7 millors complements de còpia de seguretat de WordPress del 2020

04.06.2020
PLUGINS '7 millors complements de còpia de seguretat de WordPress del 2020
0 13 мин.

Tots els llocs web necessiten un pla de còpia de seguretat fiable per evitar que s’eviti, fora de la cara de la web en cas de falla catastròfica com WordPress piratejat. Per als llocs web de WordPress, les solucions de còpia de seguretat es troben fàcilment disponibles com a complements i ajuden a salvaguardar els fitxers del vostre lloc web de programari maliciós, hacks, errors d’usuari, bloqueigs del servidor i comandaments incorrectes entre molts altres..


Tot i això, sent tants com són, alguns Complements de còpia de seguretat de WordPress no són tan eficaços com la resta i podrien deixar que vostè i el vostre lloc web baixin. Heu de seleccionar acuradament les millors del mercat i també seleccionar les que s’adaptin a les vostres necessitats de còpia de seguretat.

A continuació, es destaquen alguns dels millors complements de còpia de seguretat de WordPress per als llocs web de WordPress.

En comparació dels 7 millors complements de còpia de seguretat de WordPress

1. BackupBuddy

BackupBuddy ofereix una solució completa de còpia de seguretat de llocs web de WordPress. Això significa que podeu fer una còpia de seguretat de la base de dades del vostre lloc web, així com de tots els altres fitxers WP d’una sola vegada. A més, si feu alguns canvis que només afectaran la base de dades o només els fitxers i necessiteu fer una còpia de seguretat abans d’això, aquesta configuració de còpia de seguretat es pot personalitzar per donar-vos l’opció de fer una

 • còpia de seguretat de base de dades només,
 • una còpia de seguretat de fitxers o
 • una còpia de seguretat completa.

quadre de comandament backupbuddy

Aquestes còpies de seguretat es poden fer manualment o automàticament a través de diversos horaris que inclouen horari, diària, dues vegades al dia, setmanal, mensual i molts altres.

El fitxer de còpia de seguretat resultant es desa com a fitxer zip que es pot descarregar al vostre dispositiu.

backup-buddy-create-backup

A més d’emmagatzemar la còpia de seguretat localment, BackupBuddy us ofereix l’opció d’emmagatzemar-la de forma remota directament des del complement..

La ubicació d’emmagatzematge remota més recomanada és BackupBuddy Stash. BackupBuddy allotja aquest espai d’emmagatzematge i els clients obtenen 1 GB gratis. Es pot adquirir espai d’emmagatzematge addicional amb una excel·lent qualitat. Altres ubicacions d’emmagatzematge remot inclouen Amazon S3, Google Drive i Dropbox entre moltes altres.

backupbuddy-remote-destinations

De vegades es poden produir errors durant les còpies de seguretat i aquests problemes necessiten atenció immediata (perquè probablement significa que la vostra còpia de seguretat no està completa deixant el vostre lloc vulnerable).

El complement BackupBuddy té una característica de notificació instantània que us envia automàticament un correu electrònic en cas d’error. També es pot configurar per enviar-vos notificacions cada vegada que s’hagi completat una còpia de seguretat d’èxit.

backupbuddy-wizard

ImportBuddy és l’eina d’importació que podeu utilitzar si necessiteu restaurar el vostre lloc web de WordPress a una còpia de seguretat prèvia amb èxit (en cas que passi alguna cosa tràgica). L’eina d’importació és molt fàcil d’utilitzar i, literalment, realitza tot el que es fa amb els elevats treballs.

backupbuddy-restore

Obteniu BackupBuddy Pro

2. UpdraftPlus

UpdraftPlus és un altre complement de còpia de seguretat de WordPress molt popular: té una interfície d’usuari molt intuïtiva que permet realitzar còpies de seguretat manuals o automàtiques amb un sol clic. Es poden programar còpies de seguretat automàtiques després de certs temps preestablerts que inclouen cada 4 hores, cada 8 hores, cada 12 hores, diàries, setmanals, quinzenals i mensuals.

updraftplus-calendar

Aquestes operacions de còpia de seguretat es registren de manera exhaustiva de manera que es poden mostrar errors i avisos al tauler d’administració de WordPress i també es poden enviar a l’adreça de correu electrònic de l’administració del vostre lloc..

Aquest complement és compatible amb les instal·lacions de diversos llocs de WordPress, la qual cosa us permet fer còpies de seguretat de diversos llocs alhora. També us permet restaurar llocs individuals dins de la xarxa, sense afectar a la resta. Una característica molt útil en cas que alguns llocs de la xarxa fallin mentre que els altres continuen funcionant correctament..

El quadre de control de còpia de seguretat i restauració es col·loca convenientment al tauler de xarxa que us permet accedir fàcilment i fàcilment per gestionar els vostres llocs web.

updraft-multisite

UpdraftPlus té una funció migradora que permet clonar i traslladar tot el lloc web de WordPress a un nou domini. Això és possible perquè el connector també pot fer còpies de seguretat de fitxers i bases de dades que no són de WordPress, permetent realitzar una migració completa amb facilitat i sense necessitat de cap altra intervenció..

updraftplus-clon

El complement us ofereix l’opció d’emmagatzemar còpies de seguretat en el seu emmagatzematge de volta de casa (amb 1 GB de franc per als seus clients) o utilitzar altres opcions d’emmagatzematge remot com Google Drive, Dropbox, Amazon S3 i Rackspace.

updraftplus-remotestorage

Obteniu el connector de còpia de seguretat de UpdraftPlus

3. Còpia de seguretat de WP-DB

Aquest complement de còpia de seguretat de WordPress és una còpia de seguretat diferent de les anteriors. Permet fer una còpia de seguretat de les taules bàsiques de la base de dades, així com d’altres taules de la base de dades, opcionalment seleccionables per formar part de la còpia de seguretat.

wp-db-backup-select-tables

Us dóna l’opció d’enviar la còpia de seguretat al vostre navegador per baixar-lo al vostre dispositiu o enviar un correu electrònic al fitxer de còpia de seguretat a l’adreça d’administrador de WordPress.

correu electrònic de còpia de seguretat de còpia de seguretat

Es pot programar que aquestes còpies de seguretat es produeixin en determinades hores preestablertes que inclouen horari, diàriament, dues vegades al dia i setmanalment. Si no necessiteu còpies de seguretat, podeu desactivar el procés simplement seleccionant l’opció “mai” a les opcions de planificació.

còpia de seguretat programada

El bo amb aquest complement és que és completament gratuït. Per descomptat, només es limita a proporcionar còpies de seguretat per a les taules de la vostra base de dades, però és un gran complement molt reduït que manté la mida de les còpies de seguretat reduint tot conservant la part més important del WP – el seu contingut..

Descarregueu el connector de còpia de seguretat de WP-DB

4. BlogVault

A més de funcions de còpia de seguretat i migració, com ara els complements esmentats anteriorment, BlogVault fins i tot fa una mica més.

És el connector de còpia de seguretat ideal per provar nous canvis o qualsevol novetat del vostre lloc web. Permet crear un lloc d’escenificació sense cap cost addicional. Essencialment, us proporciona una plataforma per provar nous temes i complements, així com actualitzacions de temes i complements sense afectar el lloc web en directe.

blogvault-staging-site

Després d’haver provat aquestes noves funcions, podeu introduir els canvis desitjats al lloc web en directe des del lloc d’escenificació, fent que sigui molt convenient utilitzar-lo.

La seva tasca principal (proporcionar còpies de seguretat) es realitza de manera molt intel·ligent i està molt organitzada. Les còpies de seguretat es poden emmagatzemar incrementalment, el que significa que els canvis nous es sincronitzen incrementalment amb la còpia de seguretat més recent. Això redueix dràsticament l’espai d’emmagatzematge necessari per mantenir les còpies de seguretat. La funció de còpia de seguretat automàtica proporciona segells de data i hora que permeten guardar aquestes còpies de seguretat de manera molt organitzada, des de l’antic fins al nou, fins a 365 dies..

blogvault-història

Els problemes d’allotjament, els bloqueigs de servidor i els errors de servidor i altres errors catastròfics no us han de preocupar perquè Blogvault ofereix un procés de recuperació de llocs web molt ràpid des de les ubicacions de còpies de seguretat independents (Google Drive, Amazon S3, Dropbox, etc.). També us ofereix una funció de migració molt fàcil d’utilitzar sense cost addicional. Això el fa molt convenient per si voleu canviar a un amfitrió diferent. Fins i tot l’ús de WPEngine BlogVault és el seu complement de migració predeterminat.

blogvault-remot

Comproveu el complement de còpia de seguretat de BlogVault

5. Còpia de seguretat de WordPress a Dropbox

Tal com el seu nom indica, aquest complement de còpia de seguretat es destina principalment a oferir còpies de seguretat i restauracions il·limitades de Dropbox, així com restaurar còpies de seguretat i restauracions locals il·limitades. Això vol dir que podeu crear còpies de seguretat automàtiques completes, que inclouen la base de dades del fitxer i els fitxers de WordPress, tant a l’emmagatzematge local com a Dropbox. A continuació, es poden utilitzar per restaurar si el vostre lloc web té algun problema.

wordpress-backup-to-dropbox

El connector té un informe automatitzat de correu electrònic que us informa de l’estat de la còpia de seguretat directament a la safata d’entrada.

Disposa d’un gestor de llocs web que us permet copiar, clonar o migrar llocs web. Es refereixen essencialment a la mateixa cosa i fan molt fàcil moure els fitxers de WordPress d’un domini a un altre i es pot trobar al tauler de control del connector..

A més de realitzar còpies de seguretat, aquest complement està equipat amb una funció d’optimització que millora el rendiment de la base de dades del vostre lloc web quan realitzeu còpies de seguretat. També intenta reparar els errors de la base de dades, amb la possibilitat de triomfar si l’error no és massa gran.

extra-options-dropbox

Descarregueu la còpia de seguretat & Restaura el complement de Dropbox

6. Duplicador

Alguns complements de còpia de seguretat de WordPress us permeten migrar el vostre lloc web, però els usuaris podrien patir alguns temps d’inactivitat durant el procés. Duplicator us permet moure, clonar o migrar el vostre lloc web a un nou nom de domini o host sense cap tipus d’aturada. Aquesta és una característica molt important per als llocs web ocupats, ja que qualsevol temps d’inactivitat significa una pèrdua d’ingressos.

duplicador

Duplicator també pot clonar un lloc web en directe en una zona de posada en escena, proporcionant-vos una plataforma per provar nous temes i provar nous plugins sense afectar el lloc web en directe. Després d’haver provat noves funcions, els canvis desitjats es poden retornar al lloc web en viu fàcil i ràpidament. El connector també permet tirar el lloc web en directe a un amfitrió local per a un major desenvolupament.

Quan es tracta de còpies de seguretat, Duplicator pot realitzar còpies de seguretat programades, que es poden emmagatzemar en diversos llocs d’emmagatzematge remot com Dropbox, Google Drive, Amazon S3 i FTP. Aquesta funció de còpia de seguretat es veu millorada per una característica de notificació que us notifica immediatament un problema que es produeix, per exemple, quan hi ha un temps d’espera i també quan la còpia de seguretat es completa, mitjançant correu electrònic..

paquets de construcció

Obtén Duplicator Pro 

7. BackWPUp

La versió gratuïta de BackWPUp és bastant limitada. La versió professional, però, està completament proveïda amb funcions molt útils. Està disponible en 5 paquets premium que inclouen una versió estàndard, una versió empresarial, una versió per a desenvolupadors, una versió suprema i una versió de l’agència. Els factors diferenciadors entre aquests paquets premium són els costos i el nombre de dominis que pot suportar cadascun. A banda d’això, són molt similars quant a les característiques que ofereixen.

backwpup

Cada versió us ofereix l’opció de realitzar còpies de seguretat completes de base de dades o de còpies de seguretat completes de llocs web (base de dades més fitxers WP).

backwpup-Tasques

També us ofereix l’opció de guardar aquestes còpies de seguretat en ubicacions d’emmagatzematge remot com Dropbox, Amazon S3, Microsoft Azure, Rackspace i SugarSync. També pot proporcionar una versió descarregable a través del navegador o enviar-la a la vostra adreça d’administrador de WordPress.

guardar-còpia de seguretat-destinació

El connector es pot configurar per enviar un informe de registre del procés de còpia de seguretat mitjançant l’adreça d’administració, la qual cosa us permetrà resoldre els errors de còpia de seguretat que es puguin produir..

send-log-files

Admet diversos llocs web, el que significa que podeu realitzar còpies de seguretat i restaurar molts llocs web alhora. També pot realitzar comprovacions de bases de dades per a diversos llocs i avisar-vos dels errors que es detectin.

Els clients de BackWPUp Premium obtenen l’avantatge d’un suport personalitzat i això és molt beneficiós en cas que s’obstinguin mentre utilitzen el complement.

Comproveu el complement de còpia de seguretat de BackWPUP

Conclusió

Pot ser que el servei de còpia de seguretat del vostre amfitrió no sigui suficient per garantir la disponibilitat del vostre lloc web, sobretot si hi ha un error catastròfic. A més, mai s’ha de basar exclusivament en les còpies de seguretat del vostre host, perquè la salut del vostre lloc web és la vostra responsabilitat. Per tant, l’ús d’un d’aquests complements de còpia de seguretat de WordPress és una part vital del manteniment del vostre lloc web. Literalment, poden estalviar la vostra vida laboral a un preu molt assequible i és una de les despeses més fàcilment justificades relacionades amb el vostre lloc web..

Què utilitzeu el complement de còpia de seguretat de WordPress, feu-nos-ho saber a la secció de comentaris.

Articles relacionats,

 • Com migrar el vostre lloc de WordPress a un nou host sense temps d’aturada
 • 5 millors complements de migració de WordPress per moure el lloc de WordPress amb seguretat al nou amfitrió
 • 7 millors complements de Google AdSense per a WordPress [Edició 2017]
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector