehetőségét. Ebben az esetben használnia kell Google AdSense bővítmény a WordPresshez.

Miért érdemes használni a WordPress AdSense bővítményt??

Az AdSense kód beillesztése a WordPress hozzászólásokba nehéz és időigényes munka. AdSense beépülő modul nélkül ezt a kódot kézzel kell beillesztenie minden bejegyzésbe és oldalba, és a kívánt helyen nem jelenítheti meg a hirdetéseket. Valószínűleg tudja, hogy a hirdetések elhelyezése fontos az AdSense CPC és bevételének növelése szempontjából. 

Most nézd meg, hogyan néz ki az AdSense kód,

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []). push ({});

[* Ez egy példa AdSense kódra]

Tehát a WordPress AdSense bővítmény, könnyen bármilyen hirdetést megjeleníthet webhelyén, bárhol. Tehát ebben a cikkben 7 legjobb Google AdSense plugin-t fogok írni a WordPress-hez.

Legjobb Google AdSense plugins a WordPresshez

# 1. Hirdetésbeillesztő

Hirdetésbeillesztő beépülő modul

Az Ad Inserter a legjobb hirdetéskezelő bővítmény a WordPress számára. Ez a bővítmény mindenféle hirdetést támogat, beleértve az AdSense és az Amazon szolgáltatást. Kiválóan alkalmas kontextuális natív vásárlási hirdetések és bannerek forgatására is.

Bármilyen hirdetést felvehet a 16 különböző pozíció. Be kell adnia hirdetési kódját e plugin blokkjába, és kiválasztania kell, hogy hol jeleníti meg a hirdetéseket a webhelyén. Ezt követően automatikusan beilleszti a hirdetéseket minden bejegyzésbe vagy oldalba.

Hirdetésbeillesztő

A Hirdetés-beszúró számos lehetőséget kínál a HTML, CSS vagy JavaScript kód beszúrására az oldalára. A kód előnézetét is megtekintheti, mielőtt elhelyezi a webhelyén. Támogatja az AMP oldalakat is.

Ez a plugin a PRO verzióban is elérhető, amely további extra funkciókkal rendelkezik. Legfeljebb 64 összes hirdetési blokkot használhat, használhat szintaxis-kiemelő szerkesztőt, országos szintű GEO-címkézést, eszközdetektálást. Ezenkívül ragacsos pozíciókba is hozzáadhatja hirdetéseit, így az oldalsó hirdetések nem mozognak, amikor az oldal gördül. A legfontosabb, hogy ez a plugin több hirdetést is könnyen beilleszthet webhelyére.

# 2. WP Quads
WP Quads

A WP Quads egy másik nagyszerű lehetőség Google AdSense bővítmény amely lehetővé teszi, hogy több hirdetést jelenítsen meg a webhely tartalmán. 5-ből 4,9 besorolása van, és több mint 100000 webhelyet használ. Ez a WordPress AdSense beépülő modul szilárd kóddal van felépítve, jól karbantartva és frissítve, hogy kompatibilis legyen az összes soron következő WordPress verzióval, és támogat minden típusú WordPress témát.

E beépülő modul segítségével 9 különböző hirdetést adhat hozzá különböző pozíciókban. Alapértelmezés szerint ez a bővítmény az AdSense irányelveinek megfelelően összesen 3 AdSense hirdetést korlátoz.

WP Quads hirdetési minta

A beépülő modul beállításainál hozzárendelheti a Google Ads pozícióját a bejegyzés elejéhez, a bejegyzés közepéhez, a bejegyzés végéhez és bármely bekezdés között. Azt is beállíthatja, hogy a láthatósági feltételek fennálljanak, és hirdetéseket jelenítsen meg vagy rejtsen a postai típus vagy a felhasználói szerepek alapján.

Bármilyen hirdetést támogat, beleértve az Amazonot, és legfeljebb 10 hirdetést jeleníthet meg egy oldalon és az oldalsáv kütyüjén.

3. WP betét

WP betét

A WP Insert egy másik nagyszerű Google AdSense WordPress plugin. Más Google AdSense bővítményekkel ellentétben a WP Insert A-B tesztelési funkciót kínál, így több hirdetési hálózat beállítható a különböző hálózatok hirdetéseinek megjelenítésére. Így különböző hálózati hirdetéseket jeleníthet meg, és több pénzt kereshet.

Könnyedén beillesztheti a hirdetést a postai tartalom fölé, a postai tartalom közepére, a postai tartalom alá, a postai tartalom jobb és bal oldalára.

4. Speciális hirdetések
Speciális hirdetések

Az Advanced Ads az egyik legjobb hirdetéskezelő-bővítmény a WordPresshez. E beépülő modul használatával kezelheti hirdetéseit, létrehozhat hirdetésrotációt és beszúrhatja a blogbejegyzéseit és oldalait. Könnyen létrehozhat szalaghirdetéseket és csoportos hirdetéseket a hirdetésforgó létrehozásához. Például, ha blogbejegyzést tesz közzé, akkor beállíthatja a hirdetés közzétételének dátumát. Tehát a hirdetés a bejegyzés közzététele után jelenik meg.

A Google AdSense hirdetéssel más hálózati hirdetéseket is megjeleníthet, például Clickbank, Chitika, Amazon és mások Google AdSense alternatívákat.

A beépülő modul beállításainál letilthatja az összes hirdetést az előlapon és a 404 oldalon. Ez a bővítmény lehetővé teszi a látogatói feltételek beállítását, hogy eszközönként megjeleníthessék vagy elrejtsék a hirdetéseket.

5. AdSense Speed ​​Sense

AdSense Speed ​​Sense

Az AdSense Speed ​​Sense az egyik legjobb hirdetéskezelő WordPress-bővítmény. E beépülő modul használatával gyorsan beillesztheti a Google AdSense-t blogjába. Ez a beépülő modul rugalmas hirdetési elhelyezéseket biztosít, és a hirdetéseket kifejezetten vagy véletlenszerűen illesztheti be bármelyik bejegyzésbe. Különböző helyeken helyezhet el hirdetéseket, például a bejegyzés elején, a bejegyzés közepén, a bejegyzés végén, a bekezdések között és a „több” címke után.

Ez a plugin csak a Google AdSense-vel kompatibilis, így csak akkor használhatja, ha az AdSense-t használja a blogjában. A beépülő modul beállításához meg kell adnia az AdSense megjelenítői azonosítóját. Ezt követően engedélyezheti a hirdetéseket a kezdőlapon, a kategóriaoldalakon és még a címkéken is. Elrejtheti a számítógépen lévő hirdetéseket is, hogy elkerülje a véletlenszerű kattintásokat.

6. Helyezze be a Feladás hirdetéseket

Helyezzen el hirdetési hirdetéseket

A Post Ads hirdetések beszúrása nagyon egyszerű a Google AdSense WordPress bővítmény, amely lehetővé teszi a hirdetések automatikus beillesztését bármilyen üzenetre és oldalra. A beépülő modul beállításai közül választhat, hogy beilleszti-e a hirdetéseket a tartalom előtt, a tartalom után és a megadott számú bekezdést követően. Például, ha bármelyik hirdetést beilleszt a tartalom elé, akkor az automatikusan megjeleníti a hirdetéseket a tartalom elõtt minden üzenetben.

A többi Google AdSense bővítményhez hasonlóan a különféle típusú hirdetéseket is támogatja, és megkönnyíti a hirdetések webhelyen történő telepítését.

7. Google AdSense Ads Manager

Google AdSense Ads Manager

A Google AdSense Als Manager az egyik legegyszerűbb Google AdSense bővítmény a WordPresshez. Egy nagyon egyszerű felülettel rendelkezik, amely segítségével könnyen beillesztheti a hirdetéseket a webhely tartalmába. A beépülő modul telepítése után keresse meg a WordPress admin irányítópultját, majd a Beállítások pontot> Google AdSense. Innentől kezdve kezelheti hirdetéseit és beállíthatja a hirdetések helyét.

Ez a bővítmény csak 3 hirdetési helyet tartalmaz, és beillesztheti a Google AdSense hirdetéseket a hozzászólásokba, oldalakba, kezdőlapra és bekezdések között.

Következtetés

Ha AdSense vagy bármilyen más hálózati hirdetést használ a WordPress blogján, akkor a Google AdSense bővítményt kell használnia a WordPress számára. A hirdetéskezelő beépülő modul segítségével bármilyen hirdetést vagy szalaghirdetést könnyen beilleszthet a tartalomba. Ez problémamentes, csak egyszeri beállítást igényel. Ezután a hirdetések automatikusan megjelennek az Ön blogbejegyzésében. Tehát ebben a cikkben 7-ről írtam Legjobb Google AdSense plugins a WordPresshez.

Itt talál további WordPress-cikkeket, amelyek tetszhetnek Önnek,

 • Hogyan lehet ellenőrizni és kijavítani a megszakadt hivatkozásokat a WordPress programban
 • Hogyan állítsd be a Yoast SEO WordPress bővítményt (2017-es kiadás)
 • 20 Blogszolgáltatásához WordPress pluginek kell lennie
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map