7 legjobb WordPress kapcsolatfelvételi űrlap-bővítmény 2016

04.06.2020
PLUGINS '7 legjobb WordPress kapcsolatfelvételi űrlap-bővítmény 2016
0 8 мин.

Mielőtt ellenőrizné a legjobb WordPress kapcsolattartó űrlap-bővítményeket, olvassa el a „Kapcsolattartó űrlap” fogalmát és miért van szüksége rá.


A kapcsolatfelvételi űrlap alapvetően egy olyan kérdéskészlet, amelyet a látogató kitölt a weboldalon, és automatikusan elküldi az e-mailre, amikor kitölti. Bármire felhasználhatja, de a következő példák találhatók itt, Visszajelzés, kérdések, szerviz / információ igény stb. Tehát nem kell újra aggódnia a spamküldők miatt, az összes levelet a szerverek kezelik, és nincs esélyük az információk kiszivárogtatására. Tehát itt vannak 10 A legjobb WordPress kapcsolattartó űrlap-bővítmények

Érdekelhet,

A WordPress portfóliójának 20 legnépszerűbb témája, 2016

vagy, 20 válogatott ingyenes WordPress Blog Theme

10 legjobb WordPress kapcsolatűrlap-beépülő modul

WPForms

A legjobb WordPress kapcsolattartó űrlap-bővítmények

WPForms a legerősebb WordPress kapcsolattartó űrlap-bővítmény. Ez az űrlap lehetővé teszi, hogy perceken belül gyönyörű kapcsolatfelvételi űrlapokat, feliratkozási űrlapokat, fizetési űrlapokat és más típusú űrlapokat készítsen webhelyére. 100% -ban érzékeny a mobilra, tehát űrlapjai mindig minden eszközön jól néznek ki, például a mobiltelefonokon, táblagépeken, laptopokon és egyéb eszközökön. Húzással jön & csepp funkciók, így nem kell ismernie a kódolási képességeket.

Kívánság szerint frissítheti ezt az ingyenes bővítményt. A Pro verzió ára $ 39 évente és 399 $ egyszeri fizetés. A PRO verzióban extra funkciókat kap: AWeber-kiegészítő, Felhasználói regisztráció-kiegészítő, Kampánymonitor-kiegészítő, GetResponse-kiegészítő, Mailchiimp-kiegészítő, PayPal-standard kiegészítő stb. Csak telepítse ezt a plugin-t, állítsa be az űrlapot és adja hozzá rövid kód bárhol, és az Ön formája készen áll.

Kapcsolatfelvételi űrlap 7

A legjobb WordPress kapcsolattartó űrlap-bővítmények

A 7. kapcsolattartási forma egy erőteljes és egyszerű űrlap, amely több kapcsolati űrlapot kezelhet, valamint rugalmasan testreszabhatja az űrlapot és az e-mail tartalmat egyszerű jelöléssel. Az űrlap támogatja az Ajax-alapú benyújtást, a CAPTCHA-t, az Akismet spamszűrését stb. Az egyszerűen beállítható, csak lépjen a beállításra, és hozza létre az űrlapot. Ez az űrlap 100% -ban ingyenes, így nem kell frissítenie, vagy ilyesmit.

Caldera Forms

A legjobb WordPress kapcsolattartó űrlap-bővítmények

A Caldera Forms egy másik típusú WordPress űrlapkészítő. Készíthet egy fantasztikus megjelenési űrlapot az intuitív drag and drop felülettel. Sok funkcióval rendelkezik, így bármit testreszabhat, még a gombokat is. Akár egyszerű kapcsolatfelvételi űrlapot, akár összetett rendszert hoz létre, imádni fogja a drag and drop szerkesztőt. Ingyenes plugin és frissíthető további kiegészítők eléréséhez, amelyeknek a kiindulási ára van $ 49.

Ninja Forms

A legjobb WordPress kapcsolattartó űrlap-bővítmények

A Ninja Forms a legegyszerűbb módja annak, hogy bármilyen űrlapot létrehozhasson a WordPress webhelyéhez. Ne zavarja a kód, és ne aggódjon a beépített korlátozások miatt. Egy egyszerű drag and drop felülettel bármikor létrehozhat űrlapot. Itt az egyéni beviteli maszkok lehetővé teszik, hogy az űrlapokban a felhasználói bevitelt korlátozza például a telefonszámok, a pénznem és a dátumok tekintetében. A Ninja Forms teljes kiegészítő könyvtárával is rendelkezik, hogy az űrlapokat új magasságokba vihesse. Jelenleg 40 van Fizetett elérhető kiegészítők, melyik az ár $ 39 egyetlen helyszínen.

NM kapcsolattartó űrlapok

NM Forms

Az NM kapcsolattartó űrlapok szabad formában jelennek meg, amely lehetővé teszi az űrlap egyszerű létrehozását drag and drop lehetőséggel. Prémium verziója nincs, így itt minden A-Z funkció elérhető. A plugin telepítése után ellenőrizheti az egyes dolgokat és mezőket, és itt nincs szükség kódolási ismeretekre. Néhány alábbi típusú mező elérhető, például: Szöveg, Textarea, E-mail, Jelölőnégyzet, Rádiógombok, Egyetlen fájl feltöltése és Recaptcha stb. A Recaptcha engedélyezhető a google-ban, és be kell nyújtania webhelykulcsot és titkos kulcsot..

WCP kapcsolatfelvételi űrlap

Elfog

WCP kapcsolatfelvételi űrlap egy többfunkciós forma, amely számos formában felhasználható. A kapcsolatfelvételi űrlap fő jellemzője, hogy a használatra kész mezők tartalmazzák a CAPTCHA-t, amelyet a telepítés után azonnal felhasználhat. Ez teljesen ingyenes, amire szükséged van, telepítsd a plugint és adj hozzá kapcsolattartási űrlapot kétféle módon – rövid kódként a TinyMCE eszköztár gomb segítségével, widgetként az oldalsávhoz.

Űrlapkészítő

Kapcsolatfelvételi űrlap

Ha kreativitást szeretne Ingyenes kapcsolatfelvételi űrlap több sablonnal és témával, akkor a Űrlapkészítő jó választás az Ön számára. Az űrlap tartalmazza az összes űrlapmezőt, amely a teljes kapcsolattartási űrlap létrehozásához szükséges, ahol aktiválható vagy deaktiválható, valamint átrendezhető. A termék érzékeny képessége lehetővé teszi, hogy elérhetővé váljon a kapcsolat felvétele különféle modulokkal. Pro verzió ára: $ 15.

A formaépítőt készítette a CaptainForm

A legjobb WordPress kapcsolattartó űrlap-bővítmények 2016

A CaptainForm egy WordPress űrlapkészítő kiegészítők nélkül, könnyen kezelhető, fejlett funkciókat biztosítva. Nincs szükség kódolási ismeretekre, és ideális bármilyen típusú űrlap elkészítéséhez közvetlenül az irányítópultról, például: megrendelőlapok, regisztrációs űrlapok, felmérések, közvélemény-kutatások, a felhasználók által benyújtott hozzászólások és még sok más. CaptainForm egy olyan űrlapkészítő, amely számos harmadik féltől származó alkalmazáshoz és fizetési processzorhoz integrálódik, mint például a Google Drive, SalesForce, ActiveCampaign, Dropbox, PayPal, Authorize.net, Stripe és még sok más.

De ennek a formának korlátozása van. Ami azt jelenti, hogy 4 különböző szolgáltatási csomag érhető el: ingyenes csomag és 3 fizetett csomag, éves előfizetési alapon. Rendszeres (ingyenes): 3 űrlap, 15 mező / űrlap, 500 beküldés / hónap, 100 MB tárhely. És Pro verzió űrlap kezdve $ 35/ év, amely korlátlan űrlapokat ad, 5 000 beküldést, 500 MB helyet és így tovább. Ez a fajta forma jobb, mint a többi legjobb WordPress kapcsolattartó űrlap-bővítmény.

Nagyon egyszerű kapcsolatfelvételi űrlap

WordPress kapcsolattartó űrlap-bővítmények 2016

Ha csak egyet keres egyszerű kapcsolatfelvételi űrlap, akkor ez remek lehetőség. Csak a nevet, az e-mailt, a tárgyat és az üzenetet tartalmazza. És egy egyszerű captcha-összeg. Használja a rövid kódot [kapcsolat] az űrlap megjelenítéséhez az oldalon, vagy a widget használatával jelenítse meg az űrlapot az oldalsávban vagy bármely oldalon.

Űrlapkészítő

forma

A Contact Form Builder a legjobb eszköz az ügyfelek és a látogatók elérhetőségi űrlapjának gyors elkészítéséhez. Az űrlap tartalmazza az összes űrlaptípust, amely a teljes kapcsolattartási űrlap létrehozásához szükséges. A termék érzékeny képessége lehetővé teszi, hogy elérhetővé váljon a kapcsolat felvétele különféle modulokkal, valamint a Captcha és a ReCaptcha szóellenőrzéssel is. Az űrlapnak tartalmaz egy integrált Google Maps szolgáltatást, amely lehetővé teszi az iroda helyének megjelenítését a Google térkép.

Ez ingyenes plugin, és frissítheti a Pro verzió, amely költségekkel jár $ 30/Tartomány.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector